واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
پوشش پلکانی بیمه برای درمان معتادان
یک مقام مسئول در سازمان بیمه سلامت ایران از پوشش پلکانی بیمه برای درمان معتادان خبر داد.
به گزارشخبرنگاراجتماعی باشگاه خبرنگاران ، محمدرضا رضائیان مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت ایران گفت: وقتی معتاد بیمار تلقی میشود، طبیعی است که باید بیمه درمان هم داشته باشد، بر این اساس سازمان بیمه سلامت ایران با ایجاد سامانه "پابا" (پرونده الکترونیک بیمه اعتیاد) درمان معتادان را زیر پوشش بیمه قرار داده است.
وی افزود: مؤسساتی که با سازمان قرارداد میبندند، دارای شناسه ورود به این سامانه هستند و میتوانند با ورود به این سامانه مشخصات معتاد را ثبت کنند.
رضاییان افزود: این سامانه دو بخش دارد، اول ارائه خدمات و دوم گزارش. برای ثبت نام شماره ملی معتاد متقاضی دریافت خدمات در این سامانه ثبت میشود. در واقع معتاد با سامانه ارتباط ندارد و مسئولان مراکز طرف قرارداد میتوانند این کار را انجام دهند.
بهگفته وی سیستم با شناسایی شماره ملی، وضعیت بیمهای متقاضی را بررسی میکند که آیا بیمه هست یا نه و در صورتی که بیمه نبود، تحت پوشش بیمه قرار میگیرد.
رضاییان گفت: پروتکل درمانی و تعرفهگذاری خدمات و سمزدایی در سازمان بیمه سلامت ایران مشخص شده و معتاد تحت درمان قرار میگیرد.
بهگفته وی میزان پوشش بیمهای سمزدایی معتادان پلکانی تعریف شده است، به این معنا که در مرحله اول 75 درصد هزینه سمزدایی تحت پوشش بیمه قرار میگیرد، در صورت بازگشت دوباره معتاد و پاک نشدن در مرحله دوم، 50 درصد و در مرحله سوم 25 درصد تحت پوشش قرار میگیرد.
*الکترونیکی شدن دفترچههای بیمه؛ ضروری اما سخت
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت ایران همچنین گفت: حذف دفترچههای کاغذی بیمه کاری ساده و سهلالوصول نیست، چون سندهای مالی به مهر، امضا و... نیاز دارد که زیرساختهای حذف آن در حال حاضر فراهم نیست.
بهگفته وی هرسال حدود 20میلیون دفترچه بیمه صادر میشود که هر دفترچه 18 برگ دارد.
رضاییان افزود: نمیگویم الکترونیکی شدن دفترچههای بیمه کار نشدنی است، اما همت جمعی میخواهد، چون گستره کار خیلی پیچیده است و بههیچوجه ساده نیست، چون مخاطب ما در هر سن و سواد و سطح زندگی است،آیا استفاده از دفترچه الکترونیک برای یک پیرزن روستایی در شرایط فعلی امکانپذیر است؟
وی گفت: البته باید بهسوی الکترونیکی شدن رفت، اما باید زیرساختهای آن فراهم شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
راهاندازی بزرگترین شبکه خیرین در کشور/ نهادینه سازی برنامهمحوری در سازمان
ارتقای کیفیت بهرهوری با تحول در تشکیلات سازمان/ تحقق شعار همدلی و همزبانی در سازمان
تحقق سیاست مبارزه با فقر غذایی در سال 94 / پوشش امنیت غذایی 10 میلیون نفر
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]