واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۳۰ق.ظ)
الهياري خبر داد: پرداخت 350ميليارد ريال تسهيلات به مددجويان تحت حمايت کميته فارس موج- شيراز- مديرکل کميته امداد فارس گفت: 350 ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه در سال گذشته به مددجويان تحت حمايت اين نهاد در استان پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي الهياري بابيان اين مطلب افزود: اين تسهيلات در زمينه هاي اشتغالزايي، کارگشايي، ازدواج و درمان در اختيار خانواده هاي نيازمند قرارگرفته شده است.
مديرکل کميته امداد فارس همچنين با اشاره به اينکه در سال گذشته از منابع مالي قرض الحسنه مبلغ 350 مييليارد ريال وام به خانواده هاي نيازمند پرداخت شده است اظهار داشت:علاوه براين ازمنابع مالي بانک ها نيز مبلغ 780 ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه به امر اشتغال فرزندان خانواده هاي جوياي کار تحت حمايت اختصاص و پرداخت کرده اند.
وي در ادامه بيان داشت: با توجه به رويکرد اين نهاد مبني بر توسعه امرقرض الحسنه در سطح جامعه و تأثير خوب اين گونه تسهيلات در گره گشايي مشکلات نيازمندان واقشار آسيب پذير جامعه ،کميته امدادحضرت امام (ره)درصدد است با احيا واجراي فرهنگ قرض الحسنه در پيشرفت جامعه و زندگي انساني نقش به سزايي ايفا کند.
الهياري بيان کرد: در پنج سال گذشته رويکرد جديدي براي ترويج فرهنگ قرض الحسنه در برنامه کاري کميته امداد دنبال شده و سعي مي کنيم تا قرض الحسنه جايگزين خدمات بلاعوض شود چرا که خدمات بلاعوض نيازمند منابع زيادي است وا ثربخشي چنداني ندارد.
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان فارس از تأسيس صندوق قرض الحسنه کميته امداد امام خميني(ره ) در مرکز استان داد خبرداد و گفت: اين صندوق با هدف کمک به نيازمندان مالي، برقراري ارتباط بهتر بين نيازمندان مالي و متمکنين، گردش ثروت بين ساير مردم جامعه، تقويت اقتصاد ملي، حمايت از نيازمندان جوياي کار براي کارآفريني و ايجاد مشاغل و کسب و کارهاي جديد با استفاده از تجربه، مهارت و شايستگي خود، کاهش يا محو معضل بيکاري در جامعه، ترويج و تقويت فرهنگ نوع دوستي و گذشت مالي در جامعه، تخصيص منابع مالي به رفع مشکلات و معضلهاي اجتماعي و اقتصادي منطبق با رهنمودهاي مورد تأکيد دين مبين اسلام، به تصوير کشيدن يکي از انسان دوستانه ترين رهنمودهاي مورد تأکيد قرآن در جامعه راه اندازي مي شود.
وي بابيان اين که اين نهادآماده دريافت سپرده هاي مردم نيکوکار وخير در قالب حساب هاي قرض الحسنه است افزود: با سنت قرض الحسنه ميتوان تعادل و توازن اقتصادي در جامعه را بر قرار ساخت و با توسعه روز افزون خود چرخ عدالت در اقتصاد و معيشت انساني را بهبود بخشيد و با جريان فرهنگ وام دادن نيکو به همديگر و دستگيري بدون سود ثروت مندان از تهي دستان فاصله بين فقير و غني را نيز کوتاهتر وکمتر خواهد نمود و براي تعادل اقتصاد جامعه مؤثر خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]