تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803554173




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افراد مضطرب چه علایمی دارند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افراد مضطرب چه علایمی دارند
کد خبر: ۴۹۶۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲ - 01 May 2015


اضطراب حالت‌های پراسترس نگرانی با منبع نامشخص است که علایمی مانند دل‌پیچه، تکرر ادرار، سرگیجه، تهوع، ناتوانی در تصمیم‌گیری، پرخاشگری، لرزش صدا، کاهش تحمل را همراه دارد و در درازمدت می‌تواند منجر به اختلالات دستگاه خودایمنی شود.

به گزارش فارس، امیرمحمد شهسوارانی درباره تعریف اضطراب و علایم آن، اظهار داشت: اضطراب شامل حالت‌های پراسترس تشویش و نگرانی است که فرد در این وضعیت منبع تنش خود را به طور مشخص نمی‌داند این حالت‌های اضطرابی شامل طیف وسیعی از علایم جسمانی، روانی و کنشی است.

* علایم جسمانی اضطراب

این متخصص حوزه بهداشت روان با تبیین علایم جسمانی اضطراب، تصریح کرد: اضطراب منجر به ایجاد عوامل جسمانی مانند بی‌قراری، برانگیختگی، افزایش فشار خون و ضربان قلب، تعریق کف دست، پا و زیر بغل به ویژه زمانی که بیش از حد طبیعی آن باشد، احساس دل‌پیچه، تکرر ادرار، سرگیجه، تار شدن دید، تهوع، خشکی دهان و لرزش اندام‌های بدن به ویژه دست‌ها و پاها می‌شود.

* علایم روانی اضطراب

شهسوارانی درباره علایم روانی اضطراب، گفت: افراد مضطرب علایمی مانند ناتوانی در تمرکز، کاهش بازده مطالعه، کاهش توان حافظه و به یادسپاری مطالب، افت تحصیلی، کاهش نمرات درسی در مدرسه و دانشگاه، ناتوانی در تصمیم‌گیری، احساس بی‌قراری روانی، کاهش تحمل و تاب‌آوری، ضعف در مکانیزم‌های توجه و به طور کلی کاهش قابل ملاحظه کارکردهای اجرایی مغزی را نشان می‌دهد.

* علایم رفتاری و تعاملی (کنشی) اضطراب

این روانشناس با بیان اینکه افراد مضطرب در روابط با دیگران پرخاشگری نشان می‌دهند، اظهار داشت: افراد مضطرب زود از کوره در می‌روند و هنگام صحبت کردن با دیگران دچار لرزش صدا می‌شوند این افراد همچنین با ناتوانی در تصمیم‌گیری در مورد مسائل کاری و روابط با دیگران مواجهند، کاهش میل جنسی در همسران، عصبانیت در رابطه با همسر و فرزندان، کاهش تحمل و انتقادپذیری در روابط بین‌فردی، تنبیه کلامی و جسمانی همسر و فرزندان، احساس دلشوره مداوم از احتمال وقوع حادثه‌ای بد برای خود و دیگران، تکرار مداوم ذهنیت‌های منفی در مورد وقایع در ارتباط فرد با همکاران، دوستان و خانواده دیگر علایم رفتاری و تعاملی است که افراد مضطرب نشان می‌دهند.

* عوارض اضطراب در درازمدت

این متخصص حوزه بهداشت روان با بیان عوارض اضطراب در درازمدت گفت: اضطراب در کوتاه‌مدت و درازمدت بر فرد تأثیرات متفاوتی می‌گذارد، تأثیرات کوتاه مدت اضطراب شامل علایمی است که به آنها اشاره شد اما عوارض بلندمدت آن می‌تواند در ابعاد مختلف زندگی بسیار ناخوشایند باشد.

وی افزود: این عوارض شامل افت شدید کاری و تحصیلی در افراد، لطمه دیدن روابط بین‌فردی، صدمه دیدن روابط فرد با همسر و فرزندان، ایجاد مشکلات عصبی و آسیب‌دیدگی ساختار مغز مانند آمیگیدال و هیپوکامپ و دستگاه گوارشی است.

شهسوارانی ادامه داد: آسیب‌های جسمانی اضطراب در درازمدت با صدمه به دستگاه ایمنی منجر به بروز بیماری‌های روان - تنی و اختلالات دستگاه خودایمنی خواهد شد.

وی افزود: امروزه بسیاری از متخصصان علت بروز بیماری‌های لاعلاجی مانند سرطان و حتی زوال عقل (آلزایمر) را استرس و اضطراب طولانی‌مدت و مزمن می‌دانند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: لازم است نهادها و سازمان‌های موجود در جامعه تدابیر لازم برای شناسایی عوامل تولیدکننده اضطراب در سنین مختلف و سطوح فردی، اجتماعی، تحصیلی، خانوادگی و شغلی را شناسایی کنند و به ویژه در محیط‌های شغلی و تحصیلی با برگزاری دوره‌های تخصصی مرتبط، نسبت به پیشگیری و مداخلات زودهنگام برای کاهش استرس و اضطراب به افراد اقدام کند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن