تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806892259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه های شخصیت شناسی نامزد


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: راه های شخصیت شناسی نامزد
لازم است برخی ویژگی‌های شخصیت نامزد خود را پیش از ازدواج شناخت
یکی از مهم ترین نکات در دوران نامزدی شناخت کامل طرف مقابل است و سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که نامزدمان را چگونه بشناسیم؟یک کارشناس ارشد روانشناسی گفت: متاسفانه بسیاری از ما قبل از شروع یک رابطه حتی به اندازه زمانی که می خواهیم یک جفت کفش بخریم نیز سوال نمی کنیم و با این اشتباه ، فرصت کشف بسیاری از ویژگی های شریک آینده زندگی مان را از دست می دهیم.بی‌نیاز افزود: «چطور نامزد خود را بشناسمش؟» این سوالی است که خیلی از دختر و پسرها، چه در مرحله انتخاب، چه درمرحله نامزدی از مشاور یا روان شناس خود می پرسند. شاید به این سوال باید یک پرسش اساسی تر اضافه کرد:« چه چیزهایی را باید در مورد نامزد خود بدانم؟» معمولاً ما وقتی در مورد ویژگی های اصلی یک نفر حرف می زنیم از کلمه «شخصیت» استفاده می کنیم.وی تصریح کرد: برخلاف آن چه در عامه مطرح است ما آدم «بی شخصیت» نداریم. هر کسی شخصیتی دارد. اگر می خواهید احتمال موفقیت ازدواج تان بالا برود. باید بدانید که نامزد شما چه شخصیتی دارد و ایا می توانید با این شخصیت زندگی کنید یا نه. متاسفانه بسیاری از ما قبل از شروع یک رابطه ، حتی به اندازه زمانی که می خواهیم یک جفت کفش بخریم نیز سوال نمی کنیم و با این اشتباه ، فرصت کشف بسیاری از ویژگی های نامزد مان را از دست می دهیم.
بی‌نیاز با بیان اینکه شناخت، عاشقانه نیست،گفت: عاشق شدن تجربه‌ای رمانتیک است، اما سوال کردن و مصاحبه با همسر چنین نیست. در واقع خیلی ها فکر می کنند که نامزدی فقط دوره رمانتیک بازی است و نه دوره شناخت. معمولاً کسانی که در این دوره به شدت عاشق هستند و نامزد خود را دربست می پذیرند، بعد از ازدواج به همان شدت عشق‌شان فروکش می کند و فرو می‌ریزد، چون متوجه می‌شوند واقعیت با تصورات عاشقانه انها فرق داشته است.
وی تصریح کرد: گاهی اوقات نمی‌خواهیم جواب‌ها را بدانیم، چون ممکن است جواب‌های مناسبی نشنویم. یکی از دلایل رایج سوال نپرسیدن نامزدها از یکدیگر همین است. در واقع آنان وقتی می فهمند نباید این کار را می کردند که با همسرشان زیر یک سقف هستند و همسرشان اصلاً آن چیزی نیست که تصور می کردند.این روانشناس اضافه کرد: ممکن است از این که نامزد مان سوال‌هایی بپرسد هراس داشته باشیم . نکند او هم چیزهایی در مورد من بداند؟ نکند این ویترینی که ساخته‌ام فرو بریزد؟ یادتان باشد شما با تمام وجود خودتان زیر یک سقف زندگی خواهی کرد و نه فقط ویترین زیبایی که ساخته اید. پس اجازه بدهید نامزد شما چیزهایی هم در مورد انباری وجود شما بداند.وی با بیان اینکه لازم است برخی ویژگی‌های شخصیت نامزد خود را پیش از ازدواج شناخت،گفت: یکی از این ویژگی‌ها پایداری هیجانی است. ثبات هیجانی شامل ثبات در برخی موارد می‌شود که یکی از آن‌ها اضطراب است. کسانی که ثبات هیجانی پایینی دارند معمولاً مضطرب هستند . افراد مضطرب رفتار بی قراری دارند و نمی توانند تمرکز کنند و مدام فکرهای منفی مثل «حالا چی می شه» یا «نمی تونم از پسش بربیام» یا «الانه که یه اتفاق بد بیفته» در سرشان تکرار می شود.
بی‌نیاز ادامه داد: از لحاظ فیزیولوژیک آدم‌های مضطرب دست‌های عرق کرده ، ضربان قلب بالا و صورت قرمزی دارند. کسانی که از لحاظ شخصیتی مضطرب هستند این صفت را معمولاً در همه موقعیت ها و زمان ها نشان می دهند.
وی تصریح کرد: افراد دارای خصومت و خشم بالاتر ثبات هیجانی پایین‌تری دارند. این آدم‌ها کینه ای و به اصطلاح عصبی هستند.این روانشناس گفت: افراد مبتلا به افسردگی دست کم پنج نشانه دارند که شامل غمگینی، تمرکز، کم یا زیاد شدن اشتها، کم یا زیاد شدن وزن، کم یا زیاد شدن خواب، از دست دادن انرژی، دشواری در تصمیم گیری و فکر یا اقدام به خودکشی می‌شود اما روی هم رفته ، بعضی آدم ها از بعضی دیگر غمگین تر هستند.در دوران نامزدی باید توجه داشته باشید که میزان غمگینی چقدر با غمگینی خودتان یکسان است.
وی تصریح کرد: بعضی افراد نسبت به خودشان ، درونشان و شخصیت‌شان آگاهی بیشتری دارند. یکی از نشانه‌های ثبات هیجانی خودآگاهی است.
بی‌نیاز در ادامه گفت: بعضی افراد تحریک پذیرند، بعضی زودتر به اتفاقات اطراف واکنش نشان می دهند. آنان زودترعصبانی،مضطرب و هیجانی می‌شوند. در دوران نامزدی می توانید دریابید که در این صفت چقدر به نامزد تان شبیه هستید.وی با اشاره به ویژگی‌ برون‌گرایی اظهارکرد: برون گرایی شامل صفات خون‌گرمی،اجتماعی بودن،جرات مندی،هیجان‌طلبی و برخورداری از هیجان‌های مثبت می‌شود. برون گراها خونگرم‌تر از درون‌گراها هستند. زودتر با دیگران صمیمی می‌شوند و با آنان خوش و بش می کنند.این روانشناس اضافه کرد: خیلی افراد فکر می‌کنند که برون گرایی فقط به معنای اجتماعی بودن است اما راحت بودن در جمع فقط جزئی از برون گرایی است علاوه بر آن کسانی که برون‌گرا هستند بیشتر از درون‌گراها حرف خودشان را با جرئت می زنند و عملشان را قاطعانه پیش می برند.
بی‌نیاز در پایان مطلب خود گفت: برون‌گراها از درون گراها هیجان‌طلب‌ترهستند. آنان به راحتی به هیجان نمی آیند. برای همین ممکن است دست به کارهای خطرناکی بزنند تا کمی هیجانی شوند. برون‌گراها بیشتر از درون گراها هیجان های مثبت را تجربه می کنند و روی هم رفته شادتر از آدم های درون گرا هستند.ایسنا

پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن