تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871303960




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمام کارگران‌شایسته حق‌داشتن تشکل‌صنفی را‌دارند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تمام کارگران‌شایسته حق‌داشتن تشکل‌صنفی را‌دارند
دبیر کل خانه کارگر پس از بازدید از معدن چادرملو با اشاره به حقوق صنفی کارگران در این معدن گفت: تلاش برای حمایت از نیروهایی که در این معدن کار می‌کنند، اولویت ماست و کارگران باید آزادی حق ایجاد تشکل را داشته باشند. البته این رویکرد تنها به معدن چادرملو محدود نمی‌شود بلکه تمامی کارگران شایسته برخورداری از چنین حقی هستند.
کد خبر: ۴۹۳۲۵۷
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۴ - 20 April 2015


دبیر کل خانه کارگر پس از بازدید از معدن چادرملو با اشاره به حقوق صنفی کارگران در این معدن گفت: تلاش برای حمایت از نیروهایی که در این معدن کار می‌کنند، اولویت ماست و کارگران باید آزادی حق ایجاد تشکل را داشته باشند. البته این رویکرد تنها به معدن چادرملو محدود نمی‌شود بلکه تمامی کارگران شایسته برخورداری از چنین حقی هستند.

علیرضا محجوب، رئیس فراکسیون کارگری مجلس در خصوص بازدید اخیرش از معدن چادرملو گفت: هیچ کس نمی‌تواند منکر رویدادهای خوبی بشود که در چادرملو اتفاق می‌افتد. در این منطقه کویری که صنعت و کشاورزی نمی‌تواند اشتغالزایی لازم را ایجاد کند، وجود معدن چادرملو می‌تواند بحران بیکاری در این منطقه را به حداقل ممکن کاهش دهد، همانطور که اکنون این امر محقق شده است. بنا بر این چادرملو یک حسن برای استان یزد به شمار می‌آید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آنچه در مورد چادرملو صورت می‌گیرد، حمایت از معدن و زیرمجموعه‌های آن است گفت: اگر هم نمایندگان گاهی نسبت به این معدن واکنشهایی نشان می‌دهند تلاش برای استیفای بعضی حقوق قانونی از جمله بهره مالکانه است که متعلق به دولت یا بخش عمومی است و غرضی به این معدن نداریم.

وی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی کشور گفت: در شرایطی که مقام معظم رهبری مدتهاست تاکید می‌کنند باید اقتصاد کشور از وابستگی به نفت فاصله بگیرد و به سوی درآمدهای دیگری برود و دولت یازدهم نیز برای اولین بار در تاریخ کشورمان بودجه‌ای را تسلیم مجلس کرد که از درآمدهای نفتی فاصله گرفته و مجلس نیز این فاصله را تشدید کرد، نه تنها نباید نسبت به سایر بخشهای اقتصادی از جمله معادن کم توجهی شود بلکه لازم است تقویت هم بشوند.

وی با تاکید بر اینکه باید بحث ایمنی و بهداشت کار در معادن کشور به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد و متاسفانه کارگران ما در این زمینه با مشکلات فراوانی رو به رو هستند گفت: البته در مقام مقایسه، معدن چادرملو از بهترین معادن ما بلحاظ ایمنی و بهداشت کار است.

رییس فراکسیون کارگری مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر بنا بر آمارهای مختلف حدود ۵ هزار نفر به صورت مستقیم در چادرملو کار می‌کنند گفت: اشتغال غیر مستقیم این معدن نیز حدود ۲۵ هزار نفر است که اگر برای این مجموعه مشکلی پیش بیاید، بیکار شدن تنها یک دهم این افراد به یک بحران برای استان یزد تبدیل می‌شود. بنا بر این لازم است از این مجوعه حمایت کنیم.

محجوب به تبعات کاهش قیمت سنگ آهن در معادن اشاره کرد و گفت: به هر حال کارگران شاغل در این معادن شاید به اندازه گذشته نتوانند اضافه کاری داشته باشند و از آن طریق درآمد ایجاد کنند که همین امر می‌تواند نمونه‌ای برای توجه به تبعات بحران سازی باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: اگر امروز هم حاشیه‌هایی برای این معدن ایجاد می‌کنند به دلیل شرایط خاص اقتصادی است و هر زمان این اتفاقات می‌افتد، تنش در محیط‌های کارگری بالا می‌رود. اما این موارد به خاطر این نیست که شخص یا اشخاصی به صورت عمدی علیه این معدن کاری انجام می‌دهند، بلکه به عقیده من نتیجه شرایطی است که پیش آمده و باید با صبر و تحمل از این شرایط عبور کنیم.

محجوب در پاسخ به این سئوال که «در شرایط فعلی که فولادسازان توان پرداخت بدهی‌های معادن سنگ آهن از جمله چادرملو را ندارند و میزان مطالبات چادرملو از فولادسازان در مرز یک هزار میلیارد تومان است، گمان نمی‌کنید فشار آوردن به این معدن باعث ایجاد مشکل برای آن و تهدید اشتغال موجود می‌شود؟» گفت: الان مهم‌ترین موضوع ما کاهش شدید صادرات سنگ آهن است که به دلیل پایین آمدن قیمت بوده است و همین معضل باعث توقف یا کاهش فعالیت در معادن سنگ آهن و مشکلات مالی برای آنان شده است. در این شرایط درست نیست فشار مضاعفی وارد شود که امکان ادامه فعالیت معدن را با خطر رو به رو کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن