واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور اقتصادی قم: مبارزه با قاچاق کالا نقش مهمی در بهبود روند تولید دارد قم- ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان قم، گفت: مبارزه با قاچاق کالا نقش مهمی در بهبود روند تولید دارد.
به گزارش ایرنا، سید صدرالدین موسوی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان تام الاختیار سرمایه گذاری استان قم در سالن جلسه های اداره کل اقتصاد و دارایی قم، قاچاق بی رویه کالا را یکی از معضلات و موانع موجود بر سر راه تولید کالا در این استان توصیف کرد.
وی با اشاره به عزم جدی دولت برای ممانعت از ورود قاچاق کالاهای خارجی با هدف رونق بخشیدن به تولید کالا در کشور، تصریح کرد: در این راستا از سال جاری تشکیلات سازمان املاک تملیکی یکی از مجموعه های وابسته به وزارت اقتصاد و امور دارایی به صورت یک مدیریت واحد در هر استان به امر مقابله با کالاهای قاچاق فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه پیش از این، تشکیلات فوق به صورت متمرکز و چند استانی اداره می شد، و قم نیز در این تشکیلات وابسته به تهران بود، افزود: طبق وضعیت جدید این تشکیلات در قم به صورت مستقل تشکیل می شود، لذا با برگزاری جلسه هایی با معاونت سیاسی امنیتی استانداری و مدیران مربوطه و هماهنگی با تهران تلاش های لازم برای تعریف ساختار این مجموعه و تامین نیروهای آن انجام شده است.
موسوی خاطر نشان کرد: سعی و تلاش اقتصاد و دارایی استان بر این است، تا با به خدمت گرفتن نیروهایی از دستگاه های مختلف برنامه ریزی جامع و کاملی را برای ایجاد سازمان مذکور داشته باشد.
این مسوول با تاکید براهمیت نقش قم برای مبارزه با قاچاق کالاهای خارجی تصریح کرد: قم به عنوان یک شاهراه مواصلاتی 17 استان کشور از موقعیت مهم و استراتژیکی برخوردار است، لذا اگر قاچاقچیان کالا بتوانند کالاهای قاچاق خود را از این استان عبور دهند، با مشکلی برای انتقال کالاهای خود به نقاط دیگر کشور مواجه نیستند، که این مساله ضرورت برخورد جدی با پدیده قاچاق کالا در قم را روشن می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد پنجره واحد تجاری در قم، اظهار داشت: با ایجاد این پنجره واحد ارتباط سرمایه گذاران با استان های مختلف و همچنین سازمان سرمایه گذاری کشور به آسانی فراهم شده، و در مورد ارتباط آنها با دستگاه های داخلی استان نیز مشکلاتی در خصوص ارتباط با سازمان صنعت معدن و تجارت وجود دارد، که تلاش ها برای رفع آن در حال انجام است.
وی همچنین با اشاره به تصمیم های گرفته شده برای تشکیل کمیته های تخصصی در قالب ستاد سرمایه گذاری استان با هدف رصد فعالیت ها، تصریح کرد: در این خصوص کمیته اعتبار سنجی یا اهلیت سنجی بر طبق مصوبه شورای برنامه ریزی استان، با هدف جلوگیری از سو استفاده برخی از سرمایه گذاران تشکیل شده است.
وی کمیته رسیدگی به شکایات و اعتراضات سرمایه گذاری در اجرای ماده 7 اصل 44 قانون اساسی را از دیگر کمیته های تشکیل شده عنوان کرد، و افزود: علاوه بر این دو کمیته، تشکیل دو کمیته تخصصی دیگر تحت عناوین کمیته احصا و استخراج فرصت های سرمایه گذاری و همچنین کمیته شناسایی قوانین و مقررات مزاحم در فضای کسب و کار، در دستور کار قرار دارد.ک/3
7403/ 6133/
09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]