تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864654846




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح جایگزین تردد زوج و فرد در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
طرح جایگزین تردد زوج و فرد در تهران
طرح جایگزین تردد زوج و فرد در تهران معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران از برنامه ریزی برای اجرای طرح مجازی تقسیم خودروها برای تردد در سطح شهر خبر داد و گفت: خودروها بر مبنای میزان آلودگی تولیدی، باید بتوانند در محدوده هایی از شهر تردد کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سید جعفر تشکری هاشمی افزود: نباید سهم خودرویی که از استانداردهای محیط زیستی لازم برخوردار است و حداقل آلودگی را تولید می کند با خودرویی که از هیچ گونه استانداردی برخوردار نبوده و انبوه آلاینده ها را وارد هوا می کند، برای تردد در شهر برابر باشد.
 
وی با اشاره به این که خودروها بر مبنای میزان آلودگی که تولید می کنند باید بتوانند در محدوده هایی از شهر تردد کنند، اظهار کرد: بر این اساس، خودروها هر قدر استاندارد بالاتر و آلایندگی پایین تری داشته باشند، می توانند در پهنه های وسیع تری از شهر حرکت کنند و به همان نسبت، خودروهایی که استاندارد پایین تر و آلایندگی بالاتری دارند، از این نظر محدودتر خواهند بود.
 
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه براساس برنامه در نظر گرفته شده در این طرح مجازی، خودروهای تهران در قالب چهار رنگ تفکیک می شوند، تصریح کرد: خودروهای قرمز، خودروهای کاربراتوری هستند که به سن فرسودگی رسیده اند و توان قبولی در معاینه فنی را ندارند و در نتیجه امکان تردد در تهران را نخواهند داشت و خودروهای زرد، خودروهایی هستند که به سن فرسودگی نزدیک هستند و استاندارد آن ها پایین تر از یورو دو است که محدودیت هایی برای تردد آن ها در محدوده مرکزی شهر در نظر خواهیم گرفت.
 
وی با اعلام این که خودروهای سبز، خودروهایی هستند که استانداردی بیش از یورو دو دارند و در شرایط اضطرار آلودگی هوا محدودیت هایی برای تردد آن ها در محدوده مرکزی شهر در نظر گرفته خواهد شد، اضافه کرد: خودروهای آبی، خودروهای برقی و هیبریدی و سایر خودروهای دارای استاندارد یورو ۵ و بالاتر هستند که حداقل محدودیت برای آن ها در نظر گرفته می شود.
 
معاون شهردار تهران با تأکید بر این که پلاک خودروها منشاء آلودگی نیست، بلکه اگزوز خودروها که انبوه آلاینده ها از آن خارج می شود منشاء آلودگی است، خاطرنشان کرد: خودروهای آلاینده جان میلیون ها شهروند تهرانی را مورد تهدید قرار داده اند و ۸۰ درصد آلودگی هوای این کلان شهر را این خودروها و موتورسیکلت ها تولید می کنند و به منظور پایان بخشیدن به این پدیده مرگ بار، طرحی تهیه و تدوین شده که در صورت تأیید مراجع مربوطه، جایگزین طرح زوج و فرد خواهد شد.
 
تشکری هاشمی در خصوص اجرای طرح محدوده زوج و فرد و ورود خودروها به این محدوده در روزهای فرد و زوج بر اساس آخرین شماره پلاک آن ها نیز گفت: از ابتدا هم اعتقاد داشتیم این که خودروها بر اساس شماره آخر پلاکشان یک روز در میان وارد این محدوده شوند، از منطق قوی و قابل قبولی برخوردار نیست.



94/1/30 - 20:59 - 2015-4-19 20:59:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن