تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867646748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باج‌ جدید دولت برای بازار مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


یارانه‌ای که در جیب مسکن خواهد رفت؛
باج‌ جدید دولت برای بازار مسکن
دولت اعلام کرده که قرار است بخشی از درآمد حاصل از قانون هدفمندی یارانه‌ها به بخش مسکن اختصاص دهد؛ به گونه‌ای که در متن بودجه 94 نیز به اختصاص 12هزار میلیارد ریال به منظور تامین بخشی از یارانه تسهیلات تامین مسکن برای اقشار آسیب‌پذیر ذکر شده است.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، به گفته مسوولان، مسکن در کشور حداقل 30درصد از اقتصاد را به خود اختصاص می‎دهد، بنابراین تاکنون دولت‎ها سعی داشتند این بخش اقتصادی را فعال نگه دارند. حال صرف نظر از موفق بودن یا نبودن آنها باید به این نکته توجه کرد که در هشت سال گذشته بخش زیادی از وام‎‎های مسکن به طرح عظیم مسکن مهر واریز شده  و همچنان این طرح نیمه‌کاره مانده است و در این زمان دولت می‎خواهد چگونه این بخش را دوباره فعال کند.

به گفته معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه‌ریزی کشور قرار است در بخش مسکن مهر،‌ مسکن اجتماعی حمایتی یا امید راه‌اندازی شود. همچنین برای تکمیل و تامین هزینه شبکه‌های برق، آب و فاضلاب واحدهای مسکونی مهر اعتباری از سوی دولت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و نیز از طریق منابع داخلی شرکت‌های وابسته به نیرو در نظر گرفته شده تا این واحد‌ها به متقاضیان واگذار شود.

محمدباقر نوبخت گفته است که در بخش مسکن به بافت‌های فرسوده و حاشیه شهر توجه می‎شود که با این کار دولت هم بتواند نگاه عدالت گستر خود را داشته باشد و هم بتواند به بهبود وضعیت ساخت و ساز شهر توجه کند.

تاکنون یارانه مسکن ارائه شده است؟

براین اساس در آبان‎ ماه سال گذشته بود که هیات دولت تصمیمی مبنی بر ارائه وام مسکن به زوج‌های جوان را اعلام کرد. بنا بر مصوبه هیات دولت، به منظور احیا و نوسازی و بهسازی مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد و سکونتگاه‌های غیررسمی و تامین مسکن گروه‌های کم‌درآمد و زوج‌های جوان تا سقف 1.8 میلیون واحد مسکونی تا پایان برنامه ششم، حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد.

از این تعداد وام مسکن یک میلیون 440 هزار فقره مربوط به وام تامین مسکن و 360 هزار فقره مربوط به ودیعه اسکان موقت ساکنان بافت‌های فرسوده است که تا پایان برنامه ششم بانک مرکزی موظف است سالانه تا سقف 300 هزار فقره از این نوع وامهای مسکن را به متقاضیان پرداخت کند.

برخی بر این باورند این راه می‌تواند همچن یارانه مسکن به بخشی از جامعه که می‌خواهند زندیگ جدیدی را شروع کنند موثر باشد و وام مسکن از سوی دولت همچون یارانه و کمک کننده خرید مسکن خواهد بود.

آیا پرداخت یارانه، مسکن را بهبود می‌بخشد؟

اینکه پرداخت یارانه بازار مسکن را تا چه اندازه تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند بازار را بهبود بخشد، شاید هنوز مشخص نباشد. برخی بر این باورند بازار مسکن با 20 و 30میلیون تومان بهبود نمی‎یابد و نیازمند مسکن با این مبلغ قادر به خرید مسکن نخواهد بود. برخی دیگر نیز بر این باورند که همین میزان یارانه از سوی دولت هم می‌‌تواند کمبودهای قیمتی مسکن را برای نیازمندان جبران کند.

از ابتدای سال جاری تاکنون وزارت راه و شهرسازی وعده‌های افزایش وام مسکن به میزان 40، 60 و 80میلیون تومان را با موافقت شورای پول و اعتبار داده است. حال نیازمندان بخش مسکن درانتظار تحقق این اهداف چه یارانه و چه تسهیلات مسکن هستند.

اقتصادنیوز نوشت: در متن مصوبه تلفیق بودجه 94 آمده است مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال به منظور تامین بخشی از یارانه تسهیلات تامین مسکن برای اقشار آسیب‌پذیر، روستایی، ساماندهی مسکن، در بافت‌های فرسوده، سکونتگاه‌های حاشیه شهرها و مسکن مهر در نظر گرفته شده است. همچنین کلیه خانوارهای یارانه‌بگیر می‌توانند به جای دریافت یارانه نقدی از یارانه سود تسهیلات مسکن تا 1.5 برابر یارانه نقدی خانوار استفاده کنند./110



۱۰/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن