تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869951062




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمام مشکلات اقتصادی بر گردن وزیر نیست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تمام مشکلات اقتصادی بر گردن وزیر نیست
این گونه نیست که تمام مشکلات اقتصادی کشور بر گردن وزیر اقتصاد باشد، اما در مجموع آقای طیب نیا باعملکرد خوب و علم بالایی که در مسایل اقتصادی دارد، به نسبت مجموعه وزرای دولت، تا به اینجای کار عملکرد قابل قبولی داشته است.
کد خبر: ۴۹۳۲۶۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۱ - 20 April 2015


 این گونه نیست که تمام مشکلات اقتصادی کشور بر گردن وزیر اقتصاد باشد، اما در مجموع آقای طیب نیا باعملکرد خوب و علم بالایی که در مسایل اقتصادی دارد، به نسبت مجموعه وزرای دولت، تا به اینجای کار عملکرد قابل قبولی داشته است.

حمیدرضا فولادگر، در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص بررسی زوایای سوال از وزیر اقتصاد، گفت: این حق نمایندگان است که از وزراء سوال کند و اگر آن سوال در حوزه اختیارات وزیر باشد، وزیر هم موظف است که پاسخگو باشد، اما بنده معتقدم در شرایط فعلی اقتصادی کشور، عملکرد وزارت اقتصاد قابل قبول بوده، چرا که بخشی از مسائل و مشکلات اقتصادی کشور ساختاری است، که این مساله باید به مرور زمان اصلاح شود.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در ادامه افزود: بخش دیگری از این مشکلات مدیریتی است که باید با انسجام و همکاری تمام ارکان کشور حل شود، همچنین علت بخشی دیگری از مشکلات اقتصادی کشور به مساله تحریم بر می‌گردد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: بنابراین این گونه نیست که تمام مشکلات اقتصادی کشور بر گردن وزیر اقتصاد باشد، اما در مجموع آقای طیب نیا باعملکرد خوب و علم بالایی که در مسایل اقتصادی دارد، به نسبت مجموعه وزرای دولت، تا به اینجای کار عملکرد قابل قبولی داشته است.

فولادگر با اشاره به اینکه بخشی از مسایل بانکی کشور تحت حوزه اختیارات وزیر اقتصاد است، گفت: اما با این حال این گونه نیست که تمامی مشکلات سیستم بانکی به وزیر اقتصاد مربوط باشد، هرچند که گفتنی است مرتبط‌ترین وزیر با مسایل بانکی، وزیر اقتصاد است، چرا که نمی‌توان در خصوص مشکلات بانکی از بانک مرکزی سوال کرد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا به خاطر ساختار غلط قوانین که محلی را برای پاسخگویی از بانک مرکزی در نظر نگرفته، باید در خصوص مسایل بانکی از وزیر سوال کرد؟ گفت: البته از خیلی وقت پیش در مجلس بحث بر سر این مساله بوده که چگونه می‌توانیم با ارائه راهکاری قانونی، بانک مرکزی را پاسخگو کنیم، حتی این بحث به مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز کشیده شد و در آنجا نیز به یک جمع بندی در این خصوص رسیده‌اند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده در شرایط فعلی دادن کارت زرد به وزیر اقتصاد، کمک چندانی به بهبود فضای اقتصادی کشور نمی‌کند، اما با این وجود باید صحبت نمایندگان را نیز شنید و وزیر اقتصاد نیز باید خواسته‌های بر حق نمایندگان را برآورده کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن