تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است... تقواى ال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871120015




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وال استریت ژورنال: توافق با ایران یک رویاست؛ آقای اوباما از خواب بیدار شو!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وال استریت ژورنال: توافق با ایران یک رویاست؛ آقای اوباما از خواب بیدار شو!
وال استریت ژورنال نوشت: هر کس به توافق هسته ای نگاه کند و در آن موفقیتی ببیند در دنیای رنگین کمان ها و اسب های تک شاخ [رؤیاها] زندگی می کند.
به گزارش نامه نیوز، این روزنامه چاپ آمریکا در مقاله ای با عنوان «خواب های بیداری رئیس جمهور درباره ایران» به قلم مورتیمر زوکرمن نوشت: اوباما در مذاکرات با ایران به دنبال رنگین کمان بوده است.


وی وعده های روسای جمهور هر دو حزب [آمریکا] به جهان متمدن طی دهه ها را رها کرده است. وی با تاکید مکرر بر اینکه آمریکا هرگز به ایران اجازه نخواهد داد سلاح های هسته ای به دست آورد که مسابقه تسلیحاتی جدیدی را تضمین خواهد کرد، ملت آمریکا را گمراه کرده است. در حقیقت یک مسابقه تسلیحاتی پیشتر آغاز شده است.

گزارشهای موثق حاکی است پاکستان برای ارسال یک بسته اتمی به عربستان سعودی آماده است. عربستان مخالف حضور ایران در سراسر منطقه است. اما تهران همچنین فراتر  فعالیت می کند.

صراحت اخیر ارنست مونیز وزیر انرژی اوباما که طرف مذاکرات بوده است نشان می دهد اوباما تا چه حد آماده است رؤیای مذاکرات را دنبال کند. رئیس جمهور در سال 2013 با این کلمات سؤالاتی را درباره توانایی ایران در تولید سلاحهای هسته ای پاسخ داد: «ارزیابی ما همچنان یکسال یا بیشتر است و در واقع، ارزیابی ما احتمالا محافظه کارانه تر از ارزیابیهای دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل است».

اما مونیز روز دوشنبه داستان دیگری به خبرنگاران بلومبرگ گفت: «آنها [سانتریفیوژها] در حال حاضر می چرخند. یعنی آنها با نه هزار و چهارصد سانتریفیوژ از حدود نوزده هزار سانتریفیوژ غنی سازی می کنند. زمان بسیار کمی برای پیشرفت باقی مانده است. دو یا سه ماه». [خبرنگار پرسید:] دولت [آمریکا] چه مدت است که این دیدگاه را دارد؟ مونیز پاسخ داد: «مدتی هست». گزارش بلومبرگ می گوید: «چندین سال».

این اظهارات به طور شگفت انگیز حساب نشده مبتنی بر اطلاعاتی است که ظاهرا در اول آوریل از طبقه بندی خارج شده است. اوباما چه می کند؟ چرا در 2013 وقتی می دانست در حال گمراه کردن است اطمینان می داد؟ آیا خارج کردن [مدارک] از طبقه بندی با هدف ایجاد احساس دروغین فوریت صورت گرفت؟

وضعیت امروز ما را با شروطی که اوباما دو سال پیش وضع کرد مقایسه کنید. اوباما در اشاره به حسن روحانی رئیس جمهور جدید و خنده روی ایران گفت: «اگر در حقیقت وی بتواند طرحی معتبر ارائه کند که بگوید ایران به دنبال انرژی هسته ای صلح آمیز است و ما [ایرانیها] به دنبال سلاحهای هسته ای نیستیم و می خواهیم بخشی از یک ساختار تایید شده بین المللی باشیم به طوری که همه دیگر کشورهای جهان بدانند آنها به دنبال سلاحهای هسته ای نیستند، آنگاه در حقیقت آنها می توانند روابط و اقتصادشان را بهبود بخشند و ما باید این مسئله را آزمایش کنیم».

ما اینجا در پایان رنگین کمان هستیم و به نظر می رسد می خواهیم توانایی هسته ای به ایران بدهیم، کشوری که ما آنرا تهدیدی عمده می دانیم. جای تعجب نیست که عربستان سعودی و مصر بر توسعه تواناییهای هسته ای مشابه اصرار می ورزند. متحدان سنتی آمریکا به این نتیجه رسیده اند که آمریکا همکاری موقت ایران را اعلام می کند.

به نظر می رسد رئیس جمهور اوباما عمدا رفتار ایران و نفوذ فزاینده اش در بیروت، دمشق، بغداد و صنعا پایتخت یمن را نادیده می گیرد. ایران رها از تحریمها ممکن است حتی تهاجمی تر شود. هیچ رنگین کمانی در پیش نیست، بلکه تنها ابرهای تهدید کننده در پیش است.


منبع: تیک


۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن