واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قائم مقام وزیر بهداشت : گسترش بیمارستان های خصوصی در شهرستان ها اولویت وزارت بهداشت و درمان است مراغه - ایرنا - قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: گسترش بیمارستان های خصوصی در شهرستان ها مهمترین هدف این وزارتخانه برای تحقق کامل نظام سلامت است.
ایرج حریرچی روز جمعه درآیین کلنگ زنی آغاز عملیات اجرایی احداث بیمارستان خصوصی خواجه نصیر مراغه با اشاره به اینکه هم اکنون از 13 هزار و 500 تخت بیمارستانی بخش خصوصی 43 درصد آن در شهر تهران متمرکز شده است، افزود: این وزارتخانه درصدد است خدمات را عادلانه در سطح کشور ارایه دهد.
وی اظهار کرد: برای تحقق این مهم وزارت بهداشت اقدام به صدور مجوز احداث بیمارستان های خصوصی می کند.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: همچنین این وزارتخانه با اجرای سیاست نظام سلامت از سال گذشته و توسعه بیمارستان های دولتی، سازمان های عمومی و دولتی درصدد است تمام خدمات بیمارستانی را تا حد مقدور به محل سکونت مردم نزدیکتر کند.
حریرچی با اشاره به اینکه در این راستا تفاهم نامه ای با قرارگاه خاتم النبیا و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) امضا شده است، خاطر نشان کرد: در این تفاهم نامه قرارگاه خاتم انبیا تعهد ساخت پنج هزار تخت و ستاد اجرایی فرمان امام راحل نیز احداث دو هزار تخت را متعهد شده است.
وی همچنین به ضریب اشغال تخت های بیمارستانی خصوصی و دولتی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: ضریب اشغال بیمازستان های دولتی 87 درصد و در بیمارستان های خصوصی 60 درصد بوده است.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ضریب اشغال کم در بیمارستان های خصوصی بیشتر به علت بالا بودن هزینه ها بوده است.
حریرچی گفت: برای جبران بخشی از کمبود 105 هزار تختی کشور؛ دولت 43 هزار تخت در دست احداث دارد و انتظار می رود 26 هزار تخت سهمیه خود را در اسرع وقت احداث کند.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین تمرکز 43 درصدی بیمارستان های فعال بخش خصوصی در تهران را مشکل اساسی برای نظام سلامت عنوان کرد و گفت: این تمرکز موجب افزایش هزینه های درمان و برخی مشکلات برای مردم شده است.
مهدی دواتگری افزود: با توجه به سطح بندی جدید بیمارستان ها در کشور دولت هم اکنون برای صدور مجوز احداث بیمارستان های جدید بخش خصوصی تجدید نظر کرده تا قدمی در ارتقای نظام سلامت باشد.
وی گفت: برای ارایه خدمات مطلوب به مردم در سطح بندی سال 94 تعداد تخت های بیمارستانی مراغه با 80 درصد افزایش از 320 تخت به 590 تخت بیمارستانی رسیده است.
عملیات اجرایی نخستین بیمارستان خصوصی جنوب آذربایجان شرقی با عنوان بیمارستان خصوصی خواجه نصیر مراغه با حضور قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده مردم عجبشیر در مجلس شورای اسلامی و جمعی از پزشکان و مردم این شهرستان آغاز شد.
همچنین عملیات اجرایی طرح توسعه اورژانس بیمارستان امیرالمومنین و زایشگاه بیمارستان شهید بهشتی مراغه با 40 میلیارد ریال اعتبار صبح امروز آغاز شد.
بیمارستان 64 تخت خوابی خصوصی خواجه نصیر مراغه در زمینی به مساحت هشت هزار متر مربع با زیربنای حدود 30 هزار متر مربع توسط 37 پزشک متخصص و با 100 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده احداث می شود.
وجود بیمارستان های شهید بهشتی، امیرالمومنین و بیمارستان در حال احداث سینا با مجموع 334 تخت بیمارستانی، این شهرستان را به قطب خدمات درمانی در جنوب استان تبدیل کرده است.
بیمارستان 124 تختخوابی حضرت امیرالمومنین (ع) مراغه با هشت هزار متر مربع زیر بنا در زمینی به مساحت 13هزار متر مربع در سال 1380 احداث شده است.
بیمارستان 110 تختخوابی شهید بهشتی مراغه در زمینی به مساحت 11 هزار متر مربع در سال 1315 احداث و در سال 1348 بازسازی شده است.
احداث بیمارستان 100 تختخوابی (ابن سینا) مراغه نیز در اردیبهشت سال 87 در زمینی به مساحت 24 هزار متر مربع با 10 هزار و 955 متر مربع زیربنا در چهار طبقه آغاز شده است.
مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 147 کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3034/8023/1756
04/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]