تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868546041




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوشامدگويي بورس به سرمايه گذاران خارجي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ فروردين ۱۳۹۴ (۱۲:۵۸ب.ظ)
خوشامدگويي بورس به سرمايه گذاران خارجي موج - براي ورود سرمايه گذاران خارجي به کشور تنها يک فکت شيت سياسي کافي است تا نشان دهد ايران با قدرت هاي جهاني به توافق رسيده است.
به گزارش خبرگزاري موج، نمايشگاه سرمايه گذاري اشتوتگارت آلمان (2015 Invest) در حالي روز گذشته با حضور نمايندگان بازار سرمايه ايران به پايان رسيد که مراجعات مکرر خارجي ها به غرفه هاي نمايندگان ايراني از اشتياق زايدالوصف آن ها براي سرمايه گذاري در جمهوري اسلامي ايران حکايت مي کرد.
در نمايشگاه اشتوتگارت امسال در کنار حضور برخي از نهادهاي اجرايي مثل بورس کالاي ايران و بورس اوراق بهادار تهران حضور تامين سرمايه نوين هم به عنوان يک نهاد مالي شرکت کننده در اين رخداد سمبليک خارجي نشان از نياز کشور به نهادهاي مالي بين المللي و بين المللي شدن نهادهاي مالي ايران حکايت داشت. نهادهايي که بتوانند ورود سرمايه گذار خارجي به کشور را تسهيل کنند.
بر اساس اين گزارش، در نمايشگاه اشتوتگارت، نمايندگان بورس ها، بانک ها و نهادهاي سرمايه گذاري کشورهاي اروپايي، از جمله فرانسه، آلمان و انگليس و نيز شرکت هايي از ايالات متحده آمريکا با هدف جذب سرمايه گذاران خارجي به ارائه توانمندي هاي خود پرداخته بودند، با اين حال نهادهاي مالي بازار سرمايه ايران در اين نمايشگاه حضور چشمگيري نداشتند، اين در حالي است که به رغم اشتياق خارجي ها در مراجعه به غرفه هاي ايراني، نياز به تشکيل هر چه سريع تر کميته اي را براي ايجاد سازو کار لازم جهت ورود سرمايه هاي غير ايراني احساس مي شود.
بر اساس اخبار رسيده، خارجي ها در مراجعه به غرفه هاي ايراني اين پرسش ها را مطرح مي کردند که چگونه مي توانند در بورس ايران مستقيما سرمايه گذاري کنند؟صورت هاي مالي ترجمه شده به انگليسي آيا براي همه شرکت هاي بورسي و صنايع قابل دسترسي هست؟صورت هايي که براحتي خوانده شود؟ شرکت هاي ايراني چقدر به سهامداران خرد پاسخگو هستند؟بورس ايران در قبال ورود سرمايه خارجي به شرکت ها و تامين مالي چه امتيازاتي به طرف سرمايه گذار مي دهد؟ قانون تشويق و حمايت از سرمايه گذاري خارجي (فيپا) ايران اساسا چقدر براي سرمايه گذاري خارجي ساز و کار ديده و چه مشوق ها و چه تسهيلات و اساسا حقوقي براي سرمايه گذار پيش بيني کرده است؟سود سهامدار خارجي چگونه پرداخت مي شود؟ چقدر سرمايه گذار خارجي مي توانند در مديريت شرکت ها حضور پيدا کنند؟ اصولا چه ابزارهايي براي سرمايه گذاري خارجي در ايران وجود دارد؟نحوه نقل و انتقال پول به ايران چگونه است؟حضور نهادهاي مالي و بانک هاي بين المللي در ايران تا چه حد است؟ آيا اساسا ابزارهاي مالي پيشرفته که منطبق با سليقه مشتريان طراحي شده باشد آن هم با ريسک مديريت شده در ايران وجود دارد؟
شايان ذکر است، در اين نمايشگاه دو روزه که از روز جمعه آغاز به کار کرده بود، نمايندگان بورس ها، بانک ها و نهادهاي سرمايه گذاري کشورهاي اروپايي از جمله فرانسه، آلمان و انگليس و نيز شرکت هايي از ايالات متحده آمريکا با هدف جذب سرمايه گذاران خارجي به ارائه توانمندي هاي خود پرداختند.
گفتني است، نمايشگاه سرمايه گذاري اشتوتگارت از سابقه اي 16 ساله برخوردار است و در رويداد سال 2015 اين نمايشگاه، افزون بر 100 بانک، بورس و نهاد سرمايه گذاري بين المللي شرکت کرده بودند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن