محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844061988
شکست مذاکرات هستهای فاجعه نیست
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ظریف در مصاحبه با پی بی اس؛
شکست مذاکرات هستهای فاجعه نیست
وزیرامورخارجه کشورمان خطاب به آمریکاییها گفت: اگر نگران تسلیحات هسته ای هستید، چرا برای خاورمیانه ی عاری از سلاح هسته ای، به اسرائیل فشار نمی آورید؟
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، ، محمد جواد ظریف در مصاحبه ای با پی بی اس نیوز آمریکا گفت : نتانیاهوکه روی دویست کلاهک هسته ای غیرقانونی نشسته است، حق ندارد بخشی از گروه منع تکثیرجهان باشد. وزیرامورخارجه با بیان اینکه ایران درهشت سال گذشته موادکافی برای تولید هشت بمب داشت اما هرگز این کار را نکرد، افزود: آماده ایم فضای اعتماد ایجادکنیم و این کار با اقدامات خاصی که پذیرفته ایم، شدنی است. وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به سئوالی در خصوص دیدار روز گذشته خود با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا گفت: ما پیشرفت های قابل توجهی داشته ایم. وی گفت، مساله قابل توجه این است که دو سال قبل هیچ کس نمی توانست نقطه ای را که امروز در آن ایستاده ایم حتی تصور هم بکند. این پیشرفت ها زمانی حاصل شده است که طرف مقابل تصمیم گرفته است به جای فشار و ارعاب از ابزار دیالوگ استفاده کند. این ابزارها از مدت ها قبل دیگر کارایی نداشتند. همچنین تحریم هایی ضد ایران اعمال شده اند و من معتقدم که تحریم ها هم به هدفی که برای آنها تعیین شده بودند، دست نیافته اند. به همین علت طرفین مذاکره و دیالوگ را پذیرفتند. ما پیشرفت های قابل توجهی داشته ایم. آن چه که در نوامبر سال دو هزار و سیزده درباره آن بعنوان توافق اولیه موافقت کردیم، چیزی که کسانی که آنها را منفی باف می نامیم، معتقد بودند کاملا غیرممکن است. بعد از آن هم در این خصوص به توافق دست یافتیم برخی معتقد بودند ایران هرگز این توافق را عملی نخواهد کرد. اما ما این توافق را عملی کردیم، هم آژانس بین المللی انرژی اتمی و هم باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا تایید کردند که ایران همه مفاد این توافق را در طول یک دوره یک سال و نیمه عملی کرده است. بنابراین ما اکنون کاملا برای توافقنامه بلندمدت آماده هستیم. این توافقنامه اطمینان لازم را ایجاد خواهد کرد که برنامه هسته ای ایران کاملا صلح آمیز است. از دیدگاه ما این خیلی دستاورد بزرگی نیست، زیرا ما هرگز قصدی به جز این نداشته ایم. همزمان، ما امکان تعامل ایران با غرب را با مدلی کاملا نورمال تر فراهم کرده ایم. من درباره جامعه جهانی سخن نمی گویم، زیرا من روز گذشته به نمایندگی از بخش قابل توجهی از جامعه جهانی و بعنوان نماینده صد و بیست کشور جهان بعنوان اولین سخنران در کنفرانس بین المللی تجدید نظر در پیمان ان پی تی سخنرانی کردم. ایران یکی از امضاکنندگان این پیمان و رئیس ائتلاف کشورهای غیرمتعهد است که توانسته است صد و بیست کشور را در کنار هم جمع کند. همه این کشورها دیدگاه هایی درباره منع گسترش تسلیحات اتمی دارند که بسیار مشابه دیدگاه های ایران است. ما معتقدیم که باید جامعه جهانی را از سلاح های هسته ای عاری کنیم. ما معتقدیم که هیچ کشوری نباید سلاح اتمی در اختیار داشته باشد. کاملا مشخص است که پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی گام مهمی در راستای تحقق این هدف است. ما حتی نمی خواهیم کشورهای بیشتری این نوع تسلیحات بسیار خطرناک را در اختیار داشته باشند.
چارلی رز در ادامه این مصاحبه، از وزیر خارجه ایران پرسید در صورتی که مذاکرات شکست بخورند چه وضعی به وقوع خواهد پیوست؟ محمد جواد ظریف در پاسخ گفت: شکست مذاکرات هسته ای یک فاجعه نخواهد بود اما شکست مذاکرات به معنای از دست دادن یک فرصت بسیار مهم خواهد بود، زیرا این فرصتی بسیار منحصر به فرد است. زمانی که مردم ایران یک سال و نیم قبل به پای صندوق های رای رفتند و رئیس جمهوری را انتخاب کردند که خواهان تعامل بر اساس احترام متقابل است اکنون این فرصت توسط مردم ایران هم برای ما بعنوان دولت ایران و همچنین برای جامعه جهانی ایجاد شده است و هدف از ایجاد این فرصت هم تعامل است. در صورتی که مردم ما احساس کنند که تعامل مورد نظر ایجاد نشده است، چون ما خواهان احترام متقابل هستیم، به نظر من به معنای از دست رفتن یک فرصت بسیار مهم خواهد بود که نه تنها باعث خواهد شد، نتوانیم این مساله را حل کنیم که به نظر ما اصلا مساله ای وجود ندارد، زیرا همانگونه که گفتم ما هیچ برنامه ای برای توسعه سلاح های اتمی نداریم چون معتقدیم تولید این سلاح ها هم غیرعقلی و غیراخلاقی است. چارلی رُز از وزیر خارجه ایران پرسید، چرا آمریکا یا گروه پنج بعلاوه یک باید به شما اعتماد کنند؟ محمد جواد ظریف پاسخ داد: خب مشکل، بی اعتمادی دوجانبه است و مشکل بی اعتمادی پیچیده است. ما انتظار نداریم که هیچ کدام از طرفین به طرف مقابل اعتماد کند. همان گونه که ما هم در این مرحله به طرف مقابل اعتماد نداریم. به سادگی نمی توان به اظهارات مقامات آمریکایی یا دیگر اعضای گروه پنج بعلاوه یک چه اعضای غربی و چه اعضای غیرغربی آن اعتماد کرد. مشکلات و بی اعتمادی میان طرفین سابقه ای طولانی دارد. این بی اعتمادی مردم ما به زمانی باز می گردد که آنها (غربی ها) دولت منتخب ما را سرنگون کردند. این بی اعتمادی ها تا دوران حاضر هم ادامه دارند. من فکر می کنم آمریکا و دیگر کشورهای غربی هم دلائلی دارند که به ما اعتماد نکنند. البته ما معتقدیم این دلائل بی اساس هستند. بنابراین آن که باید انجام دهیم این است که باید برنامه ای جدی و توافقی جدی داشته باشیم که مورد توافق همه طرفین باشد و به همه طرفین کمک کند که اعتمادسازی کنند. مساله مهم این است که این روند باید اعتمادسازی کند، نه آن که اعتماد را از بین ببرد. متاسفانه آن چه که شاهد آن هستیم و حملات زبانی که از سوی واشنگتن مشاهده می شوند، نمی توانند در بخش اعتمادسازی مفید باشند.
چارلی رُز از وزیر خارجه ایران پرسید آیا منظور شما از این مساله تلاش های کنگره آمریکا برای ایفای نقش در روند توافق هسته ای ایران است؟ ظریف در پاسخ گفت: نه، من قصد ندارم در امور داخلی آنها مداخله کنم این مسائل برعهده دولت آمریکا است. اما برای ما بعنوان یک دولت و همه دولت های دیگر با دولت مقابل خود بعنوان یک دولت واحد برخورد می کنند. ما به مسائل داخلی توجه نمی کنیم، زیرا این مساله زندگی بین المللی را ناممکن می سازد. اگر شما بخواهید تعیین کنید که با کنگره و سیستم قضایی و بخش اجرایی چگونه برخورد کنید، این غیرممکن خواهد بود. بنابراین ما با دولت آمریکا تعامل داریم. ما می خواهیم شاهد مواضع و اظهارنظرهایی از سوی واشنگتن باشیم که به اعتمادسازی کمک کنند، نه آن که اعتماد موجود را نابود کنند.
چارلی رُز در ادامه گفت، اجازه دهید درباره موضوع اعتماد صحبت کنیم. زمانی که شما بعد از چارچوب مورد توافق به ایران بازگشتید با شما بعنوان یک قهرمان برخورد شد. چنین برخوردی با وزیر امور خارجه بی سابقه و غیرمعمول بود. معنای این برخورد چه بود؟ آیا می توان گفت این افراد طبقه متوسط ایران بودند که خواهان پیوستن مجدد به جامعه جهانی هستند؟
ظریف در پاسخ گفت: مردم ایران مردمانی عقلانی هستند. آنها مردمانی هستند که در برابر فشار و ارعاب مقاومت می کنند و من فکر کنم پیش از این هم در یکی از برنامه های شما گفته ام که مردم ایران در برابر فشار حساسیت دارند. زمانی که فشار وجود دارد، مردم ایران واکنش نشان می دهند. شما شاهد بوده اید که در طول هشت سال گذشته فشارها علیه ایران چه دستاوردی داشته اند. در طول هشت سال گذشته فشار، تاکتیک اولیه برای برخورد با مردم ایران بوده است. احتمالا زمانی که برای آخرین بار با شما مصاحبه می کردم ما حدود دویست سانتریفیوژ داشتیم ولی اکنون تعداد سانتریفیوژهای ما به بیست و دو هزار دستگاه افزایش یافته است. آن چه که مهم است این است که مردم ایران این وضع را دوست ندارند. خواسته مردم ما مقابله نیست، آنها خواهان دیالوگ هستند. زمانی که مردم ایران مشاهده می کنند که نمایندگان آنها در روند مذاکره و دیالوگ مشارکت می کنند، آنها خوشحال می شوند. اما همین مردم اگر مشاهده کنند که توافقنامه مورد نظر حقوق آنها را محقق نمی کند و محترم نمی شمارد، بی تردید آنها ترجیح خواهند داد که در برابر فشارها مقاومت کنند به جای آن که یک توافقنامه بد را بپذیرند.
چارلی رُز خطاب به وزیر خارجه ایران گفت، این دیدگاه به طور گسترده در آمریکا وجود دارد که تحریم ها شما را وادار کرده است به پای میز مذاکره بیایید. آیا این علت حضور شما در مذاکرات است؟ ظریف در واکنش گفت : من فکر می کنم آنها اشتباه می کنند. آن چه که ما را به پای میز مذاکره آورد، اعتقاد دولت کنونی ایران است. این دیدگاهی است که توسط مردم ایران انتخاب شده است. حدود شش نامزد در انتخابات گذشته ایران حضور داشتند و برخی از آنها در حوزه هایی مانند حوزه اقتصاد احتمالا بهتر از نامزد برنده بودند اما مردم ایران نامزدی را در انتخابات ریاست جمهوری انتخاب کردند که به احترام و تعامل اعتقاد داشته و دارد. این علت حضور ما در پای میز مذاکره است. پیشنهاداتی که ما ارائه کرده ایم و امکانات و گزینه هایی که که ارائه کرده ایم دقیقا همان گزینه هایی هستند که هشت یا ده سال قبل به جامعه جهانی ارائه کردیم اما جامعه جهانی نتوانست اهمیت این پیشنهادات را درک کند. بعد جامعه جهانی به علت از دست رفتن این فرصت متاسف شد. اکنون آنها فرصت دیگری در اختیار دارند و آنها باید درک کنند که این به علت تحریم ها نیست بلکه یک انتخاب است که برای تعامل انجام داده ایم. اگر این انتخاب موفق نشود ما گزینه های دیگری پیش رو خواهیم داشت.
چارلی رز گفت، اجازه دهید درباره این مسائل در بخش های بعدی صحبت کنیم اما توافق موجود هیچ صحبتی درباره مسائل غیرهسته ای در آینده نمی کند. این توافق درباره حمایت ایران از یک گروه خاص نیست این توافق درباره حمایت ایران از حزب الله یا گروه دیگری نیست بلکه تنها درباره مساله هسته ای است اما آیا درست متوجه شده ام، شما می گویید اگر مساله هسته ای حل شود، ایران و آمریکا بعد از آن می توانند روابطی را ایجاد کنند و مسائل گسترده تر را مورد توجه قرار دهند و آمریکا تاریخ و جایگاه و نفوذ ایران را در منطقه خواهد پذیرفت؟ وزیر خارجه ایران در پاسخ گفت: من این موضوعات را خارج از تعامل طرفین نمی دانم اما نمی گویم که پایان روندی است که خواهان تضمین آن هستیم. من می گویم ما خواهان تعامل با غرب بر اساس احترام متقابل هستیم. ما خواهان دشمنی با غرب نیستیم. ما خواهان بهره مندی از منافع این تعامل هستیم اما بر عزت خود و تعامل بر اساس احترام متقابل تاکید می کنیم. این برای ما به شدت مهم است.
چارلی رُز در ادامه گفت، برخی معتقدند رهبر معظم ایران از مدت ها قبل دیدگاه های منفی درباره آمریکا داشته است. با این حال رئیس جمهور آمریکا نامه هایی برای رهبر ایران ارسال کرده است. ارزیابی شما در این خصوص چیست؟ ظریف گفت: رهبر ایران به نامه های اوباما پاسخ داده است. مساله اساسی این است که مردم ایران تنها شامل رهبر معظم انقلاب نیست. مردم ایران به شدت درباره مقاصد آمریکا بدگمان هستند. این مایه تاسف است اما یک واقعیت است. مردم ایران اطلاعات تاریخی گسترده ای دارند و آنها به یاد دارند که آمریکا دولت ایران را ساقط کرده است. از یک رژیم سرکوبگر حمایت کرده است.
ظریف در ادامه گفت: تاریخ بدی وجود دارد. تردید عمومی در دو کشور وجود دارد که به بی اعتمادی منجر شده است. ما نمی خواهیم درباره حوادث گذشته صحبت کنیم و این که چه کسی مسئول این حوادث بوده است. اما باید درک کنیم که این پیشینه تاریخی وجود دارد. ما باید بررسی کنیم که آیا می توانیم از طریق همکاری این مسائل را حل کنیم یا خیر؟. ما می توانیم بی اعتمادی موجود میان ایران و آمریکا را بتدریج رفع کنیم و بعد از آن متوجه خواهیم شد آیا رفع بی اعتمادی به ایجاد مسیر جدیدی برای ما منجر می شود یا خیر؟ رهبر معظم ایران هم به صراحت اعلام کرده است که مانند اغلب ایرانی ها به آمریکا اعتماد ندارد. وی در سخنان اخیر خود به صراحت اعلام کرده است اگر روند کنونی به خوبی به پیش برود، ممکن است فضایی را برای مذاکره درباره مسائل دیگر ایجاد کند. ما باید مشخص کنیم که این وضع چگونه خواهد بود و تاثیراتی خواهد داشت. ما می خواهیم بدانیم آیا آمریکا آماده است با مردم ایران بر اساس احترام متقابل برخورد کند یا خیر.
چارلی رُز خطاب به ظریف گفت، آیا شما تردید دارید که رئیس جمهور آمریکا با مردم ایران محترمانه برخورد نمی کند؟ ظریف پاسخ داد: اگر شما خواهان توافق هستید و همزمان خواهان ادامه فشارها و تداوم تحریم ها هم هستید! این به نظر من برخورد محترمانه ای نیست! این نیاز به رهبری و انگیزه قوی دارد.
چارلی رُز ادامه داد، بعد از هجده ماه تماس و مذاکره شما با وزیر خارجه آمریکا و بازگشت شما به تهران، بعد از این مذاکرات و ارائه گزارش به رهبر ایران آیا دیدگاه رهبر ایران درباره آمریکا بهتر شده است؟ افرادی که این وضع را تحلیل می کنند، معتقدند شما نماینده رهبر ایران در مذاکرات هستید. سئوال این است که شما بدون تایید رهبر ایران در چه موقعیتی قرار دارید؟ وزیر خارجه ایران پاسخ گفت: وضع به شکلی نیست که شما تصویر کردید. سیستم ایران بر مبنای خواسته مردم است. مردم ایران دولت کنونی را انتخاب کرده اند. رهبر ایران در طول رهبری خود همیشه از انتخاب مردم ایران حمایت کرده است. رهبر انتخاب مردم را محترم می داند. ما مذاکره می کنیم و گزارش مذاکرات را به رهبری ارائه می کنم. در طول هجده ماه گذشته آمریکا می توانست شاهد اقدامات ایران باشد که همه تعهدات خود را عملی کرده است. اما متاسفانه در کشور ما آمریکا چنان خود را در میان تارهایی از مسائل مانند تحریم ها علیه ایران پیچیده است که حتی خروج از این تارها هم دشوار به نظر می رسد. حتی گاهی شاهد هستیم که برخی از سیاستمداران آمریکایی بر لزوم تداوم تحریم ها تاکید می کنند. این در حالی است که آنها با لغو این تحریم ها موافقت کرده اند.
چارلی رُز گفت آیا تایید می کنید که تحریم ها تاثیرات بسیار مخربی بر اقتصاد کشور شما برجای گذاشته اند؟ شما نمی توانید نفت بفروشید یا اقدامات دیگری را انجام دهید؟ ظریف گفت: بله! می پذیریم. اما باید به خاطر داشت که اگر تحریم ها برای آسیب زدن به مردم ایران طراحی شده بودند.
چارلی رُز با قطع سخنان ظریف گفت، این تحریم ها با هدف تغییر نگاه رژیم ایران طراحی شده بودند.
ظریف در واکنش گفت:نه! این تحریم ها نگاه رژیم ایران را هم تغییر نداده اند. حکومت ایران با ادامه مسیر خود سانتریفیوژهای بیشتری نصب کرده است. دستاورد تحریم های این بود که مردم ایران به این نتیجه برسند که آمریکا نمی خواهد با آنها تعامل خوبی داشته باشد. این تحریم ها باعث شدند مردم ایران به این نتیجه برسند که آمریکا می خواهد آنها را تحت فشار قرار دهد. دولت آمریکا حتی می خواهد از خرید دارو برای ایرانی ها با پول خود آنها جلوگیری کند. آمریکا می گوید ایران می تواند دارو از خارج خریداری کند اما زمانی که ما به بانک برای پرداخت قیمت داروهای وارداتی مراجعه می کنیم، بانک ها نمی پذیرند.
ظریف گفت: مساله این است اگر آمریکا خواهان ایفای نقش منفی است و می خواهد احساس منفی همه مردم ایران را درباره خود ایجاد کند، بر لزوم تحریم ها تاکید می کند. اما اگر هدف این تحریم ها وادار کردن ایران به مذاکره بود، این تحریم ها به این هدف دست نیافته اند. ما مذاکره می کنیم چون مردم ما خواهان آن هستند. چون قبل از دولت کنونی هم مقامات ایرانی در حال مذاکره بودند. ما در دوران رئیس جمهور سابق ایران هم در حال مذاکره بودیم. بعد از آن هم در دولت بعدی مسئولان در حال مذاکره بودند. اکنون این دولت آمریکا است که از ایده اولیه خود مبنی بر مخالفت با هر نوع غنی سازی در ایران عقب نشینی کرده است. آمریکا پذیرفته است که ایران حق غنی سازی اورانیوم را دارد. ده سال پیش چنین مسائلی را مطرح نبود. ده سال قبل هم ما این پیشنهادات را مطرح کرده ایم اما دولت بوش این پیشنهادات را نپذیرفت. در آن زمان بوش و بولتون تصمیم گرفتند توافق ما را با اروپایی ها نپذیرند. اکنون آنها به این نتیجه رسیده اند که تحریم ها به نتایج مورد نظر نرسیده اند و تنها مذاکره می تواند نتایج مورد نظر را حاصل کند./ خبرگزاری صدا و سیما
۱۰/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۷:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
ظریف: رهبری کاملا روشن ساختهاند که اگر قضیه هستهای خوب پیش برود، میتوان امکان مذاکره در زمینههای دیگر را ف
ظریف رهبری کاملا روشن ساختهاند که اگر قضیه هستهای خوب پیش برود میتوان امکان مذاکره در زمینههای دیگر را فراهم کرد شکست مذاکرات فاجعه نیست از دست رفتن یک فرصت بسیار مهم است محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با چارلی روز مجری شبکه پی بی اس نیوز گفت ما می خواهیم10 موضوعی که مذاکرات را به شکست میکشاند /آمریکا رنگینکمانی از تعهدات متناقض؛ پایان ایران هستهای و آغاز عربس
10 موضوعی که مذاکرات را به شکست میکشاند آمریکا رنگینکمانی از تعهدات متناقض پایان ایران هستهای و آغاز عربستان هستهای در حالی که ایران و گروه 1 5 به زمان امضای توافق هستهای نهایی نزدیک می شوند نگرانیهایی از سوی مخالفان و تندروهای حل و فصل نهایی برنامه هسته ای ایران اشاره ممذاکرات هستهای دشوار شد/ روحانی و ظریف: به ما ارتباطی ندارد
با سازش دولت و کنگره آمریکا بر روی طرح سنا مذاکرات هستهای دشوار شد روحانی و ظریف به ما ارتباطی ندارد واکنش دکتر روحانی به طرح سنا بنده اعلام میکنم اینکه سنای آمریکا چه میگوید مجلس نمایندگان آمریکا چه میخواهد یا تندروها دنبال چه هستند و مزدوران در منطقه چه میگویند بهمذاکرات هستهای خط دیگری از مقاومت فرزندان ایران است/ امروز در مقابل 6 کشور قدرتمند جهان ایستادیم و بر حق مسلم
خرازی در دانشگاه ایلام مذاکرات هستهای خط دیگری از مقاومت فرزندان ایران است امروز در مقابل 6 کشور قدرتمند جهان ایستادیم و بر حق مسلممان پافشاری میکنیم رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت مذاکرات هستهای اخیر فصل دیگری از مقاومت فرزندان ایران زمین در مقابل فزون خواهی کسانروحانی: مذاکرات هستهای میتواند توافق نهایی را در بر داشته باشد
روحانی مذاکرات هستهای میتواند توافق نهایی را در بر داشته باشدتاریخ انتشار چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۴۲ رئیسجمهور گفت هدف ایران تعامل سازنده است و بر این پای می فشرم که این تعامل سازنده به نفع همه ما و دیگر مردم جهان خواهد بود به گزارش تسنیم حجتالاسلاماسامی تیم مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هستهای وین
اسامی تیم مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هستهای وین وزارت خارجه آمریکا اسامی اعضای تیم مذاکره کننده این کشور در دور جدید گفتگوهای هسته ای با ایران را اعلام کرد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا و تیم مذاکره کننده این کشور برای شرکت در مذاکراتهیچ تعصب اعتقادی نباید دستاویز سلطه طلبیهای سیاسی شود/ مذاکرات هستهای میتواند توافق نهایی را در بر داشته با
رییس جمهوری در اجلاس سران کشورهای آسیا – آفریقا هیچ تعصب اعتقادی نباید دستاویز سلطه طلبیهای سیاسی شود مذاکرات هستهای میتواند توافق نهایی را در بر داشته باشد رئیسجمهور گفت هدف ایران همواره تعامل سازنده بوده و بر این پای می فشرم که این تعامل سازنده به نفع همه ما و دیگر مردمتیم هستهای به وین میرود/ مذاکرات سه روزه برای نگارش توافق جامع
تیم هستهای به وین میرود مذاکرات سه روزه برای نگارش توافق جامع تیم مذاکره کننده هستهای ایران به ریاست معاونان ظریف بامداد چهارشنبه ۲ اردیبهشت برای شرکت در دور جدید رایزنیها به منظور نگارش توافق جامع هستهای برجام راهی وین میشوند به گزارش نامه نیوز دور جدید رایزنیهای ه- ظریف: مذاکرات شکست بخورد، فرصت بسیار مهمی از دست رفته است
در گفت و گو با شبکه سی بی اس آمریکا ظریف مذاکرات شکست بخورد فرصت بسیار مهمی از دست رفته است نیویورک - ایرنا - وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر اینکه فرصت بسیار خوبی برای ایران و جامعه بین المللی ایجاد شده تا برای حل یک مشکل مهم اقدام کنند گفت درصورتی که مذاکرات هسته ای ایرانمذاکرات ما با آمریکا فقط پیرامون مسائل هستهای است
افخم در نشست خبری مذاکرات ما با آمریکا فقط پیرامون مسائل هستهای است دومین نشست خبری مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه امروز صبح دوم اردیبشهت آغاز شد به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران دومین نشست خبری مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه امروز صبح دوم اردیبشهت ماه آغاروحانی: مذاکرات هستهای میتواند توافق نهایی را در بر داشته باشد/ مداخله نظامی راهکار مناسبی برای پاسخ به بحر
روحانی مذاکرات هستهای میتواند توافق نهایی را در بر داشته باشد مداخله نظامی راهکار مناسبی برای پاسخ به بحرانها نیست رئیسجمهور گفت هدف ایران تعامل سازنده است و بر این پای می فشرم که این تعامل سازنده به نفع همه ما و دیگر مردم جهان خواهد بود به گزارش نامه نیوز حجتالاسلامگزاش ایسنا از مناظره دانشجویی درباره مذاکرات هستهای در دوران 3 رییسجمهور
یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۱ سه فعال دانشجویی به نمایندگی از دولتهای هفتم و هشتم نهم و دهم و یازدهم در مناظرهای به دفاع از مواضع و عملکرد آنها پرداختند به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مناظره بررسی و مقایسه تعامل سازنده سه دولت هفتم و هشتم نهبدلیل عدم انتشار جزئیات مذاکرات هستهای از سوی دولت صورت گرفت درخواست 130 تشکل دانشجویی کشور از مجلس برای سوال
بدلیل عدم انتشار جزئیات مذاکرات هستهای از سوی دولت صورت گرفتدرخواست 130 تشکل دانشجویی کشور از مجلس برای سوال از رئیس جمهور130 تشکل دانشجویی با صدور نامهای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار سوال از رئیس جمهور مبنی بر عدم انتشار رسمی جزئیات توافقات هستهای شدند به گزانقش امنیتآفرین ایران پس از مذاکرات هستهای تثبیت شده است
دیپلمات پیشین کشورمان با بیان اینکه نقش ثباتزا و امنیت آفرین ایران بر همگان آشکار شده٬ تاکید کرد این نقش پس از مذاکرات هستهای به تثبیت رسیده است صباح زنگنه در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به دعوت از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در نشست مذاکرات صلح سوریه گفت ایرامذاکرات هستهای در کاکپیت هواپیما + عکس
تراز معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییس جمهور از علاقمندی عموم مردم به مسئله مذاکرات هسته ای و دنبال کردن آن حتی در کاکپیت هواپیما خبر داد به گزارش تراز پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییس جمهور در صفحه شخصی خود نوشت در مسیر ۹ ساعته تهران تا جاکارتا-آغاز مذاکرات هستهای برای نگارش متن تفاهم نهایی
نبض سیاست آغاز مذاکرات هستهای برای نگارش متن تفاهم نهایی پس از وقفه حدود 20 روزه که بعد از صدور بیانیه لوزان در مذاکرات هستهای ایجاد شد گفتوگوهای هستهای از امروز در وین از سرگرفته شده و قرار است تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان امروز و فردا با هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خافخم: همکاری ایران و آمریکا تنها در قالب مذاکرات هستهای است
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۴ سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت همکاریهای میان ایران و آمریکا تنها پیرامون مذاکرات هستهای است به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مرضیه افخم در نشست خبری صبح روز چهارشنبه خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در رابطه-
سیاسی
پربازدیدترینها