تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867448639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کامنت مردان غریبه برای همسرم!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: کامنت مردان غریبه برای همسرم!
من و همسرم هشت سال است که با هم زندگی می‌کنیم. او خانه‌دار است و به کلاس‌های مختلف زبان، ورزش و... می‌رود. کار من زیاد است و اصولا شب‌ها دیر به منزل می‌آیم. زندگی خوبی داشتیم و مشکل خاصی تا چند وقت پیش وجود نداشت.

کامنت مردان غریبه برای همسرم!
همسرم به دلیل تنهایی و برای این که حوصله‌اش سر می‌رود، در شبکه‌های اجتماعی متفاوتی عضو است و من با این موضوع مشکلی نداشتم تا این که چند وقت قبل یکی از دوستانم که عکس همسرم را دیده بود، به من گفت همسرتان در فلان شبکه اجتماعی خیلی فعال است. حس کنجکاوی‌ام باعث شد تا من نیز برخلاف میل همیشگی‌ام که حوصله فضاهای مجازی را ندارم، عضو شبکه شوم و همسرم را در این فضا رصد کنم. باورم نمی‌شد که این همه مرد برای او کامنت‌های عاطفی می‌گذارند و او هم جواب همه را می‌دهد. حتی من نمی‌دانستم چنین عکس‌هایی از خودش را در آنجا قرار داده. همین موضوع باعث اختلاف و دعوای شدیدی بین ما شد و در حال حاضر قهر هستیم.پاسخ مشاور: رابطه همسران به خودی خود درگیر مشکلات زیادی است که با ورود دنیای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مختلف به زندگی همسران، به این مشکلات دامن زده شده و موج جدیدی از اختلافات مدرن، پیش روی همسران قرار می‌گیرد. رفتار همسر شما قابل توجیه نیست و روابط او با مردان غریبه یا حتی آشنا خارج از کادر قواعد تعریف شده عرف و دین، کار اشتباهی است، اما بهتر است کمی هم به رفتارهای خودتان مراجعه کنید که ممکن است علت حضور بیش از حد همسرتان در این گونه فضاها باشد.می‌دانم که اداره اقتصادی زندگی مشترک در این روزگار کار سختی است و اگر شما تا دیر وقت کار می‌کنید، بخش اعظم آن به خاطر رفاه خانواده‌تان است، اما فراموش نکنید که همسر شما به توجه و حضورتان در زندگی خودش نیازمند است. این که اهل فضاهای مجازی نیستید و وقت آن را هم ندارید، حرف درستی است، اما بهتر بود خود را کنار نمی‌کشیدید تا همسرتان در این شبکه‌ها هم حضور شما را حس کند.بهترین کار این است که با همسرتان در این مورد صحبت کنید. بگویید که برایتان چقدر اهمیت دارد و ناراحتی شما به خاطر چیست. یک بار دیگر قوانین زندگی دو نفره‌تان را به او گوشزد کنید و برایش توضیح دهید اگر عکس این اتفاق پیش می‌آمد، همین‌قدر باعث ناراحتی او می‌شد. از او بخواهید که عکس‌هایش را بردارد و دیگر عکس جدیدی نگذارد. برای استفاده از فضای مجازی برایش حد و حدودی قائل شوید که نه به معنی قطع کامل باشد و نه آن‌قدر بی‌حد و مرز که چنین مشکلاتی پیش بیاید.اگرهمسرتان توجه و محبت شما را به اندازه کافی دریافت نکند، حضور او در این مکان‌ها می‌تواند بسیار خطرناک و پرحاشیه باشد.بهتر است علاوه بر این‌که قوانین‌تان را خیلی واضح و روشن به همسرتان می‌گویید، حضور فیزیکی و اگر امکان ندارد حضور عاطفی‌تان را برای او پررنگ‌تر کنید. حفظ زندگی زناشویی در روزگار ما سخت‌تر از گذشته است، زیرا برای هر دو نفر هم آقایان و هم خانم‌ها این امکان وجود دارد که با جنس مخالفی غیر از همسر خود در ارتباط باشند. احتمال خطر و خیانت یا یک قدم عقب‌تر، دلسرد شدن از زندگی، این روزها بیشتر است پس همسران باید مراقب نقش خود در زندگی هم باشند و جا خالی ندهند که ممکن است خیلی زود جای خالی‌شان پر شود.
جام جم سرا

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن