محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827120694
- کاهش اعتماد انگلیسی ها به رهبران سیاسی/ انگلیس درحال عقب نشینی در عرصه جهانی است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکز مطالعاتی چاتم هاوس در آستانه انتخابات عمومی انگلیس: کاهش اعتماد انگلیسی ها به رهبران سیاسی/ انگلیس درحال عقب نشینی در عرصه جهانی است لندن - ایرنا - "رابین نیبلت" رییس مرکز مطالعاتی "چاتم هاوس" با بیان اینکه انگلیس در عرصه جهانی سیاست عقب نشینی را اتخاذ کرده است ، گفت: مشکلات اقتصادی، بحران هویت و کاهش میل عمومی به سیاست های مداخله جویانه، اعتماد مردم را نسبت به رهبران سیاسی از بین برده است.
به گزارش ایرنا، "رابین نیبلت" رئیس اندیشکده چاتم هاوس در آستانه انتخابات عمومی انگلیس در نشستی ویژه که درباره نقش آفرینی، دشواری ها و فرصت های سیاست خارجی دولت آینده این کشور سخن می گفت ،عنوان کرد: انگلیس به سه علت عمده، در صحنه جهانی سیاست عقب نشینی را اتخاذ کرده به گونه ای که در 25 سال اخیر چنین رویکردی سابقه نداشته است .
وی بحران هویت را نخستین علت اتخاذ این سیاست دانست و افزود: انگلیس در تعریف جایگاه خود و تعاملش با دنیا دچار سردرگمی شده است.
نیبلت ، وعده دیوید کامرون نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار برای برگزاری همه پرسی عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا در سال 2017 میلادی را نمونه ای از این بحران و سردرگمی انگلیس خواند و گفت: در حالی که انگلیس همواره در سیاست خارجه اش پیشرو بوده اما اکنون با برگزاری این همه پرسی می خواهد هویت خود را میان کشورهای اروپایی دوباره تعریف نماید.
وی عدم حضور انگلیس در کنفرانس "مینسک 2 " بر سر بحران اوکراین (که با حضور روسیه، آلمان، فرانسه و اوکراین برگزار شد ) را نشانه ای از این واقعیت دانست و افزود که نفوذ انگلیس در عرصه سیاست خارجی به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.
"نیبلت" همچنین مساله استقلال اسکاتلند را جزیی دیگر از بحران هویت انگلیس دانست و اضافه کرد: اینکه آیا بریتانیا می تواند به بقاء خود - به عنوان کشوری متشکل از انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی - ادامه دهد هنوز جای سوال دارد و به اعتقاد من موضوع استقلال اسکاتلند هنوز از دستور کار خارج نشده است.
وی در ادامه خستگی جامعه انگلیس از جنگ های پیاپی و بی نتیجه را دومین علت کاهش نفوذ انگلیس در عرصه جهانی توصیف و تصریح کرد: همان گونه که پس از جنگ ویتنام، آمریکا خسته شد، جامعه انگلیس نیز به دنبال جنگ های افغانستان و عراق، خسته است.
این کارشناس ارشد مسائل انگلیس گفت: هر کشوری که این میزان از ثروت و خونی را که انگلیس در طی این مدت طولانی، یعنی از سال 2001 تاکنون از دست داده باشد و در نهایت بازخوری ناچیز عایدش شده باشد، قطعا نسبت به استمرار مداخله نظامی مردد خواهد شد و اعتماد مردم نسبت به قضاوت رهبران سیاسی، از بین خواهد رفت.
وی با بیان اینکه بحران اقتصادی در اروپا زمینه ساز نارضایتی مردم نسبت به دولت ها شده است، تصریح کرد: مجموعه این موضوعات اعتماد مردم انگلیس را نسبت به رهبران سیاسی شان از بین برده است.
نیبلت اقتصاد ضعیف را سومین عامل عقب نشینی بی سابقه انگلیس در عرصه بین المللی برشمرد و گفت: هفت سال پس از بروز بحران مالی، مشکلات اقتصادی انگلیس کماکان پا برجاست؛ استقراض دولتی در حال افزایش است؛ رشد اقتصادی، در مقایسه با کشورهای دیگر اندک است ... و دولت بعدی به ناچار باید سرمایه گذاری در زمینه هایی همچون امور دفاعی، امنیتی، سیاست خارجی را کاهش دهد که متعاقبا دولت (انگلیس) را ضعیف تر خواهد کرد.
وی خاطر نشان ساخت که با توجه به مشکلات اقتصادی، بحران هویت و کاهش میل عمومی به سیاست های مداخله جویانه، دستکم برای مدت کوتاهی باعث خواهد شد که انگلیس عقب نشینی کند.
