واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه اراک براهتمام نسبت به ریشه کنی فساد تاکید کرد اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اهتمام ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر باید بر روی ریشه کنی فساد و بی بند وباری در جامعه باشد.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روزیکشنبه در نشست ستاد احیای امربه معروف و نهی ازمنکر استان مرکزی افزود: امسال علاوه بر قانون مصوب مجلس، دستورالعمل های جدید، تجربه سال های گذشته، رهنمودهای مقام معظم رهبری و بهره گیری از شعار سال می بایست درمبحث امر به معروف مورد توجه واقع شود و همسویی و همراهی جدی تری میان اعضای ستادهای احیا برای اجرا و تبیین هرچه مطلوب تر برنامه های پیش بینی شده را شاهد باشیم.
وی امر پیشگیری را مقدم بر درمان خواند و گفت: تبیین سازوکارهای امربه معروف و نهی ازمنکر در مدارس و دبیرستان های دخترانه و پسرانه و دانشگاه ها و نیز در امر تولید محصولات متنوع فرهنگی ، پوشاک و اسباب بازی های مختلف باید در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه اراک افزود: مبارزه با شبکه های میکروب افکن بی بند و باری در جامعه، جایز خواندن روابط دختر و پسر و اختلاط آنان، قمار، شراب ، جعل ، قاچاق ، ترویج کتاب های نامناسب و برگزاری مراسم های جشن و شادی در خانه باغ ها با حاشیه های متعدد از کارهایی است که علاوه بر اعضای ستادهای احیای امربه معروف و نهی از منکر استان ها ، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و دستگاه قضایی را درگیر می کند و آنها نیز باید جدی تر وارد این کارزار بشوند.
وی ، افزایش آمار طلاق در استان مرکزی را اسف بار خواند و گفت: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید با برنامه ریزی و هدف گذاری مناسب در رفع آفتها بکوشند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: معارف و مسائل دینی می بایست در جامعه و به خصوص در کلاس های آموزش و پرورش، دانشگاه ها، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و مساجد آموزش داده شود و با جلوگیری از افراط و تفریط و غفلت ، باید به اجرای امربه معروف و نهی از منکر پرداخت.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: با تبیین صحیح مفاهیم، تجزیه و تحلیل مصادیق و گسترش سیستماتیک و علمی و نیز بهره گیری از ائمه جمعه و یک دبیرخانه فعال و پویا و نیز سمن ها به عنوان بازوان اجرایی می توان به این واجب شرعی در جامعه عینیت بخشید.
سرپرست استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در سال 93 ائمه جمعه به عنوان روسای ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر در شهرستان ها با همکاری فرمانداران ، دستورالعمل های ستاد احیای استان را دریافت کردند و با اجرای آنها گزارش عملکرد سالانه خود را به دبیرخانه مربوطه ارائه دادند.
شکرالله حسن بیگی افزود: پارسال در 70 دستگاه اجرایی و 40 کارخانه استان مرکزی شورای احیای امربه معروف و نهی از منکر شکل گرفت و 30 دستگاه نیز مصادیق منکر و معروف را احصا کردند.
وی بیان کرد: تشکیل کارگروه یاوران و یادآوران معروف توسط 40 دستگاه اجرایی ، تشکیل جلسات توجیهی برای مدیران دستگاه ها، قدردانی از سه دستگاه برتر در حوزه امربه معروف و نهی از منکر و برگزاری همایش آسیب شناسی امر به معروف و نهی از منکر از دیگر فعالیت های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان مرکزی بوده است.
حسن بیگی گفت: امسال نیز جزوه برنامه های اجرایی این ستاد در قالب چهار بخش و 412 فعالیت شامل موضوعات راهبردی ، اقدام ها و فعالیت ها در اختیار ستاد احیای شهرستان ها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه 430 سمن در استان مرکزی مجوز فعالیت دارند و هر گروه برای انجام فعالیت فرهنگی می تواند مجوز بگیرد، افزود: شناسایی ظرفیت ها و مشارکت سازمان های غیردولتی مردم نهاد برای اجرای هرچه بهتر برنامه های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از برنامه های فرارو در سالجاری است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی هم در این نشست گفت: نماز، زکات، امربه معروف و نهی از منکر به عنوان چهار رکن نقشه راه تبیین شده از سوی مقام معظم رهبری در سال جاری است.
سردار مهدی صدیقی افزود: امربه معروف و نهی از منکر زیربنای همه حرکت های اسلام است و سلامت محیط خانواده ، رونق دادن به اقتصاد و تولید، همگانی کردن اخلاق اسلامی، استقرار عدالت قضایی و اقتصادی، تلاش و مجاهدت برای وحدت اسلامی از مصادیق معروفات در جامعه می باشد که باید توسط اعضای ستادهای احیای امربه معروف و نهی از منکر تبیین و در جامعه اجرایی شود.
6066/6012
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]