تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820394050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کاهش اعتماد انگلیسی ها به رهبران سیاسی/ انگلیس درحال عقب نشینی در عرصه جهانی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکز مطالعاتی چاتم هاوس در آستانه انتخابات عمومی انگلیس: کاهش اعتماد انگلیسی ها به رهبران سیاسی/ انگلیس درحال عقب نشینی در عرصه جهانی است لندن - ایرنا - "رابین نیبلت" رییس مرکز مطالعاتی "چاتم هاوس" با بیان اینکه انگلیس در عرصه جهانی سیاست عقب نشینی را اتخاذ کرده است ، گفت: مشکلات اقتصادی، بحران هویت و کاهش میل عمومی به سیاست های مداخله جویانه، اعتماد مردم را نسبت به رهبران سیاسی از بین برده است.


به گزارش ایرنا، "رابین نیبلت" رئیس اندیشکده چاتم هاوس در آستانه انتخابات عمومی انگلیس در نشستی ویژه که درباره نقش آفرینی، دشواری ها و فرصت های سیاست خارجی دولت آینده این کشور سخن می گفت ،عنوان کرد: انگلیس به سه علت عمده، در صحنه جهانی سیاست عقب نشینی را اتخاذ کرده به گونه ای که در 25 سال اخیر چنین رویکردی سابقه نداشته است .
وی بحران هویت را نخستین علت اتخاذ این سیاست دانست و افزود: انگلیس در تعریف جایگاه خود و تعاملش با دنیا دچار سردرگمی شده است.
نیبلت ، وعده دیوید کامرون نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار برای برگزاری همه پرسی عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا در سال 2017 میلادی را نمونه ای از این بحران و سردرگمی انگلیس خواند و گفت: در حالی که انگلیس همواره در سیاست خارجه اش پیشرو بوده اما اکنون با برگزاری این همه پرسی می خواهد هویت خود را میان کشورهای اروپایی دوباره تعریف نماید.
وی عدم حضور انگلیس در کنفرانس "مینسک 2 " بر سر بحران اوکراین (که با حضور روسیه، آلمان، فرانسه و اوکراین برگزار شد ) را نشانه ای از این واقعیت دانست و افزود که نفوذ انگلیس در عرصه سیاست خارجی به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.
"نیبلت" همچنین مساله استقلال اسکاتلند را جزیی دیگر از بحران هویت انگلیس دانست و اضافه کرد: اینکه آیا بریتانیا می تواند به بقاء خود - به عنوان کشوری متشکل از انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی - ادامه دهد هنوز جای سوال دارد و به اعتقاد من موضوع استقلال اسکاتلند هنوز از دستور کار خارج نشده است.
وی در ادامه خستگی جامعه انگلیس از جنگ های پیاپی و بی نتیجه را دومین علت کاهش نفوذ انگلیس در عرصه جهانی توصیف و تصریح کرد: همان گونه که پس از جنگ ویتنام، آمریکا خسته شد، جامعه انگلیس نیز به دنبال جنگ های افغانستان و عراق، خسته است.
این کارشناس ارشد مسائل انگلیس گفت: هر کشوری که این میزان از ثروت و خونی را که انگلیس در طی این مدت طولانی، یعنی از سال 2001 تاکنون از دست داده باشد و در نهایت بازخوری ناچیز عایدش شده باشد، قطعا نسبت به استمرار مداخله نظامی مردد خواهد شد و اعتماد مردم نسبت به قضاوت رهبران سیاسی، از بین خواهد رفت.
وی با بیان اینکه بحران اقتصادی در اروپا زمینه ساز نارضایتی مردم نسبت به دولت ها شده است، تصریح کرد: مجموعه این موضوعات اعتماد مردم انگلیس را نسبت به رهبران سیاسی شان از بین برده است.
نیبلت اقتصاد ضعیف را سومین عامل عقب نشینی بی سابقه انگلیس در عرصه بین المللی برشمرد و گفت: هفت سال پس از بروز بحران مالی، مشکلات اقتصادی انگلیس کماکان پا برجاست؛ استقراض دولتی در حال افزایش است؛ رشد اقتصادی، در مقایسه با کشورهای دیگر اندک است ... و دولت بعدی به ناچار باید سرمایه گذاری در زمینه هایی همچون امور دفاعی، امنیتی، سیاست خارجی را کاهش دهد که متعاقبا دولت (انگلیس) را ضعیف تر خواهد کرد.
وی خاطر نشان ساخت که با توجه به مشکلات اقتصادی، بحران هویت و کاهش میل عمومی به سیاست های مداخله جویانه، دستکم برای مدت کوتاهی باعث خواهد شد که انگلیس عقب نشینی کند.
این کارشناس ارشد مسائل انگلیس در ادامه با اشاره به اینکه هر بیانی نسبی است و قطعی نیست، گفت: قطعا هیچکس از اوباما به دلیل سیاست های خارجه اش کاملا رضایت ندارد همچنان که پوتین رییس جمهوری روسیه نیز در جریان بحران اوکران محبوبیتش رو به افول بوده است. دیگر دولت های اروپایی نیز بیش تر به مشکلات درونی خود مشغول هستند و رهبران سیاسی با مشکل مقبولیت روبرو هستند.
وی افزود: با این حال انگلیس در چنین شرایطی باز هم از نفوذ بالقوه ای در عرصه جهانی برخوردار است و دائما شاخص های اقتصادی، نظامی و سیاسی اش را بازنگری می کند و به عنوان یکی از کشورهای مطرح حضور دارد.
نیبلت گفت: یکی از دستاوردهای مهم دولت ائتلافی این بوده که توانسته است انگلیس را به عنوان مرکز مناظرات و مباحث روز دنیا تبدیل کند که این اقدام لزوما نیازمند تقویت ارتباط دو جانبه و یا میزان سنجی نفوذ لندن در دیگر کشورها نبوده است.
این کارشناس ارشد مسائل انگلیس پیشتاز بودن این کشور را در ارائه مسائل اقتصادی، امنیتی از جمله مبارزه با جرایم سایبری را از مزیت های انگلیس دانست و افزود: اینها مسائلی نیست که کشورها بتوانند تنها با آن مقابله کنند بلکه نیازمند سیاست گذاری های کلان و طرح های راهبردی در قالب ارگانهای بین المللی است که انگلیس در این جریان پیش رو بوده است.
وی در خصوص اولویت های دولت بعدی انگلیس پس از برگزاری انتخابات ماه "می " گفت: مورد اول خاورمیانه و بحث مهاجرت است زیرا مهاجران زیادی از کشورهای عراق، سوریه، لیبی، از شمال آفریقا به دلیل بحران کشورهایشان به سمت مرزهای اروپا روانه خواهند شد و لذا اروپا باید در این خصوص چاره اندیشی کند.
نیبلت با بیان اینکه انگلیس در جریان بحران سوریه به ده ها هزار سوری پناه داده است، گفت: اما تونس و سایر کشورهای منطقه همچنان دچار بحران هستند و این مساله همچنین نیازمند توجه و برنامه ریزی می باشد.
وی همچنین نقش انگلیس به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل در مذاکرات هسته ای با ایران، مدیریت تنش میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی پس از انتخابات پارلمانی این کشور و حفظ امنیت منطقه خلیج را مهم توصیف نمود.
رییس چاتم هاوس درباره نقش انگلیس در مذاکرات هسته ای ایران گفت: مذاکره کنندگان اصلی در گفت وگوهای هسته ای ، ایرانی ها و آمریکایی ها هستند و انگلیس ، همچون دیگر اعضای گروه 1+5، در خط دوم این گفت وگوها قرار دارد.
دکتر رابین نیبلت ، افزود: اگرچه آلمان در نقش حامی مثبت و فرانسه در نقش حامی منفی گفت وگوهای هسته ای عمل می کنند، اما با توجه به نگرش منفی مردم ایران نسبت به عملکرد گذشته انگلیس درایران، بهتر است دولت آینده انگلیس کماکان در قالب اتحادیه اروپا به حمایت از این گفت وگوها ادامه دهد.
وی همچنین در مورد مساله فلسطین افزود: هر دولتی در انگلیس روی کار آید، درباره مناقشه اعراب و اسرائیل، دنباله رو سیاست خارجی آمریکا خواهد بود و تا زمانی که واشنگتن نخواهد، دولت مستقل فلسطین را به رسمیت نخواهد شناخت. البته در پارلمان و شماری از نهادها ممکن است تشکیل دولت مستقل فلسطینی، خواسته شود اما دولت انگلیس، بدون خواست آمریکا، کشور فلسطین را به رسمیت نمی شناسد.
نیبلیت اظهار داشت : دولت بعدی انگلیس ممکن است همراه با کشورهای عضو اتحادیه اروپا، در صورت گسترش زیاد شهرک های یهودی نشین، موضع سختگیرانه تری علیه اسرائیل بگیرد.
وی همچنین حمایت از اوکراین در برابر روسیه را مورد دوم از برنامه هایی که دولت بعدی انگلیس می بایست به آن توجه کند، اعلام کرد و افزود: از آنجایی که زمان تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه، در ماه ژوئیه امسال پایان خواهد یافت، دولت بعدی انگلیس می تواند اتحادیه اروپا را در تشدید تحریم ها علیه مسکو، تا زمان برقراری صلح و بیرون آمدن روسیه از اوکراین، رهبری کند.
این کارشناس مسائل انگلیس، گرم شدن هوای کره زمین و تغییرات آب و هوایی را مورد سوم دانست و گفت: در این زمینه نیز دولت انگلیس می تواند به محوری برای مبارزه با گرم شدن هوای کره زمین و مبارزه با آلودگی هوا مبدل شود.
اروپام **4** ن**1552



10/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن