تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوشا به سعادت كسیكه عمل، علم، دوستى، دشمنى، گرفتن، رها كردن، سخن،سكوت ،كردار و گفتارش ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852279705




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیناروند: استفاده از روغن پالم در ابتدای 94 بسیار ناچیز شده است / شهریاری: 30 درصد سوئیس و کالباس‌ها دچار مشکل هستند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد:
دیناروند: استفاده از روغن پالم در ابتدای 94 بسیار ناچیز شده است / شهریاری: 30 درصد سوئیس و کالباس‌ها دچار مشکل هستند
رئیس سازمان غذا و دارو و رئیس کمیسیون بهداشت، درمان مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب به بررسی موضوع ایمنی غذایی و دقت و نظارت در این حوزه پرداختند.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو و حسین علی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت، درمان مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب یکشنبه 6 اردیبهشت ماه به بررسی موضوع ایمنی غذایی و دقت و نظارت در این حوزه پرداختند.

در ابتدای برنامه امشب دیناروند در پاسخ به این سؤال که متولی نظارت بر سلامت مواد غذایی و آشامیدنی کیست گفت: طبیعتاً مردم، وزارت بهداشت را به عنوان متولی سلامت در حوزه ایمنی و سلامت مواد غذایی می‌شناسند و قاعدتاً وزارت بهداشت باید پاسخگوی این حوزه باشد ولی در عمل این وزارت خانه یکی از بازیگران این صحنه است.

وی ادامه داد: به طور مثال در وزارت جهاد و کشاورزی ما دو سازمان دامپزشکی و سازمان حفظ نباتات را داریم که وظیفه سازمان دامپزشکی در مورد نظارت بر سلامت فرآورده های گوشتی ، دامی و آبزیان است و وظیفه سازمان حفظ نباتات نیز در مورد سلامت کود و سموم و نظارت و مصرف درست آن است.

رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: خارج از وزارت جهاد و کشاورزی ما سازمان استاندارد را داریم که استانداردهای مواد غذایی در این سازمان تعیین می‌شود لذا حوزه نظارت و ایمنی سلامت مواد غذایی یک حوزه فرابخشی است.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که آیا نمی‌شود که یک دستگاه را به عنوان متولی سلامت غذایی تعیین کرد گفت: تجربیات بین‌المللی متفاوت است ولی روند کنونی این است که دستگاه نظارتی در حوزه غذا و متولی آن یکی شود لذا معمولاً ما در سال‌های اخیر می‌بینیم که در اغلب کشورها متولی را یکپارچه کردند تا یک مجموعه پاسخگو و مسئول در این حوزه باشد.
شهریاری: فرآیند تعیین و نظارت بر سلامت مواد غذایی باید متمرکز شود

در بخش دیگری از گفتگوی ویژه خبری امشب حسین علی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به این که آیا به نظر شما ازدیاد متولیان در بخش سلامت غذایی مشکل زا نیست اظهار داشت: در قانون برنامه پنجم، متولی سلامت وزارت بهداشت و درمان تعریف شده و در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نیز موضوع ایمنی مواد غذایی مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است لذا طبق قانون این وزارت خانه متولی است و علت این است که هر زمان اتفاقی در این حوزه حادث شود کسی که باید پاسخگوی آن باشد وزیر بهداشت و درمان است.

وی ادامه داد: چندگانگی جدی در زمینه نظارت بر سلامت مواد غذایی وجود دارد که باعث شده مشکلات عدیده ای در این زمینه به وجود آید که ما امیدواریم در برنامه ششم توسعه حوزه متولی سلامت مواد غذایی را مشخص کنیم.

دیناروند: پیش بینی و تمرکز نظارت بر سلامت غذایی در برنامه ششم انجام می‌شود

در ادامه این برنامه دیناروند در پاسخ به این سؤال که آیا شما لایحه ای در این حوزه از طرف دولت به مجلس ارائه کرده‌اید یا خیر گفت: ما فکر می‌کنیم فرصت مناسب در برنامه ششم خواهد بود و پیشنهاداتی نیز آماده شده که امیدواریم در لایحه برنامه ششم این پیشنهادات لحاظ شود و در مجلس هم رای آورد که این موضوع گام محکمی به سمت ارتقای سلامت است.

وی تصریح کرد: برنامه ششم امسال تقدیم مجلس خواهد شد و سال 95 سال شروع آن خواهد بود که گمان می‌کنیم این سریع‌ترین قانونی است که می‌تواند در این حوزه راهگشا باشد.

شهریاری: بر اساس برنامه پنجم باید یک چهارم تولیدات کشاورزی ارگانیک می‌شد

در بخش دیگری از برنامه شهریاری در خصوص سموم باقی مانده در سبزیجات، صیفی‌جات و میوه‌ها اظهار داشت: طبق قانون برنامه پنجم باید 25 درصد تولیدات کشاورزی ارگانیک می‌شد که این اتفاق صورت نگرفت.

در ادامه دیناروند در پاسخ به این سؤال که قرار بود بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محصولات کد گذاری شود و آیا این اتفاق افتاده است یا خیر گفت: رویکرد اول این است که ما همه محصولات را شناسنامه دار کنیم لذا بر این اساس به تدریج عرضه فله باید جمع شود و تمام مزرعه های ما باید کدبندی شوند و محصولات آن‌ها نیز کد گذاری شود تا  در سطح عرضه قابل ردگیری و کنترل باشند.

وی ادامه داد: این رویکرد یک رویکرد بسیار سخت و پر هزینه است که در حال حاضر در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنبال می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: رویکرد دوم این است که ما تا زمانی که آن امکانات را پیدا نکردیم حداقل تولید کنندگان و کشاورزان را آموزش دهیم و بر آن‌ها نظارت داشته باشیم.

دیناروند با اشاره به این که نگرانی ما در مورد سم و کود خیلی بالا نیست گفت: باید به سمت کاهش این سموم پیش برویم.


رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به این که متأسفانه زمان مناسب برای استفاده از سم و کود رعایت نمی‌شود ادامه داد:  از سوی دیگر در کشور شاهد قاچاق واردات سم هستیم .


وی با اشاره به  صیفی‌جات و سبزیجات افزود: متأسفانه شاهد هستیم که آلودگی در منبع تولید وجود دارد.


دیناروند با اشاره به این که مشکلات ما در بحث آموزش و نظارت است گفت: باید بتوانیم اوضاع را بهتر کنیم. 


رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سؤال دیگری پیرامون مصرف روغن پالم در لبنیات ادامه داد:  سال گذشته حدود 12 درصد از چربی گیاهی در فرآورده‌ی لبنی پرچرب استفاده شد که عمدتاً پالم بودند.


استفاده از روغن پالم در ابتدای 94 بسیار ناچیز شده است


وی  با اشاره به این که در انتهای سال 93 و ابتدای 94 استفاده از این روغن بسیار ناچیز شده است خاطر نشان کرد: نظارت‌ها در این حوزه جدی‌تر شده است.


دیناروند  با اشاره به این که استفاده غیرمجاز از چربی گیاهی در شیر و ماست نداریم گفت: نظارت دقیقی بر واردات روغن پالم داریم. 


رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که در سال 93 سیصد هزار تن کاهش واردات داشتیم ادامه داد: نظارت‌ها در این حوزه به صورت مستمر و جدی است.


وی در پاسخ به سؤال دیگری پیرامون استفاده از خمیر مرغ اظهار داشت: سازمان دامپزشکی مسئولیت نظارت بر تولید  را دارد.


امکان استفاده از خمیر مرغ در مواد پروتئینی وجود ندارد


دیناروند با اشاره به این که سازمان دامپزشکی باید بتواند به تفکیک این مسئله بپردازد که در چه جاهایی از خمیر مرغ استفاده کرد افزود: سازمان دامپزشکی اجازه تولید را داده است اما امکان استفاده از آن در مواد پروتئینی وجود ندارد.


 خرید و فروش خمیر مرغ بر اساس اعلام وزارت بهداشت ممنوع است


رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر این که خرید و فروش خمیر مرغ بر اساس اعلام وزارت بهداشت ممنوع است عنوان کرد: جلوی ورود به بازار را در این حوزه گرفته‌ایم.


وی با بیان این که امکانات ما کم است و سازمان غذا و دارو تمامی نیروهای خود را به کار گرفته است گفت: تمام نیروی انسانی ما در کل کشور 3 هزار و 500 نفر است و در ستاد 750 نفر نیرو داریم.


دیناروند افزود: نیروی حوزه غذایی در ستاد نیز کمتر از 100 نفر است. 




شهریاری در ادامه برنامه در پاسخ به سؤال دیگری پیرامون استفاده از سبزیجات و میوه‌جات گفت: آبیاری سبزیجات و صیفی‌جات جنوب تهران با فاضلاب است .


رئیس کمیسیون بهداشت، درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این مسئله جای تأسف دارد افزود: 30 درصد سوئیس و کالباس‌ها دچار مشکل هستند.


وی با اشاره به این که  خمیر مرغ از طریق امعا و احشا مرغ به وجود می‌آید خاطر نشان کرد: ممکن است حتی برخی از مرغ‌ها در داخل شکمشان تخم مرغ داشته باشند و این مسئله سبب بروز مشکل می‌شود و مردم باید خود مراقبتی از طریق آموزش داشته باشد.


انتهای پیام/










۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن