واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه آشتیان: بمباران یمن نفعی برای عربستان نداشته است اراک - ایرنا- امام جمعه آشتیان گفت: بمباران یمن نفعی برای عربستان نداشته و شکست آل سعود در این رابطه قابل پیش بینی بود و هر چه پیش رود شکست آن آشکارتر می شود.
حجت الاسلام و المسلمین نیشابوری در خطبه های نماز جمعه در مصلی آیت الله دانشافزود: انصارالله مانند حزب الله عمل می کنند و اکنون از 21 استان یمن 19 استان در اختیار انصارالله است که توانایی ورود به خاک عربستان راهم دارد ولی به دلایلی چنین کاری را فعلا انجام نمی دهد .
وی در بخش دیگری از خطبه ها، سالروز حمله نظامی آمریکا به طبس و شکست مفتضحانه را آنان یک امداد غیبی آشکار دانست و گفت: این موضوع انسان را به یاد حمله فیل سواران به کعبه می اندازد که چگونه با پرندگان کوچک نابود شدند .
وی دررابطه با طرح نظام سلامت و شعار بهداشتی سال گفت : امروز مهمترین شرط سلامتی، توجه به تغذیه سالم است و رمز موفقیت طرح نظام سلامت آن است که وزیر محترم دنبال سیاسی کاری نیست .
وی در رابطه با دور جدید مذاکرات گفت : مقام معظم رهبری در یک سال گذشته در کنار حمایت تیم مذاکره کننده بر حفظ حقوق ملت ایران و رعایت دقیق خط قرمزها تاکید داشتند
.خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران چند چیز است:
1-حرکت علمی هسته ای به هیچ وجه نباید متوقف یا حتی کند شود. 2- مذاکره کنندگان ایران باید برای ادامه تحقیق و توسعه و پیشرفت هسته ای پافشاری کنند. 3-کسی حق معامله بر روی دستاوردهای هسته ای را ندارد. 4-مذاکرکنندگان کشورمان نباید هیچ حرف زوری را از طرف مقابل قبول کنند. 5- حفظ تشکیلاتی مانند فردو که دشمن قادر به تخریب آن نیست و برای غیر قابل دسترسی است. 6- تامین نیازهای قطعی کشور در زمینه ظرفیت غنی سازی به میزان 190 هزار سو. 7- این مذاکرات فقط در موارد هسته ای است ولاغیر 8- به طرف مقابل هیچ اعتمادی نداریم. 9-لغو یک جانبه تحریم ها را نمی پذیریم. 10- لغو همزمان تحریم ها از روز توافق -11- تاخیر در لغو تحریم ها را نمی پذیریم. 12- اخذ تضمین از آمریکایی های بی تعهد 13- حذف بازرسی و دسترسی های استثنایی مانند مراکز نظامی و موشکی
وی در رابطه با اصرار برخی از مسئولین دولتی بر حضور زنان در ورزشگاهها گفت: در طول تاریخ عوامل نفوذی در صدد از بین بردن دستاوردهای انبیاء الهی و مصلحان بوده اند.امروز عده ای لیبرال مسلک و تجدید نظر جالب ، به جان دستاوردهای انقلاب افتاده اند.خانمی که سابقه همکاری با حزب منحله مشارکت و همکاری در فتنه 88 داشته معاون رییس جمهور شده و اصرار بر حضور زنان در ورزشگاهها را دارد.این خانم گفته باید قدم به قدم جلو برویم .ملت ایران به لطف خدا قدم او را خواهند شکست.
این خانم وقیحانه می گوید:ورورد زنان به ورزشگاهها مردانه اشکال شرعی ندارد.در حالیکه تمام مراجع می فرمایند جایز نیست.دولت ما اسلامی است یا سکولار،اگر دولت ما اسلامی است ممکن است مسئولین اصرار بر حرامی دارند که، تمام مراجع در حرمت آن اتفاق نظر دارند-آیا مسئولین به عواقب ورود زنان به ورزشگاهها فکر کرده اند.آیا ما الان در پارک های شهرهای بزرگ امنیت داریم که در ورزشگاه ها داشته باشیم.علت مخالفت مراجع در این است که ورود زنها باعث اختلاف زنان و مردان و از بین رفتن ارزشها اسلامی و شکسته شدن حیا و سوءاستفاده افراد فرصت طلب و معاند است.
نوی در خطبه اول با توصیه به تقوا گفت : توجه و عمل به توصیه ها و سفارشات پیامبر و ائمه (ع) نشانه تقوا است . پیامبر به علی (ع) فرمود : بزرگترین اعمال سه صفت است . 1- با مردم از روی انصاف رفتار کنی . 2- برای خدا مساوات را رعایت کنی . 3- در تمام حالات ذکر خدا و یاد خدا را فراموش نکنی .
وی در ادامه پیرامون نقش سختی ها در زندگی گفت : لازمه زندگی انسان سختی ها و تحمل آنها است . کسی بدون تحمل سختی ها و مشکلات به جایی نمی رسد . تمام کسانیکه به موفقیت و مقامی رسیده اند بدون تلاش نرسیده اند.
وی در پاسخ به این سوال که در برابر سختی ها و مشکلات چه باید کرد ؟ گفت : نجات از گرفتاری ها در گرو آشنایی با اصول زندگی و صبر و شکیبایی است . کلید اصلی مبارزه با مشکلات صبر و بردباری و توکل به خداوند است .
امام علی (ع) صبر و ظفر را قرین و کنار هم قرار داده است و فرمود : الصبر الظفر . در نتیجه صبر ، پیروزی بدست خواهد آمد . چنانچه گفته شد : صبر و ظفر هردو دوستان قدیم اند . بر اثر صبر نوبت ظفر آید .
راههای تحصیل و تقویت صبر چند چیز است :
اول : تقویت پایه های ایمان ، هر قدر ایمان انسان به حکمت خداوند بیشتر باشد صبر او بیشتر خواهد بود .
دوم : رابطه با خداوند : انسان در پرتو یاد خدا و نماز ، اراده نیرومند و ایمانی استوار پیدا می کند و مشکلات بر او آسان می شود .
سوم : شناخت راز و رمز مشکلات : اگر کسی بداند که وجود بلا و مصیبت در زندگی بشر چه اثری دارد ، نگران نمی شود .
چهارم : توجه به آثار اخروی صبر : توجه به آثار اخروی و پاداش صبر تلخی و سختی مشکلات را شیرین و آسان می کند .
پنجم : توجه به گذرا بودن بحرانها : مشکلات و سختی روزگار هرچه باشد مقطعی و گذرا است .
ششم : توجه به افراد بالا دست : نظر افکندن به کسانی که با مشکلات بزرگتری دست به گریبان است . تحمل سختی ها را آسان می کند . هفتم : الگوپذیری از اولیای خدا : با بررسی زندگی بزرگان می بینیم که آنها با مشکلات زیادی روبرو بوده اند .
هشتم : آمادگی روحی : اگر کسی حقیقتا دنیا را بشناسد . می داند دنیا فراز و نشیب دارد و نگران نخواهد شد .
نهم : توجه به آثار جسمانی صبر: افراد ناشکیبا عمر کوتاه دارند و برعکس صابران از عمر طولانی برخوردارند .
وی
04/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]