تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821117160




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل بروز چاپلوسی در اشخاص مختلف


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
A man is showing his appreciation towards a job very well done.



چرا برخی افراد به رفتاری مانند چاپلوسی روی می آورند و با این کارها چه منظوری دارند و چه دلایل  روانشناسی موجب پیدایش این گونه رفتارها می شود.

حسین ابراهیمی مقدم روانشناس رابطه با چاپلوسی و راه‌های مقابله با آن اظهار کرد: چاپلوسی زمانی اطلاق می‌شود که فرد با تعریف و تمجید کردن بیش از اندازه یا نا به جا از دیگری شرایطی را فراهم می آورد تا از او امتیاز گیرد.
وی افزود: متاسفانه بعضی از افراد که از ضعف شخصیتی برخوردار هستند و یا از نظر تربیتی به درستی رشد نیافته‌اند، خلاهای روانی خود را به این ترتیب برآورده می کنند.
ابراهیمی مقدم گفت: این گونه اشخاص به فرد چاپلوس بها داده و بدین وسیله رفتار غلط او را تقویت و تشدید می‌کنند و باعث افزایش این‌گونه رفتارها می‌شوند.
روانشناس در ادامه تاکید کرد: بعضی از افراد مثل بعضی از مدیران ناکارآمد برای گرفتن اطلاعات و مدیریت بر روی سیستم خود سعی می‌کنند که از این افراد چاپلوس استفاده نمایند و اطلاعاتی را به دست آورند که بر مبنای آن اعمال نفوذ و قدرت بیشتری داشته باشند.
وی افزود: واقعیت این است که رشد این پدیده مضمون به تدریج منجر به شدت گرفتن حالت های به هم ریختگی و از بین رفتن نظم و ترتیب در سازمان مربوطه خواهد شد.
ابراهیمی مقدم در ادامه تصریح کرد: فرد چاپلوس هم به خاطر ضعف‌ها و کاستی‌هایی که دارد به جای استفاده درست از توانمندی های خود و افزایش سطح دانش و آگاهی‌های خود از این روش استفاده می کنند تا اصطلاحا جای خود را محکم‌تر کنند، ناغافل از اینکه شاید به طور موقت جایگاه یا مسندی را به دست آورد ولی در دراز مدت همگان بر بی‌کفایتی و مشکلات شخصیتی وی آگاه خواهند شد.
روانشناس در پایان تاکید کرد: برای مقابله از عمل چاپلوسی باید هم سعی در کنار گذاشتن این عمل داشته  و هم فرد چاپلوس را منزوی کنیم تا زمانی که این رفتار ناپسند از جامعه برچیده شود.

باشگاه خبرنگاران د


12 اردیبهشت 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن