واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۳:۱۶ب.ظ)
معاون فرهنگي سازمان تامين اجتماعي در پاسخ به موج: نياز جامعه خبري کشور به حامي حقوقي/ درخصوص بيمه خبرنگاران باب مذاکرات با ارشاد بسته نيست موج - معاون فرهنگي سازمان تامين اجتماعي گفت: درخصوص بيمه خبرنگاراني که ديگر تحت حمايت صندوق حمايت از خبرنگاران و نويسندگان نيستند، معاونت بيمه اي مي تواند با عنوان بيمه خويش فرما مشکل آنها را حل کند و البته در اين خصوص باب مذاکره با ارشاد بسته نيست.
منصور اعتصامي، معاونت فرهنگي سازمان تامين اجتماعي در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري موج مبني بر اينکه معاونت مطبوعاتي با سازوکار جديد خود در بيمه خبرنگاران يکسري مشکلات را براي اين قشر به وجود آورده و خيلي ها ديگر نتوانستند در اين مجموعه بيمه شوند، برنامه هاي سازمان تامين اجتماعي درخصوص بيمه و بازنشستگي آنها چيست؟، گفت: ما متن تفاهم نامه اي را آماده کرديم که به طور مشخص با معاونت سينمايي منعقد کنيم. در بخشي از اين تفاهم نامه اشاره شده بود که پوشش شاغلين حوزه فرهنگ و هنر و از جمله خبرنگاران يک ساز و کاري جديدي پيدا کند تا کمتر مشکل داشته باشد.
وي ادامه داد: البته آن تفاهمنامه امضا نشده اما با توجه به ساز و کار جديدي که وزارت ارشاد در نظر گرفته چنانچه مشکلاتي پيش بيايد ما به عنوان بخش فرهنگي در جلسه با آقاي زدا، معاونت بيمه اي اين مشکلات را مطرح و نسبت به رفع آنها اقدام خواهيم کرد. اين را هم بايد گفت در اين زمينه با توجه ويژه اي که مديرعامل سازمان تامين اجتماعي در حمايت از قشر فرهنگي دارد اگر جزئيات منتقل شود جلسه اي را خواهيم داشت تا در اين بخش کمک نماييم.
معاون فرهنگي سازمان تامين اجتماعي سپس با ارائه راهکاري به افراد حذف شده از فهرست بيمه صندوق حمايت از روزنامه نگاران و نويسندگان براي تداوم بيمه خود تصريح کرد: دوستان بيرون مانده مي توانند در حرف و مشاغل، بيمه خويش فرما داشته باشند. البته در اين بين باب مذاکره با وزارت ارشاد چه در حوزه معاونت فرهنگي و چه در حوزه معاونت مطبوعاتي بسته نشده و مي توان به اين موضوع وارد شد تا ببينيم اين مشکل بار ديگر از طريق قرارداد خويش فرما اتفاق نيفتد، به سمت حل کردن آن برويم.
وي افزود: جامعه خبري و خبرنگاران معمولا بخشي هستند که مغفول مانده و اين موضوع براي امروز و فردا نيست. اين مساله به نظر من يک جريان حقوقي مي خواهد تا از سيستم حمايت کند که متاسفانه کار جامع و سيستمي در کشور ما طراحي نشده است. به عنوان مثال روحانيت هم اين مشکل را چندين سال قبل داشتند که در تدبيري، مرکز خدمات روحانيون شکل گرفت و به عنوان جريان حقوقي حمايت از روحانيون را پوشش داد و امروز ما مشکل چنداني در اين زمينه نداريم. بايد يک چنين جرياني در حمايت از اين قشر فرهنگي شکل بگيرد. نمايندگان خبرنگاران حضور يافته و مشکلات را مطرح کنند تا با ما وزارت ارشاد طرح مساله کنيم اما فعلا راهکار نظام خويش فرماست که در حال حاضر از طريق معاونت بيمه اي ما قابل اجراست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، معاونت مطبوعاتي وزارت ارشاد در آخرين تصميم گيري خود مقرر کرده با پرداخت يارانه به رسانه ها، صاحبان رسانه را مجاب کند تا خبرنگاران خود را بيمه کنند. در اين زمينه يک کميته مشترک بين تامين اجتماعي و معاونت مطبوعاتي شکل گرفته تا مسايل عمده را با سازمان تامين اجتماعي حل و فصل نمايد.
در اين راستا نوربخش، مديرعامل سازمان تامين اجتماعي هم در دستوري لازم دانسته، کميته اي از سوي سازمان، مسائل قبلي از جمله سخت و زيان آور بودن اين حرفه را بررسي کرده تا به يک راهکار مناسب برسند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]