واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز: پرستاران منظم ترين الگوي نظم وانضباط هستند براي اين رشته بايد تبليغات مثبت صورت گيرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: بهداشت و درمان
رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز گفت: پرستار فرشته نجات بيمار است و هر پرستار براي پزشك يك نقطه اتكا و عامل اجرايي قوي جهت درمان بيماران محسوب ميشود.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ دكتر سرمست شوشتري، در مراسم روز پرستار و بهورز با بيان اينكه ديدگاههاي مختلفي در مورد پرستاران وجود دارد، گفت: پرستار از ديدگاه يك بيمار فرشته نجات است. يعني زماني كه يك شخص با هر قدر توانمندي و قدرت مالي و اجرايي با كوچكترين بيماري و ناخوشي ديگر، آن قدرت و توانمندي از وي گرفته ميشود. اينجا تنها امداد رسان آن بيمار، يك پرستار است و همين ويژگي برتر باعث متمايز شدن رشته پرستاري از ساير رشتهها شده است.
وي ادامه داد: درست است كه در مجموعه خدمتگذاري و در چرخه سلامت و درمان پزشك سياستگذار و در راس مجموعه خدمت قرار ميگيرد اما با اين وجود يك پرستار از نظر خدمت رساني درماني و حمايتي بيماران يك صفت مشخص است و نيازي به توصيف ندارد.
سرمست افزود: از ديدگاه يك پزشك، هر پرستار عامل اصلي اجرايي خدمات پزشكي و درماني به بيمار است. اگر پرستار نباشد يا پرستار كارش را به درستي انجام ندهد تمام آن چرخه درماني باطل ميشود و هيچ دستوري فايدهاي براي بيمار نخواهد داشت. در واقع پرستار براي يك پزشك يك نقطه اتكا و عامل اجرايي قوي جهت درمان بيماران محسوب ميشود. به عبارتي عامل اجرايي درماني در يك تيم پزشكي پرستار است.
وي گفت: پرستار از ديدگاه مديريتي سمبل نظم و انضباط است. منظمترين الگوي نظم و انضباط پرستاران هستند با توجه به اينكه اين نظم و انضباط به روز كنترل ميشود از جنبه مديريتي كلانتر ميتوان در كنار مزيتها و امتيازات پرستاران به مشكلاتآنها هم اشاره كرد. از جمله آنها مشكلات احساس هويت شغلي، عدم تبليغاتي كه در زمينه شغل پرستاري بايد باشد ولي نيست، كمبود نيروي كار، مشكل معيشتي و وضعيت شغلي قابل ذكر است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي اهواز اضافه كرد: تبليغات مثبت براي انتخاب و معرفي اين رشته براي دانشآموزان بايد انجام شود تا افراد با توانايي بيشتر با علاقه و نه از روي اجبار اين رشته را انتخاب كنند؛ همچنين قابل ذكر است كه ما با كمبود پرستار در بيمارستانها مواجه هستيم.
سرمست شوشتري در پايان گفت: رشته پرستاري يكي از رشتههايي است كه در حال بومي شدن است و شانس قبولي افراد بيشتر ميشود اما نميتوانيم جوابگوي كل قبولشدگان باشيم و بايد ظرفيت دانشگاه را بالا ببريم.
به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان در پايان اين مراسم از از پرستاران و بهياران نمونه استان تقدير و تشكر شد.
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 817]