محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832425429
عسگراولادی: تمام شرکتهای دولتی حراج شوند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عسگراولادی: تمام شرکتهای دولتی حراج شوند
بیست سال قبل مهاتیر محمد به من گفت که «من تمام بخش خصوصی را تقویت کردم و مالیات از فعالان اقتصادی اخذ میکنیم با درآمدهای مالیاتی کشورم را اداره میکنم و به شرکتهای دولتی فرصتی برای کارکردن نمیدهم چراکه اینها جز ضرر و زیان برجا گذاشته بیشترین فساد را نیز به وجود خواهند آورد»
کد خبر: ۴۹۲۹۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۷ - 20 April 2015
اکرمسادات حسینی: فساد و رانت در اقتصاد ایران ریشه دولتی دارد و این موضوع با تیغ عدالت دستگاه قضا مواجه میشود، این مضمون صحبت اسدا... عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین است که پیش از این هم گفته بود: «بدون تعارف، سرمایهای که با رانت به دست آمده باشد، حرام است.
حالا چه از نوع نفتیاش و چه از نوع غیرنفتیاش. ما مسلمان هستیم و دین ما خط و خطوطی برای فعالیتهای ما ترسیم کرده که یکی از مهمترین آنها، حلال و حرامبودن فعالیتهای اقتصادی است. بعد از اسلام، سرمایهداری حلال رایج شد که این نوع سرمایهداری شامل دو موضوع میشود. اول اینکه در طول زمان مسلمانان از برخی کسبوکارها بهدلیل حرامبودن کالای تولیدی منع شدند مثل تولید شراب.
دیگر اینکه برخی شیوههای مبادلاتی هم ممنوع شد. یعنی ما امروز قراردادهای زیادی داریم که اسلام با دلیل و منطق آنها را رد کرده است». رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین معتقد است باید تا مشخص شدن رفع تحریمها این فرض را داشته باشیم که با باقی ماندن تحریمها روابط سیاسی و اقتصادی را با کشورهای دوست ترمیم داده و توسعه بخشیم؛ وی درمورد فساد حاکم بر اقتصاد ایران میگوید که این فساد با دسترسی شرکتهای معدود دولتی به منابع عمومی شکل گرفته و تاکنون بخش خصوصی امکان فعالیتهای بزرگ مانند بخش دولتی را نداشته و همواره رانت با وجود یک بخش دولتی شکل گرفته است.
درباره مقوله فساد اقتصادی و رانتخواری اسدا... عسگراولادی با «آرمان» به گفتوگو پرداخت که در ادامه میخوانید:
فساد مقوله موثر در روابط داخلی و خارجی اقتصاد ایران است. شما بهعنوان یکی از فعالین اقتصادی چه نسخه عملیاتی را برای کاهش آثار اصطکاکی فساد بر رونق اقتصادی و عملکرد رو به جلوی بازار کسب و کار پیشنهاد میکنید؟
ما باید در برنامه ارتباط خود با دیگر کشورهای دنیا در یک فرض اینطور در نظر بگیریم که ممکن است در سال 94 تحریمها همچنان به قوت خود باقی بماند و از میان برداشته نشود؛ حال اگر تحریمها برداشته شود که چه بهتر اما در این فرض که تحریمها مانند سابق باقی باشد باید روابط خود را با کشورهایی که با ما دوست هستند و ما را قبول دارند و تحریمها سیاسی و اقتصادی بر آنها اثر ندارد، روابطمان را با آنها گسترش دهیم و از نظر فعالیتهای تجاری در اتاق بازرگانی به سمتی حرکت کنیم که کمیسیونهای مشترک را با آنها تقویت کنیم و انگار نهانگار که قرار بوده تحریمها برداشته شود و با این فرض «منهای تحریم» با بی توجهی به این مقوله که قرار بوده تحریم برداشته شود روابط خود با آن کشورها «کشورهای دوست» را کاربردی کنیم.
چه کشورهایی را میتوانید در این زمینه نام ببرید؟
کشورهای مهمی که میتوان از آنها یاد کرد شامل کشورهای شمال آفریقا، اروپا، کشورهای آسیایی نظیر هندوستان، چین، پاکستان، اندونزی، کرهجنوبی، ژاپن و استرالیا، باید روابط خود را با این کشورها بازسازی کنیم و نگرش ما منهای تحریم و منهای این فرضیه که با غرب آشتی یا رفاقت یا تعامل میکنیم باشد در کنارش اگر روابط با غرب عادی شد که چه بهتر اما اگر نشد این روابط را با کشورهای دوست بازسازی کنیم و بتوانیم بر این اساس تجارت و ارتباط خارجی سیاسی و اقتصادی خود را شکل دهیم.
آقای عسگراولادی در فرضی که قرار است تحریمها برداشته شود، با وجود برخی فسادهای اقتصادی که سایه آن روشنایی و شفافیت را از اقتصاد ایران زدوده، مصادیق رایج در سیستم بانکی، رشوه و آلودگی ایجاد شده در اقتصاد کشور، چه باید کرد تا در روابط تجاری بینالمللی این فساد مانع توسعه تجاری و سیاسی ما با دنیا نشود، بفرمایید چه باید کرد؟
این فضا ارتباطی با خارجیها ندارد. باید قوه قضائیه در مسیر برخورد با آلودگیها همانند همیشه فعالتر باشد و تقویت شود؛ باید به آنها اختیارات بیشتری داده شود و از آنها استحکام عملکرد درخواست شود به نحوی که در برابر فسادهای صورت گرفته، دستگاه قضایی برخورد جدیتری داشته باشد؛ اگر نتوانیم با فساد موجود مقابله کنیم، کشورمان دچار دردسرهای درازمدت میشود چرا که با وجود فساد اقتصادی و رانتخواریها، اقتصاد آسیب میبیند و این موضوعات بیشتر در معاملات دولتی است. اگر معاملات دولتی را کم کنیم، ارتباط ما با فساد رابطه کمتری خواهد داشت و مصادیق آن کمتر خواهد بود.
فساد دولتی که اشاره کردید چگونه بر اقتصاد ایران تحمیل شده و برای برونرفت از این وضعیت چه پیشنهادی دارید؟
در فسادهای دولتی باید به این فکر باشیم که حتیالمقدور ارتباط اقتصاد را با دولت محدود کرد؛
بیست سال قبل مهاتیر محمد به من گفت که «من تمام بخش خصوصی را تقویت کردم و مالیات از فعالان اقتصادی اخذ میکنیم با درآمدهای مالیاتی کشورم را اداره میکنم و به شرکتهای دولتی فرصتی برای کارکردن نمیدهم چراکه اینها جز ضرر و زیان برجا گذاشته بیشترین فساد را نیز به وجود خواهند آورد». فساد ما در رابطه با اقتصاد دولتی است، وقتی دولت، خود و فعالیتهای اقتصادی خود را کوچک و محدود کند، اقتصاد دولتی هم آرامآرام رها خواهیم کرد. هرچه اقتصاد دولتی عرصه کمتری از اقتصاد را اشغال کند، فساد و رانت کمتر خواهد بود زیرا اقتصاد دولتی ایجاد کننده رانت است البته هر چند که یک طرف رانت اقتصاد بخش غیردولتی است زیرا زمانیکه بخش دولتی رانتخواه است این رانت به بخش غیردولتی منتقل میشود و اگر چنین زمینهای از ابتدا وجود نداشته باشد بیتردید رانتی ایجاد نمیشود؛ رانت از کجا ایجاد میشود؟
شما بگویید ریشه رانت کجاست؟
رانت از دولت است؛ منابعی که دراختیار تعدادی از شرکتهای اقتصادی دولتی هستند و این شرکتها فساد دارند و لازم است دست اینها را از منابع عمومی کوتاه کرد؛ قبلا هم اشاره کرده بودم که دولت گذشته زمینهساز رانت و ظهور و بروز فرصتطلبان نوظهور در عرصه اقتصادی کشور شد. بخشی از پول نفت و سهم تولید دراختیار این افراد گذاشته شد بهگونهای که یک شبه به ثروتهای هنگفتی دست یافتند و امروز تنها نهادی که میتواند سهم مردم و اقتصاد را بگیرد قوه قضائیه است، زیرا مردم نمیتوانند به تنهایی وارد عمل شوند. باید تمام شرکتهای دولتی را بفروشند و حراج کنند زیرا به جز ضرر دستاوردی ندارند، تمام بنگاههای دولتی را باید رها کرد میدانیم که تمام فسادهای اقتصادی یک سرش دست دولت است، بانکهای دولتی باید رها شوند، بدانید که هر بنگاه بزرگ دولتی اگر کوچک شود رانت در آن کمتر میشود و هرچه بزرگتر میشود رانت و فساد اقتصادی در آن بیشتر است و قوه قضائیه باید شدت عمل بیشتری نشان دهد در حالیکه با فساد موجود در سالهای اخیر (بازه 5 سال اخیر) چند نفر اعدام شدند؟ چند نفر به حبس ابد محکوم شدند؟ درحالیکه فسادهای ایجادشده مبرز شده و باید شدت عمل نهادهای مربوطه برای برخورد، بیشتر باشد. این فسادها تا وقتی شرکتهای دولتی به این شکل وجود دارد باقی خواهد ماند.
یعنی دولت نقشی در مهارکردن فساد اقتصادی ندارد؟
تاکید بر این است که فساد باید مهار شود و دولت هم در این مسیر باید به قوه قضائیه کمک کند تا فساد اقتصادی مهار شود که برای تحقق این امر نیاز به اقدامات اساسی و زیربنایی است. روسای هر دو قوه معتقدند که در سیستم اداری، اجتماعی، اقتصادی کشور فساد اقتصادی وجود دارد و باید این فساد برطرف شود. فساد اقتصادی موجود در سیستم اداری و اجتماعی به اصالت ذاتی ایرانیان صدمه میزند درحالیکه ایرانیان که در دنیا فخیمترین ارزشهای انسانی را دارند. فساد اقتصادی موجود در کشور باید برطرف شود زیرا اثر بسیار منفی بر فضای اقتصادی کشور گذاشته است. پروندههایی که از سالهای گذشته در قوه قضائیه وجود دارد بیانگر فسادی است که به اعتقاد من فقط دولت را دربر نمیگیرد بلکه بخشهای دیگر هم در آن سهیم هستند اما همانطور که اشاره کردم دولت رانتخواه بخش خصوصی را ترغیب به رانت میکند. در بخش خصوصی هم برای منفعتی که برای این حوزه دارد، بخشی از فساد را تشکیل میدهند. امیدواریم قوه مجریه با کمک قوه قضائیه بتواند این فساد را مهار کند.
نظر شما درباره برخورد با فسادهای بر ملاءشده چیست و بهطورکلی برخورد با مفسدین را چگونه ارزیابی میکنید؟
آنها یعنی مفسدین اقتصادی باید مجازات شوند. فساد توسط یک نفر به وجود نیامده بود اما بعضا یک نفر مورد برخورد واقع شد. عامل فساد در بخش دولتی را مجازات نکردند، برای مثال یادآوری میکنم قبلا هم به روزنامه آرمان گفته بودم، در چین با وزیر ملاقات کردم و پس از چند ماه بعد در سفری دیگری سراغ آن وزیر مربوطه را گرفتم که گفتند اعدامش کردهاند زیرا فساد اقتصادی داشت. وامهای پرداختی و راندمان در چین بالاست و برخی اوقات کارگرهایشان سه شیفت هم کار میکنند. مدیریت در چین شایستهسالاری است. ما در عمل به فضای کسبوکار کمک نمیکنیم. چین نظارت کرد ولی همه کار را به دست مردم سپرد. امام راحل به دولت فرمودند که «کاری که مردم میتوانند انجام بدهند را انجام ندهید»، ولی دولت رعایت نکرد. همواره در دولتهای مختلف قول دادیم که درصد دخالت دولت در اقتصاد را پایین بیاوریم ولی هنوز بین 75 تا 80 درصد اقتصاد دولتی است. دولت به واحدهای دولتی کمک کند، چین برای همه صادراتش بین هفت تا 15 درصد جایزه دارد. بهترین جنس و بدترین نوع جنس را در کنار هم تولید میکند. متاسفانه برخی از کشورهای همسایه اجناس بیکیفیت را بهنام چین به ما میفروشند. ما باید با فساد با جدیت چه در بخش دولتی و چه در بخش عمومی برخورد کنیم، نهادهای متولی برخورد با فسادهای اقتصادی باید چشمشان را بازنگه دارند و شمشیر عدالت را به کار ببندند یعنی هر زمان ثابت شد شخصی در کار فساد دخالت دارد، او را با اجرای حکم دادگاه مواجه کنند.
بخش خصوصی در مقابله با فساد چه نقشی ایفا کرد و چگونه میتوان مطمئن بود که با سپردن تمام امور اجرایی به بخش خصوص مجددا شاهد ظهور فساد اقتصادی در کشور به این شکل نباشیم؟
تاکنون به بخش خصوصی فرصت ندادهاند؛ در کارهای بزرگ بخش خصوصی مشارکت ندارد و صرفا متصدی چند بانک کوچک است و با نهایت تأسف همین بانکها هم تمام اختیارات، امکانات و منابعشان دراختیار بخش دولتی است. هنوز بخش خصوصی را در معاملات بزرگ راه ندادهاند و این بخش فرصت ظهور آنچنانی در اقتصاد کشور با آن شکل شایسته را نیافته است همچنان که فعالان بخش خصوصی برای اداره خود پیوستگیای با بخش دولتی ایجاد کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]
صفحات پیشنهادی
شرکتهایی که از توافق هستهای سود میبرند |اخبار ایران و جهان
شرکتهایی که از توافق هستهای سود میبرند بیزینس ویک با اشاره به آمادگی شرکت های خارجی برای حضور در بازار بورس ایران در پی توافق هسته ای به معرفی برخی شرکت های خارجی پرداخت که از این توافق سود می برند کد خبر ۴۹۰۹۳۶ تاریخ انتشار ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۲ - 13 April 2015 بیزینس ویقیمت مرغ زنده به زیر هزینه تمام شده رسید |اخبار ایران و جهان
قیمت مرغ زنده به زیر هزینه تمام شده رسید رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت با کاهش خرید و فروش مرغ درهفته دوم فروردین ماه و تعطیلی برخی کشتارگاهها تا روز طبیعت نرخ هرکیلوگرم مرغ زنده به ۴۵۵۰ تومان کاهش یافت کد خبر ۴۸۷۶۰۱ تاریخ انتشار ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸ ۳۶ -سودجویی لیزینگهای دولتی در مسکن |اخبار ایران و جهان
سودجویی لیزینگهای دولتی در مسکن رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفت بحث ورود شرکتهای لیزینگ اقماری دولتی باعث سودجویی در بازار مسکن شده و سبب افزایش قیمت در این بازار خواهد شد کد خبر ۴۸۸۹۹۵ تاریخ انتشار ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۶ - 07 April 2015 رییس اتحادیه مشاوران املاک کشورامسال 200 شرکت دولتی واگذار میشود |اخبار ایران و جهان
امسال 200 شرکت دولتی واگذار میشود مشاور رئیس سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه امسال واگذاری شرکتها پایان مییابد گفت سال گذشته از ۳۰ هزار میلیارد تومان عرضه شرکتهای دولتی ۴ هزار میلیارد تومان فروش رفت کد خبر ۴۹۲۰۱۶ تاریخ انتشار ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۰ - 17 April 2015 مشاورنوبخت: غیردولتیها هم حق افزایش خودسرانه قیمتها را ندارد! |اخبار ایران و جهان
نوبخت غیردولتیها هم حق افزایش خودسرانه قیمتها را ندارد سخنگوی دولت در نشست خبری با تاکید بر اینکه بودجه عمرانی دولت در سال 93 در مقایسه با سال قبل آن یک و نیم برابر افزایش داشت گفت پیش بینی شده بود بودجه طرح های عمرانی 29 هزار و 700 میلیارد تومان تحقق یابد که این رقم در ساحراج اموال فرشتگان به چه قیمتی؟ |اخبار ایران و جهان
حراج اموال فرشتگان به چه قیمتی آیا صلاح است موسسهای که در اکثر نقاط کشور شعبه دارد با دادن شماره تلفن تنها و بدون اسناد مزایده اموال خود را به فروش برساند کد خبر ۴۹۲۳۰۳ تاریخ انتشار ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۸ - 18 April 2015 آیا صلاح است موسسهای که در اکثر نقاط کشور شعبه داررانت ۲ میلیارد دلاری برای ۲ شرکت دولتی |اخبار ایران و جهان
رانت ۲ میلیارد دلاری برای ۲ شرکت دولتی نماینده مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری به تشریح جزئیات واردات انحصاری ۲ میلیارد دلاری توسط دو شرکت دولتی پرداخت کد خبر ۴۹۱۵۳۶ تاریخ انتشار ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۰ - 15 April 2015 نماینده مجلس شورای اسلامی با حضور ددولتیها ترمز خصوصیسازی را کشیدند! |اخبار ایران و جهان
دولتیها ترمز خصوصیسازی را کشیدند سالها است که برنامه خصوصیسازی در ایران از مسیر اصلی و منطقی خود منحرف شده است مسیری که به نظر نمیرسد به این زودیها هم به جاده همواری تبدیل شود تا خصوصیسازیها به سرمنزل مقصود برسند حال هم که دولت میگوید 30 هزار میلیارد میلیارد تومان عرضدریافتی هر یارانهبگیر 2275000 تومان شد |اخبار ایران و جهان
دریافتی هر یارانهبگیر 2275000 تومان شد با واریز پنجاهمین مرحله از یارانه نقدی تاکنون هر یارانهبگیر حدود دو میلیون و 275 هزار تومان یارانه دریافت کرده است کد خبر ۴۹۰۵۴۲ تاریخ انتشار ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۲ - 12 April 2015 با واریز پنجاهمین مرحله از یارانه نقدی تاکنون هر یارروزگار جالب جوانترین میلیاردر دنیا |اخبار ایران و جهان
روزگار جالب جوانترین میلیاردر دنیا طبق اعلام مجله فوربس اشپیگل 24 ساله با دارایی خالص 5 1 میلیارد دلار جوانترین میلیاردر جهان است کد خبر ۴۸۸۵۵۶ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷ ۲۱ - 06 April 2015 زندگی برای ایوان اشپیگل خوب است شرکتی که او مدیریت آن را به عهده دارد یعنجمعآوری بازار غیرمجاز سیمکارتهای فعال |اخبار ایران و جهان
جمعآوری بازار غیرمجاز سیمکارتهای فعال معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت تا 2 ماه آینده با دسترسی اپراتورهای تلفن همراه به سامانه ثبت احوال و احراز هویت سریع افراد امکان وصل آنی سیمکارت فراهم و بازار غیر مجاز سیمکارتهای فعال برچیده خواهد شد کد خبر ۴۸۸۷۰۵ تمرحله سوم فیلترینگ تا دو ماه آینده |اخبار ایران و جهان
مرحله سوم فیلترینگ تا دو ماه آینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت فیلترینگ هوشمند در سال ۹۴ اجرایی می شود کد خبر ۴۸۸۰۱۱ تاریخ انتشار ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۵ - 04 April 2015 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت فیلترینگ هوشمند در سال ۹۴ اجرایی می شود به گزارش خبرگزاری صداگزارش مرکز آمار از قیمت املاک کلنگی |اخبار ایران و جهان
گزارش مرکز آمار از قیمت املاک کلنگی مرکز آمار ایران از افزایش ۶ ۹ درصدی قیمت خريد و فروش هر مترمربع زمين يا زمين ساختمانهاي مسكوني كلنگي و کاهش ۱ ۳ درصدي قيمت خريد و فروش هر مترمربع زيربناي مسكوني در شهرها در نیمه اول سال ۹۳ خبرداد کد خبر ۴۹۲۴۵۳ تاریخ انتشار ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ -نامه قدردانی بانکیها از رئیس قوه قضائیه |اخبار ایران و جهان
نامه قدردانی بانکیها از رئیس قوه قضائیه جمعي از سهامداران بانک هاي خصوصي کشور در نامه اي به آيت الله آملي لاريجاني با مغاير دانستن اساسنامه ابلاغي بانک مرکزي با احکام بالادستي کشور و تحقق رشد اقتصادي خواستار صدور دستور توقف اجراي آن شدند کد خبر ۴۹۲۳۷۴ تاریخ انتشار ۲۹ فرورديابلاغ دستورالعمل جدید خدمات پسا فروش خودرو |اخبار ایران و جهان
ابلاغ دستورالعمل جدید خدمات پسا فروش خودرو دبیر انجمن صنفی خدمات پس از فروش خودرو از ابلاغ دستورالعمل جدید شرایط ضوابط و ارزیابی خدمات پس از فروش صنعت خودرو خبر داد کد خبر ۴۸۹۲۴۹ تاریخ انتشار ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۶ ۳۰ - 08 April 2015 دبیر انجمن صنفی خدمات پس از فروش خودرو از اکاهش ۲۰هزار تومانی سکه |اخبار ایران و جهان
کاهش ۲۰هزار تومانی سکه رییس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به بیانیه هسته ای لوزان گفت قطعا نرخ ارز با توافق هسته ای کاهش می یابد و بازار طلا نیز به تبع آن با کاهش قیمت ها مواجه خواهد شد کد خبر ۴۸۷۸۶۸ تاریخ انتشار ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۳ - 04 April 2015 رییس اتحادیه طلا و جواهربورس در انتظار کاهش نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
بورس در انتظار کاهش نرخ سود بانکی رئیس سازمان بورس با اعلام اینکه بورس در انتظار کاهش نرخ سود بانکی است از واریز درآمد حاصل از فروش نفت در بورس انرژی به صورت ریالی خبرداد و گفت عرضههای خصوصی سازی باید به شکل هدفمند انجام شود کد خبر ۴۹۰۵۳۲ تاریخ انتشار ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴-
اقتصادی
پربازدیدترینها