واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: تمامی مراحل آمپول زدن بچه!
بچه را در آغوش بگیرید و نوازش کنید و از او تعریف کنید. برای راحت تر بودن بچه، سعی کنید به او شیر دهید یا از شیشه شیر استفاده کنید
تمام مراحل آماده کردن کودک برای واکسن یا آمپول زدن را در این مطلب برایتان ذکر می کنیم که هم پدر و هم مادر باید درمورد آن اطلاع کافی داشته باشند.
می توانید کاری کنید تا قبل از رسیدن به مطب دکتر برای واکسن زدن بچه، درد و استرس او را کمتر کنید. والدین و بچه ها در مورد اینکه واکسن زدن درد دارد، توافق نظر دارند. والدین می دانند که این واکسن ها برای ایمن ماندن و محافظت از بچه در برابر بیماری های مختلف لازم هستند. ولی توضیح چنین چیزی برای بچه ها راحت نیست. آنچه می توان انجام داد، راهکارهایی برای از بین بردن این استرس هاست.دکتر اندرو کروگر پدر دو فرزند و رئیس بخش مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها می گوید: «واکسن زدن به موقع بچه ها یکی از مهمترین کارهایی است که والدین باید برای کمک به سلامت و ایمن ماندن بچه هایشان انجام دهند» واکسن ها می توانند زندگی بچه شما را نجات دهند. به دلیل پیشرفت های صورت گرفته در علم پزشکی، کودکان و بچه های جوان می توانند مقابل 14 بیماری جدی تا دو سالگی مورد حفاظت قرار گیرند.بعضی از بیماری ها که زمانی هزاران بچه را سالانه می کشت یا به آنها آسیب می زد ، نظیر فلج اطفال، دیگر درایالات متحده رایج نیستند و دلیل آن هم واکسینه شدن موثر و امن در سالهای اخیر بوده. حتی اگر شما بچه خود را از بیماری های مختلف در امان نگه می دارید، تماشای گریه کردن بچه برای شما موقع واکسن زدن آزار دهنده است. اما شما می توانید کاری کنید که ترس آنها از واکسن زدن کمتر شود.
آماده شدن
به خودتان یاد دهید که ذهن خود را قبل از قرار واکسن بعدی بچه راحت کنید.می توانید در این زمینه مطالعاتی در اینترنت داشته باشید یا حتی از پزشک کودک سوالاتی که برایتان ایجاد شده را بپرسید. اگر نزد پزشک دیگری که پزشک همیشگی شما نیست می روید، بهتر است پیشینه واکسن های قبلی بچه را با خودتان ببرید تا معلوم شود بچه چه واکسن هایی را زده است.
6 راه برای کاهش استرس در مطب دکتر
یک چیز راحت نظیر کتاب مورد علاقه، پتو یا اسباب بازی با خودتان ببرید تا بچه احساس امن بودن بکند.
با بچه های بزرگ تر صادق باشید. به آنها بگویید که واکسن ممکن است درد داشته باشد ولی درد آن زیاد طول نمی کشد. به آنها یادآوری کنید که این واکسن ها برای ایمن نگه داشتن و سلامت آنهاست.
حواس بچه را با اسباب بازی یا قصه خواندن یا آهنگ خواندن یا چیزی که به آن در اتاق دکتر گوش بدهد، پرت کنید.
در چشم بچه نگاه کنید و به او لبخند بزنید و آرام با او حرف بزنید و آهنگ بخوانید.
اگر می توانید بچه را محکم بگیرید.
همراه با بچه های بزرگ تر نفس عمیق بکشید تا به کاهش درد او کمک کنید.
بعد از واکسن زدن
بچه را در آغوش بگیرید و نوازش کنید و از او تعریف کنید. برای راحت تر بودن بچه، سعی کنید به او شیر دهید یا از شیشه شیر استفاده کنید. اگر می توانید بچه های بزرگ تر را هم آرام کنید. ممکن است متوجه زخم و سرخ شدن جای واکسن شوید ولی این چیزی نیست که در مورد آن نگران شوید. این واکنش ها معمولا ملایم بوده و بدون هیچ درمانی خودشان از بین می روند. برای ساکت کردن ورم، از یک اسفنج خنک استفاده کنید. می تونید از یک مسکن هم اگر دکتر با ان موافقت کرده، استفاده کنید. بعضی از بچه ها کمتر می خورند و بیشتر می خوابند یا برای یک روز بهانه گیر می شوند. مطمئن شوید که بچه استراحت زیاد می کند و به آنها مایعات فراوان بدهید. اگر نگران چیزی هستید با پزشک تماس بگیرید.
پدر و مادرها آرام باشند
شاید فکر کنید که بچه شما خیلی کم سن بوده تا این احساس شما را بفهمد ولی تحقیقات نشان داده که وقتی شما احساس اضطراب می کنید، حتی یک نوزاد هم آن را متوجه می شود. برای همین از بچه خود حمایت خوبی بعمل آورید. می توانید اگر استرس دارید با پزشک او حرف بزید و دکتر بچه شما را آرام کند. و همیشه روی فواید خوب و درازمدت در زمان استرس کوتاه مدت فکر کنید. یادتان باشد که درد واکسن خیلی سریع از بین می رود ولی بچه شما از ابتلا به بیماری های مختلف در امان می ماند.دکترسلام
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]