تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798745685




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وال استریت ژورنال: اوباما از عربستان حمایت می کند، اما نه به اندازه ای که ایران را آزرده خاطر کند / چرا سعودی ها دکمه توقف بمباران یمن را زدند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وال استریت ژورنال: اوباما از عربستان حمایت می کند، اما نه به اندازه ای که ایران را آزرده خاطر کند / چرا سعودی ها دکمه توقف بمباران یمن را زدند؟
روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا می کوشد از حملات عربستان سعودی به یمن حمایت کند ، اما نه به اندازه ای که موجب آزردگی ایران شود.
به گزارش نامه نیوز، جیمی کارتر رئیس جمهور اسبق آمریکا اندکی پس از انقلاب اسلامی سال 1979 دو اسکادران از هواپیماهای اف-15 به عربستان فرستاد تا به این کشور اطمینان خاطر بدهد که آمریکا از آن حمایت می کند.

اما فقط وقتی که جنگنده ها در میانه راه بودند وی اعلام کرد آنها مسلح نیستند. کارتر می خواست عزم آمریکا را نشان دهد -- اما نه یک عزم چندان راسخ.

می توان حدس زد پس از آنکه اوباما دستور حرکت ناو هواپیمابر یو اس اس تئودور روزولت به سوی ساحل یمن را صادر کرد سعودی ها دچار نوعی احساس آشناپنداری شدند.

شاید علت اعزام این ناو جلوگیری از حرکت کشتی های ایران به سوی یمن برای رساندن کمک به حوثی تحت حمایت خود در این کشور بوده باشد.

ما می گوییم «شاید» ، چون دولت آمریکا نگفته است اگر کشتی های ایرانی بخواهند به ساحل یمن بروند ، آیا جلو آنها را خواهد گرفت یا خیر. یک سخنگوی پنتاگون درباره اینکه آمریکا ممکن است برای چه چیزهایی آماده شده باشد ، گفت :«من نمی توانیم چیزی بگویم.»

این مایه اطمینان خاطر سعودی ها نخواهد بود که روز سه شنبه دکمه توقف حملات نظامی به حوثی ها را پس از منهدم کردن یک انبار مهمات بزرگ حوثی ها در نزدیکی صنعا فشردند. اقدام سعودی ها در پی فشارهای واشنگتن بر ریاض برای کاستن از شدت بمباران هایی است که موجب کشته شدن غیرنظامیان شده است.

همچنین گفته می شود مذاکرات پشت پرده میان ریاض و تهران نیز در آتش بس نقش داشته است.

در ادامه این گزارش وال استریت ژورنال ادعا شده است: اگر ایرانی ها بتوانند آنچه را سعودی ها از راه هوا منهدم می کنند دوباره از راه دریا به یمن برسانند، ریاض مدتی طولانی تحمل نخواهد کرد. سعودی ها همچنین در جستجوی شواهدی هستند که نشان دهد اگر ایران به مسلح کردن دشمنان عربستان در یمن، عراق، سوریه و لبنان ادامه دهد، آمریکا هنوز هم آماده است از این کشور پشتیبانی کند. اوباما تاکید کرده است مذاکرات هسته ای با ایران تاثیری بر سیاست کلی آمریکا در خاورمیانه یا تغییر شکل ائتلاف های منطقه ای آمریکا نخواهد داشت.

با توجه به سابقه اوباما در تلاش برای نیازردن ایران، سعودی ها به دقت بیشتری دنبال چنین شواهدی می گردند.

آمریکا در سوریه بسیار تلاش کرده است اهداف حکومت دمشق را هدف حملات خود قرار ندهد، یا به وعده خود برای مسلح کردن ارتش آزاد سوریه عمل نکند، زیرا از این نگران است که با این کار حامیان بشار اسد در تهران را ناراحت کند.

دولت آمریکا همچنین تا همین ژانویه گذشته با حوثی ها تماس داشت.

وال استریت ژورنال اواخر ماه ژانویه گزارش داد از زمانی که حوثی ها کنترل صنعا را در ماه ژانویه به دست گرفتند ، دولت اوباما کوشیده است حوثی ها را جزو شرکای بالقوه واشنگتن معرفی کند.

یکی از فرماندهان حوثی گفت آمریکا به آنها کمک های لجستیکی می کرد و درباره گروه «القاعده در شبه جزیره عربی» با آنها مبادله اطلاعاتی داشت. آمریکا ماه فوریه مجبور شد سفارت خود را در صنعا تعطیل کند.

اوباما ظاهرا معتقد است امتیازات هسته ای وی موجب تعدیل و میانه روی در رفتار منطقه ای تهران خواهد شد. اما چیزی که ما تاکنون دیده ایم این است که دیپلماسی هسته ای ظاهرا ایران را متقاعد کرده است که می تواند نفوذش را در سرتاسر منطقه بگستراند.

آیا اوباما توافق هسته ای خود را بر سر یک حادثه دریایی ، آن هم به خاطر ایستادن در کنار سعودی ها در یمن ، به خطر خواهد انداخت؟‌ ایرانی ها قطعا این را بعید می دانند ، و برای همین است که اکنون در حال محک زدن آمریکا در دریا هستند.


منبع: انتخاب


۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن