تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804459140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه توسعه اي به ترويج انرژي هاي نو در مناطق عشايري


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ فروردين ۱۳۹۴ (۱۰:۸ق.ظ)
قندالي تأکيد کرد: نگاه توسعه اي به ترويج انرژي هاي نو در مناطق عشايري موج - رئيس سازمان امور عشاير گفت: هر چادر عشايري يک کارگاه توليدي است و در اين کارگاه هر چراغي که روشن شود زندگي دوباره اي در آن ايجاد مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، کرمعلي قندالي در همايش هم انديشي "سيستم‌هاي قابل حمل خورشيدي در مناطق عشايري" با بيان اين مطلب اظهار داشت: با برق رساني به مناطق عشايري يک تحول جديد، رفتار جديد و بهره وري جديد شروع مي‌شود و به صورت سيستماتيک در چرخه اقتصاد و فرهنگ کشور تأثير گذار خواهد بود.
وي گفت: روند برق رساني به مناطق عشايري با استفاده از انرژي خورشيدي از حدود يک سال و نيم پيش آغاز و جلسات متعددي با مديران و کارشناسان شرکت توانير برگزار شد و به اين نتيجه رسيديم که در حوزه گسترده تري وارد کار شويم.
قندالي هدف از برگزاري اين گردهمايي را هم انديشي و هماهنگي بين سازمان امور عشاير و شرکت توانير ذکر کرد و بيان داشت: تلاش مي‌کنيم با هم افزايي و هم انديشي به يک تعامل نسبي برسيم و ان شاءالله بتوانيم فاز يک اين پروژه را در سطح قابل قبولي شروع کنيم.
وي تاکيد کرد: بايد اين پروژه را همه جانبه و توسعه اي تر ببينيم؛ به ويژه در حوزه آموزش و ترويج و در دل کوه‌ها و عمق بيابان‌ها، نياز به تجهيزات صوتي و تصويري است و بايد به گونه اي برنامه ريزي کنيم که بتوانيم از اين امکانات در بخش آموزش بهره ببريم.
رئيس سازمان امور عشاير ادامه داد: آنچه که در ابندا براي اجرا پيش بيني شده است، براي شروع کار بسيار ايده آل است و حتماً بايد براي تکميل آن، چه به لحاظ کمي و چه به لحاظ کيفي، تلاش کنيم تا به يک نقطه مطلوب و قابل قبولي دست يافته و بتوانيم به انقلابي در حوزه تأمين انرژي در مناطق عشايري کشور برسيم.
رئيس سازمان امور عشاير در ادامه با تقدير از شرکت توانير براي برگزاري اين گردهمايي، گفت: جامعه عشايري به عنوان يک جامعه سوم با خصوصيات اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي خاص، سابقه تمدني ديرينه دارد.
وي افزود: بر اساس آمار و ارقام منابع رسمي و غيررسمي، در يکصد سال گذشته جمعيت عشايري کشور تقريباً ثابت بوده و بر اساس آخرين سرشماري عشاير کوچنده در سال 1387، حدود 212 هزار خانوار با جمعيت يک ميليون و 200 هزار نفر در کشور زندگي کوچندگي دارند.
قندالي اضافه کرد: جامعه عشايري 1.7 درصد جمعيت کشور را تشکيل مي‌دهند و حدود 28 درصد دام سبک کشور را در اختيار دارند، 25 درصد گوشت قرمز و 35 صنايع دستي دستي کشور را توليد کرده و 59 درصد عرصه‌هاي کشور در حوزه قلمرو آنان است.
وي با بيان اينکه جامعه عشايري در سطح کلان و ملي فوق العاده تأثير گذار هستند، ابراز داشت: در حوزه پدافندي امروز 8500 سامانه در کل کشور به عنوان سامان عرفي عشاير وجود دارد که اگر نباشند در حوزه امنيتي دچار مشکلات جدي خواهيم شد.
رئيس سازمان امور عشاير در پايان با اشاره به اينکه عشاير مردماني هستند که با کمترين امکانات و توقع، بيشترين خدمات را به کشور ارائه مي‌کنند، تصريح کرد: يقين بدانيم هر امکاني که براي عشاير فراهم شود بازخورد آن در حوزه اقتصاد و فرهنگ بسيار زياد خواهد بود.
بر اساس اين گزارش، در اين گردهمايي ولي الدين مصلحتي شربياني، مجري طرح برق رساني روستايي کشور، در سخناني با ارائه گزارشي از روند تکامل انرژي‌هاي نباتي به سوخت فسيلي و سوخت‌هاي خورشيدي، گفت: با مسوولان سازمان امور عشاير نشست‌هاي متعددي برگزار شده است تا شرکت‌هاي توزيع با هماهنگي ادارات کل امور عشاير استان‌ها نسبت به تأمين برق عشاير از طريق نيروگاه‌هاي قابل حمل خورشيدي اقدام کنند.
وي افزود: با توجه به وجود جمعيت عشايري در استان‌هاي مختلف، ايده سيستم‌هاي قابل حمل خورشيدي براي نخستين بار توسط بخش برق رساني روستايي توانير درسال گذشته مطرح شد.
مصلحتي شربياني ادامه داد: با توجه به اهميت موضوع، اين همايش يک روزه با هدف هم انديشي در خصوص "سيستم‌هاي قابل حمل خورشيدي در مناطق عشايري" برگزار شده است تا علاوه بر ارائه توضيحات درخصوص سيستم‌هاي نوين خورشيدي، چالش‌هاي موجود برق رساني به مناطق عشايري و روستاهاي دور از دسترس نيز بررسي شود.
شايان ذکر است، اين گردهمايي با حضور مديران ستادي و استاني سازمان امور عشاير، مديران ستادي شرکت توانير، مدير عامل سازمان انرژي‌هاي نو ايران و مديران عامل شرکت‌هاي توزيع برق استاني در محل نيروگاه طرشت در تهران برگزار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن