محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844103677
- تردید درتاثیرگذاری براحزاب انگلیس/ مسلمانان انسجام و راهبرد انتخاباتی ندارند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فعالان مسلمان انگلیس در گفت وگو با ایرنا در لندن : تردید درتاثیرگذاری براحزاب انگلیس/ مسلمانان انسجام و راهبرد انتخاباتی ندارند لندن - ایرنا - مسلمانان انگلیس درآستانه انتخابات عمومی این کشور که قرار است درهفتم ماه "می" برگزار شود، همانند سایر اقلیت ها دیدگاه های متفاوتی نسبت به نقش آنها در این انتخابات و نیز تاثیرگذاری شان بر خط مشی و احزاب سیاسی این کشور دارند .
به گزارش ایرنا، گروهی از مسلمانان و نهادهای اسلامی معتقدند که حضورشان در این انتخابات که تنها 4 روز به برگزاری آن باقی مانده است، مهم بوده و حتی می تواند در سرنوشت دولت آینده انگلیس تاثیرگذار باشد، در حالی که گروهی دیگر با اشاره به مواضع و دیدگاه های منفی و حتی مغرضانه برخی از احزاب سیاسی انگلیس نسبت به مسلمانان، معتقدند مشارکت فعال آنان در انتخابات بویژه با توجه به عدم انسجام شان، نمی تواند در تغییر سیاست های احزاب و دولت این کشور موثر باشد.
** دبیر سایت خبری اسلام نیوز: مسلمانان می توانند دستکم سرنوشت 20 تا 40 کرسی مجلس عوام را تعیین کنند
"احمد جی ورسی" دبیر سایت خبری "اسلام نیوز" در گفت وگوی با خبرنگار ایرنا با اشاره به احتمال این که هیچ کدام از احزاب سیاسی اصلی نمی توانند در انتخابات پیش رو، رای قاطع را بدست بیاورند، خاطر نشان ساخت: در این صورت هر کدام از کرسی های انتخاباتی برای احزاب ارزشمند خواهد بود.
دبیر "اسلام نیوز" افزود: بر اساس گزارش های منتشر شده مسلمانان می توانند دست کم بر 20 تا 40 کرسی انتخاباتی سرنوشت ساز باشند و این بدین معناست که ندای آنها به گوش مسوولین خواهد رسید.
وی با بیان اینکه مسلمانان انگلیس پیش از این به شکل سنتی از حزب کارگر حمایت می کرده اند، گفت: اما بسیاری از آنان اکنون صاحبان شرکت های بزرگ در لندن هستند که احتمالا به محافظه کاران تمایل بیشتری دارند.
"احمد جی ورسی اضافه کرد: اما مشکل اینجاست، محافظه کاران رای مسلمانان را به حساب نمی آورند و بیشترین تلاش شان را صرف جذب آراء هندی ها، یهودیان و سایر اقلیت های قومی می کنند. آنها معتقدند مسلمانان به حزب محافظه کار رای نخواهند داد که این مساله حقیقت ندارد چرا که بسیاری ازهمان اقلیت های هندی ویهودیان بر اساس نظر سنجی ها به حزب کارگر رای می دهند.
دبیر سایت خبری "اسلام نیوز" ادامه داد: به نظر من تمام احزاب سیاسی باید آرای مسلمانان را مهم تلقی کنند و در آن صورت می توانند در جامعه مسلمانان کسب محبوبیت کنند.
"احمد جی ورسی" همچنین به مصاحبه اخیرش با "اد میلیبند" رهبر حزب کارگر اشاره کرد و گفت: با توجه به مساله اسلام هراسی که متاسفانه در سطح جامعه فراگیر شده است، میلیبند برای اولین بار گفت که قصد دارد با مقوله اسلام هراسی مقابله کند و آن را به عنوان جرم تعریف نماید. او می خواهد برای خشونت علیه مسلمانان مجازات های سخت تری را به اجرا بگذارد که توسط نیروی پلیس این کشور به اجرا درآید. در حقیقت اسلام هراسی و یهودی ستیزی به یک میزان از قانون سهم خواهند داشت.
ورسی همچنین در پاسخ به این سووال که با توجه به یهودی الاصل بودن "اد میلیبند"، تا چه اندازه می توان به وعده های وی در این خصوص اعتماد کرد، گفت: فکر نمی کنم که یهودی بودن وی زمانی که به عنوان نخست وزیر انتخاب شود تفاوتی چندانی ایجاد کند. چارچوب و شرح وظایف این پست ها مشخص است و همانطور که وی اشاره کرده است قصد دارد تا با خشونت علیه مسلمانان مقابله کند و این بیانگر این است که وی دیدگاه مذهبی اش را در امور سیاسی دخیل نمی کند.
این فعال مدنی همچنین به مصاحبه دیگرش با دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس اشاره کرد که با وی در خصوص لایحه "پرونت"، قانون به اصطلاح مبارزه با تروریسم که در ماه فوریه میلادی به اجرا درآمد، صحبت کرد و افزود: متاسفانه این قانون مرز میان مسلمانان و تروریست ها را نادیده گرفته است و هر مسلمان را یک مظنون می داند. اما کامرون این تفاسیر را غیر واقع دانست و گفت دولتش تلاش نموده تا با تروریسم ها مقابله کند.
طرح "پرونت" یکی از چهار بخش لایحه مبارزه با تروریسم است که از بودجه ای بالغ بر 40 میلیون پوند برخوردار است. این طرح با هدف مبارزه با افراط گرایی و گرایش انگلیسی ها به تفکرات افراطی و گروه های تروریستی مطرح شده است.
** مشاور شورای مسلمانان بریتانیا: حضور مسلمانان می توانند بر سرنوشت دولت ائتلافی تاثیر بگذارد
"مقداد ورسی" مشاور شورای مسلمانان بریتانیا نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اتحاد مسلمانان می تواند در انتخابات هفتم "می" نقش آفرینی داشته باشد، گفت: بر اساس آمار منتشر شده از سوی موسسه ما (ام سی بی)، مسلمانان می توانند دست کم بر 22 کرسی به طور قطع سرنوشت ساز بوده و تا 40 کرسی به طور کل تاثیرگذار باشند.
وی نیز با بیان اینکه رقابت میان احزاب سیاسی در این انتخابات تنگاتنگ است و گمان می رود که هیچکدام از احزاب سیاسی نتوانند آرای لازم را برای تشکیل دولت بدست آورند، گفت: این بدین معناست که حضور مسلمانان در انتخابات می تواند در تشکیل دولت ائتلافی سرنوشت ساز باشد.
"مقداد ورسی" ادامه داد: به رغم اینکه اتفاق نظر واحدی میان مسلمانان بر سر انتخاب یک حزب سیاسی وجود ندارد، اما آنچه آنها را با یکدیگر متحد می کند اتفاق نظر بر سر مسائل کلیدی همچون برابری، عدالت و توجه به مقوله اسلام هراسی می باشد.
وی با اشاره به سندی که شورا مسلمانان بریتانیا تحت عنوان "عدالت، نه مساعدت" اخیرا منتشر کرد ، گفت: ما در این سند خواسته ایم که درخصوص مسلمانان عدالت رعایت شود و نه مساعدت. ما می خواهیم که افزایش اسلام هراسی از سوی دولت انگلیس تائید شود و همانگونه که جرائم تنفر در خصوص سایر اقلیت های مذهبی رعایت می شود برای مسلمانان هم رعایت شود.
"مقداد ورسی " افزود: بر اساس آمار موسسه ما، بالغ بر ده درصد از مسلمانان بی سرپناه در مناطق جرم خیز اسکان داده شده اند که این رویکردی تبعیض آمیز نسبت به آنان به حساب می آید.
این فعال مدنی با اشاره به اینکه حزب کارگر به طورسنتی نماینده قشر مستضعف و اقلیت های قومی شمرده می شده است، تصریح کرد: اما بر اساس نظر سنجی های صورت گرفته از سوی موسسه "آی سی ام" گفته می شود به دنبال سیاست های مداخله جویانه دولت انگلیس ( دوران نخست وزیر تونی بلر) در جنگ با عراق در سال 2003 میلادی ، شمار قابل توجهی از مسلمانان از حمایت حزب کارگر دست برداشته و گفته اند که از این حزب حمایت نخواهند کرد. در جریان انتخابات پنج سال پیش نیز شماری از مسلمانان به حزب لیبرال دمکرات تمایل نشان دادند با این حال ائتلاف پنج ساله آنها با محافظه کاران تاکنون ناکارآمد بوده است.
وی گفت: با وجود اینکه قشر کثیری از مسلمانان همچنان به حزب کارگرعلاقه مند هستند اما دیدگاه بسیاری از آنها به محافظه کاران نزدیکتر است و متاسفانه محافظه کاران از این فرصت استفاده نمی کنند. در حقیقت ارزش های اجتماعی این دسته از مسلمانان به عنوان شهروند انگلیسی با ارزش های دینی شان تلاقی نموده اما از آنجا که محافظه کاران طرحی برای جذب جامعه مسلمان ندارند آنها ارزش های دینی شان را ترجیح می دهند.
مقداد ورسی ادامه داد: اما این مهم است که مسلمانان در انتخابات شرکت کنند، نگرانی هایشان را برجسته سازند و به گوش نمایندگان سیاسی برسانند تا بتوانند در عرصه سیاسی تاثیرگذار باشند.
** مدیر موسسه "امور راهبردی اسلام ": مسلمانان تاکنون نتوانسته اند درعرصه سیاسی انگیس تاثیر گذار باشند
در همین حال "اسامه بات"، مدیر موسسه "امور راهبردی اسلام" در انگلیس در گفت وگو به خبرنگار ایرنا گفت به رغم نفوذی که مسلمانان با در اختیار داشتن دست کم 3 میلیارد پوند از اقتصاد انگلیس در جامعه دارند اما تاکنون نتوانسته اند در عرصه سیاسی تاثیرگذار باشند.
وی افزود: مسلمانان در عرصه های اجتماعی و اقتصادی حضور برجسته ای را دارند، اما زمانی که صحبت از حضور در عرصه سیاسی می شود آنها عملکرد ضعیفی را از خود نشان داده اند، هیچ راهبرد مشخصی ندارند و به واقع نتوانسته اند برای مدیریت سیاسی به اتفاق نظر برسند.
بات تصریح کرد: البته نمی تواند همه انتقادها را متوجه مسلمانان کرد چرا که دولت انگلیس نیز سازوکار مشخصی را برای ارتباط مسلمانان با جریانات سیاسی در نظر نگرفته که بالمال می توانست در میزان تاثیرگذاری مسلمانان در سیاست مفید واقع شود.
وی در رابطه با ادعای شورای مسلمانان بریتانیا (ام سی بی) که رای مسلمانان را در انتخابات هفتم حائز اهمیت خوانده بود، گفت: این میزان از تاثیرگذاری که آنها از آن یاد می کنند محاسباتی است و نه سیستماتیک؛ اینکه یک مسلمان به عنوان یک شهروند، خواسته ای را از نامزد انتخاباتی منطقه اش داشته باشند موید یک جریان فکری هدایت شده نیست و نمی تواند آن را به عنوان رای جامعه مسلمانان به حساب آورد.
وی با بیان اینکه یک تفکر واحد، مرجعیت فکری و همبستگی میان مسلمانان انگلیس وجود ندارد، گفت: ما در گذشته نمایندگان مسلمانی را در پارلمان داشته ایم، هم در مجلس عوام و هم در مجلس اعیان که بیانگر نوعی تعامل میان جامعه اسلام و سیاست بوده است، اما متاسفانه هیچ راهبردی در پس این فرصت وجود نداشته است.
** رییس کمیسیون حقوق بشر انگلیس: دستخوش بازی های سیاسی دولتمردان غربی خواهیم شد
مسعود شجره، رییس کمیسیون حقوق بشر انگلیس نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، رای دادن مسلمانان را در فضای سیاسی غرب که اهداف دولتمردان از پیش تعیین شده، اقدامی "فاقد ارزش و خالی از لطف" توصیف کرد.
وی با بیان اینکه گروهی بر این باورند که مسلمانان باید در انتخابات انگلیس شرکت کنند اما گروهی دیگر معتقدند که شرکت در انتخابات مرتبط با دستگاه طاغوت حرام است، خاطر نشان ساخت: این یک مساله ای فقهی است، اما نکته قابل توجه این که آیا حضور مسلمانان در انتخابات می تواند تاثیرگذار باشد یا خیر؟
شجره با بیان اینکه در حال حاضر جامعه مسلمانان اروپا و بالاخص انگلیس از یک نهاد فراحزبی که بتواند از دیدگاه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه مسلمانان حمایت کند وجود ندارد، گفت: تا زمانی که چنین نهادی وجود ندارد ما دستخوش بازی های سیاسی دولتمردان غربی خواهیم شد که با برنامه ها و اهداف بلندشان جامعه را در مسیر مقاصدشان به پیش می برند.
وی افزود: ورود به عرصه سیاست، فرهنگ خودش را می طلبد، چراکه سیاستمداران برای رسیدن به مقاصدشان زمین و زمان را به هم می دوزند، وعده های دروغین می دهد، اما زمانی که به قدرت می رسند به وعده هایشان عمل نمی کنند؛ همانطور پیشتر احزابی بودند که وعده دادند شهریه دانشگاه ها را افزایش نخواهند داد اما به محض پیروزی در انتخابات آن را افزایش دادند و از کرده شان خجل زده نشدند.
وی ادامه داد: لذا اینکه فکر کنیم نماینده ای از مجلس بخواهد به جامعه مسلمانان وعده بدهد و به آن عمل کند، آرزویی واهی و دست نیافتنی است.
شجره از برخی از "سازمان های اسلامی که خود را آلت دست سیاستمداران انگلیسی کرده اند"، انتقاد کرد و گفت: متاسفانه برای آنها نفس رای دادن مهم است و با چاشنی اسلام هراسی و یا اینکه مسلمانان شهروند درجه دو هستند آن را بزرگنمایی می کنند؛ در حالی که هیچ استراتژی متقنی را ارائه نمی دهند.
وی تصریح کرد: به جای آنکه مسلمانان وارد سیستم های حزبی و سیاسی انگلیس شوند تا حامی جامعه مسلمانان باشند، گروهی مسلمان مشغول تبلیغ احزاب سیاسی در میان مسلمانان شده اند!.
این فعال مدنی با اشاره به راه پیدا کردن یک مسوول پیشین امور حقوقی یک موسسه اسلامی در زمان دولت کارگر به کابینه دولت انگلیس، گفت: او کسی بود که در جریان اجرای قانون حسگرهای بدنی که قرار بود در فرودگاه ها به اجرا گذاشته شود و به موجب آن بدن مسافران به صورت عریان در صفحه نمایشگرمامورین حفاظتی فرودگاه ظاهر شود، از این قانون حمایت کرد. وی همچنین حامی قانونی بود که به موجب آن پلیس می توانست تا 42 روز مظنونین به اقدامات تروریستی را - که قربانیان آن عموما مسلمانان هستند - بدون تفهیم اتهام بازداشت کنند.
وی تصریح کرد: چنانچه مسلمانان بتوانند سازوکاری را ایجاد کنند که در آن مجموعه ای از سیاست های کلان امت اسلام تبیین شود و همه به آن پایبند باشند در آن صورت می توان به مقوله انتخابات به عنوان یک فرصت برای نیل به اهداف استراتژیک مسلمانان توجه نمود.
براساس برخی آمارهای منتشر شده، بریتانیا ( شامل انگلیس ، ولز ، اسکاتلند و ایرلند شمالی ) درسال 2013 میلادی، 61 میلیون و 100هزار نفر جمعیت داشته که شمار مسلمانان 2.8 میلیون نفر بر آورد شده است.
انتخابات عمومی انگلیس که پنجاه و ششمین انتخابات پارلمانی این کشور از سال 1801 میلادی بشمار می آید، قرار است در هفتم ماه می ( 17 اردیبهشت ) برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد گرفت.
براساس آخرین نظرسنجی های صورت گرفته ، تا این لحظه هیچ حزبی نمی تواند اکثریت کرسی های مجلس عوام به دست آورد، و در صورت تحقق این مساله، پیش بینی می شود همانند انتخابات سال 2010 میلادی، مجلس بعدی، به اصطلاح معلق شود و دو یا چند حزب ناچار شوند با هم ائتلاف کنند و دولت بعدی انگلیس را شکل دهند.
