تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869953037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز افتتاح حساب‌ امانی پیش‌فروش مسکن از هفته آینده


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


وزیر راه و شهرسازی از وضع اسفناک بانک‌ها خبر داد؛
آغاز افتتاح حساب‌ امانی پیش‌فروش مسکن از هفته آینده
وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که وضع بانک‌ها اسفناک است، گفت: بانک مسکن از ابتدای تأسیس تا به حال غیر از دوره‌ای که سیاست‌های تحمیلی مسکن مهر را اجرا کرد، راه درستی را طی کرده است.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، عباس آخوندی دیروز در نخستین گردهمایی مدیران ارشد بانک مسکن٬ با اشاره به نقش مهم بانک مسکن در آبادانی کشور افزود: این بانک از ابتدای تأسیس تا به حال غیر از دوره‌ای که سیاست‌های تحمیلی مسکن مهر را اجرا کرد راه درستی را طی کرده و میلیون‌ها نفر از طریق این بانک خانه‌دار شده‌اند.

وی با اشاره به جلسات مفصلی که میان مدیران این بانک و وزارت راه و شهرسازی در ماه‌های گذشته برگزار شد ادامه داد: در بحث مسکن دو دیدگاه خرد و کلان در نظر دارم. از منظر خرد٬ اقتصاد ایران باید امکان پاسخگویی به یک سوال ساده را داشته باشد و آن این است که اگر فردی اعلام کرد درآمد من دو میلیون تومان است و می‌خواهم مسکن یا ملکی خریداری کنم چه راهی پیش روی من است؟ باید بانک مسکن به آن پاسخ گوید. یا اگر سرمایه‌گذاری گفت می‌خواهم یک پروژه 50 واحدی را تأمین مالی کنم چه راهی پیش روی من است؛ بانک مسکن به راحتی پاسخگوی او باشد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: این موضوع چه در بافت فرسوده باشد و چه در بافت‌های معمولی، شامل کسانی که بخواهند واحد مسکونی خود را تبدیل به احسن کرده یا از نظر ساخت و ساز وضعیت را ارتقا بدهند نیز می‌شود. اگر بانک پاسخی برای وی داشته باشد اقتصاد کشور راه درستی رفته است اما اگر در پاسخ لکنت داشته باشد معلوم است که بخشی از اقتصاد کشور می‌لنگد.

وی با بیان اینکه این سوالات به ظاهر ساده است ولی پاسخی پیچیده دارند، اظهار کرد: می‌دانم حرکت به سمت پاسخگویی به این سئوالات بعد از یک دوره بی‌انضباطی گسترده در نظام مالی و بانکی کشور اعم از اضافه برداشت‌های بانک مرکزی از بانک‌ها٬ معوقات بانکی٬ ایجاد انتظارات توهمی در مردم که می‌توان بدون پس‌انداز خانه‌دار شد و غیره، بسیار سخت است ولی می‌خواهیم به تدریج به سمت نظام مالی و بانکی منضبط حرکت کنیم.

آخوندی گفت: بانک توسعه‌ای مسکن در دوره‌هایی می‌توانست به خوبی پاسخ سوالات یادشده را بدهد و می‌خواهم به سمت سرمایه اصلی این بانک که از سرمایه مالی آن مهمتر است برگردیم.

وی سرمایه اصلی بانک مسکن را تجربه و دانش ارتباط گسترده با مردم در سراسر کشور و با اقشار گوناگون ذکر و بیان کرد: علت اینکه برای بانک مسکن ارزش قائلم و آن را مهم می‌دانم این است که هیچ بانکی در ایران این تجربه را ندارد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: از روزی که مسئولیت وزارت راه و شهرسازی را برعهده گرفتم به دنبال احیای این سرمایه بودم وگرنه حرکات موجی که در گذشته توسط بانک مرکزی برای بانک مسکن ایجاد شد و آن را از بانک توسعه‌ای به بانک تجاری تقلیل داد سبب کمرنگ شدن سرمایه اصلی این بانک شد.

آخوندی با اشاره به کاهش تورم از 40 درصد به 15 تا 16 درصد فعلی گفت: از الان به بعد در هسته سخت مبارزه با تورم قرار گرفته‌ایم اگر تا پیش از این با اقداماتی مانند جلوگیری از رشد سریع نقدینگی، کنترل اضافه برداشت‌ها از بانک مرکزی و ... می‌شد تورم را تاحدی کنترل کرد اما از این به بعد در شرایط بسیار سخت‌تری قرار گرفته‌ایم و باید بتوانیم تولید ناخالص داخلی کشور را بدون افزایش تورم ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش عرضه در نظام بانکی مهم است ولی با تنگنای مالی مواجه هستیم گفت: باید برای افزایش عرضه تأمین مالی شود. اگر بخواهیم تأمین مالی هم انجام دهیم وضع بانک‌ها اسفناک است.

وی با اشاره به این‌که 330 هزار میلیارد تومان به عنوان میزان کل تسهیلات مسکن در سال 93 که بخشی از آن برای تأمین گردش مالی قراردادهای پیشین بوده‌است و پول تازه‌ای که به تولید تزریق شده بسیار کمتر از این مقدار محسوب می شود ادامه داد: در می‌یابیم که میزان تسهیلاتی که ارائه شده بسیار اندک است.

آخوندی به 40 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانک مسکن برای بخش مسکن در سال 93 اشاره و بیان کرد: این رقم نسبت به تولید ناخالص داخلی که حدود 900 هزار میلیارد تومان است بسیار کم و در حدود 5 درصد تولید ناخالص داخلی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دنبال آن هستیم تا بخش ساختمان که به عنوان اهرم خروج از رکود شمرده می‌شود رونق ببخشیم ولی تنگنای اعتباری جدی از یکسو و نگرانی از افزایش تورم از محدودیت‌های ما به حساب می‌آید.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از آذرماه 92 تا به حال سیاست‌های مالی مختلفی را به مقامات پولی کشور پیشنهاد داده است گفت: اداره مالی کشور بعد از یک دوره بی‌انضباطی مطلق کار بسیار سختی است و می‌بینیم که دود مشکلات به چشم مردم می‌رود ولی چاره‌ای نیست باید این جراحی اقتصادی انجام شود بنابراین برای برگشت به یک سیاست کلان اقتصادی رو به رشد ولی بدون اثرات تورمی نیازمند حرکت به سمت رژیم تأمین مالی از طریق پس انداز هستیم که هم در جهت تنظیم اقتصاد خانوار اثرات مثبت دارد و هم در اقتصاد کلان کشور.

آخوندی افزود: باید بتوانیم منابعی که در اختیار دولت و بانک مسکن است و در گذشته آثار منفی خود را بر تورم گذاشته را به عنوان منابع تأمین رژیم پس انداز قرار دهیم.
وزیر راه و شهرسازی با تشکر از بت شکن مدیرعامل بانک مسکن که در این مدت گام‌های خوبی برای احیای این بانک برداشته اظهار کرد: تلقی ما از بانک٬ بیشتر از یک صرافی است و باید بتوانیم برای توسعه ملی در این نهاد مالی اندیشه‌ای بسازیم.

وی آخوندی به موضوع هویت بانک مسکن اشاره کرد و گفت: باید دید که این بانک تجاری است یا توسعه‌ای؛ هویت تجاری اگرچه اغواگر است اما هدف از ایجاد این بانک توسعه کشور بود. اگر بانک مسکن بخواهد به سمت تجاری پیش برود هم اقتصاد ملی و کلان کشور می‌بازد و هم اقتصاد خرد؛ سیستم برد-برد بودن بانک مسکن در گرو توسعه‌ای بودن آن است.

وی گفت: اساسا به دلیل تنگنای مالی و وجود تقاضای سوداگرانه عرضه پول بیشتر از تقاضای آن٬ بانک‌ها به دنبال بیشینه کردن سرمایه سهام‌داران هستند اما من به دنبال بانکی هستم که بتواند مسائل مهم کشور را به خصوص در حوزه مسکن حل کند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بانک باید محصولات خود را بسته به مشتریان متفاوت به افراد گوناگونی عرضه کند یکی از این محصولات را «مدیریت دارایی‌ها» خواند و گفت: به عنوان مثال سازمان ملی زمین و مسکن دارایی به نام زمین‌های دولتی و شهری در سراسر کشور دارد ولی آیا ما می‌توانیم این دارایی‌ها را مدیریت کرده و از آن به عنوان اهرمی برای توسعه استفاده کنیم٬ قطعا با روش‌های بروکراتیک گذشته نمی‌توان این کار را انجام داد ولی بانک مسکن باید برای این مسئله پاسخی بیابد.

آخوندی افزود: بانک مسکن شرکت تأمین سرمایه مسکن و ساختمان تأسیس کرده است؛ در صندوق‌های زمین و ساختمان نیز سهیم است بحث افتتاح حساب‌‌های امانی برای پیش فروش مسکن نیز در این بانک مطرح است اما اینها آغاز راه هستند و ما برای حل مشکلات پیچیده مسکن به راه‌حل‌های مهمتری نیاز داریم.

مدیر عامل بانک مسکن از اعلام آمادگی این بانک برای افتتاح حساب‌های امانی پیش‌فروش مسکن از هفته آینده خبر داد و گفت: بانک مسکن خود را نسبت به انجام سیاست‌های کلان اقتصادی کشور در حوزه مسکن متعهد می‌داند.

بت‌شکن گفت: اگر قرار است بانک مسکن به عنوان بانکی دولتی ابزار توسعه‌ای مسکن باشد باید بتوانیم تهدید مسکن مهر را به فرصت تأمین مالی سیاست‌های توسعه‌ای مسکن تبدیل کنیم. این کار مستلزم افزایش سالانه‌ سرمایه بانک مسکن و اصلاح ساختار آن است./تسنیم/110



۰۴/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن