تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803554394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 84 ماده از لایحه جامع وکالت در کمیسیون قضایی مجلس رسیدگی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس اسکودا: 84 ماده از لایحه جامع وکالت در کمیسیون قضایی مجلس رسیدگی شد تهران - ایرنا - رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) گفت: لایحه جامع وکالت در کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی در حال رسیدگی، اصلاح و تعدیل است و تاکنون به 84 ماده آن رسیدگی شده است.


به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، بهمن کشاورز روز سه شنبه در نشست خبری درباره لایحه جامع وکالت افزود: در رسیدگی در کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی، نمایندگانی از اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری و کانون وکلای دادگستری مرکز حضور دارند و اکنون به ماده 85 این لایحه رسیدند.
وی ادامه داد: البته مواردی از این مواد هنوز محل بحث و مناقشات نمایندگان کانون های وکلا و برخی اعضای کمیسیون قضایی مجلس است که به نتیجه نرسیدند و قرار شد بعدا به این موارد رسیدگی کنند.
رییس اسکودا افزود: انتظار ما از کمیسیون حقوقی قضایی مجلس این است که خواه این قانون در صحن و ماده به ماده مطرح شود که البته احتمال آن ضعیف است و چه خواه به استناد اصل 85 قانون اساسی به صورت محدود و آزمایشی استفاده شود، حتما در رسیدگی در این کمیسیون نمایندگان اسکودا و کانونهای وکلا را دعوت کرده و از نظریات آنها نیز بهره بگیرند.
وی ادامه داد: قانونی که در نهایت تدوین می شود باید چیزی در شان جمهوری اسلامی و در حد پاسخگویی به دنیا باشد.
کشاورز با بیان تاریخچه لایحه جامع وکالت تصریح کرد: لایحه جامع وکالت در آخرین روزهای تصدی دولت گذشته به امضا رسید اما تا پایان تصدی و استقرار دولت جدید به مجلس ارسال نشد و مجددا قوه قضاییه لایحه ای را به دولت کنونی ارسال کرد که نظر کانون های وکالت را در نظر نگرفته بود.
وی ادامه داد: بنابراین مجددا در این دولت اصلاحات مورد نظر کانون وکلا در آن اعمال و این لایحه تا حدی به نظر کانون های وکلا نزدیک شد، اما ظاهرا در آخرین لحظات باز هم در دو مورد تغییراتی در لایحه داده شد که مورد تایید کانون ها نبود و نیست و مجدد به متن اولیه نزدیک شد.
کشاورز خاطرنشان کرد: قوه قضاییه بر این عقیده بود که این لایحه قضایی است و دولت نمی تواند در آن دخل و تصرف کند که با این موضوع موافق نبودیم از این رو قوه قضاییه لایحه دیگری را چند روز پس از تقدیم لایحه توسط دولت مستقیما به مجلس تقدیم کرد، درحالیکه دولت معتقد بود این لایحه قضایی نیست و تغییر حق طبیعی است.
به گفته رییس اسکودا، هر دو لایحه در مجلس شورای اسلامی ماند تا مساله از طریق مراجع حل اختلاف قوا مورد بررسی قرار گرفت؛ ظاهرا تشخیص آن مرجع این بود که این یک لایحه قضایی نیست و دولت حق تغییر دادن را داشته و آنچه اکنون در مجلس در مرحله نهایی است، متن دولت است و کانون وکلا نیز ملاحظاتی در خصوص متن آن ارائه دادند.
کشاورز با بیان اینکه موادی از این لایحه مورد بحث و مناقشه است، گفت: بحث شورای عالی وکالت، گفته شده احراز صلاحیت آنها با روسای شعبات دادگاه انتظامی است که این موضوع با استقلال کانون وکلا در تعارض قرار دارد.
به گفته وی، لایحه استقلال وکلا در سال 1333 به تصویب پارلمان رسید و چنان تنظیم شده که همه وکلای دارای پروانه در صورت داشتن سن مناسب، سابقه لازم و فقدان تخلف انتظامی، می توانند کاندیدای بالقوه هیات مدیره شوند.
کشاورز افزود: حتی اکنون نیز وقتی کسی پروانه وکالت گرفته به مفهوم یک بار گذر از گزینش است و دیگر لازم نیست داوطلب عضویت هیات مدیره یا تاسیس جدید شورای عالی وکالت، احراز صلاحیت شود.

** جرم انگاری مالیاتی وکلا
رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران، موضوع مورد بحث دیگر در لایحه جامع وکالت را جرم انگاری تخلفات مالیاتی وکلا عنوان کرد و گفت: بدون تردید هر صاحب درآمد، باید مالیات دولت را پرداخت کرده و درغیراینصورت باید جرایم در خصوص او مقرر و از برخی مزایا محروم شود تا هم دولت به حق خود برسد و هم فرد متخلف با اعمال مجازات و محروم شدن از مزایا متنبه شود.
وی ادامه داد: جرم انگاری تخلفات مالیاتی در خصوص هیچ یک از صنوف اعمال نمی شود اما در لایحه جامع وکالت برای وکلا لحاظ شده است.
کشاورز با بیان اینکه در ماده 60 و 61 لایحه جامع وکالت، تخلفات مالی وکلا جرم انگاری شده و حتی مطرح شده که ندادن قرارداد به اداره دارایی جرم بوده و مجازات دارد، گفت: وکلا و سایر آحاد ملت از نظر حقوقی فرقی ندارند اما نباید این موضوع فقط مربوط به وکلا باشد و در واقع حداقل توقع این است که هماهنگی و یکسانی در قانون وجود داشته باشد.
رییس اسکودا تصریح کرد: وقتی در سیستم و سیاست های کیفری بنا بر این نبوده که تخلفات مالیاتی جرم انگاری شود، دلیلی ندارد درمورد وکلا این امر وجود داشته و شدید باشد.
به گفته وی، در آیین نامه چهار و پنج یکی از مواد لایحه جامع وکالت، تدوین و تصویب آیین نامه بر عهده ریاست قوه قضاییه گذاشته شده و تصمیمات از سوی وی اعمال می شود.
کشاورز افزود: از آنجا که این آیین نامه ها از قانون مستحکم تر است، در صورت اشکال امکان اصلاح آن وجود ندارد که این خود خدشه به قانون خواهد زد.
وی ادامه داد: در این خصوص ملاحظات خود را مطرح کرده و امیدواریم مورد توجه قرار گیرد و منطبق با استانداردهای جهانی شود.

** صدور پروانه وکالت برعهده کانون های وکلای دادگستری باشد
رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران افزود: باید در لایحه جامع وکالت، صدور پروانه با کانون ها و همچنین تعیین تعداد با قوه قضاییه و با دخالت کانون ها باشد.
به گفته وی، آموزش وکالت بدون تحمیل هزینه به دولت برعهده کانون بوده و همچنین رسیدگی انتظامی به تخلفات باید با مراجع وابسته به کانون صورت گیرد.
کشاورز خاطرنشان کرد: محروم کردن وکالت و تمدید پروانه ها از سوی مراجع انتظامی وابسته به کانون های وکلا باید صورت گیرد و درصورت رعایت این موارد، موازین بین المللی نیز رعایت خواهد شد و حق دفاع برای مردم باقی خواهد ماند.
اجتمام(3) ** 9317 ** 1071



08/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن