تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834082235
- دور از دسترس نبودن رشد 20 درصدی صادرات/ بودجه بدون رویکرد صادراتی/ سیاست زدگی اقتصاد ایران
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در جلسه عصرانه خانه اقتصاد ایران مطرح شد؛ دور از دسترس نبودن رشد 20 درصدی صادرات/ بودجه بدون رویکرد صادراتی/ سیاست زدگی اقتصاد ایران تهران - ایرنا - نشست عصرانه خانه اقتصاد ایران شامگاه یکشنبه با حضور برخی از فعالان اقتصادی از بخش خصوصی، دولتمردان و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با موضوع تقویت صادرات غیرنفتی و تحقق رشد 20 درصدی آن در سال جاری برگزار شد.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، در ابتدای این نشست رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران، گفت: با بررسی آمار و نرخ صادرات می توان نزدیکی میزان واردات و صادرات را به خوبی مشاهده کرد که این امر نشان از روزهای خوب اقتصادی دارد که باید مدیریت شود.
مسعود دانشمند با تاکید بر تغییر نگرش دولت و مجلس به فعالیت های بخش تولید، ادامه داد: سال ها بود که دولت و مجلس قوانین را برپایه درآمدهای نفتی تعیین و تصویب می کردند اما اکنون تقویت صادرات غیرنفتی در برنامه های دولتی دیده می شود.
وی افزود: تحقق و کسب رشد 20 درصدی نرخ صادرات برای ایران چندان دور از دسترس نیست؛ اما زمانی می توان به افزایش نرخ اقتصادی و درآمدهای ارزی امیدوار بود که این رشد صادرات از فروش کالا و محصولات غیرنفتی باشد.
رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران یادآور شد: برای کسب این مهم باید موانع موجود را شناسایی کرد و برای رفع و از میان برداشتن آنها چاره ای اجرایی پیدا کرد.
** باقری: مشکل صادرات، نبود مشوق های صادراتی و وجود قوانین مزاحم
عضو اتاق بازرگانی ایران نیز در ادامه این عصرانه، گفت: سیاست ها و مشوق های صادراتی برای تولید صادرات محور و فعالیت های بازرگانی عملیاتی نبوده و بالقوه هستند.
مهرداد باقری با اشاره به نبود رویکرد حمایتی در تدوین برنامه و سیاست های صادراتی، افزود: کشورهایی همچون ترکیه، برای تولیدکنندگان داخلی معادل 10 درصد به عنوان پاداش بازاریابی پرداخت می کنند و همین نکته به اصطلاح ساده قدرت چانه زنی تولید کننده را برای صادرات معادل 8 درصد افزایش می دهد.
دبیرکل سابق اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: در کنار خلاء مشوق های صادراتی، قوانینی وجود دارد که نه تنها صادرات را روان نمی کند بلکه چون حصاری به دور کالاهای تولید داخلی پیچیده شده که مانع از افزایش صادرات آن می شود.
باقری شیوه صادرات کالا را در ایران سنتی دانست و افزود: منابع صادراتی در ایران، مجهز نیست به طوری که برای صادرات کالا، کشورهای همسایه را هدف قرار داده ایم و به تجارت مرزی و پیله وری روی آورده ایم.
وی ناکارآمدی صنعت حمل و نقل ایران برای صدور و جابه جایی کالا را مورد توجه قرار داد و گفت: شبکه ریلی کشور ما بسیار گسترده است اما این شبکه برای حمل و نقل مسافر طرح ریزی شده و توسعه می یابد و حتی به مانعی برای صادرات کالا تبدیل شده است.
وی با انتقاد از حضور شرکت های شبه دولتی در عرصه صادرات، افزود: وقتی بخش خصوصی وارد فعالیت های صادراتی می شود؛ چهره ای بزرگتر و قوی تر از خود می بیند که با حمایت دولت به عرصه صادرات کالا وارد شده است و این شرکت ها، همان شبه دولتی ها هستند که موازی با دولت و بخش خصوصی، صادرات را در دست و اختیار خود گرفته اند.
** سلطانی نیا: حذف قوانین صادراتی منجر به وابستگی نفتی شد
سخنگوی کانون کارآفرینان توسعه گرا نیز در نشست عصرانه اقتصاد ایران اظهار داشت: حدود 8 سال پیش کتابی نوشته شد که در آن قوانین مزاحم صادراتی شناسایی و حذف شد، اما تدوین و اجرای این سیاست ها تنها سبب افزایش نرخ صادرات نفت و وابستگی بیشتر به درآمدهای نفتی شد.
حسین سلطانی نیا با اشاره به رویکرد صادراتی دولت های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: زمانی که شورای عالی صادرات تشکیل شد، قوانین مزاحم صادراتی شناسایی و از سویی دیگر نیز مشوق های صادراتی، تعیین و تکلیف گردید.
وی ادامه داد: در این زمان و برحسب نیاز، تولید و صادرات کالا، اولویت بندی شد تا یک جهش صادراتی ایجاد شود.
این عضو اتاق بازرگانی ایران افزود: به عنوان مثال در این زمان خدمات و محصولات فنی و مهندسی می توانست در صادرات موفق باشد، بنابراین 10 درصد مشوق و جایزه صادراتی برای تولیدکننده این محصولات در نظر گرفته شد و همین امر حضور کالاهای ایرانی را در سطح بین الملل به ویژه کشورهای همسایه رقم زد.
سلطانی نیا گفت: این روند ادامه داشت تا اینکه دولت های نهم و دهم برخی مقررات و مشوق های صادراتی را حذف کرد تا به طور کل، صادرات از پیمان ارزی حذف شود.
وی با انتقاد از عملکرد دولت قبل به منظور کسب درآمد از صادرات نفت خام، تصریح کرد: دولت رویکرد خود را به فروش نفت خام معطوف کرد و از این طریق نیز درآمد مطلوبی به دست آورد اما باید دلار سرازیر شده به کشور را تبدیل به تومان کند؛ بنابراین فرآوردهای نفتی را وارد ایران کرد.
سخنگوی کانون کارآفرینان توسعه گرا افزود: این رویکرد، تیر خلاصی بود که به بخش تولید کشور زده شد.
سلطانی نیا یادآور شد: بازگشت به عقب هرگز مناسب نیست؛ اما در برخی شرایط ناگزیر هستیم تا نیم نگاهی به گذشته داشته باشیم. بنابراین می توان با تاکید بر تجربه موفق دولت هشتم در عرصه صادرات، این قوانین را بازبینی و مجدد به منظور تولید کالای صادرات محور، اجرایی کرد.
** وطن پرور: اقتصاد ایران سیاست زده است
عضو شورای مرکزی انجمن مدیران و متخصصان صنعتی ایران نیز اظهار داشت: مساله صادرات در مسائل اقتصادی ایران، مهره ای گم شده است و از اقتصاد سیاست زده کشورمان رنج می برد.
عباس وطن پرور نیز در نشست عصرانه خانه اقتصاد ایران، با اشاره به انزوای کالا و محصولات ایرانی در عرصه بین الملل، افزود: همیشه دولت ها برای اقتصاد ایران، استراتژی نوشته اند اما هرگز آنها را اجرا نکرده اند که حتی بدانند آیا این استراتژی ها در اجرا نیز مشکلاتی دارند یا خیر.
وی ادامه داد: به همین منظور است که اقتصاد ایران سیاست زده شده و به فراخور روز بشود یا نشود؛ شده است.
وطن پرور با ذکر مثالی گفت: صنعت پتروشیمی در ایران نشات گرفته از همین تصمیمات سیاسی است، 70 درصد محصولات پتروشیمی را میعانات گازی تشکیل می دهد که براساس قانون باید برای صادرات حدود 13 سنت پرداخت کنند. اما رییس جمهور به منظور رقابتی کردن صادرات این محصول آن را به 8 سنت کاهش داد.
وی افزود: این نرخ منجر به افزایش رقابت در نزد تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی شد اما در گذشته باید این محصول با نرخ 13 سنت صادر می شد زیرا سیاست اینگونه تکلیف می کند.
این عضو اتاق بازرگانی ایران، قوانین صادراتی در ایران را آشفته دانست و یادآور شد: صادرات ایران خام فروشی است و به تولید محصولات غیرنفتی نیز توجهی نمی شود، بنابراین نباید انتظار داشت که با این شرایط بتوان به رشد 20 درصدی صادرات طی سالجاری دست یافت.
وی با اشاره به نقدینگی سرگردان در جامعه، گفت: براساس آمار بانک مرکزی، معادل 760 هزار میلیارد تومان، نقدینگی سرگردان در کشور وجود دارد که باید در دست تولیدکننده باشد اما قوانین نتوانسته این منبع مالی را هدایت کرده و به چرخه تولید برساند.
** صدری: قابلیت رقابت نداریم
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران هم گفت: با توجه به هزینه های جاری و اعمال شده به منظور تولید و افزایش قمیت تمام شده کالا، نمی توان محصولی را تولید کرد که کیفیت داشته و قدرت رقابت با کالای مشابه وارداتی را داشته باشد.
سیدعلی صدری در نشست عصرانه خانه اقتصاد با مدنظر قرار دادن هزینه های تولید، ادامه داد: به عنوان مثال، میزان نرخ مالیات، نرخ سود تسهیلات بانکی و دیگر عوارض همگی بیش از 50 درصد هزینه اضافی بر تولیدکننده تحمیل می کند.
وی با اشاره به لغو تحریم ها و تغییر در شرایط واردات و صادرات کالا، گفت: اگر تحریم ها برداشته شود، کالاهای باکیفیت و ارزانی قیمت است که به سوی بازارهای ایران سرازیر می شود که در آن صورت تولیدکننده داخلی نمی تواند با این هزینه های بالا به رقابت با این کالاها بپردازد بنابراین رکود بیشتری بر تولید حاکم خواهد شد.
این عضو اتاق بازرگانی ایران یادآور شد: برای تحقق و کسب رشد 20 درصدی نرخ صادرات باید هزینه تولید را کاهش داد، هرچند واردات نیز باید مدیریت شود.
** تهرانچی: عدالت و امنیت، گمشده سیاست های صادراتی
نایب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و اوکراین گفت: برای هر پیشرفتی در هر عرصه ای به ویژه مسائل اقتصادی نیاز به ایجاد عدالت و امنیت داریم که این دو مهم در سیاست های اقتصادی ایران گمشده اند.
مسعود تهرانچی با اشاره به نبود امنیت سرمایه گذاری در ایران با هدف افزایش تولید، ادامه داد: برنامه ها و قوانین اقتصادی ایران نمی تواند بازده سرمایه را تضمین کند و حتی در برخی از موارد دیده شده که طرح و ایده اقتصادی شما به منظور نبود امنیت، ربوده شده است.
وی ادامه داد: تا زمانی که در قوانین و سیاست های اقتصادی که توسط دولت ها نوشته، تدوین و اجرا می گردد؛ عدالت دیده نشود نمی توان به رشد تولید و صادرات امیدوار بود.
رییس هیات مدیره کانون ویژه دارندگان خودرو (NGO) گفت: اگر بتوان در اقتصاد، امنیت ایجاد کرد؛ قطعا می توان توسعه صادرات را نیز شاهد شد.
** جمیلی: بودجه بدون رویکرد صادراتی
رئیس خانه اقتصاد ایران گفت: با نگاهی گذرا به بودجه 94 درخواهیم یافت که تکلیفی به منظور توسعه صادرات در آن تدوین و برنامه ریزی نشده است.
ابراهیم جمیلی گفت: زمانی که دولت وعده رشد 20 درصدی صادرات را اعلام می کند؛ باید این انتظار را هم داشت که در بودجه سال 94 نیز این مهم ابلاغ و تکلیف شود اما چنین برنامه ای مورد توجه دولت و مجلس قرار نگرفته است.
وی با اشاره به سیاست های صادراتی دولت یازدهم و رشد 20 درصدی نرخ صادرات غیرنفتی در سال جاری، افزود: تحقق چنین مهمی هنوز در بودجه مشخص نشده و از سوی دیگر معلوم نیست که چه نهاد، تشکل و سازمانی باید و به چه روشی این 20 درصد را محقق سازد.
این عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به مشکلات موجود نشات گرفته از قوانین بر سر راه صادرات، افزود: این 20 درصد رشد صادراتی معادل 12 میلیارد دلار می شود که بلحاظ وجود قوانین ناکارآمد، این رقم دست نیافتی خواهد بود.
وی یادآور شد: با نگاهی به آمار درمی یابیم که از نظر صادراتی نسبت به چند دهه گذشته وضعیت بهتری داریم اما بهتر است فراموش کنیم که چه بوده ایم و چه شده ایم، اکنون مساله بر سر این است که چگونه به صادرات رونق داده و موانع را از میان برداریم.
جمیلی زیرساخت های صادراتی موجود در ایران را به منظور توسعه صادرات ناقص و ناکارآمد دانست و یادآور شد: بانک ها و میزان نرخ سود تسهیلات برای تولید کننده به مانند پاشنه آشیل شده است.
وی افزود: از سویی دیگر برای حمل و نقل باید هزینه های گزافی پرداخت شود که این هزینه در همه جای دنیا به کمتر از نیم رسیده است و در ایران، حمل و نقل رودخانه ای و دریایی در حد صفر است، بنابراین نمی توان از تولیدکننده داخلی انتظار داشت تا با شعار دولت و به تنهایی بتواند نرخ صادرات را با رشدی معادل 20 درصد روبه رو سازد.
اقتصام(5)1836**1558
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]
صفحات پیشنهادی
معاون راهآهن در گفتوگو با فارس خبر داد حمل 24.4میلیارد تنکیلومتر بار در سال 93/ چهار عامل رشد حمل ریلی ب
معاون راهآهن در گفتوگو با فارس خبر دادحمل 24 4میلیارد تنکیلومتر بار در سال 93 چهار عامل رشد حمل ریلی بار تخفیف تا ۳۷ درصدی برای بار صادراتیمعاون سیر و حرکت راهآهن با اشاره به مزایای حمل ریلی بار از جابهجایی 24 4 میلیارد تنکیلومتر بار توسط راهآهن تا پایان اسفند 93 خبچین بزرگترین بازار صادراتی ایران/ رشد 208 درصدی صادرات به ایتالیا
یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۷ ارزش صادرات کالا در سال گذشته در مهم ترین بازارهای هدف کالا بیش از 29 هزار میلیون دلار بود که بیشترین میزان با 9000 میلیون دلار 25 6 درصد متعلق به کشور چین بوده است همچنین قاره آسیا بزرگترین مقصد کالاهای صادراتی ایران بوده است به گزارش خبرنگارمدیرکل راهآهن منطقه خراسان در گفتوگو با فارس خبر داد رشد 31درصدی حمل کالای صادراتی غیر نفتی کشور به آسیای م
مدیرکل راهآهن منطقه خراسان در گفتوگو با فارس خبر دادرشد 31درصدی حمل کالای صادراتی غیر نفتی کشور به آسیای میانه مشکل کمبود واگن صادرات رفع شدمدیر کل راهآهن خراسان از رشد 31 درصدی حمل کالاهای صادراتی غیر نفتی ایران به کشورهای آسیای میانه به ویژه ترکمنستان و تاجیکستان در سال 93رشد 27 درصدی صادرات محصولات کشاورزی در سال 93
معاون وزیر جهاد کشاورزی از کاهش تراز بازرگانی بخش کشاورزی در سال گذشته خبر داد معاون وزیر جهاد کشاورزی از کاهش تراز بازرگانی بخش کشاورزی در سال گذشته خبر داد به گزارش خبرنگار ایلنا عبدالمهدی بخشنده در نشست خبری اظهار کرد 170 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در سال گذشته تحت پورشد ٣٨درصدي تعداد تراکنش هاي پايانه هاي فروش بانک صادرات
۲۷ فروردين ۱۳۹۴ ۱۲ ۴۳ب ظ رشد ٣٨درصدي تعداد تراکنش هاي پايانه هاي فروش بانک صادرات موج - مجموع تعداد تراکنشهاي مالي دستگاههاي پايانه فروش متصل به حساب هاي بانک صادرات ايران در اسفند سال ٩٣ نسبت به مقطع زماني مشابه در سال قبل ٣٨درصد رشد را نشان ميدهد به گزارش خبرگزاري موج بهدف گذاری امسال رشد 20 درصدی صادرات غیرنفتی است
ایلنا نماینده سازمان توسعه تجارت ایران گفت هدف گذاری سال جاری رشد 20 درصدی برای صادرات غیر نفتی کشور است به گزارش ایلنا از سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان علی میرخسروی در سفر به این استان افزود با توجه به نگاه وزیر صنعت معدن و تجارت به موضوع توسعه تجارت و صادرات- رشد 92 درصدی صادرات فرآورده های نفتی از بنادر هرمزگان
رشد 92 درصدی صادرات فرآورده های نفتی از بنادر هرمزگان بندرعباس- ایرنا- مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از رشد 92 درصدی صادرات انواع مشتقات و فرآورده های نفتی از بنادر استان در سال گذشته در مقایسه با سال قبل تر خبر داد ابراهیم ایدنی روز شنبه درگفت وگو با ایرنا اظهار داشت پارسالرشد ۱۹ درصدی صادرات/ بهبود ۶۵ درصدی تراز تجاری
رشد ۱۹ درصدی صادرات بهبود ۶۵ درصدی تراز تجاری شناسهٔ خبر 2533395 دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۳ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت صادرات کالا و میعانات گازی در سال پیش به ۵۰ میلیارد دلار رسید که رشد ۱۹ درصدی را نسبت به سال ۹۲ نشان میدهد به گزاتحقق 95 درصدي هدف گذاري صادراتي در بخش صنعت
تحقق 95 درصدي هدف گذاري صادراتي در بخش صنعت 94 درصد هدف گذاري صادراتي بخش صنعت خراسان رضوي محقق شده است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران رييس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوي گفت پارسال هدف گذاري صادرات بخش صنعت خراسان رضوي 408ميليون دلار بود که 94 درصد آن معادل 390 ميرشد 16 درصدی حمایتهای دولت از صادرات غیرنفتی در سال 1393
شهحامد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد رشد 16 درصدی حمایتهای دولت از صادرات غیرنفتی در سال 1393 مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران از صدور 23 هزار میلیارد ریال بیمهنامه و ضمانتنامه برای حمایت از صادرات غیرنفتی کشور در سال 93 خبر داد طاهر شهحامد در گفتگو با خبرنگار اقتافزایش 67 درصدی صادرات بنزین/ بنزین صادراتی سه هزار تومان
در سال 93 رخ داد افزایش 67 درصدی صادرات بنزین بنزین صادراتی سه هزار تومان بر اساس آمار گمرک در سال گذشته 151 هزار تن بنزین به ارزش 137 5 میلیون دلار از ایران صادر شد به گزاش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران بر اساس آمار گمرک در سال گذشته 151هزار تن بنزین به ارزش 137 5 میلیون دلمدیر عامل صندوق ضمانت صادرات در گفتوگو با فارس عنوان کرد افزایش ۱۶درصدی بیمه نامه صادراتی/گشایش در ضمانت صادر
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات در گفتوگو با فارس عنوان کردافزایش ۱۶درصدی بیمه نامه صادراتی گشایش در ضمانت صادراتی اروپا و آمریکارئیس هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات گفت سال گذشته 2300 میلیارد تومان بیمهنامه صادراتی صادر شده است که نسبت به سال قبل آن 16 درصد افزایش داشته است طاهررویکرد کنونی بانکها تحریم داخلی محسوب میشود/ پیشبینی رشد 15 درصدی صنعت تا پایان سال
مرتضوی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران رویکرد کنونی بانکها تحریم داخلی محسوب میشود پیشبینی رشد 15 درصدی صنعت تا پایان سال رئیس خانه صنعت معدن و تجارت تهران با بیان اینکه برای دستیابی به نتایج مثبت در صورت لغو تحریمها در اقتصاد کشور نیاز به فراهم شدن پیش شرط هایی داریم گفت پمعاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی خبر داد رشد 23 درصدی ارزش صادرات در خراسان جنوبی
معاون سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی خبر دادرشد 23 درصدی ارزش صادرات در خراسان جنوبیمعاون امور بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت میزان صادرات استان در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 92 از لحاظ ارزش 23 درصد رشد داشته است به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجنمهمترین اخبار رسانههای مجازی کشور مجوز دولت برای واردات ۳۰۰ خودروی خارجی/ رشد ۱۰ درصدی صدور مجوز سقط جنین/
مهمترین اخبار رسانههای مجازی کشورمجوز دولت برای واردات ۳۰۰ خودروی خارجی رشد ۱۰ درصدی صدور مجوز سقط جنین حضور سردار آزمون در نماز جمعه عکسمجوز دولت برای واردات ۳۰۰ خودروی خارجی رشد ۱۰ درصدی صدور مجوز سقط جنین و حضور سردار آزمون در نماز جمعه عکس از مهمترین اخبار رسانههای م۶۵ میلیارد دلار ارز صادراتی در سال 94 |اخبار ایران و جهان
۶۵ میلیارد دلار ارز صادراتی در سال 94 معاون وزیر صنعت معدن و تجارت از پیشبینی صادرات ۶۵ میلیارد دلاری ایران در سال ۹۴ خبرداد و گفت چین همچنان اولین شریک تجاری ایران باقی خواهد ماند کد خبر ۴۹۴۴۷۱ تاریخ انتشار ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۲ - 25 April 2015 معاون وزیر صنعت معدن و تمناف هاشمی: تخلف مالی دیدار ایران و سوئد را تایید نمیکنم/ بودجه بانوان رشد 50 درصدی دارد
سهشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۰ معاون مالی و پشتیبانی وزیر ورزش و جوانان میگوید تخلف مالی در مورد دیدار تیمهای ملی ایران و سوئد را تایید نمیکنم به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سید مناف هاشمی در حاشیه مراسم تجلیل از بانوان وزارت ورزش و جوانان که در محل-
اقتصادی
پربازدیدترینها