اروپام**1**ن** 1552
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
مردم انگلیس به رهبران احزاب سیاسی اعتماد ندارند
مردم انگلیس به رهبران احزاب سیاسی اعتماد ندارند برابر نظرسنجی ها حزب کارگر در کارزار تبلیغاتی با فاصله اندکی از رقیب دیرینه اش حزب محافظه کار پیش افتاده است با این حال هیچ یک از این دو حزب نخواهند توانست اکثریت مطلق مجلس عوام را که از ۶۵۰ کرسی تشکیل می شود به دست آورند به گزارانتخابات انگلیس و نفوذ اقلیت ها / سرنوشت 25درصد ازکرسی های مجلس عوام مسلمانان تعیین می کنند
انتخابات انگلیس و نفوذ اقلیت ها سرنوشت 25درصد ازکرسی های مجلس عوام مسلمانان تعیین می کنند تحلیل گران انتخاباتی در انگلیس معتقدند که مسلمانان در صورت حضور فعال در انتخابات عمومی این کشور در هفتم ماه می قادر هستند که سرنوشت 25 درصد از کرسی های مجلس عوام را تعیین کنند به گزاررونمایی یک سایت اصولگرا از 6 راهبرد انتخاباتی اصلاحطلبان
رونمایی یک سایت اصولگرا از 6 راهبرد انتخاباتی اصلاحطلبان اصلاح طلبان این روزها سرگرم اجرایی کردن ۶ راهبرد انتخابات خود برای فتح کرسی های مجلس با همان سازوکار انتخاباتی سال۷۶ هستند اما با یک تفاوت آنهم سودای ائتلاف با اصولگرایان اصیل به گزارش نامه نیوز اصلاح طلبان که از بهارمسلمانان انگلیس قربانی اسلام هراسی
اسلام هراسی در غرب مسلمانان انگلیس قربانی اسلام هراسی با قانون وضع کردن نمی شود جلوی رادیکال شدن جوانان مسلمان در بریتانیا را گرفت حداقل تا وقتی که عده ای از اهالی رسانه و سیاستمداران این کشور همیشه تمایل دارند نیمه خالی لیوان را ببینند و مسلمین این کشور اروپایی را مشتی تروریست۶راهبرد انتخاباتی اصلاحطلبان/آیا لوئیجرگه چپ و راست محقق میشود
مهر گزارش می دهد ۶راهبرد انتخاباتی اصلاحطلبان آیا لوئیجرگه چپ و راست محقق میشود شناسهٔ خبر 2562692 - پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۷ سیاست > احزاب و تشکلها اصلاح طلبان این روزها سرگرم اجرایی کردن ۶ راهبرد انتخابات خود برای فتح کرسی های مجلس با همان سازوکار انتخاباتی سال۷- انتخابات انگلیس ونفوذ اقلیت ها / سرنوشت 25درصد ازکرسی های مجلس عوام مسلمانان تعیین می کنند
انتخابات انگلیس ونفوذ اقلیت ها سرنوشت 25درصد ازکرسی های مجلس عوام مسلمانان تعیین می کنند لندن – ایرنا- تحلیل گران انتخاباتی در انگلیس معتقدند که مسلمانان در صورت حضور فعال در انتخابات عمومی این کشور در هفتم ماه می قادر هستند که سرنوشت 25 درصد از کرسی های مجلس عوام را تعیین- وعده های انتخاباتی کامرون رهبرحزب محافظه کار انگلیس برای جلب نظر اقلیت های قومی
وعده های انتخاباتی کامرون رهبرحزب محافظه کار انگلیس برای جلب نظر اقلیت های قومی لندن – ایرنا- دیوید کامرون نخست وزیر و رهبرحزب محافظه کار انگلیس روز شنبه در آستانه انتخابات عمومی این کشور در هفتم ماه می قول داد که امتیازات بیشتری به اقلیت های قومی این کشور داده شود به گزارشفیلم/ دعوای انتخاباتی در انگلیس
فیلم دعوای انتخاباتی در انگلیس شناسهٔ خبر 2563188 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۹ بین الملل > اروپا دریافت 7 MB شبکه بی بی سی روز گذشته مناظره انتخاباتی میان رهبر حزب کارگر انگلیس و شهردار لندن برگزار کرده بود اما جنگ لفظی طرفین مجری برنامه را وادار کرد تا از لفظی رکیک برایمسلمانان افغانستان تکیهای جز ايران و آيت الله خامنهای ندارند
دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان مسلمانان افغانستان تکیهای جز ايران و آيت الله خامنهای ندارند شناسهٔ خبر 2563320 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۹ سیاست > احزاب و تشکلها دبیر كل حزب رفاه ملی افغانستان در دیدار با رئیس مرکز بین الملل حزب موتلفه گفت ما پیرو نهضت امام خمینی و انق- وعده انتخاباتی کامرون به عدم افزایش مالیات ها درانگلیس درپنج سال آینده
وعده انتخاباتی کامرون به عدم افزایش مالیات ها درانگلیس درپنج سال آینده لندن - ایرنا- دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه کار روز چهارشنبه در آستانه انتخابات عمومی این کشور وعده داد در صورت پیروزی محافظه کاران در این انتخابات مالیات ها افزایش نخواهند یافت به گزارش ایتیمها همیشه در اوج قرار ندارند پیگرینی: کسب نایبقهرمانی انگلیس خجالتآور نیست
تیمها همیشه در اوج قرار ندارندپیگرینی کسب نایبقهرمانی انگلیس خجالتآور نیستسرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی باور دارد کسب مقام نایبقهرمانی لیگ برتر افتخاری قابل توجه است به گزارش خبرگزاری فارس مانوئل پیگرینی اظهار داشت تلاش میکنیم فصل بعد در لیگ قهرمانان اروپا باشیم این جعارف: بنیاد امید در راهبردهای انتخاباتی موثر خواهد بود/ توفیقی: بنیاد در انتخابات مشارکتی نخواهد داشت!
عارف بنیاد امید در راهبردهای انتخاباتی موثر خواهد بود توفیقی بنیاد در انتخابات مشارکتی نخواهد داشت عضو ارشد بنیاد امید ایرانیان این صحبت محمدرضا عارف مبنی بر اینکه بنیاد امید در جهتگیری انتخاباتی موثر خواهد بود را رد کرد و گفت که بنیاد امید نه در انتخابات مشارکت و نه نامزدیفیلم/ مرد انگلیسی چگونه رفاقت را تمام کرد!
فیلم مرد انگلیسی چگونه رفاقت را تمام کرد پلیس به علت سرعت غیر مجاز یک مدل بی ام و سری یک را در انگلستان متوقف می کند و باید بقیه ماجرا را دید مرد انگلیسی چگونه رفاقت را تمام کرد | دانلود فیلم لینک را کپی کنید دانلود فیلم94 1 27 - 10 43 - 2015-4-16 10 43 34خارطوم سفیران آمریکا، انگلیس، نروژ و اتحادیه اروپا را احضار کرد
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۷ وزارت خارجه سودان سفیران آمریکا انگلیس و نروژ را به دلیل انتقاد از شرایط برگزاری انتخابات سراسری در سودان احضار کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع وزارت خارجه سودان علاوه بر سفیران انگلیس آمریکاویکیلیکس فارش کرد: جاسوسی انگلیسیها از استقلالطلبان اسکاتلند در طی انتخابات اخیر
ویکیلیکس فارش کرد جاسوسی انگلیسیها از استقلالطلبان اسکاتلند در طی انتخابات اخیر به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس بنیانگذار سایت افشاگر ویکیلیکس این بار گفته که سرویس امنیتی انگلیس روند برگزاری انتخابات سال گذشته استقلال اسکاتلند را یک تهدید امنیت ملی دانسته و از استقهدیه گرانبهای شاهزاده سعودی به خلبانان حاضر در جنگ یمن/ تردید درباره زخمی شدن «ابوبکر البغدادی» در عراق/ ادعای
هدیه گرانبهای شاهزاده سعودی به خلبانان حاضر در جنگ یمن تردید درباره زخمی شدن ابوبکر البغدادی در عراق ادعای تعقیب کشتیهای ایرانی توسط ناو آمریکایی بازتاب پایان عملیات تجاوزگرانه عربستان سعودی به یمن هدیه یک پادشاه سعودی به خلبانان شرکت کننده در عملیات یمن ادعای تعقیب یک کاردعوت فدراسیون فوتبال عراق از دروازهبان انگلیسی عراقی تبار
دعوت فدراسیون فوتبال عراق از دروازهبان انگلیسی عراقی تبارفدراسیون فوتبال عراق پس از گفتوگوهای چند هفته اخیر با یک دروازهبان انگلیسی-عراقی دعوتنامهای رسمی برای این دروازهبان ارسال کرده است به گزارش خبرگزاری فارس فدراسیون فوتبال عراق اعلام کرده است که دعوتنامها-
گوناگون
پربازدیدترینها