واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران در دانشگاه ملایر برگزار شد ملایر- ایرنا- دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران روز پنجشنبه با حضور اساتید، محققان و دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه ملایر برگزار شد.
به گزارش ایرنا دبیر علمی همایش ملی مهندسی عمران روز پنجشنبه در این آیین گفت: رشد و توسعه جوامع همگام با پیشرفت علم و فن آوری ضرورت پرداختن دقیق و علمی به کارهای عمرانی و تغییر شیوه های گذشته را آشکار می سازد.
واحد قیاسی اظهار داشت: فعالیت های مختلف عمرانی در جهت ایجاد ساختمان ها، راه ها، پل ها، سدها، شبکه های آب رسانی شهرها و روستاها و ساختمان های خاص نظیر نیروگاه های هسته ای بخش بزرگی از مجموعه فعالیت های اقتصادی و تولیدی کشور را به خود اختصاص می دهد.
وی ادامه داد: این امر به گونه ای است که سهم عظیمی از سرمایه گذاری های ملی در طرح های ساختمانی و صنایع وابسته به آن به کار گرفته می شود.
وی افزود: گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های کشور و تحقیقات وسیعی که در این بخش در زمینه گرایش های مختلف مهندسی عمران صورت می گیرد موجب شد دانشگاه ملایر در این راستا نسبت به برگزاری کنفرانس ملی مهندسی عمران اقدام کند.
دبیر علمی همایش اظهار کرد: پس از فراخوان همایش در مجموع 140 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که پس از بررسی اولیه آنها توسط کمیته علمی برگزاری کنفرانس و با تاکید بر رعایت محورهای کنفرانس، 30 مقاله به صورت سخنرانی و 45 مقاله به صورت پوستر در همایش ارایه شد.
قیاسی مهندسی مدیریت سازه، ترافیک، ژئوتکنیک، زلزله، عمران آب، عمران نقشه برداری، سازه، آب و فاضلاب و تاسیسات شهری و زیربنایی، راه و حمل و نقل، راه آهن و مترو، محیط زیست و توسعه پایدار و مهندسی سازه های هیدرولیکی و سازه های آبی را از جمله محورهای این همایش برشمرد.
وی بیان داشت: این همایش ملی موجب می شود تا محققان، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزه گسترده مهندسی عمران، یافته های خود را جهت تبادل نظر با سایر پژوهشگران در میان بگذارند .
دبیر علمی همایش ملی مهندسی عمران گفت: برگزاری این کنفرانس می تواند گامی کوچک در جهت تبادل علم متخصصان، صاحب نظران و دانش پژوهان مهندسی عمران کشور باشد.
دبیر علمی این همایش ابراز امیدواری کرد: با برگزاری این همایش محققان با ارایه جدیدترین یافته های تحقیقاتی خود بتوانند زمینه ساز گسترش دانش فنی و پیشرفت مرزهای دانش در صنعت ساختمان و سایر حوزه های متعدد مهندسی عمران چون سازه، زلزله، راه و حمل و نقل، ژئوتکنیک، محیط زیست، آب، نقشه برداری و سایر زمینه های مرتبط باشند.
در حاشیه این کنفرانس کارگاه تئوری آسیب پذیری سازه های بتن مسلح در پهنه های لرزه خیز با همکاری نظام مهندسی استان همدان برگزار شد که دکتر عباسعلی تسنیمی استاد دانشگاه تربیت مدرس ، در این کارگاه تدریس کرد.
دانشگاه ملایر با بیش از شش هزار دانشجو در چهار کیلومتری محور ملایر- اراک واقع شده است.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در جنوب شرقی استان و 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/1181
10/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]