تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867264615




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سيگار كشيدن كنار جسد همسر


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سيگار كشيدن كنار جسد همسر
مرد جوان بعد از قتل همسرش پليس را از ماجرا با خبر كرد.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت 20 شامگاه دوشنبه 31 فروردين ماه، مردي با پليس تماس گرفت و گفت همسرش را در خانه‌شان كه حوالي ميدان نامجو است، به قتل رسانده است. پس از آن بود كه مأموران كلانتري 106 نامجو در محل حادثه كه طبقه اول ساختمان مسكوني در خيابان شيخ صفي بود، حاضر شدند. بررسي‌ها نشان داد زن جوان در حالي كه روسري به دور گردنش پيچيده شده بود، فوت شده است. در نزديكي جسد هم مردي با آرامش در حال كشيدن سيگار بود. اين مرد كه خودش را حميد معرفي كرد، گفت كه لحظاتي قبل، همسرش نازنين را با روسري خفه كرده است.
 
  حضور بازپرس در محل حادثه
 پس از تأييد خبر، قاضي احمدبيگي، بازپرس ويژه قتل به همراه كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي در محل حادثه حاضر شد. نخستين تحقيقات نشان داد سعيد و نازنين سه سال قبل با هم ازدواج كردند اما پس از مدتي با هم اختلاف پيدا كردند و براي جدايي در دادگاه پرونده تشكيل داده‌اند.

   اقرار به قتل در محل حادثه
متهم در بازجويي‌ها به قتل همسرش اعتراف كرد و گفت: نازنين به خانه خواهرم رفت و آمد داشت. آن‌جا بود كه با هم آشنا شديم و به او پيشنهاد ازدواج دادم. خواهرم از نازنين خواستگاري كرد و خانواده او هم با ازدواج ما موافقت كردند. سال 91 بود كه مراسم عروسي‌مان را برگزار كرديم. مدتي بعد پدر نازنين كه كارمند بانك بود، بازنشسته و براي ادامه زندگي راهي شهري در شمال كشور شد و ما در خانه پدرزنم ساكن شديم.
متهم ادامه داد من شغل مناسبي نداشتم و درآمدم پايين بود اما همسرم از من توقع زيادي داشت. او هر روز چيزي از من درخواست مي‌كرد كه توانايي برآوردن آن را نداشتم. در اين مدت پدرزنم خيلي به ما كمك كرد. وي ادامه داد: مدتي گذشت و من چند وقت به عنوان كارگر شركت واحد و مدتي هم در قنادي نزديكي خانه‌مان كار كردم اما درآمدم خيلي پايين بود، همين موضوع باعث درگيري من و همسرم بود. زندگي ما رو به تلخي پيش مي‌رفت تا جايي كه من مشكل عصبي پيدا كردم و مدتي در بيمارستان بستري شدم.

   درخواست جدايي
متهم در ادامه گفت: هر روز كه از زندگي مشترك ما مي‌گذشت، اختلافمان بيشتر مي‌شد تا جايي كه تصميم گرفتيم از هم جدا شويم. چند ماه قبل به شوراي حل اختلاف رفتيم و مشكلمان را مطرح كرديم. قاضي بعد از شنيدن حرف‌هايمان پيشنهاد داد به علت مشكلات موجود قادر به ادامه زندگي نيستيم و بهتر است جدا شويم. همسرم نيز قبول كرد و قرار شد بعد از  پرداخت مهريه و نفقه  او را طلاق دهم.  متهم در توضيح حادثه گفت: عصر روز دوشنبه بود كه دوباره بر سر نفقه و مهريه با هم مشاجره كرديم. به او گفتم كه سكوت كند، حالم خوب نيست اما او روي مخم راه مي‌رفت تا اينكه عصباني شدم و با روسري رنگي او را خفه كردم. وقتي فهميدم فوت شده، سيگاري روشن كردم و به پليس خبر دادم. در ادامه جسد به دستور بازپرس براي انجام آزمايشات لازم به پزشكي قانوني فرستاده شد.
متهم پس از اعتراف به دستور قاضي سعيد احمدبيگي براي انجام تحقيقات بيشتر در اختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي قرار گرفت. بر اساس اين گزارش متهم به زودي براي مشخص شدن سلامت روحي و رواني‌اش به پزشكي قانوني معرفي مي‌شود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن