تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834481178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ما به سلاح بیشتر نیاز داریم، نه نظامیان آمریکایی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ما به سلاح بیشتر نیاز داریم، نه نظامیان آمریکایی


نخست وزیر عراق درخواست پیاده نظام از کنگره آمریکا را رد کرد و گفت که ما در رابطه با سربازان آمریکایی چیزی نگفته ایم، ما به سلاح های بیشتر، و نه سربازان آمریکایی، نیاز داریم، و از ترکیه می خواهیم تلاش های بیشتری در خصوص بستن مرزهای خود داشته باشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حیدر العبادی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «بلومبرگ»، در پاسخ به این سوال که آیا در گفتگوهای شما در کنگره، کاخ سفید یا پنتاگون درباره لزوم احتمالیِ اعزام شمار بیشتری از سربازان آمریکایی به عراق صحبتی به میان آمده است، زیرا رئیس مجلس نمایندگان آمریکا چند روز پیش چنین مسئله ای را مطرح کرده بود.   آیا شما به آنان (مقامات آمریکایی) نگفته اید که ما ممکن است به بیش از آنچه در حال دریافت آن هستیم، نیاز داشته باشیم، گفت: خیر، ما درباره نظامیان آمریکایی چیزی نگفته ایم؛ ما به سلاح های بیشتر، و نه نظامیان آمریکایی، نیاز داریم.
نخست وزیر عراق تاکید کرد: هیچ نیازی به سربازان در زمین یا چکمه ها در زمین وجود ندارد.
وی افزود: ما درخواست چنین چیزی را نکرده ایم و دولت آمریکا نیز چنین حرکتی را در سر نمی پروراند یا برنامه ای برای آن ندارد. قطعاً ما هرگز خواهان چنین چیزی نخواهیم بود.
العبادی همچنین درباره مناسبات کشورش با کشورهای همسایه نیز گفت: مثلاً ما در یک دهه گذشته یا حتی بیشتر از آن، اختلاف هایی با ترکیه یا دیگر کشورهای همسایه یا دیگر کشورهای منطقه داشته ایم، اما به عقیده من که البته سیاست دولت ما نیز همین است، ما نباید به علت وجود اختلاف ها روابط خود را با دیگر کشورها قطع کنیم.
وی تصریح کرد: حقیقت این است که این باید علت اصلی برای ایجاد روابط خوبِ کاری با دیگر کشورها باشد که بتوانیم از طریقِ آن، اختلاف های فیمابین را برطرف کنیم. البته ما نباید از اختلاف های موجود فقط چشم پوشی کنیم، بلکه بهتر است تا زمانی که قادر به حل آن نشده ایم، آنها را کنار بگذاریم و با توجه به منافع مشترک مان، رو به جلو حرکت کنیم.   معمولاً منافع مشترک، بخش به مراتب بیشتری از مناسبات دوجانبه میان ما را، در مقایسه با نقاط مورد اختلاف، تشکیل می دهد.
نخست وزیر عراق در واکنش به این سوال که ترکیه مرزهای خود را مستحکم نکرده است و از این رو بسیاری از افراطی ها از طریق مرز ترکیه به داعش پیوسته اند و اکنون با نیروهای عراقی می جنگند؟ گفت: این صحیح است، اما در چند ماه گذشته ما شاهد بهبود نسبی اوضاع در مرزهای ترکیه بوده ایم، اما ما از ترکیه می خواهیم تلاش های به مراتب بیشتری در این خصوص انجام دهد و مرزهای خود را بر روی این افراطی ها ببندد، زیرا بیشتر جنگجویان خارجی از طریق ترکیه به سوریه و سپس به عراق می آیند. ما از این امر به هیچ وجه خشنود نیستیم، زیرا این جنگجویانِ خارجی در حال کشتن عراقی ها و غیرنظامیان بیگناه هستند. همین امر نیز درباره قاچاق نفت و سایر محصولات ارزشمند عراق (از مرز ترکیه توسط داعش) صادق است. عواید حاصل از این عملیاتِ قاچاق، باعث تقویت مالی داعش و ادامه جنگ توسط آن می شود.
العبادی همچنین درباره مصر گفت: ما مناسبات گرمی با مصر داریم و به صورت تاریخی نیز همواره روابط خوب میان دو کشور برقرار بوده است. ما می دانیم که مصر به کمک های مالی نیاز دارد، اما با توجه به اوضاع اقتصادی عراق که به دنبال کاهش قیمت نفت، شرایط ایده آلی ندارد، ما قادر نیستیم کمک های اقتصادی زیادی به مصر ارسال کنیم. من در سفرم به قاهره تاکید کرده ام و همچنین در سفر هیئت های مصری به عراق این مسئله را مطرح کرده ایم که تبادل کالاهای تجاری و همچنین دانش و فناوری میان عراق و مصر باید افزایش یابد. یادآور می شوم که مصر نیز دقیقاً با همان چالشی رو به روست که ما در عراق با آن مواجه هستیم و آن چالشِ تروریسم است. آنان (مقامات مصری) دریافته اند که بخشی از همان گروه داعش که با ما در عراق می جنگند، در منطقه سینای مصر نیز حضور دارند.
نخست وزیر عراق در پاسخ به این سوال که آیا داعش دین اسلام را به نفع خود مصادره کرده و به آن معنایی داده است که در حقیقت، در آن وجود ندارد؟ این در حالی است که برخی از مبلغان دینی در درون مساجد، جوانان را تشویق به پیوستن به داعش می کنند؟ در درون اسلام چه خبر است، پاسخ داد: این مشکل به باطن اسلام ربطی ندارد، اما این صحیح است که بگوییم داعش اسلام را ربوده است و به آن آسیب رسانده است. صادقانه بگویم که هرکس که حداقل اطلاعاتی درباره اسلام داشته باشد، می تواند دریابد که این (ایدئولوژی داعش) همان دینی نیست که ما آن را می شناسیم. اسلام دین محبت و رأفت است که داعش بویی از آن نبرده است. داعش از دین نفرت و کشتنِ یکدیگر پیروی می کند و فقط به فکر حذف مخالفان خود است. داعش هرکس را که به عقایدِ آن معتقد نباشد و همان ایده های داعش را نداشته باشد، از بین می برد. در اسلام، آزادی تفکر و ایمان وجود دارد، اما داعش اصولاً به چنین چیزی معتقد نیست. داعش فقط اقلیت ها و پیروان سایر مذاهب و ادیان را نمی کشد، بلکه داعش کسانی را نیز از میان برمی دارد که دقیقاً از همان مذهبی که داعشی ها دارند، پیروی می کنند، اما درباره موضوعات دیگر با داعش اختلاف دارند؛ داعش این افراد را نیز تصفیه و نابود می کند.
العبادی در پاسخ به این سوال که آیا این یک اشتباه نبود که دولت عراق سند تفاهمی را با آمریکا امضا نکرد که مثلاً ده هزار نیروی نظامی آمریکایی در عراق باقی بمانند. شاید حضور این نیروها مانع ظهور داعش در عراق می شد هم پاسخ داد: این مسئله ای است که به گذشته بر می گردد، زیرا دولت های وقت عراق و آمریکا در آن زمان نتوانستند به فرمول مناسبی برای امضای این توافق دست پیدا کنند، زیرا آمریکا خواهان مصونیت (قضایی) برای سربازان خود بود و دولت عراق به هیچ وجه نمی پذیرفت که چنین مصونیت (فراگیری) به نیروهای آمریکایی بدهد.
وی به این سوال که آیا شما بدون هیچ شکی مطمئن هستید که قادرید کشور عراق را به صورت یکپارچه نگه دارید، به نحوی که هیچ انشعابی در آن، میان مناطق شیعه، سنی یا کرد نشین ایجاد نشود هم پاسخ داد: بله، اگر شما به عراقِ امروز در مقایسه با یک سال گذشته نگاه کنید، درخواهید یافت که امروزه نیروهای بیشتری برای متحد ساختن عراقی ها و دور هم جمع کردنِ آنان، در مقایسه با نیروهایی که آن ها را از یکدیگر جدا می کند، در این کشور وجود دارد و این «پیشرفت» به حساب می آید. اکنون عراقی ها بیش از پیش به هم جذب شده اند، زیرا در نبردی مشترک با دشمنی مشترک، در کنار یکدیگر می جنگند. اگر شما دقت کنید، می بینید که اکنون سنی، شیعه و کرد در کنار یکدیگر می جنگند. آنان علیه داعش نبرد می کنند. اکنون دیگر مانند سابق نیست که کشور، چند قطبی شده بود و نیروهایی در داخل تلاش داشتند، مناطق مختلف عراق را از هم جدا سازند. به نظر من این، پیشرفتی آشکار و چشمگیر در کشور است و ما در حال توسعه ی این امید هستیم تا کشور را کاملاً با هم متحد سازیم. من هیچ شک و تردیدی ندارم که (شهروندان) کشور با یکدیگر همکاری خواهند کرد و ما با تمرکز زداییِ قدرت، پیش خواهیم رفت.
العبادی در پاسخ به اینکه تمرکز یافتن اختیارات در (دولت مرکزیِ) عراق همواره یکی از مشکلاتِ اولیه ی این کشور بوده است و اکنون شما می خواهید از این اختیارات، تمرکز زدایی کنید هم پاسخ داد: این در قانون اساسی عراق نیز مندرج است و به عقیده ی من، همین نیرو مردم را با هم متحد خواهد ساخت. وقتی شما به مردم تمرکز زدایی را اعطا کنید، آنان در کنار یکدیگر خواهند ماند، اما اگر شما آنان را به زور وادار کنید که با شما بمانند، از قدرت مرکزی شما پیروی کنند)، آنگاه آنان (مردم) به جهت دیگری خواهند رفت.  
دانلود

لینک را کپی کنید


چهار شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن