واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: کرج جولانگاه احمدینژادیهاست؟
استان البرز شش فرمانداری دارد که انتصاب برخی از مدیران سیاسی این استان همچنان مورد انتقاد فعالان سیاسی است
به گزارش نامه نیوز، چیزی کمتر از پنج سال پیش استانی به نام البرز در نزدیکی پایتخت خلق شد. سال ٨٩ دولت وقت تصویب کرد که بخشهایی از استان تهران جدا شود و راه تازهای در پیش بگیرد. مناطق کناره رشتهکوه البرز پس از دستور رئیسدولت دهم با جغرافیای سیاسی تازهای روبهرو شدند؛ رخدادی که برخی از صاحبنظران همچنان معتقدند، شیوهای کارشناسی برای رساندن این منطقه به سرمنزل مقصود نبوده است. توسعهیافتگی شاید دورترین صفت از این استان باشد؛ استانی که تأسیس آن رازی را هویدا کرد؛ در حاشیه تهرانبودن، معایبی بسیار بیشتر از مزایای آن داشته است؛ معایبی چون نبود امکانات رفاهی، فرهنگی و البته زیرساختهای شهری مناسب که برای ساکنان این منطقه مشکلات بسیاری را بههمراه داشته است؛ مشکلاتی که بسیاری آن را به مدیریت ضعیف دولت دهم ارتباط میدهند که اگر به ماجرا با عینک انصاف نگاه کنیم، واقعیت اینگونه نیست و عملکرد عمومی ضعیف هشتساله محمود احمدینژاد تنها وضعیت نامطلوب این دیار را تشدید کرده است؛ اوضاعی که در طول عمر کوتاه دولت اعتدال خیلی هم متعادل نشده است و نتیجه را میتوان در انتصاب دو استاندار طی ١٨ ماه دید.
هرچند امیدها با آمدن سیدحمید طهایی دوباره زنده شد. طهایی چهار خرداد ١٣٩٣ از سوی وزیر کشور به سمت استاندار البرز منصوب شد. او پیش از این معاون سیاسی استانداری همدان و استاندار استانهای مرکزی، سمنان، قم و استاندار اردبیل پس از محمود احمدینژاد و همچنین، رئیس کمیسیون اجتماعی شورایعالی انقلاب فرهنگی بوده است. طهایی جایگزین سیدطاهر طاهری شد که مدت هشتماه در این سمت در دولت یازدهم مشغول به فعالیت بود. طاهری پس از استعفای پنج نفر از معاونان استاندار، بهدلیل عملکرد ضعیف او در رابطه با انتصابات غیراصولیاش کنار گذاشته شد. پیش از برکناری طاهری، سه نماینده استان یعنی عزیز اکبریان، مفید کیایینژاد و محمدجواد کولیوند در مجموعه سؤالات خود از وزیر کشور، خواستار توضیحاتی پیرامون عزلونصبهای غیرقانونی و فامیلی در استانداریها و عدم رعایت بندهای مصوبه شورایعالی اداری کشور مبنیبر هماهنگی استانداران با نمایندگان مجلس درخصوص انتصابات ردههای معاونتها و مدیرانکل دستگاههای اجرایی در استانها شدند.
استان البرز شش فرمانداری دارد که انتصاب برخی از مدیران سیاسی این استان همچنان مورد انتقاد فعالان سیاسی است. هرچند فراتر از فرمانداران که مربوط به حوزه وزارت کشور است، موضوع عزلونصبها در سطح مدیرکلهای استان نیز که مربوط به وزارتخانههای دیگر دولت است سؤالبرانگیز و مورد انتقاد است. همچنین در مدیریت استان ادامه کار مدیران میانی دوره محمود احمدینژاد از موضوعات مورد اعتراض فعالان سیاسی در البرز است که این احساس را ایجاد کرده که پس از رویکارآمدن دولت یازدهم چیزی تغییر نکرده است و همچنان در بر همان پاشنه میچرخد. هرچند قضاوت درباره عملکرد سیدحمید طهایی زود است، اما باید دید استاندار کهنهکار البرز براساس مشی دولت که بهخوبی با آن آشناست، دست به تغییرات موردنظر رئیسجمهوری خواهد زد یا خیر. حسن روحانی، اوایل اسفند در همایش «اقتصادمقاومتی در روابط منطقهای» که استانداران نیز در آن حضور داشتند، با تأکید بر اینکه کسانی که به رأی مردم در ٢٤ خرداد ٩٢ اعتقاد ندارند، نمیتوانند در سطوح بالای مدیریتی فعالیت کنند، غیرمستقیم از همسونبودن مدیران ردههای میانی گلایه کرده بود. رئیسجمهوری با بیان اینکه «ما به سوابق، وابستگی سیاسی و جناحی افراد کار نداریم»، تأکید کرده بود: «اما مسئولان باید به رأی مردم اعتماد داشته باشند و اگر کسی ۲۴ خرداد را قبول ندارد، باید در یک سمت دیگری خدمت کند چرا که سمت زیاد است؛ اما اگر بخواهد مسئول ردهبالای کشور باشد، این قابلقبول نیست و مردم این موضوع را نمیپذیرند.»
منبع: روزنامه شرق
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]