واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وعده های انتخاباتی کامرون رهبرحزب محافظه کار انگلیس برای جلب نظر اقلیت های قومی لندن – ایرنا- دیوید کامرون نخست وزیر و رهبرحزب محافظه کار انگلیس روز شنبه در آستانه انتخابات عمومی این کشور در هفتم ماه "می"، قول داد که امتیازات بیشتری به اقلیت های قومی این کشور داده شود .
![وعده های انتخاباتی کامرون رهبرحزب محافظه کار انگلیس برای جلب نظر اقلیت های قومی](http://img7.irna.ir/1394/13940205/81584750/81584750-6411331.jpg)
به گزارش ایرنا، کامرون که آگاه از عدم گرایش اقلیت های قومی ومذهبی انگلیس به محافظه کاران است، در سخنانی در جنوب لندن، وعده داد که اولین نخست وزیر سیاه پوست و یا آسیایی تبار انگلیس از دل حزب محافظه کار بیرون خواهد آمد.
کامرون وعده داد که در صورت پیروزی حزب محافظه کار در انتخابات، تا سال 2020 میلادی شرایط شغلی اقلیت های قومی، موقعیت آنان در دانشگاه ها و بخش های پلیس و ارتش انگلیس ارتقا یابد .
وی گفت: در جریان انتخابات عمومی سال 2010 میلادی، حزب محافظه کار اگرچه شمار نمایندگان پارلمانی اش را از میان سیاه پوستان و آسیایی تبارها افزایش داد و توانست شمار آنها را از 2 نفر به یازده نفر برساند و این پیشرفت خوبی بود، اما کافی به نظر نمی رسد.
رهبر حزب محافظه کار با بیان اینکه 18 درصد از دارندگان کرسی نمایندگی این حزب در مجلس عوام بازنشسته شده اند، گفت : ما شانس بسیار زیادی داریم که در انتخابات ماه "می " بتوانیم با معرفی نامزدهایی از میان اقلیت های قومی آنها را حفظ کنیم .
وی افزود: ما اولین حزبی بودیم که نخست وزیر زن و نخست وزیری از میان یهودیان معرفی کردیم و من می دانم اولین حزبی خواهیم بود که اولین نخست وزیر آسیایی تبار و یا سیاه پوست انگلیس را نیز معرفی خواهیم کرد.
کامرون افزود: دراین انتخابات، حزب محافظه کار درمقایسه با سایر احزاب سیاسی، بیشترین شمار نامزدهای انتخاباتی را از میان اقلیت های قومی و رنگین پوستان معرفی کرده و این باعث افتخار است.
گفتنی است از میان 306 نماینده پارلمانی حزب محافظه کار که در جریان انتخابات عمومی سال 2010 میلادی برگزیده شدند، تنها یازده نفرشان رنگین پوست و آسیایی تبار بودند .
اما از میان نمایندگان پارلمانی حزب کارگر که در سال 2010 میلادی به مجلس عوام راه یافتند، 16 نفرشان رنگین پوست وآسیایی تبار بودند که این رقم در میان نمایندگان پارلمانی حزب لیبرال دمکرات صفر بود.
در جریان انتخابات عمومی سال 2010 میلادی که منجر به روی کار آمدن دولت ائتلافی حزب محافظه کار و لیبرال دمکرات شد، تنها 16 درصد از اقلیت های قومی انگلیس به نامزدهای محافظه کار رای دادند.
احزاب محافظه کار و کارگر با توجه به اهمیت رویکرد انتخاباتی اقلیت های قومی و مذهبی در انتخابات عمومی ماه "می" ، برخلاف سال 2010 میلادی، نامزدهای انتخاباتی بیشتری را از میان اقلیت های قومی خصوصا رنگین پوستان و آسیایی تبارها معرفی کرده اند.
حزب محافظه کار در حال حاضر 56 نامزد انتخاباتی اش را از میان رنگین پوستان و اقلیت های آسیایی تبار برگزیده که این رقم برای حزب کارگر 52 نفر است.
با توجه به افزایش موقعیت اقلیت های قومی و مذهبی و رنگین پوستان در جامعه انگلیس، حمایت آنان از احزاب سیاسی خصوصا در موقعیت فعلی که دو حزب اصلی کارگر و محافظه کار دارای رقابتی تنگاتنگ هستند، می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.
براساس سرشماری سال 2011 میلادی، جمعیت انگلیس بالغ بر 53 میلیون نفر بوده است که در حدود 7 میلیون و 300 هزار نفر از آنان در خارج از این کشور متولد شده بودند.
براساس بررسی صورت گرفته توسط محققان دانشگاه آکسفورد، کلانشهر لندن بیش از سایر نقاط انگلیس متاثر از ورود مهاجران خارجی به این کشور بوده است.
بگفته این محققان، در حال حاضر 3.2 میلیون نفر ازجمعیت لندن کسانی هستند که در خارج از انگلیس متولد شده اند که این رقم ، 200 هزار نفر بیش از آخرین سرشماری در سال 2011 میلادی است .
انتخابات عمومی انگلیس که پنجاه و ششمین انتخابات پارلمانی این کشور از سال 1801 میلادی بشمار می آید، قرار است در هفتم ماه می ( 17 اردیبهشت ) برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد گرفت.
براساس آخرین نظرسنجی های صورت گرفته ، تا این لحظه هیچ حزبی نمی تواند اکثریت کرسی های مجلس عوام به دست آورد، و در صورت تحقق این مساله، پیش بینی می شود همانند انتخابات سال 2010 میلادی، مجلس بعدی، به اصطلاح معلق شود و دو یا چند حزب ناچار شوند با هم ائتلاف کنند و دولت بعدی انگلیس را شکل دهند.
اروپام**4** 1552
05/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]