واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیر مرکز یادگیری مؤسسه تبیان خبر داد
برگزاری دهمین جشنواره پژوهشهای دانشآموزی / رقابت پژوهشی ۵ هزار دانشآموز
مدیر مرکز یادگیری مؤسسه تبیان از برگزاری دهمین جشنواره دانشآموزی تبیان در روزهای دهم و یازدهم اردیبهشتماه امسال خبر داد.
![خبرگزاری فارس: برگزاری دهمین جشنواره پژوهشهای دانشآموزی / رقابت پژوهشی ۵ هزار دانشآموز خبرگزاری فارس: برگزاری دهمین جشنواره پژوهشهای دانشآموزی / رقابت پژوهشی ۵ هزار دانشآموز](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/01/26/13930126000386_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، الناز فطیرخورانی مدیر مرکز یادگیری مؤسسه تبیان و دبیر دهمین جشنواره پروژههای دانشآموزی که امروز در محل مؤسسه تبیان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، تحقیق و پژوهش از طریق فضای مجازی است. وی ادامه داد: «گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانشآموزان»، «ایجاد زمینه ظهور خلاقیت و تواناییهای بالقوه دانشآموزان»، «ارائه و عرضه دستاوردهای پژوهشی و فناوری»، «توسعه همکاریها و مبادلات علمی و فنی مراکز پژوهشی و دستگاههای اجرایی»، «ایجاد انگیزه برای بالا بردن سطح علمی جهت تولید علم و جنبش نرمافزاری»، «افزایش حساسیت جامعه نسبت به پژوهش و متجلی کردن نتایج آن» و «تبیین نقش و اهمیت بالای تفکر و پژوهش»، از اهداف جشنواره پژوهشهای دانشآموزی تبیان است. فطیر خورانی با بیان اینکه ثبتنام این جشنواره به صورت اینترنتی از 13 آبان سال گذشته آغاز شد و تا اواخر بهمن ادامه داشت، گفت: در مرحله نخست بیش از۵ هزار دانشآموز در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم از 200 مدرسه و مرکز آموزشی در این جشنواره ثبتنام کردند و درنهایت، پس از داوریهای اولیه، ۱۰۵۶ گروه راهی مرحله حضوری جشنواره شدند. وی با بیان اینکه این جشنواره از سال 83 آغاز شده است، افزود: مبحث پژوهش از جمله مسائلی است که در آموزش و پرورش کمرنگ است، به همین دلیل مؤسسه تبیان طرح پژوهش را براساس یادگیری بر مبنای جستوجوگری آغاز کرد. دبیر دهمین جشنواره پروژههای دانشآموزی تبیان ادامه داد: دانشآموزان شرکتکننده در این جشنواره، در صورتی که با مشکلی مواجه میشدند میتوانستند با مشاوران و متخصصان هر گروه تبادل اطلاعات کنند و حتی امکان مشاوره حضوری نیز وجود داشت. وی با بیان اینکه این همایش در تاریخ دهم و یازدهم اردیبهشت ماه در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود، اظهار داشت: سه بخش غرفههای دانشآموزی، مسابقات و سمینار در این جشنواره پیشبینی شده است. فطیر خورانی با اشاره به اینکه در بخش سمینار، 500 گروه در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی به رقابت میپردازند، افزود: اساتید دانشگاه شهید بهشتی، داوری این مسابقات را برعهده دارند. وی به بخش مسابقات این جشنواره اشاره کرد و گفت: دانشآموزان در بخش سازههای ماکارونی، مسابقات رباتیک شامل رباتهای مسیریاب، جنگجو، امدادگر و نمایشی و مسابقات هوافضا شامل گرایشهای گلایدر، موشک آبی و هاورکرافت شرکت کردند. فطیرخورانی با بیان اینکه امسال برای اولین بار بخش برنامهنویسی به جشنواره اضافه شده است، افزود: در این بخش نیز دانشآموزان در ۳ لیگ شرکت میکنند ضمن اینکه بخشهایی مانند کمیکار(ماشین با سوخت شیمیایی) و فتومیکروگرافت (گرایش زیستشناسی) نیز در سال گذشته برای اولین بار اجرا شد و هدف از برگزاری آن، فرهنگسازی این مسابقات است. وی به اختتامیه این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: 100 گروه دانشآموزی به عنوان برتر انتخاب میشوند که مراسم اختتامیه روز جمعه 11 اردیبهشت از ساعت ۱۶ برگزار میشود. مدیر مرکز یادگیری موسسه تبیان با بیان اینکه علاوه بر تندیس جشنواره، هدیه نقدی نیز برای دانشآموزان برتر پیشبینی شده است، اضافه کرد: براساس تفاهمنامهای که با آموزش و پرورش و بنیاد علمی نخبگان صورت گرفته است، اسامی برگزیدگان برای داوری به بخش جشنواره خوارزمی و جشنواره نخبگان معرفی میشود، به این معنی که استعدادیابی صورت گرفته است. انتهای پیام/4
94/02/07 - 12:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]