تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را با غیر زبانتان بخوانید تا از شما پارسایی و کوشش و نماز و خوبی را ببینند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860496805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح «محرمانه» برای امنیت گردشگران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: طرح «محرمانه» برای امنیت گردشگران
گفته شده در طرح ارتقای امنیت گردشگران، وظایف هر یک از دستگاه‌ها مشخص شده است؛ اما تا کنون هیچ مقام مسؤولی درباره این طرح شفاف‌سازی نکرده است.
کد خبر: ۴۹۵۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۵ - 28 April 2015


ظاهرا طرح محرمانه است؛ با وجود آن‌که بارها گفته شده «طرح ارتقای امنیت گردشگران در شورای امنیت ملی تصویب شده»، اما جز این اطلاعات دیگری منتشر نشده است. وظایف دستگاه‌هایی که ملزم به رعایت این طرح شده‌اند برای عموم مشخص نشده و یک گردشگر نمی‌داند از این پس با تصویب چنین طرحی قرار است چه اتفاقی رخ ندهد و یا حتا رخ دهد و در قالب این طرح از چه حقوقی بهره‌مند می‌شود.

به گزارش ایسنا، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پاسخ به این ابهام‌ها متذکر می‌شود: «این یک وظیفه‌ بین دستگاهی است.»

گفته شده در طرح ارتقای امنیت گردشگران، وظایف هر یک از دستگاه‌ها مشخص شده است؛ اما تا کنون هیچ مقام مسؤولی درباره این طرح شفاف‌سازی نکرده است. فقط مسعود سلطانی‌فر، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفته است: این طرح در شورای امنیت ملی تصویب شد تا امنیتی که امروز در کشور وجود دارد پایدارتر شود.

شورای امنیت ملی طرح ارتقا امنیت گردشگران را که از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پیشنهاد شده بود، در آذرماه سال 1393 تصویب کرد. پنج ماه از آن زمان می‌گذرد؛ اما گزارش‌هایی که گاه گردشگران، راهنمایان تور و آژانس‌های گردشگری ارائه می‌کنند، نشان می‌دهد با وجود ابلاغ این طرح و ابراز تمایل دستگاه‌های عضو شورا، تغییری در برخوردهای برخی نهادهای امنیتی با گردشگران حاصل نشده است.

البته استان‌هایی هستند که نیروی انتظامی در آن مناطق حامی گردشگران است و به امنیت جانی، روانی و مالی آن‌ها اهمیت بسیاری می‌دهد.

اما بنابر اظهارات مجریان تور، هنوز در برخی مناطق بویژه کویری و جنگلی، نیروی انتظامی در رفتار با گردشگران داخلی و خارجی حساسیت‌هایی را به خرج می‌دهد. با این حال مرتضی رحمانی‌موحد معاون گردشگری کشور‌ به ایسنا می‌گوید: ما تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر این‌که دستگاه‌های عضو شورا با اجرای این آیین‌نامه همکاری نکرده‌اند، نداشتیم.

وی پیش‌تر از ابراز تمایل دستگاه‌های عوض شورا برای اجرای طرح امنیت گردشگران سخن گفته و بیان کرده بود: تأمین امنیت گردشگران در همه جای ایران یکی از رویکردهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است. در این موضوع هماهنگی، تعامل و تبادل نظر خوبی با دستگاه‌های مرتبط برقرار شده تا طرح ارتقاء امنیت گردشگران در کشور اجرا شود.

او از تغییر و تحولی که در برخورد با گردشگران پس از ابلاغ این مصوبه پیش آمده است، مصداقی نمی‌آورد و فقط می‌گوید: هنوز گزارشی از جایی نداشتیم که کسی با این طرح همکاری نداشته باشد.

رحمانی‌موحد در ادامه بیان می‌کند: من اثرات این مصوبه را خیلی خوب دیدم. مصداق آن هم این است که تا به حال گزارشی درباره همکاری نکردن دستگاه‌ها نداشتیم.

وی ادامه می‌دهد: اگر دفاتر و تشکل‌ها و یا حتی اشخاصی به ما مراجعه کنند و گزارشی مبنی بر همکاری نکردن با طرح ارتقا امنیت گردشگران ارائه دهند ما حتما در کمیسیون مربوطه مطرح و رسیدگی می‌کنیم.

معاون گردشگری در پاسخ به این سوال که وقتی مجریان تور از جزییات این طرح اطلاعی ندارند و یا دربار‌ه‌ی آن توجیه نشده‌اند چگونه این انتظار می‌رود به محض مشاهده‌ی رفتار مغایر با طرح ارتقا امنیت گردشگران به این سازمان اطلاع دهند؟ می‌گوید: آن‌ها (مجریان تور) وظایف جاری خود را انجام می‌دهند. این وظیفه‌ی بین دستگاهی ما است. ما به عنوان سازمان متولی و سایر دستگاه‌های متولی در کمیسیون امنیت گردشگران راجع به موضوعات مشترکی بحث می‌کنیم و هر جا که ایرادی وارد شود در کمیسیون نظارت مطرح و برای آن راه‌حل پیدا می‌کنیم. این یک مکانیزم همکاری است.

طرح ارتقای امنیت گردشگران چه برای خارجی‌ها باشد چه مسافران داخلی، در هر حال تصویب آن اقدامی مناسب در مقابل برخوردهای سلیقه‌ایی که گاه با گردشگران صورت می‌گیرد، است و پاسخی برای ابهام‌هایی که رسانه‌های غربی درباره‌ی وجود ناامنی در ایران سبب بوجود آمدن آن شده‌اند؛ اما برای حفظ صیانت از حقوق گردشگران و همچنین تامین امنیت آن‌ها شاید بهتر آن باشد که درباره‌ی این مصوبه توجیه لازم صورت گیرد تا گردشگران از حقوق خود نیز آگاه شوند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن