واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ فروردين ۱۳۹۴ (۱۶:۳۷ب.ظ)
ايجاد اولين شبکه اشتغال معلولان بين کشور ايران و سوئد ايجاد مي شود موج - قائم مقام توانمندسازي و اشتغال سازمان بهزيستي کشور در ديدار با هيأت مديره مرکز توانبخشي ميسا بر فروش توليدات صنايع دستي معلولان در بازارهاي بين المللي تاکيد کرد و گفت: اميدواريم اين جلسات ايجاد اولين شبکه اشتغال را بين کشور ايران و سوئد را به همراه آورد.
به گزارش خبرگزاري موج، «قاسم عبداللهزاده»، قائممقام توانمندسازي و اشتغال سازمان بهزيستي کشور، در معرفي حوزه توانمندسازي اين سازمان به هيأتمديره مرکز توانبخشي حرفهاي (سوئدي) ميسا، گفت: اين حوزه سه فعاليت اصلي حمايتهاي بيمهاي، مسکن و اشتغال افراد معلول را در خود جاي داده است و مکمل فعاليتهاي حوزههاي تخصصي اجتماعي و توانبخشي بهزيستي است.
قائممقام توانمندسازي و اشتغال سازمان بهزيستي کشور، افزود: آمادهسازي شغلي و توانمندسازي افراد معلول ابتدا با توانمندسازي روحي و رواني در حوزههاي تخصصي انجام ميشود و در مرحله بعد و در کنار اين مسأله، توانمندسازي جسمي مورد توجه قرار ميگيرد؛ در حوزه توانمندسازي زنان سرپرست خانوار نيز از طريق تفاهمنامه با بانکها و صاحبان مشاغل زمينه اشتغال مناسب را فراهم کردهايم.
وي، تصريح کرد: قطعاً نگاه ويژهاي نسبت به آگاهسازي جامعه در حوزه توانمندسازي در سالهاي اخير داشتهايم و همه اين پيشرفتها به کمک مؤسسات و آحاد جامعه صورت گرفته است. اعتقاد داريم در زمينهٔ توانمندسازي تنها توانمندسازي فرد مؤثر نيست و بايد در متن جامعه با ايجاد آگاهي، توانمندسازي را انجام دهيم.
عبداللهزاده با بيان اينکه جامعه هدف بهزيستي در ايران مشابه ساير نقاط دنياست، گفت: به دليل اينکه در مسأله توانمندسازي و اشتغال معلولان با انسان سروکار داريم، قطعاً نيازهاي روحي و جسمي بسيار مشترک است. در کشور ما خوشبختانه بر اساس قانون 3 درصد استخدامها در دستگاههاي دولتي به معلولان اختصاص پيدا ميکند و در ساير مشاغل نيز سازمان بهزيستي با پرداخت حق بيمه مشوق حمايتي را براي استفاده معلولان توسط کارفرمايان ايجاد ميکند تا کارفرما فرد معلول را براي مدت 5 سال به کار گيرد و در حوزه زنان سرپرست خانوار نيز اطمينان از شغل براي مدت معيني از طريق پرداخت اين تسهيلات به وجود بيايد.
قائممقام توانمندسازي و اشتغال سازمان بهزيستي کشور با اشاره به استفاده از آموزشهاي مختلف در حوزه معلولان و زنان سرپرست خانوار، گفت: تلاش ميکنيم ايجاد اشتغال ترکيبي از حرفه، آموزش و توليد باشد؛ يعني از دانش و مهارت صاحبان مشاغل و مؤسسات خيريه استفاده ميکنيم تا زمينه اشتغال معلولان وزنان سرپرست خانوار را ايجاد کنيم؛ معتقديم مردم و مؤسسات بايد به نقش مسووليت اجتماعي خود عمل کنند.
وي با اشاره به حضور گروه کارآفرينان کشور سوئد، در پايان يادآور شد: توليدات مؤسساتي که افراد معلول را به کار گرفتهاند، در بازارهاي بينالمللي به فروش ميرسد و اميدواريم اين جلسات ايجاد اولين شبکه اشتغال را بين کشور ايران و سوئد را به همراه آورد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]