تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871659569




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- معاون رییس جمهوری:دولت به اجرای قوانین سخت گیرانه و مقررات در حوزه محیط زیست پایبند است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون رییس جمهوری:دولت به اجرای قوانین سخت گیرانه و مقررات در حوزه محیط زیست پایبند است شیراز-ایرنا- معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست کشور گفت:در حوزه محیط زیست، دولت تدبیر و امید به اجرای قوانین سخت گیرانه و مقررات پایبند است و به هیچ وجه در اجرای قانون کوتاهی و مماشات نمی کند.


به گزارش ایرنا معصومه ابتکار پنجشنبه در مراسم بهره برداری از پهپادهای حفاظتی و مراقبتی در محل پارک بموی شیراز افزود: در سفرهای استانی کارگروه های ویژه محیط زیست تشکیل و پیشنهادهای مشخص در این حوزه ارایه می شود و بر اساس سیاست گذاری ها تصمیم گیری می شود.
وی با اشاره به اینکه در سفر به استان فارس برای تالاب های بختگان و پریشان تاکید ویژه شده است گفت:نقش تشکل های مردمی برای خفاظت از تالاب ها و دریاچه ها جای تقدیر دارد و در سفر به کازرون شاهد حساسیت و احساس مسوولیت مردم و تشکل های برای احیای تالاب و دریاچه پریشان بودیم .
این مقام مسوول ادامه داد:اعتبارات ویژه ای برای حفاظت از محیط زیست استان فارس پیش بینی شده که این اعتبارات در حوزه پایش رودخانه کر،نظارت بر موازین زیست محیطی دفع فاضلاب شیراز، مراقبت و حفاظت از تالاب ها و حفاظت از رودخانه ها و منابع آب هزینه می شود.
ابتکار با اشاره به طرح توسعه پالایشگاه شیراز اضافه کرد: طرح توسعه پالایشگاه شیراز مراحل ارزیابی زیست محیطی را می گذراند اما هنوز تایید زیست محیطی ندارد.
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست کشور بیان داشت:براساس مصوبات دولت اجرای طرح توسعه صرفا با جایگزینی پالایشگاه جدید به جای پالایشگاه فعلی که فرسوده و مستهلک است امکان پذیر است.
وی عنوان کرد:پالایشگاه فعلی شیراز قدیمی و فرسوده است و برای مناطق مسکونی مجاور و آلودگی دارد بر همین اساس باید نتایج ارزیابی زیست محیطی طرح توسعه پالایشگاه جدید تایید شود تا در محل فعلی به شرط جایگزینی این طرح اجرا شود.
ابتکار بیان کرد:برای اجرای این طرح قبل از تایید ارزیابی زیست محیطی اگر مراسمی برگزار و یا کلنگی زده شده قطعا با فشارهای محلی صورت گرفته و از نظر حوزه محیط زیست مورد پذیرش نیست.
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست کشور بیان داشت:طی سال گذشته با استفاده از بنزین با استاندارد یورو 4 آلودگی هوادر بسیاری از شهرهای کشور کاهش یافت و هوای تهران به مدت 44 روز بهتر از سال قبل شد و بر همین اساس استفاده از بنزین یورو 5 و 6 در دستور کار محیط زیست است و پیگیری می شود.
وی گفت:فضای به وجود آمده در دولت تدبیر و امید این امکان را به وجود آورده که رسانه ها و حتی تشکل های منتقد محیط زیست بدون لکنت زبان انتقادهای خود را بیان کنند و ما از این رویکرد استقبال می کنیم.
پارک ملی بمو در 10 کیلومتری شمال شیراز قرار دارد و زیستگاه اصلی حیات وحش از جمله آهو است.
رییس جمهوری و هیات دولت درشانزدهمین سفر استانی روز چهارشنبه نهم اردیبهشت 94 وارد شیراز شدند.ک/2
3008/6113 / 1876



10/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن