تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846259509




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قبل از ترک شغل، این 5 سوال را از خود بپرسید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: قبل از ترک شغل، این 5 سوال را از خود بپرسید
ترک شغل، مانند یک شمشیر دولبه است؛ از یک‌سو می‌توان آن را اقدامی خردمندانه و زیرکانه قلمداد کرد که باعث می‌شود به موفقیت‌ و موقعیت شغلی بهتری دست‌یابیم، و از طرفی هم می‌تواند یک تصمیم عجولانه یا بی‌پروا باشد که در آینده باعث پشیمانی شود.
به گزارش نامه نیوز، افراد وقتی تصمیم می‌گیرند از شغلشان کناره‌گیری کنند یا دست به تغییر آن بزنند، معمولا با تردید‌های بسیاری روبرو می‌شوند؛ در این گزارش، به پنج سوالی اشاره می‌کنیم که حتما باید قبل از ترک شغل از خودتان بپرسید تا مطمئن شوید آیا تصمیم صحیحی گرفته‌اید یا خیر.


آیا تصمیمی که گرفته‌اید، از روی احساس است؟

بسیاری از افراد، وقتی تصمیم به ترک شغل خود می‌گیرند، لحظاتی را تجربه می‌کنند که در آن به نقطه‌ای از استیصال می‌رسند که فکرشان دیگر کار نمی‌کند، بنابراین دست به تصمیم‌های احساسی می‌زنند. بیشتر اوقات این احساس گذراست. بنابراین، اگر این احساس جدید است، به خودتان چند هفته‌ای زمان بدهید و ببینید که آیا این حس گذراست یا خیر؟

اگر بعد از گذشت این مدت همچنان احساس کردید که باید شغلتان را ترک کنید، پس دیگر می‌توانید قاطعانه و با خیال راحت تصمیم بگیرید. اما سعی کنید چنین تصمیمات مهمی را درست در همان لحظه یا تنها پس از گذشت یک‌هفته نگیرید.

چه‌مدت از فعالیت‌تان در شغل کنونی می‌گذرد و فعالیت در شغل قبلی‌تان چقدر طول کشید؟

اگر عادت دارید که ظرف کمتر از دوسال ترک شغل کنید، این موضوع ممکن است کارفرمای بعدی شما را نگران کند که مبادا ثبات شغلی نداشته و عادت دارید از این شاخه به آن شاخه بپرید؛ آنها حق دارند نگران شوند که مبادا همکاری با آنها را هم به سرعت خاتمه دهید. البته، در برخی مواقع، برای شما بهتر است که در بلند مدت، زمان بیشتری را در یک شغل باقی بمانید. بنابراین، مجبور نیستید برای کسب مشاغلی که در آینده به آن نیاز دارید، به توانایی‌های خود آسیب بزنید.
 
قطعا مواقعی هست که در آن، ترک شغل در کوتاه‌مدت توجیه‌پذیر و منطقی است. مثلا اگر از شما وظیفه‌ای خواسته می‌شود که با آنچه که برای آن تقاضای استخدام کرده‌اید، کاملا تضاد دارد؛ یا اگر برخی شرایط شغلی نظیر حقوق یا محل کار، ناگهان تغییر اساسی می‌کند، یا سلامت شما را به‌خطر می‌اندازد، آنگاه، برای تغییر شغل، و یافتن شرایط بهتر، درنگ جایز نیست.

منظور این است که فقط یک‌بار می‌توانید با این توجیه دست به این تصمیم بزنید. اگر بارها این اتفاق تکرار شود، و ثبات شغلی نداشته باشید، کارفرمای جدید، مردد می‌شود که شما تا چه اندازه قابل اتکا و اعتماد هستید. شما تنها یک شانس دارید پس سعی کنید بی‌محابا آن‌را نسوزانید. نهایتا، وقتی شغل‌تان را به‌سرعت ترک می‌کنید، باید نسبت به شغل جدیدتان خیلی وسواسی‌تر و دقیق‌تر باشید.

چقدر طول می‌کشد تا شغل جدیدی پیدا کنید؟

بسیاری از افراد، اغلب بدون آمادگی قبلی، شغل خود را ترک می‌کنند و فکر می‌کنند بعد از نهایتا چند ماه شغل جدیدی پیدا می‌کنند. این درحالی است که در این بازار شغلی، یافتن یک شغل جدید ممکن است یک‌سال یا حتی بیشتر طول بکشد. اما بسیاری از افراد، تازه وقتی که از شغل قبلی خود استعفا می‌دهند، تازه این حقیقت را متوجه می‌شوند که دیگر خیلی دیر شده‌است. در بسیاری از موارد، تا زمانی که شغل جدیدی را پیدا نکرده‌اید، نباید شغل خود را ترک کنید.

سعی کنید درباره تصمیمات بعدی شغلی خود واقع‌بین باشید و برای آنها یک دلیل مناسب تعریف کنید؛ بدین ترتیب می‌توانید توقعات خود را مدیریت کرده و تصمیمات صحیحی را در زمان مقتضی بگیرید.

تابه‌حال درباره مزایای شغل فعلی خود که به‌سختی می‌توان در شغل جدید آنها را یافت، فکر کرده‌اید؟

به‌عنوان مثال، اگر مسیر رفت‌وآمد شما به محل کار خیلی کوتاه است، یا تعطیلات کاری زیادی دارید، یا این امکان را دارید که هروقت خواستید دورکاری کنید یا حقوقی بالاتر از بازار کار دارید، واقع بین باشید و با خود فکر کنید که آیا می‌توانید در کار جدید خود هم این مزایا را داشته باشید؟ اصلا آیا این مزایا برای شما اهمیت دارد؟

بعضی مواقع، وقتی افراد با خود دودوتا چهارتا می‌کنند، ترجیح می‌دهند به‌جای کارکردن با یک رییس سخت‌گیر، همان شغل قبلی را با مزایای بهتر حفظ کنند. اما در برخی موارد آنها ترجیح می‌دهند درقبال کم شدن اندکی از حقوق و مزایای خود، درعوض، زمان بیشتری را برای کار کردن در یک فضای متفاوت، اختصاص دهند. حال تصمیم با خودتان است، فقط درباره آنچه که بیشتر برایتان اهمیت و ارزش دارد، متفکرانه و واقع‌بینانه تصمیم بگیرید.

آیا تاکنون با رییس خود درباره دلایل نارضایتی شغلی و اینکه آیا امیدی به تغییر این شرایط هست، صحبت کرده‌اید؟

البته این نسخه همیشه جواب نمی‌دهد. در برخی موارد، نوع کار و فرهنگ آن، با شما سازگار نیست و رییس‌تان هم برای شما حکم کابوسی را دارد که می‌خواهید از شر او خلاص شوید یا شاید اصلا قصد داشته باشید کار کاملا متفاوتی را تجربه کنید.

اما در برخی موارد، صحبت کردن با رییس، می‌تواند کارگشا باشد. به‌عنوان مثال، اگر محل کارتان شما را عصبی و خسته می‌کند، از رییس‌تان بپرسید که آیا این امکان هست که دورکاری کنید یا تنها چند روز در هفته در محل کار خود حاضر شوید؟ یا آیا این امکان هست که ساعات اوج کاری خود را تغییر دهید؟ اگر قسمتی از کار، کیفیت زندگی شمارا تحت تاثیر قرارداده، از او بپرسید که آیا این امکان هست که زمان کمتری را به آن اختصاص دهید؟ شاید پاسخ او منفی باشد، خدا را چه دیدید، شاید هم موافقت کرد؛ اما چیزی که واضح است این است که تا زمانی‌که سوال نکنید، نمی‌دانید پاسخ او چیست.

اغلب، افراد با خود فکر می‌کنند که شاید پاسخ منفی باشد، بنابراین، هرگز از رییس خود سوالی نمی‌پرسند. اما وقتی با رییس خود در این باره صحبت می‌کنند، تازه متوجه می‌شوند که چقدر مدیرشان مشتاقانه با این درخواست آنها برخورد کرده و به این تغییرات اهمیت می‌دهد. البته بازهم تاکید می‌کنیم که همیشه اینطور نیست، اما همیشه پرسیدن بهتر از نپرسیدن است.



منبع: برترینها


۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن