واضح آرشیو وب فارسی:الف: مهدويكني: جامعه روحانيت براي رياست مجلس روي شخص خاصي نظر ندارد
آيت الله مهدوي كني با اشاره به اينكه كليت جامعه روحانيت براي رياست مجلس هشتم روي شخص خاصي نظر ندارد اظهار داشت: توصيه جامعه روحانيت به نمايندگان مجلس اين است هركدام بهتر هستند كانديدا شوند.
دبيركل جامعه روحانيت مبارز در پاسخ به اين سئوال خبرگزاري فارس كه شنيده مي شود جامعه روحانيت براي رياست مجلس هشتم روي شخص خاصي نظر دارد، گفت: اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد.
مهدوي كني افزود: شايد برخي اعضاي جامعه روحانيت روي فرد خاصي نظر داشته باشند اما كليت جامعه روحانيت هيچ نظري روي فرد خاصي ندارد.
وي در ادامه اظهار داشت: توصيه جامعه روحانيت به نمايندگان مجلس اين است كه بهترين گزينه را براي رياست مجلس انتخاب كنند و به كانديداهاي رياست هم توصيه ميكنيم هركدام بهتر هستند جلو بروند.
آيت الله مهدوي كني در پاسخ به اين سوال كه فلسفه تشكيل گروه 5+6 چه بود و آيا اين گروه در انتخابات رياست جمهوري نيز فعال خواهد بود گفت: براي اينكه دوستان وحدت داشته باشند و بين برادران اصولگرا ائتلاف حاكم باشد بنده به پيشنهاد دوستان جامعه روحانيت و جامعه مدرسين از ليست جبهه متحد اصولگرايي حمايت كردم و در بعضي جلسات آقايان هم حضور داشتم.
وي افزود: اين كار بسيار پسنديدهاي است كه برادران اصولگرا به سوي ائتلاف فراگير بروند البته نه آن ائتلاف فراگيري كه در تبليغات انتخاباتي مجلس هشتم اعلام موجوديت كرد.
دبيركل جامعه روحانيت مبارز تأكيد كرد: دوستان اصولگرا اگر ائتلاف فراگير خودشان را در همه امور از جمله مجلس قانونگذاري و همچنين در رياست جمهوري حفظ كرده و با وحدت رويه عمل كنند بسيار كار خوبي انجام دادهاند.
مهدويكني با بيان اين كه «من به صورت فردي و جدا از نظر جمعي جامعه روحانيت حرفي نمي زنم»، گفت: گرچه گاهي در نوشتهها به گونهاي از بنده نقل قول ميشود كه انگار شخصا به صورت فردي آن حرف را زده ام اما اينگونه نيست؛ مثلاً در همين انتخابات مجلس هشتم هم عكس بنده را منتشر كرده بودند و به جاي «ترجيح مي دهيم» نوشته بودند «ترجيح ميدهم» در حالي كه من كارها را فردي انجام نمي دهم.
دبيركل جامعه روحانيت مبارز سپس در گفتگو با خبرنگار سياسي فارس در پاسخ به اين سئوال كه برخي رسانهها چندي پيش مطالبي را به نقل از شما در نقد عملكرد دولت آقاي احمدي نژاد منتشر كردند آيا اين مطلب از جانب شما عنوان شده بود يا خير؟ گفت: بنده در زندگيام نشان دادهام كه نه نقاد محض هستم و نه مطيع به اين معنا كه دربست در اختيار دولت باشم.
دبيركل جامعه روحانيت مبارز افزود: گاهي اوقات من برخي چيزها را كه مفيد مي دانم و به ذهنم مي آيد مي گويم اما اصولاً بنده كمتر در مجالس حرف ميزنم اما اينكه در مقام اعتراض به دولت چيزي گفته باشم واقعاً اين طور نيست و من بناي اين طور كارها را ندارم.
مهدوي كني تصريح كرد: من معتقدم دولت را بايد تأييد كرد منتهي اگر يك وقت آدم يك اشكالي به امري داشته باشد آن هم يك نوع تأييد است.
وي اظهار داشت: من به عنوان تذكر گاهي برخي مسائل را تذكر مي دهم اما به عنوان نقاد دولت، مخالف دولت و معترض به دولت حرفي نمي زنم چرا كه من در مسير انقلاب همين طور بوده ام و اين مخصوص به دولت آقاي احمدي نژاد نيست.
رئيس دانشگاه امام صادق(ع) در پاسخ به پرسشي درباره فلسفه تأسيس و برنامه هاي آينده دانشگاه امام صادق(ع) گفت: فلسفه وجودي دانشگاه امام صادق به قبل از انقلاب برميگردد. قبل از انقلاب بنده و برخي از دوستان در جامعه روحانيت مثل شهيد بهشتي، شهيد مفتح و شهيد باهنر بحثمان اين بود كه همانگونه كه مدرسه غيرانتفاعي اسلام لازم هست ما به دانشگاه اسلامي هم نياز داريم.
مهدويكني ادامه داد: آن موقع نگاه به دانشگاه اسلامي اين بود كه دانشگاهي باشد كه يك محيط مذهبي داشته باشد زن و مرد مختلط نباشند، نماز و عبادتشان را انجام بدهند از اساتيد متديني دعوت شود.
وي گفت: بعد از انقلاب ما به اين نتيجه رسيديم كه مهمتر از همه مواردي كه قبل از انقلاب در مورد دانشگاه اسلامي فكر مي كرديم بحث محتوايي است و در نظام اسلامي بايد به بحثها و نيازهاي اين نظام به ويژه در حوزه علوم انساني بتوانيم پاسخگو باشيم.
مهدويكني با اشاره به اين كه « در تأسيس و اداره دانشگاه اسلامي نه ميتوان مسائل دانشگاهي را ناديده گرفت و نه ميتوان از اصول و ارزشهاي ديني و حوزوي غافل شد»، اظهار داشت: دانشگاه اسلامي جمع بين حوزه و دانشگاه است.
وي يادآور شد: نظر ما اين است علاوه بر اينكه دانشمندان و كارشناسان متديني تربيت بكنيم بايد بتوانيم از لحاظ محتوايي هم مسائل حوزوي را با مسائل دانشگاهي تركيب و تلفيق كنيم.
رئيس دانشگاه امام صادق(ع) در پايان گفت: ما احساس مي كنيم تا حدي در تأسيس دانشگاه اسلامي به اهدافمان رسيدهايم اما در حال حاضر توان گسترش اين تجربه را در سطح كلان نداريم.
شنبه 28 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]