تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816353615




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- زمان رفع نگرانی ها درخصوص مواد غذایی آلوده، کی؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زمان رفع نگرانی ها درخصوص مواد غذایی آلوده، کی؟ تهران - ایرنا- روزنامه آفرینش در سرمقاله خود نوشت: نیاز به گفتن نیست که یکی از اصلی ترین عوامل دخیل و موثر در سلامت افراد، چگونگی، کیفیت و کمیت مواد غذایی مورد استفاده توسط آنهاست. مواد غذایی، در رشد، سلامت جسمی و روحی و درنتیجه؛ تقویت یا اضمحلال نشاط و شادابی در جامعه و همین طور بروز بیماری ها یا پیشگیری از بیماری های مختلف، نقش بسیار کلیدی را ایفا می کنند.


در این مقاله که به قلم زهرا کیان بخت روز چهارشنبه انتشار یافته، می خوانیم: بسیاری از ما، برای حفظ سلامتی خود و خانواده مان، همواره سعی در رعایت دستورالعمل ها و نکات خاص غذایی داریم و از مصرف مواد غذایی مانند نوشابه های گازدار، سوسیس و... که نامفید بودن آن ها از مدت ها قبل، محرز شده، خودداری می کنیم.
در کنار این پرهیزها، می کوشیم با مصرف مواد غذایی سالم‎تر و مورد تایید؛ مثل لبنیات و شیر ومیوه و سبزی جات، به حفظ سلامتی مان کمک کنیم. اما با همه ی این ها هر چند وقت یک بار، خبرهایی مبنی بر مضر و آلوده بودن برخی مواد غذایی و خوراکی ها به گوش می رسد و موجی از نگرانی و ابهام و سوالات بی پاسخ را برای مان به دنبال می آورد.
سابقاً این نگرانی ها درمورد یک سری خاص از خوراکی ها بیش تر وجود داشت. خوراکی هایی مثل سوسیس و کالباس که تقریبا می شود گفت هیچ وقت، مطلب خوب یا چیز جالبی در مورد آنها نخوانده ایم. برعکس همیشه از ناسالم بودن و خطرات مصرف آن ها شنیده و خوانده ایم.
اما در سال های اخیر، این حوزه وسیع تر شده تا جایی که بحث میوه های آلوده و رشد یافته با سموم ناسالم، و در پی آن، تاثیراتی که در بروز و تشدید بیماری ها دارد، مطرح شده و به نگرانی های عمومی بیشتر دامن زده است. به طوری که با شنیدن این اخبار، به این نتیجه می رسیم که مصرف مواد غذایی مثل میوه ها که سابقاً تصور می کردیم موجب محافظت ما در برابر بیماری ها می شوند، نه تنها سلامتی ما را تضمین نمی کنند، بلکه خودشان نیز نقش عاملی برای بروز بیماری های مختلف را ایفا می کنند. به عنوان نمونه، رئیس سازمان استاندارد اخیراً از مشاهده ی یک فروشگاه آبلیمو خبر داده بودند که بنا به گفته ی ایشان، حتی یک کیلو آبلیموی واقعی هم در آن پیدا نمی شد (خبرگزاری فارس)، ایشان همچنین در همان خبر، اظهار کرده بودند که چندین مورد ماست صادر شده به عراق، به کشور بازگردانده شد، به این دلیل که حاوی روغن پالم بود. یا بحث میوه های آلوده به سموم کشاورزی که یکی از ارمغان های آن ها برای سلامت ما، بروز بیماری هایی همچون سرطان است و در سال گذشته، تا مدتی پیرامون آن، بحث و سخن بود.
این موارد و موارد مشابه آن که مستقیماً به سلامتی جسمی و روحی-روانی جامعه برمی گردد و اهمیت این مساله، هرازچندگاه نگرانی ها و دغدغه هایی را برای عموم، ایجاد می کند. در همین ارتباط، انجام اقدامات اساسی برای از بین بردن نگرانی های این چنینی و از بین بردن عوامل تهدید کننده ی سلامت جامعه، یکی از خواسته های اصلی مردم از مسئولان و دست اندرکاران و ضرورتِ داشتن جامعه ای سالم می باشد و درواقع انتظار می رود مسئولان مرتبط با این حوزه، وظایف وجدانی خود را در قبال مردم، رعایت نمایند تا به جای داشتن یک جامعه ی سالم، بانشاط و پویا، جامعه ای بیمار، خموده و ضعیف، نداشته باشیم. بدیهی است که اگر امروز جلوی تخلفات این چنینی گرفته نشود، در آینده با مشکلات عدیده ی مادی و معنوی و چندبرابری، مواجه خواهیم شد.
* منبع: روزنامه آفرینش
** اول/ 1337



09/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن