تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871642730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وزیر نیرو بر لزوم افزایش سطح آمادگی شرکتهای خدماتی در مواجه با بحرانها تاکید کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر نیرو بر لزوم افزایش سطح آمادگی شرکتهای خدماتی در مواجه با بحرانها تاکید کرد مشهد - ایرنا - وزیر نیرو در پیامی به "مانور تخصصی زلزله با رویکرد تامین خدمات پایدار" بر لزوم افزایش سطح آمادگی شرکتهای خدماتی در مواجه با بحران تاکید کرد.


این مانور دو روزه با حضور استانهای تهران، سمنان، یزد، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان و مازندران با همکاری وزارت نیرو، استانداری خراسان رضوی، شرکت مهندسی آب و فاضلاب و به همت شرکت آب و فاضلاب مشهد روز دوشنبه در این شهر آغاز شد.
حمید چیت چیان در این پیام که طی مراسمی به همین منظور قرائت شد افزود: ایران به لحاظ موقعیت طبیعی در معرض خطرات و بلایای طبیعی است لذا شرکتهای خدمت رسان نظیر شرکتهای آب و فاضلاب باید همواره از آمادگی بالا برای مواجه با بحران برخوردار باشند.
وزیر نیرو همچنین برگزاری "مانور تخصصی زلزله با رویکرد تامین خدمات پایدار" را در مشهد با توجه به زائرپذیری این کلانشهر اقدامی ارزشمند و هوشمندانه توصیف و بیان کرد: در این چارچوب باید سطح آمادگی شرکتهای خدمت رسان در مواجه با بحران سنجیده و نقاط ضعف آنها برطرف شود.
وی ابراز امیدواری کرد برگزاری اینگونه مانورها گامی برای افزایش خدمت رسانی شایسته تر به شهروندان باشد.
رییس مرکز مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز در این مراسم گفت: برای "مانور تخصصی زلزله با رویکرد تامین خدمات پایدار" 40 سناریوی از پیش تعیین شده و 14 سناریو نیز غیرمترقبه اجرا می شود.
محمدرضا احمد نسب افزود: 500 نیروی تخصصی و عملیاتی از هشت استان کشور در این مانور تخصصی حضور دارند.
وی کسب مهارت در استفاده از تجهیزات آبرسانی در مواقع بحرانی، آشنایی با استانداردهای بین المللی امدادرسانی و تقویت هماهنگی بین دستگاههای مختلف را از اهداف برگزاری مانور بیان کرد.
او ادامه داد: یکی از سناریوهای اجرا شده در این مانور ایجاد مشکل در خط انتقال آب سد دوستی به مشهد بود که بلافاصله پس از اجرای این سناریو در کوتاهترین زمان آبرسانی از طریق چاهها و سد طرق انجام شد.
وی گفت: اجرای این سناریو اثبات کرد در صورت قطع آبرسانی از سد دوستی به مشهد مشکلی برای این شهر بوجود نخواهد آمد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی نیز گفت: از آنجا که این استان در منطقه ای حادثه خیز واقع شده تمامی دستگاههای اجرایی باید همواره آمادگی لازم را برای مواجهه با بحران داشته باشند.
حسین اسماعیلیان افزود: شبکه های آب و فاضلاب از زیرساختهای آسیب پذیر و حساس در مواقع بروز بحران هستند لذا رفع اتفاقات در این تاسیسات بسیار زمانگیر است.
وی تاکید کرد: با برگزاری مانور تخصصی زلزله با رویکرد تامین خدمات پایدار، نقاط ضعف و قوت دستگاههای اجرایی در زمان بروز بحران شناسایی می شود.
یک میلیون و 80 هزار مشترک آب و 670 هزار مشترک فاضلاب تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب مشهد هستند.
بر این اساس 9/99 درصد جمعیت کلانشهر مشهد زیر پوشش خدمات شبکه آبرسانی و 57 درصد آن تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.
آب مورد نیاز شهر سه و نیم میلیون نفری مشهد از 370 حلقه چاه، یک دهنه چشمه، دو رشته قنات و سدهای طرق، دوستی و کارده تامین می شود.
7505/1858



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن