واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: كارافرين برتر كرمانشاه : فناوري مهمترين عامل در سيستم توليد ثروت است
اقتصاد. اقتصادي. جشنواره. كارآفرينان
كارآفرين برتر كرمانشاه در سومين جشنواره كارآفرينان برتر ميگويد : هم اكنون فناوري مهمترين عامل در سيستم توليد ثروت در جهان است .
بهروز بادكو كارآفرين برتر استان كرمانشاه در بخش خدمات در سال ۱۳۸۶است . وي در زمان حاضر دانشجوي دكتراي عمران شاخه جغرافياي شهري دانشگاه تهران است و مسووليتهاي اجرايي زيادي در استان كرمانشاه مانند معاون پژوهشي جهاد دانشگاه كرمانشاه ، مجري برگزاري دورههاي كارآفريني براي فارغ التحصيلان دانشگاهي و مسوول راه اندازي و رييس مركز رشد فناوري اطلاعات در استان كرمانشاه را در اختيار داشته است.
وي كه پارك علم و فناوري و مركز رشد جهاد دانشگاهي را در شهر كرمانشاه تاسيس كرده است،درخصوص دلايل كاربردي بودن ايدهاش به خبرنگار ايرنا گفت:
در عصر حاضر فناوري مهمترين عامل در سيستم توليد ثروت است و ظهور فناوري هاي نو جهاني شدن تحقيق و توسعه، ماهيت و قلمرو رقابت پذيري صنعتي را به شدت دگرگون كرده است.
وي با اشاره به اينكه در اقتصادكنوني جهان كه مبتني بردانش و فناوري است ، نياز به شركتهاي نوآور بسيار بديهي ميباشد . زيرا اين شركتها اصلي ترين منبع توليد ثروت و اشتغال محسوب ميشوند.
بادكو ضمن بيان اينكه افزايش سرمايهگذاري در دستيابي و بكارگيري فناوري ها و توسعه فناوري منجر به ايجاد ظرفيتهاي جديد در كشور خواهد شد، افزود: طراحي الگويي كه قادر به خلق شرايط توانمندسازي اقتصادهاي در حال گذر و درحال رشد بر مبناي اصول مديريت فناوري باشد، نيازي است كه در شرايط رشد شركتها و موسسهاي فن آور ضرورتي انكارناپذير است.
به گفته وي، مراكز رشد، پاركهاي علمي و فناوري ابزارهاي كم نظيري براي تجاريسازي برون دادهاي فعاليتهاي تحقيق وتوسعه و انتقال فناوري هستند و ميتوانندبقاي شركتهاي جديد مبتني بر فناوري را در محيطي رقابتي تضمين كنند.
وي در خصوص اشتغالزايي طرح خود گفت: با تاسيس و راه اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري ، پارك علم و فناوري كرمانشاه ، موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي كرمانشاه براي ۱۲۰نفر ايجاد اشتغال شده است.
بادكو موانع پيش رو در اجراي طرح و امر كار آفريني را دولتي بودن اقتصاد، عدم شناخت مفهوم و اهميت كارآفريني در جامعه، نبود بستر قانوني مناسب حمايت از مالكيت معنوي، ضعف فرهنگ اكادميك كارآفريني ، دشواري تامين سرمايه اوليه و كم تجربگي در برنامه ريزي مالي ،نبود انگيزه مناسب براي كار آفريني و مقاومت در برابر تغيير ، عنوان كرد.
اين كارآفرين برتراستان كرمانشاه درخصوص اينكه چگونه ميتوان كارآفريني رابه عنوان يك منزلت اجتماعي به جامعه معرفي كرد ، با اشاره به اينكه ايجاد اشتغال از نتايج كارآفريني است، گفت: طبق بيانات پيامبر گرامي اسلام و ائمه معصومين و نص صريح قران كريم ، كار از منزلت و جايگاه بالايي برخوردار است.
يکشنبه 29 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 379]