این کارشناس ارشد مسائل انگلیس در ادامه با اشاره به اینکه هر بیانی نسبی است و قطعی نیست، گفت: قطعا هیچکس از اوباما به دلیل سیاست های خارجه اش کاملا رضایت ندارد همچنان که پوتین رییس جمهوری روسیه نیز در جریان بحران اوکران محبوبیتش رو به افول بوده است. دیگر دولت های اروپایی نیز بیش تر به مشکلات درونی خود مشغول هستند و رهبران سیاسی با مشکل مقبولیت روبرو هستند.
وی افزود: با این حال انگلیس در چنین شرایطی باز هم از نفوذ بالقوه ای در عرصه جهانی برخوردار است و دائما شاخص های اقتصادی، نظامی و سیاسی اش را بازنگری می کند و به عنوان یکی از کشورهای مطرح حضور دارد.
نیبلت گفت: یکی از دستاوردهای مهم دولت ائتلافی این بوده که توانسته است انگلیس را به عنوان مرکز مناظرات و مباحث روز دنیا تبدیل کند که این اقدام لزوما نیازمند تقویت ارتباط دو جانبه و یا میزان سنجی نفوذ لندن در دیگر کشورها نبوده است.
این کارشناس ارشد مسائل انگلیس پیشتاز بودن این کشور را در ارائه مسائل اقتصادی، امنیتی از جمله مبارزه با جرایم سایبری را از مزیت های انگلیس دانست و افزود: اینها مسائلی نیست که کشورها بتوانند تنها با آن مقابله کنند بلکه نیازمند سیاست گذاری های کلان و طرح های راهبردی در قالب ارگانهای بین المللی است که انگلیس در این جریان پیش رو بوده است.
وی در خصوص اولویت های دولت بعدی انگلیس پس از برگزاری انتخابات ماه "می " گفت: مورد اول خاورمیانه و بحث مهاجرت است زیرا مهاجران زیادی از کشورهای عراق، سوریه، لیبی، از شمال آفریقا به دلیل بحران کشورهایشان به سمت مرزهای اروپا روانه خواهند شد و لذا اروپا باید در این خصوص چاره اندیشی کند.
نیبلت با بیان اینکه انگلیس در جریان بحران سوریه به ده ها هزار سوری پناه داده است، گفت: اما تونس و سایر کشورهای منطقه همچنان دچار بحران هستند و این مساله همچنین نیازمند توجه و برنامه ریزی می باشد.
وی همچنین نقش انگلیس به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل در مذاکرات هسته ای با ایران، مدیریت تنش میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی پس از انتخابات پارلمانی این کشور و حفظ امنیت منطقه خلیج را مهم توصیف نمود.
رییس چاتم هاوس درباره نقش انگلیس در مذاکرات هسته ای ایران گفت: مذاکره کنندگان اصلی در گفت وگوهای هسته ای ، ایرانی ها و آمریکایی ها هستند و انگلیس ، همچون دیگر اعضای گروه 1+5، در خط دوم این گفت وگوها قرار دارد.
دکتر رابین نیبلت ، افزود: اگرچه آلمان در نقش حامی مثبت و فرانسه در نقش حامی منفی گفت وگوهای هسته ای عمل می کنند، اما با توجه به نگرش منفی مردم ایران نسبت به عملکرد گذشته انگلیس درایران، بهتر است دولت آینده انگلیس کماکان در قالب اتحادیه اروپا به حمایت از این گفت وگوها ادامه دهد.
وی همچنین در مورد مساله فلسطین افزود: هر دولتی در انگلیس روی کار آید، درباره مناقشه اعراب و اسرائیل، دنباله رو سیاست خارجی آمریکا خواهد بود و تا زمانی که واشنگتن نخواهد، دولت مستقل فلسطین را به رسمیت نخواهد شناخت. البته در پارلمان و شماری از نهادها ممکن است تشکیل دولت مستقل فلسطینی، خواسته شود اما دولت انگلیس، بدون خواست آمریکا، کشور فلسطین را به رسمیت نمی شناسد.
نیبلیت اظهار داشت : دولت بعدی انگلیس ممکن است همراه با کشورهای عضو اتحادیه اروپا، در صورت گسترش زیاد شهرک های یهودی نشین، موضع سختگیرانه تری علیه اسرائیل بگیرد.
وی همچنین حمایت از اوکراین در برابر روسیه را مورد دوم از برنامه هایی که دولت بعدی انگلیس می بایست به آن توجه کند، اعلام کرد و افزود: از آنجایی که زمان تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه، در ماه ژوئیه امسال پایان خواهد یافت، دولت بعدی انگلیس می تواند اتحادیه اروپا را در تشدید تحریم ها علیه مسکو، تا زمان برقراری صلح و بیرون آمدن روسیه از اوکراین، رهبری کند.
این کارشناس مسائل انگلیس، گرم شدن هوای کره زمین و تغییرات آب و هوایی را مورد سوم دانست و گفت: در این زمینه نیز دولت انگلیس می تواند به محوری برای مبارزه با گرم شدن هوای کره زمین و مبارزه با آلودگی هوا مبدل شود.
اروپام **4** ن**1552
10/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
صفحات پیشنهادی
یادداشت/ اسماعیل فلاح دیوار بیاعتمادی و پیچ وخمهای سیاسی درآستانه انتخابات انگلیس
یادداشت اسماعیل فلاحدیوار بیاعتمادی و پیچ وخمهای سیاسی درآستانه انتخابات انگلیسنگاهی به روند کاهش آرای حزب کارگر نشان میدهد که برخلاف گذشته آرای کسر شده به سبد حزب محافظه کار ریخته نشده بلکه روانه صندوق دیگر احزاب سیاسی شده است به گفته کارشناسان انگلیسی نتایج انتخابات سال- نقطه نظرات رهبران احزاب سیاسی انگلیس در آستانه انتخابات این کشور
نقطه نظرات رهبران احزاب سیاسی انگلیس در آستانه انتخابات این کشور لندن - ایرنا - روزنامه دیلی تلگراف در آستانه انتخابات عمومی انگلیس از رهبران هفت احزاب سیاسی این کشور سووالاتی را در مورد برنامه های آنها در ارتباط با این انتخابات مطرح و پاسخ آنها را در این ارتباط منتشر کرده استدر گفتوگو با فارس مطرح شد عقبنشینی خرم از بهرهبرداری سیاسی در مذاکرات/ نگفتم میوه لوزان برای انتخابات چیده
در گفتوگو با فارس مطرح شدعقبنشینی خرم از بهرهبرداری سیاسی در مذاکرات نگفتم میوه لوزان برای انتخابات چیده شوددر حالی که احمد خرم پیش از این گفته بود اصلاحطلبان میوه لوزان را برای فتح بهارستان بچینند با عقبنشینی از این مواضع تاکید کرد من نگفتهام میوه لوزان برای انتخابات چیکاهش مخاطبان مناظرات سیاسی تلویزیون انگلیس
شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۰ بیش از چهار میلیون نفر پوشش تلویزیونی مناظرات زنده سیاستمداران انگلیسی را تماشا کردند که این رقم نسبت به سال گذشته دو میلیون نفر کاهش پیدا کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تعداد مخاطبان مناظرههای سیاسی رهبران احزاب انگلیس در شبکهیاحسینی در گفتوگو با فارس عنوان کرد یک حماسه روایتنشده از جنگ اول جهانی/ وقتی گردان انگلیسی در بزارجان زمی
یاحسینی در گفتوگو با فارس عنوان کردیک حماسه روایتنشده از جنگ اول جهانی وقتی گردان انگلیسی در بزارجان زمینگیر شدیک پژوهشگر گفت در حال نوشتن کتاب نبرد زنان و مردان لَرده هستم این یک حماسه روایتنشده از اواخر جنگ اول جهانی است که چند زن و مرد یک گردان سرباز انگلیسی را درفعالان سیاسی و حقوقی بحرین در گفتوگو با فارس: رژیم بحرین مشروعیت ندارد/گفتوگو با جنایتکار خطاست/مشاوران انگل
فعالان سیاسی و حقوقی بحرین در گفتوگو با فارس رژیم بحرین مشروعیت ندارد گفتوگو با جنایتکار خطاست مشاوران انگلیسی در درباره آل خلیفهفعالان بحرینی با اشاره به استمداد رژیم آل خلیفه از مشاوران امنیتی انگلیسی و صهیونیستی برای بازداشت رهبران معارض و استفاده از گازهای سمی در مقابله بایک روزنامه انگلیسی فاش کرد: حمایت مالی آلمان از برنامه هستهای رژیم صهیونیستی
چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۷ یک روزنامه انگلیسی اعلام کرد که صدر اعظم پیشین آلمان غربی در دهه 60 میلادی به صورت مخفیانه صدها میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی برای ساخت تسلیحات هستهایاش کمک کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا روزنامه دیلی تلگراف با وجود تکذیب اجام جم ایام - آیتالله کاشانی: انگلیسیها دشمن بشر هستند
در دوران ملی شدن نفت آیتالله کاشانی نقطه وحدت جهان اسلام شناخته شده بود برای این که وضع این روحانی برجسته را در آن روزهای پرجنجال ملاحظه نماییم به مصاحبه مدیر خبرگزاری پ ان پ و معرفی که وی از آیتالله کاشانی دارد میپردازیم وی در ابتدای این مصاحبه که در مهر 1330 برگزار شدهگزارش خبرنگار روزنامه انگلیسی از قیمت اجاره آپارتمان در تهران
گزارش خبرنگار روزنامه انگلیسی از قیمت اجاره آپارتمان در تهران گزارشگر و خبرنگار روزنامه گاردین از وضعیت اجاره مسکن در شهر تهران گزارشی تهیه کرده که طی روزهای اخیر در این روزنامه به چاپ رسیده است به گزارش نامه نیوز این خبرنگار در این گزارش مشاهدات و تجربه میدانی خود از بازار اجاروایت خبرنگار انگلیسی از جستجوی خانه اجارهای در تهران
روایت خبرنگار انگلیسی از جستجوی خانه اجارهای در تهران گزارشگر و خبرنگار روزنامه گاردین –روزنامه انگلیسی که از سال 1821 منتشر میشود- از وضعیت اجاره مسکن در شهر تهران گزارشی تهیه کرده که طی روزهای اخیر در این روزنامه به چاپ رسیده است به گزارش دنیای اقتصاد این خبرنگار در این گزا-اگر قرار برعقب نشینی بود 1.5 سال پیش به نتیجه می رسیدیم
سخنگوی سازمان انرژی اتمی اگر قرار برعقب نشینی بود 1 5 سال پیش به نتیجه می رسیدیم سخنگوی سازمان انرژی اتمی حفظ دستاوردهای صنعت هسته ای و به حداقل رساندن نگرانی های طرف مقابل را مبنای مذاکرات با 1 5 عنوان کرد و گفت اگر قرار بود بر عقب نشینی بود در همان یک سال و نیم گذشته به نتیجهقیمت جهانی نفت کاهش یافت
قیمت جهانی نفت کاهش یافت شناسهٔ خبر 2539006 سهشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۶ اقتصاد > اقتصاد جهان قیمت نفت امروز سه شنبه در بازارهای جهانی کاهش یافت به گزارش خبرنگار مهر به نقل از پایگاه خبری سی ان بی سی به دنبال افزایش تولید بی سابقه نفت عربستان و همچنین افزایش تولید نفت-عقب نشینی آمریکا در برابر ایران از دید وال استریت ژورنال
عقب نشینی آمریکا در برابر ایران از دید وال استریت ژورنال یک روزنامه آمریکایی با این تحلیل که رئیس جمهور ایالات متحده در حال خیال پردازی درباره فعالیت هسته ای ایران و توافق جامع با تهران است واشنگتن را متهم به عقب نشینی در برابر جمهوری اسلامی کرد مورتیمر زوکرمن مقاله خروایت زیباکلام از عقب نشینی وزیر کشور |اخبار ایران و جهان
روایت زیباکلام از عقب نشینی وزیر کشور کد خبر ۴۹۵۳۵۱ تاریخ انتشار ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۶ - 27 April 2015 آریا نوشت صادق زيباکلام استاد دانشگاه تهران درواکنش به اظهارات روز گذشته وزير کشور در صحن علني مجلس گفت بنده بجز ابراز تاسف و تاثر از عقب نشيني 180درجه اي آقاي رحماني فضاخراج اتباع انگلیسی از ترکیه
گزارش یورونیوز اخراج اتباع انگلیسی از ترکیه هشت تن از بریتانیایی های بازداشت شده در ترکیه از مقر پلیس مرزی استان هاتای به قصد اخراج از این کشور به فرودگاه آدانا انتقال داده شدند به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز به نقل ازشبکه خبری "یورونیوز" هشت تن از بریتانیایی های- دو برابرشدن ارزش دارایی خالص ثروتمندان انگلیسی از زمان بحران اقتصادی
دو برابرشدن ارزش دارایی خالص ثروتمندان انگلیسی از زمان بحران اقتصادی لندن - ایرنا- براساس گزارش ساندی تایمز ارزش خالص دارایی ثروتمندان انگلیسی از سال 2009 میلادی که همزمان با رکود اقتصادی و روی کار آمدن دولت ائتلافی دیوید کامرون بوده بیش از دو برابر شده است به گزارش ایرنا گز- همکاری آسیا و آفریقا در برابر یکجانبه گرایی اقدامی مهم در عرصه جهانی است
رییس جمهور در بازگشت از اندونزی همکاری آسیا و آفریقا در برابر یکجانبه گرایی اقدامی مهم در عرصه جهانی است رییس جمهور با تاکید بر اهمیت همکاریهای جنوب - جنوب و کشورهای آسیایی و آفریقایی در شرایطی کنونی جهانی گفت همکاریهای کشورهای این دو قاره دربرابر یکجانبه گرایی اقدامی بسیار-
گوناگون
پربازدیدترینها