واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعتبارات عمرانی آب منطقه ای چهارمحال وبختیاری دو برابر شد شهرکرد- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبارات عمرانی شرکت آب منطقه ای استان امسال نسبت به سال قبل رشد دو برابری دارد.
به گزارش ایرنا، حسین صمدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری صمدی ادامه داد: اعتبار شرکت آب منطقه ای استان در سال گذشته 380 میلیارد ریال بود که امسال به 720 میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی در خصوص عملیات اجرایی طرح انتقال سبزکوه از توقف اجرای این طرح تا صدور تائیدیه نهایی سازمان حفاظت محیط زیست خبرداد.
صمدی ادامه داد: طرح انتقال آب سبزکوه به چغاخور طرحی ملی است که ردیف اجرایی آن به سال 1379 برمی گردد.
وی تصریح کرد: عملیات اجرایی این طرح از سال 82 آغاز شده و دستگاه حفاری (TBM) سال 91 برای تسریع در انجام این طرح وارد کشور شد.
به گفته صمدی، برخی الزامات زیست محیطی باید برای این طرح رعایت شود و با وجود اینکه تائیدیه اولیه سازمان حفاظت محیط زیست را دارد ولی تا اطلاع ثانوی و تائید نهایی، عملیات اجرایی طرح متوقف خواهد بود.
به گزارش ایرنا، طرح انتقال آب سبزکوه به چغاخور با تونلی به طول 10 هزار و 600 متر اجرا می شود.
طرح انتقال آب از سبزکوه با هدف تامین آب شرب، کشاورزی، صنعت و استفاده بهینه از قابلیتهای منابع آب و خاک و حفظ گونه های گیاهی منطقه اجرا می شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص تخریب مزارع غیرمجاز پرورش آبزیان دراستان اظهار داشت: تخریب مزارع پرورش ماهی غیرمجاز یکی از خواسته های شیلات داران استان است.
صمدی افزود: اتحادیه شیلات داران اخیرا در استان تشکیل شده و خود این افراد پیگیر تخریب مزارع شیلاتی غیرمجاز شدند.
وی افزود: کارگروه احکام حوزه آب در استان تشکیل شده که در این کارگروه تصمیم گیریهای لازم با نظارت فرمانداران و با همکاری مردم، نیروی انتظامی و دادگستری در خصوص تخریب مزارع پرورش ماهی غیرمجاز گرفته می شود.
مزارع پرورش ماهی بدون مجوز شیلات و فاقد تخصیص حق آبه شرکت آب منطقه ای و یا مزارع ایجاد شده در مناطق ممنوعه، مزارع غیرمجاز محسوب می شود.
صمدی ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته و صدور حکم از سوی مراجع قضایی، تخریب 15 مزرعه شیلات غیرمجاز در محدوده روستای کاوند درویشان از توابع شهرستان اردل اسفندماه سال گذشته انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای چهارمحال وبختیاری تعداد مزارع پرورش غیرمجاز ماهی استان را 211 مزرعه عنوان کرد و افزود: این شرکت با همکاری اداره شیلات استان برای ساخت مجتمعهای مجاز پرورش ماهی و تخریب مزارع غیرمجاز با هدف حفظ اشتغال پایدار تلاش می کند.
وی گفت: ساخت و ساز غیرمجاز در بستر رودخانه ها، باعث فرسایش مسیر رودخانه، وارد شدن خسارت به منابع طبیعی و محیط زیست و تجاوز به حریم رودخانه ها و مسیلها می شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال وبختیاری با تولید سالانه 19 هزارتن ماهی قزل آلا رتبه نخست تولید ماهیان سردابی کشور را دارد.
جمعی از شیلات داران منطقه بهشت آباد شهرستان اردل اردیبهشت ماه جاری با حضور در استانداری چهارمحال و بختیاری شتاب بخشی به صدور مجوزهای مزارع پرورش ماهی را خواستار شده بودند.
7361/6014/
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]