واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
رسایی: چون می دانستیم وعده های روحانی محقق نمی شود، به او رای ندادیم!
نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات هسته ای، گفت: در توافق ژنو و بیانیه لوزان از تمامی حقوق کشور چشم پوشی شده است، متاسفانه این دولت حل تمامی مشکلات را در دستان کدخدا می داند.
روز نو : نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات هسته ای، گفت: در توافق ژنو و بیانیه لوزان از تمامی حقوق کشور چشم پوشی شده است، متاسفانه این دولت حل تمامی مشکلات را در دستان کدخدا می داند.
به گزارش روز نو، حجت الاسلام حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی در جلسه هفتگی انصار حزب الله که عصر امروز یکشنبه برگزار شد، با بیان اینکه نامگذاری سال 94 به دلیل پرکردن یک خلأ صورت گرفته است، گفت: باید توجه شود که نامگذاری امسال بدین صورت نوعی حمایت از دولت بوده و فقط در این سال است که این نامگذاری مختص به یک قوه انجام می شود، این عمل از یک نظر حمایت و از منظر دیگر انتقاد است.
وی افزود: اگر فاصله ای میان دولت و ملت وجود نداشت این نامگذاری انجام نمی پذیرفت.
حجت الاسلام رسایی با بیان اینکه آیا دولت با ملت هم زبان است یا خیر، گفت: بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب دولت موظف است با مردم همدل و هم زبان باشد، این بدان معناست که دولت باید به ارزش های ملت احترام بگذارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: افرادی که به آقای رییس جمهور رأی ندادند معتقد بودند که وعده های او قابل اجرا نیست.
هیچکدام از وعده ها محقق نشدند
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده های انتخاباتی آقای روحانی، تأکید کرد: یکی از شعارهای انتخاباتی آقای روحانی چرخش سانتریفیوژ در کنار چرخش کارخانه ها بوده است، او در فیلم تبلیغاتی خود تقریبا پرچمداران تمامی اضلاع سیاسی کشور را نشان داد، وی تنها شخصی بود که به بورس نماینده فرستاده و در آنجا برای رونق بورس وعده های فراوان داده بود، ولی می بینیم که هیچکدام از آن وعده ها محقق نشدند، مصداق این ادعا بی مهری به پروژه مسکن مهر، سقوط بورس و کاهش چشمگیر تعداد سانتریفیوژها است.
دولت حل تمامی مشکلات را در دستان کدخدا می داند
وی افزود: در توافق ژنو و بیانیه لوزان از تمامی حقوق کشور چشم پوشی شده است، بنده به صراحت می گویم، متأسفانه این دولت حل تمامی مشکلات را در دستان کدخدا می داند.
طرف مقابل دشمنی گرگ صفت است
حجت الاسلام رسایی با اشاره به اظهارت رهبری مبنی بر عدم خوش بینی به مذاکرات، ابراز داشت: حدود 2 سال است که رهبری عدم خوش بینی خود را از مذاکرات بیان می کنند، زیرا ایشان دو طرف مذاکره کننده را می شناسند، طرف مقابل دشمنی گرگ صفت بوده و در این طرف افرادی هستند که در سال های 82 تا 84 در مذاکرات عقب نشینی کرده و فعالیت هسته ای کشور را متوقف کردند.
اگر خطوط قرمز نظام حفظ شود هرگز به توافق نخواهیم رسید
وی تصریح کرد: برخلاف فضاسازی ها خواهیم دید که اگر خطوط قرمز نظام حفظ شود هرگز به توافق نخواهیم رسید، باید توجه کنیم که در حال حاضر در این زمینه دو جریان در کشور وجود دارد، جریان اول رفع مشکلات را معطوف به داخل دانسته و معتقد است با اتکال به داخل مشکلات رفع می شود، نگاه دوم که در مدیران فعلی نظام رسوخ کرده است به این موضوع معتقد است که باید سیاست خارجه را تغییر دهیم تا مشکلات برطرف شود، پرچمدار این تفکر هاشمی رفسنجانی است.
حجت الاسلام رسایی تأکید کرد: این جریان سیاسی عقب نشینی را به تیم مذاکره کننده القا می کند، این تفکر خواستار ایجاد توقع در میان مردم بوده و در نهایت می خواهد شرایط تحمیل را بوجود آورد، این شرایط یعنی مردم به جایی برسند که به هر توافقی و در هر شرایطی تن دهند که در نهایت رهبری را مجبور به پذیرش توافق کنند.
انتشار جزییات توافق ضروری است
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به راه حل مقابله با این تفکر، گفت: پادزهر مقابله با جریان تحمیل، انتشار جزییات توافق است، محرمانه ماندن یک مطلب در دو حالت تصور می شود، در حالت اول زمانی است که نمی خواهیم دشمن بفهمد بطور مثال در بیان مسایل نظامی مسأله محرمانه خواهد بود، حالت بعدی زمانی است که نمی خواهیم دوست مطلب را بفهمد زیرا که ممکن است از فهم آن ناراحت و عصبانی شود.
دولت حل تمامی مشکلات را در مذاکرات می داند
وی اظهار داشت: ما شاهدیم دولت حل تمامی مشکلات را در مذاکرات می داند، این استراتژی غلط سبب شده تا تمامی مشکلات جاری کشور حل نشده باقی بماند، باید توجه شود که کاهش تورم زمانی موفقیت بشمار می رود که رونق اقتصادی در کشور وجود داشته باشد.
حجت الاسلام رسایی با بیان اینکه یکی از دلایل نامگذاری امسال به میز مذاکره بر می گردد، تصریح کرد: در حال حاضر همه چیز به مذاکره پیوند خورده است، اگر دولت نتواند این قفل را تا تیرماه باز کند طبیعی است که منتقدان اقدامات خود را انجام می دهند ولی بدلیل نامگذاری امسال بدین شرح منتقدین وظیفه هم دلی با دولت را خواهند داشت.
وی افزود: یک نکته دیگر در رابطه با نامگذاری رهبری تکیه دولت به داخل است، رهبری می خواهند دولت را که خود را به توافق نیازمند می داند به داخل منعطف کند.
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]