تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833627842
18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009 1) 18 تير ماه سال 1373 هجري شمسي : محمدبن رياي گيلاني متخلص به شيدا اديب و شاعر معاصر ايراني در گذشت. وي افزون بر زبان و ادبيات فارسي در زبان عربي ، تاريخ و معارف اسلامي نيز از دانش بسيار برخورداربود . گفتني است كه اين شاعر معاصر پايه گذار انجمن ادبي صائب اصفهاني بود؛ و خود صائب شناسي برجسته بشمار مي رفت . از آثار استاد شيدا، دوكتاب نيمه روز عاشورا و نيلوفر مرداب تا كنون به چاپ رسيده اند.
2) خروج ميرزا كوچك خان جنگلي از رشت در پي فعاليتهاي كمونيستي در اين شهر (1299 ش): يك ماه پس از اعلام حكومت جمهوري در گيلان توسط انقلابيون جنگلي، قزاقان حمله كننده به گيلان با آتش توپهاي كشتيهاي جنگي ارتش سرخ روسيه متلاشي شدند. اما مدتي بعد، اعضاي حزب عدالت وابسته به روسيه، برخلاف توافق قبلي مبني بر خودداري از تبليغات كمونيستي، به ترويج مرام كمونيسم در شهر رشت پرداختند. اين موضوع، ميرزا كوچك خان راچنان ناراحت ساخت كه در هجدهم تيرماه 1299 ش، به فومن رفت. پس از خروج اعتراضآميز ميرزا از رشت، در اين شهر كودتاي سرخ صورت گرفت و بلشويكها اداره امور را به دست گرفته، جنايات بسياري انجام دادند.
3) رحلت آيت اللَّه "سيدكاظم اخوان مرعشي" مدرس برجسته حوزه علميه مشهد (1381 ش): آيت اللَّه سيدكاظم اخوان مرعشي در سال 1298 ش (1327 ق)، توأم با برادرش آيت اللَّه سيدمهدي، در نجف اشرف و در بيت علم و تقوا زاده شد. وي در پنج سالگي پدر عالم خود را از دست داد ولي اين امر، خللي در اراده او ايجاد نكرد و به فراگيري علوم اسلامي همت ورزيد. از اين رو در سيزده سالگي راهي حوزه علميه قم شد و به تحصيل خود ادامه داد. آيتاللَّه اخوان مرعشي با پشت سر گذاشتن سطوح حوزه، در درسهاي خارج آيات عظام: سيد محمد حجت كوه كمرهاي، سيد محمد تقي خوانساري، امام خميني و بيش از همه به درسهاي آيت اللَّه بروجردي حاضر شد و مباني علمياش را استوار ساخت. ايشان در 32 سالگي و پس از اقامت هفده ساله در قم، به نجف رفت و علاوه بر تحصيل در محضر آيت اللَّه سيد عبدالهادي شيرازي، به تدريس سطوح عالي حوزه پرداخت. آيت اللَّه اخوان مرعشي، پس از بيست و دو سال اقامت در نجف، در سال 1350 ش به ايران بازگشت و پس از اقامتي دو ساله در قم، به عزم مجاورت امام رضا(ع) در مشهد مقدس به تاليف، تدريس و افتا و اقامه جماعت مشغول شد. معظم له در اوجگيري نهضت اسلامي مردم مشهد عليه رژيم پهلوي نقش اساسي داشت، خانهاش كانون رايزنيها و تصميمگيريها بود و در شكستن محاصره بيمارستان امام رضا(ع) مردانه اقدام نمود. وي پس از پيروزي انقلاب هم چند بار به جبهههاي نبرد حق عليه باطل شتافت و در تقويت روحيه رزمندگان اسلام، تلاش فراواني از خود نشان داد. برخي از آثار آيت اللَّه اخوان مرعشي عبارتند از: مناسك حج، حاشيه بر عروة الوثقي، شرح عروة الوثقي و تقريرات درس فقه آيت اللَّه بروجردي. آن فقيه بزرگوار سرانجام در هجدهم تيرماه 1381 ش برابر با 27 ربيع الثاني 1423 ق در 83 سالگي دار فاني را وداع گفت و پس از تشييعي با شكوه، در رواق دارالزّهد حرم مطهر امام رضا(ع) به خاك سپرده شد. 4) 16رجب سال539هجري قمري: ابومنصورمحمّدبن ابراهيم عطّار معروف به اِبن خَيرون محدث شافعي مذهب درشهربغداد درگذشت. خاندان ابومنصور ازافراد برجسته و رجال حديث و قرائت بودند و خود او نيزعلم قرائت را ازاستادان اين علم آموخت. ازابن خيرون دو اثربنام هاي «اَلمِفتاح و اَلموصِح درقرائات هفتگانه» شناخته شده كه عمده مطالب آنها دركتاب «اَلنَّشر اِبن جَزَري »باقيست. ابن خيرون ديدگاههايي درجرح و تعديل رجال و حديث دارد كه مورد توجه و استفاده مؤلفان بعد ازاو قرارگرفته است. 5) 16رجب سال548هجري قمري: ابوعلي حَسَن بن قَطّان مَروَزي حكيم و پزشك برجسته قرن6هجري قمري بدست تركان غُز كشته شد. قَطّان مَروزي مردي عالم و فاضل كه افزون برطب، درهيئت و ادبيات فارسي دانش فراوان داشت. او تأليفاتي به زبانهاي فارسي و عربي دارد كه ازجمله آنها كتابي درعروض فارسي است و ديگراثرمشهور او «مُشَجَّرُ نَسَب اَبي طالب» نام دارد. اما مشهورترين اثرقطّان مروزي كتاب «كيهان شتافت »است. گفتني است كه كتابخانه ارزشمند قَطّان كه به كتب پزشكي اختصاص داشت بدست لشكريان آتسِز خوارزمشاه غارت شد. 6) 16رجب سال1417هجري قمري: آيت الله حاج شيخ علي زاهدي گلپايگاني ازعالمان بزرگ ايران بدرود حيات گفت. آيت الله گلپايگاني تحصيل را نزد پدرآغازكرد و پس ازسالها بهره گيري ازدانش بزرگاني چون آيت الله مرعشي نجفي و حضرت امام خميني(ره) به درجه اجتهاد رسيد. آيت الله گلپايگاني به تدريس علوم ديني و اقامه نمازجمعه اشتغال داشت. داستانهاي «شگفت انگيزقرآن، زندگاني 14معصوم و ديوان اشعار» ازآثاربجاي مانده ازآيت الله گلپايگاني اند.
7) وقوع جنگ "چالدران" بين قواي صفوي و عثماني در نزديكي تبريز(920 ق): پس از روي كار آمدن سلطان سليم اول، رابطهي ايران و عثماني رو به تيرگي بيشتر نهاد. او به سمت نواحي غربي ايران لشكركشي كرد و در سال 920 ق جنگ سختي در چالدران از نواحي ماكو بين شاه اسماعيل صفوي و سلطان سليم عثماني روي داد. شاه اسماعيل كه قسمت اعظم قشونش در آسياي مركزي مشغول جنگ با ازبكان بودند، تصميم به جنگ تدافعي گرفت، زيرا نيروهاي عثماني دو برابر قواي ايران بود. در ابتداي جنگ، پيروزي با سپاه ايران بود، ولي به علت كثرت نيروهاي عثماني، شكست بر ايران، مستولي شد و با كشته شدن سرداران ايراني و اسارت حرم شاه، اسماعيل صفوي مجبور به عقبنشيني گرديد. در اين جنگ سه هزار عثماني و دو هزار ايراني كشته شدند ولي علت اصلي در شكست شاه اسماعيل، وجود توپخانهي عثماني بود كه جنگ را به نفع تركها به پايان رساند. پس از عقب نشستن سپاهيان صفوي، سلطان سليم تبريز را اشغال كرد، ولي به زودي بر اثر مقاومت ملي، مجبور شد تبريز و آذربايجان را تخليه كند. گويند پس از اين واقعه، كسي شاه اسماعيل راخندان نديد.
8) وقوع توفان سهمناك در خليج بنگال و نابودي 300 هزار نفر از مردم منطقه (1737م)
9) استقلال كامل آرژانتين از استعمار اسپانيا (1816م): كشور جمهوري آرژانتين با 2/780/092 كيلومتر مربع مساحت در جنوبيترين قسمت قاره امريكاي جنوبي و در غرب اقيانوس اطلس و در همسايگي شيلي، بوليوي، پاراگوئه، برزيل و اروگوئه واقع شده است. جمعيت اين كشور در حدود 37 ميليون نفر بوده كه از نژاد اروپايى و كاتوليك مذهب ميباشند. پايتخت اين كشور شهر بوينسآيْرِس بوده و داراي واحد پول پزو ميباشد. زبان رسمي سكنه آرژانتينْ اسپانيايى و خط رايج در آنجا لاتين است. پيشبيني ميشود كه جمعيت آرژانتين تا سال 2025م به بيش از 47 ميليون نفر خواهد رسيد. سرزمين آرژانتين از اوايل قرن شانزدهم ميلادي مستعمره اسپانيا بود. در اوايل قرن نوزدهم، قدرت اسپانيا به سبب جنگهاي پي در پي با انگليس رو به ضعف نهاد و انگليسيها به طمع تصرف آرژانتين، بوينس آيرس، پايتخت اين كشور را اشغال كردند. اما مردم آرژانتين با مقاومتي سرسختانه، ارتش استعمارگر انگلستان را از كشور خود بيرون راندند. حمله فرانسه به اسپانيا در سال 1808م به آتش اشتياق مردم براي استقلال دامن زد و آنان شورايى را براي رياست بر كشور از سوي خود برگزيدند و فرمانرواي اسپانيايى را مجبور به خروج از آرژانتين كردند. در نتيجه، شوراي ملي در 25 ماه مه 1810م رسماً قدرت را در دست گرفت و آن روز را به عنوان روز ملي اعلام كرد. ولي سربازان اسپانيايي به مقابله با آزاديخواهان آمدند كه به شكست آنان و پيروزي استقلال طلبان انجاميد. بالاخره پس از وقوع رويدادهاي متعدد، استقلال رسمي آرژانتين در نهم ژوئيه 1816 اعلام شد. نظام سياسي حاكم بر اين كشور جمهوري فدرال با دو مجلس قانونگزاري است.
10) تولد "نيكولاس تِسلا" فيزيكدان معروف اهل يوگسلاوي (1856م): نيكولاس تِسلا فيزيكدان يوگسلاوي در 9 ژوئيه سال 1856م در يوگسلاوي متولد شد. وي در دوران تحصيل به فيزيك علاقه بسياري داشت و به سبب هوش بالا، به او لقب نابغه داده بودند. تِسلا پس از پايان تحصيلات در رشته برق و الكترونيك، به تحقيق در اين زمينه پرداخت. از اين رو، تحقيقات و اختراعات تِسلا عمدتاً درباره جريان الكتريسيته بود و او در اين رشته، دستآوردهاي زيادي داشت. وي با اختراع وسيله تبديل برق دوفاز و سه فاز و كشف برق آلترناتيو يا جريان متناوب الكتريسيته، پايهگذار صنايع و علوم بسياري شد كه با الكترونيك سر و كار داشتند. وي در سال 1884م به امريكا رفت و مدتي با اديسون همكاري نمود. تِسلا پس از چندي با اديسون اختلاف نظر پيدا كرد و اين اختلاف تا آنجا ادامه يافت كه از گرفتن جايزه نوبل كه به او و اديسون به طور مشترك در سال 1912م تعلق گرفته بود، خودداري نمود. با اين حال، به دليل اكتشافات گسترده او در الكترونيك، و از واحدهاي اندازهگيري مغناطيسي به نام او "تِسلا" نامگذاري شده است. نيكولاس تِسلا سرانجام در 10 مه 1943م در 87 سالگي درگذشت. 11) تولد "جيمز تِفتس" جامعهشناس و فيلسوف امريكايي(1862م); جِيمز هايدِنْ تِفتْس، جامعهشناس امريكايى در 9 ژوئيه 1862م در ايالت ماساچوست امريكا به دنيا آمد. وي پس از تكميل تحصيلات خود، به عنوان استاد فلسفه در دانشگاه شيكاگو به تدريس پرداخت و رياست كميته اجتماعي شهر شيكاگو را برعهده گرفت. كار در اين كميته به وي اين بينش را داد كه وظيفه و عمل علمالاجتماع يا جامعهشناسي را به صورت فلسفه عملي بنگرد و به اين مسئله علاقهمند شود. از اينرو، تفتْس در كتاب اخلاق خود كه به اتفاق يكي از همكاران خود به رشته تحرير درآورد، اين انديشه را مطرح كرد كه مفاهيم اخلاقي ما تحت تاثير علايق و معتقدات ديني به وجود آمده است و اين مفاهيم به نوبه خود در راهحلهاي سياسي و مشكلات اجتماعي و اقتصادي ما اثر گذاشته است. تفتْس اعلام داشت كه بهترين نظام اخلاقي، تنها تحت يك حكومت دموكراسي ميتواند به وجود آيد. او در كتاب ديگرش به نام اخلاق اجتماعي امريكا، خاطر نشان ساخت كه حكومت دموكراسي نبايد ايستا و ساكن باشد بلكه بايد متحرك و پويا به مسير خود ادامه دهد. او بر اين عقيده بود كه ما بايد در يك اجتماع آزاد از روي خطاها و هدفهايمان، هر روز به سوي مقصد بهتري پيش رويم. جِيمز هايدن تفتْس سرانجام در ششم اوت 1942م در هشتاد سالگي درگذشت. 12) آغاز دوباره جنگ ميان اعراب و اسرائيل پس از تشكيل رژيم صهيونيستي (1948م); در 9 ژوئيه 1948م، پس از يك ماه آتشبس، بار ديگر جنگ ميان اعراب و رژيم صهيونيستي آغاز شد. اين جنگ در پي تأسيس رژيم صهيونيستي در چهاردهم ماه مه 1948م آغاز شد و به درخواست شوراي امنيت سازمان ملل، در ماه ژوئن آتش بس برقرار گرديد. صهيونيستها در مدت نزديك به يك ماه آتش بس، سلاحهاي فراواني از حاميان غربي خود به ويژه امريكا دريافت كردند و با آغاز مجدد جنگ در اين روز، ميزان موفقيت خود را افزايش دادند. گروههاي مسلح صهيونيستي، درخواست آتش بس مجدد شوراي امنيت را نيز هنگامي پذيرفتند كه به اهداف خود رسيده بودند. در نهايت، قرارداد متاركه جنگ در ژانويه سال 1949م در حالي امضاء شد كه در اين زمان، 78 درصد از خاك فلسطين به اشغال صهيونيستها درآمده و 750 هزار فلسطيني آواره شده بودند.
13) مرگ "ارنست همينگوِيْ" داستانسرا و نويسنده معروف امريكايي (1961م): اِرنست ميلر هِمينگوِي نويسنده شهير امريكايى در 21 ژوئيه 1898م در ايالت شيكاگو امريكا متولد شد. وي از كودكي و دوران دبستان احساس كرد كه براي ادبيات مستعد است از اين رو از همان زمان، شروع به نوشتن مقالات ادبي و داستان در روزنامهاي كه خودِ شاگردان، آن را اداره ميكردند، نمود. او پس از پايان تحصيلات خود، در جنگ جهاني اوّل شركت جست و سپس خبرنگار جنگي گرديد. همينگوي پس از پايان جنگ و كسب مدال جنگي، نگارش آثار ادبي خود را ادامه داد و با نوشتن رمانهايى چون: خورشيد همچنان ميدمد و وداع با اسلحه، به عاليترين درجات شهرت رسيد. وي با نوشتن كتاب معروف زنگها براي كه به صدا در ميآيند به اوج افتخار رسيد. او در اين كتاب ثابت نمود كه ارزش آزادي موقعي معلوم ميشود كه مردم فقدان آن را احساس كنند. در همان زمان، همينگوي به دليل فروش تيراژ بالاي كتابهاي خود و ساخت فيلم از كتابهايش صاحب ثروت فراواني گرديد و موفق به دريافت جايزه اُسكار نيز شد. اكثر داستانهاي همينگوي با مرگ سر و كار دارد و قهرمانان آن، با مجاهدات زياد، بدون استثنا با مرگ گريبانگير خواهند شد. وي در بيشتر داستانهاي خود نتيجه ميگيرد كه انسان نبايد در كردار و رفتار خود حتي يك حركت برخلاف قانون انجام دهد چرا كه قانون، نقضْ ناكردني است. از سوي ديگر وي در برخي آثارش، ذوق ماجراجويى و لذت مغلوب كردن را عرضه ميكند كه هر دو سبك وي مورد تقليد نويسندگان قرار گرفت. وي اعتقاد داشت كه براي نويسنده نيز سبكي وجود دارد كه صورت قانون پيدا ميكند و او نبايد حركتي بيفايده انجام دهد تا آسيب ببيند. همينگوي سبك شخصي و خاصي را دنبال ميكرد اما نميتوان گفت كه اين سبك در همه كتابهاي او به كار رفته است. وي در سبك خود، ميان تضاد لذت بردن از زندگي و رنج بردنكه از آنجدا نيست، به تعادل شخصي دست مييابد. اين موضوع رانيز نبايد ناديده گرفت كه همينگوي دوره افسردگي و ملالي را احساس كرده كه زندگي امريكايى پس از بحران اقتصادي امريكا در سال 1929م به آن دچار شد و او را به شركت فعالانه در جنك كشانده و سخنگوي گروهي ساخته، كه، به نسل فدا شده معروف گشته است. درباره سبك خاص همينگوي گفتگوي بسيار شده است. سبكي كه او را از پيشينيان و معاصران ممتاز ميسازد، به سبب سادگي اعجابآور و مستقيم و كوبنده، كلمههاي محاورهاي، جملههاي كوتاه و بدون وابسته، نشانهگذاريهاي فراوان، مكالمههاي بدون تصنع و بدون رعايت صنايع لفظي، شرح حوادث همچنانكه واقع شده و كوچكترين نكتهاي از واقعيت از چشم دور نمانده است. وي در زمان حيات خود به شهرت و افتخار افسانهاي دست يافت و با دريافت جايزه نوبل ادبي در سال 1954م به خاطر نگارش كتاب پيرمرد و دريا، از نفوذي گسترده در ميان نويسندگان برخوردار گشت. همينگوي علاقه مفرطي به شكار داشت و اغلب اوقات به اين كار مشغول بود تا اينكه در نهم ژوئيه 1961 در حالي كه مشغول تميز كردن تفنگ شكارياش بود، گلولهاي شليك شد و به زندگياش خاتمه داد. بدين ترتيب ماجراي مرگ پدرش پس از 23 سال تجديد گرديد. اكثر آثار همينگوي به فارسي ترجمه شده است.
14) درگذشت "كيم ايل سونگ" سياستمدار برجسته كرهاي و رهبر كره شمالي (1994م): كيم ايل سونگ رهبر كره شمالي در 15 آوريل 1912 به دنيا آمد. وي در كودكي هنگامي كه كره در اشغال ژاپن بود به چين مهاجرت كرد و در جنگ چينيها عليه ژاپن شركت نمود. اين مبارزه بيست سال به طول انجاميد و كيم ايل سونگ در اين زمان، كرهايهاي تبعيدي منچوري چين را، عليه ژاپنيها سازمان داد. كيم ايل سونگ براي اولين بار زماني شهرت يافت كه در سال 1936م به فرماندهي يك گروه چريكي، به ژاپنيها حمله كرد و دويست تن از آنان را كشت و شهري را براي چند ساعت به تصرف خود درآورد. خبر اين پيروزي به سرعت در سراسر كره پيچيد و ژاپنيها براي مرده و زنده او جايزه تعيين كردند. او كه در دهه 1930 چندين بار به مسكو رفته و تعليمات نظامي و سياسي ديده بود، همزمان با پايان جنگ جهاني دوم و با حمايت مسكو در اوت 1945 به سرزمين خود بازگشت. او سپس با چريكهاي كمونيست محلي تماس گرفت و در جريان كنگرهاي در سال 1948م به رياست نخستين دولت حكومت خلق كره انتخاب شد. او كه همواره مدعي الحاق خاك كره جنوبي به بخش شمالي بوده است، براي اتحاد دو كره، در سال 1950م به جنوب لشكر كشيد و جنگ خونين سه سالهاي به راه انداخت. وي در اين جنگ از حمايت بلوك شرق برخوردار بود و امريكا و متحدينش نيز از كره جنوبي حمايت ميكردند. كيم ايل سونگ همواره به وحدت دو كره معتقد بود و خروج نيروهاي امريكا از منطقه را دنبال ميكرد. مشكل بزرگ كيم ايل سونگ در طول حكومت وي اين بود كه همواره مجبور بود با دو كشور غول كمونيستي چين و شوروي كه اختلافات سياسي و ايدئولوژيكي با يكديگر دارند، و هر دو هممرز كره هستند، همزيستي مسالمتآميز داشته باشد؛ به گونهاي كه بتواند از كمكهاي بيكران هر دو قطب برخوردار شود. با اين حال، كيم ايل سونگ، نسبت به هر دو قدرت همسايهاش همواره رويه بيطرفي و ناوابستگي را در پيش ميگرفت. وي همچنين در جريان تجاوز رژيم بعث عراق به جمهوري اسلامي ايران، اين تجاوز را محكوم كرد و با دعوت از سران جمهوري اسلامي ايران، حمايت خود را از ايران اسلامي اعلام نمود. كيم ايل سونگ سرانجام پس از 46 سال حكومت، در نهم ژوئيه 1994م در 82 سالگي درگذشت و فرزندش كيم جونگ ايل به عنوان رهبر كره شمالي برگزيده شد. /خ
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 382]
صفحات پیشنهادی
18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009
9 جولای 2009 – 18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009-18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009 1) 18 تير ماه سال 1373 هجري شمسي : محمدبن رياي گيلاني ...
9 جولای 2009 – 18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009-18 تیر 1388 / 16 رجب 1430 / 9 جولای 2009 1) 18 تير ماه سال 1373 هجري شمسي : محمدبن رياي گيلاني ...
27 تیر 1388 / 25 رجب 1430 / 18 جولای 2009
18 جولای 2009 – 27 تیر 1388 / 25 رجب 1430 / 18 جولای 2009-27 تیر 1388 / 25 رجب 1430 / 18 جولای 2009 1) مرگ محمد ولي خان سپهدار تنكابني از سياستمداران ...
18 جولای 2009 – 27 تیر 1388 / 25 رجب 1430 / 18 جولای 2009-27 تیر 1388 / 25 رجب 1430 / 18 جولای 2009 1) مرگ محمد ولي خان سپهدار تنكابني از سياستمداران ...
20 تیر 1388 / 18 رجب 1430 / 11 جولای 2009
11 جولای 2009 – 20 تیر 1388 / 18 رجب 1430 / 11 جولای 2009-20 تیر 1388 / 18 رجب 1430 / 11 جولای 2009 1) 20 تير ماه سال 1325 هجري شمسي : حبيب سماعي ...
11 جولای 2009 – 20 تیر 1388 / 18 رجب 1430 / 11 جولای 2009-20 تیر 1388 / 18 رجب 1430 / 11 جولای 2009 1) 20 تير ماه سال 1325 هجري شمسي : حبيب سماعي ...
21 تیر 1388 / 19 رجب 1430 / 12 جولای 2009
12 جولای 2009 – 21 تیر 1388 / 19 رجب 1430 / 12 جولای 2009 1) 21تير ماه سال 1359هجري ... 7) وقوع غزوهي "تبوك" بين مسلمانان و لشگر روم(9 ق) غزوهي تبوك از آخرين .... وي در 16 سالگي وارد دانشگاه هاروارد شد و پس از فراغت از تحصيل به كار پرداخت. ... 18) انفجار هتل "ملك داود" در بيتالمقدس توسط صهيونيستها (1946 م) نزديك به دو ...
12 جولای 2009 – 21 تیر 1388 / 19 رجب 1430 / 12 جولای 2009 1) 21تير ماه سال 1359هجري ... 7) وقوع غزوهي "تبوك" بين مسلمانان و لشگر روم(9 ق) غزوهي تبوك از آخرين .... وي در 16 سالگي وارد دانشگاه هاروارد شد و پس از فراغت از تحصيل به كار پرداخت. ... 18) انفجار هتل "ملك داود" در بيتالمقدس توسط صهيونيستها (1946 م) نزديك به دو ...
14 تیر 1388 / 12 رجب 1430 / 5 جولای 2009
5 جولای 2009 – 14 تیر 1388 / 12 رجب 1430 / 5 جولای 2009-14 تیر 1388 / 12 رجب 1430 / 5 جولای 2009 1) 14 تير سال 1374 هجري شمسي : مدرسه بين المللي منجمان ...
5 جولای 2009 – 14 تیر 1388 / 12 رجب 1430 / 5 جولای 2009-14 تیر 1388 / 12 رجب 1430 / 5 جولای 2009 1) 14 تير سال 1374 هجري شمسي : مدرسه بين المللي منجمان ...
28 تیر 1388 / 26 رجب 1430 / 19 جولای 2009
19 جولای 2009 – 28 تیر 1388 / 26 رجب 1430 / 19 جولای 2009-28 تیر 1388 / 26 رجب 1430 / 19 ... اين مرجع آگاه و فقيه مبارز سرانجام در 28 تيرماه 1334 ش برابر با 18 ذيقعده ... 9) 26رجب سال 1319هجري قمري: قرارداد گمركي ايران و روسيه درتهران به امضا رسيد. .... 16) روز استقلال "كويت" از استعمار انگلستان (1961م) : كويت از زمان ...
19 جولای 2009 – 28 تیر 1388 / 26 رجب 1430 / 19 جولای 2009-28 تیر 1388 / 26 رجب 1430 / 19 ... اين مرجع آگاه و فقيه مبارز سرانجام در 28 تيرماه 1334 ش برابر با 18 ذيقعده ... 9) 26رجب سال 1319هجري قمري: قرارداد گمركي ايران و روسيه درتهران به امضا رسيد. .... 16) روز استقلال "كويت" از استعمار انگلستان (1961م) : كويت از زمان ...
24 تیر 1388 / 22 رجب 1430 / 15 جولای 2009
15 جولای 2009 – 24 تیر 1388 / 22 رجب 1430 / 15 جولای 2009 1) 24تير ماه سال 1289هجري شمسي ... ش برابر با 18 ربيعالثاني 1388 ق در سن 52 سالگي از طريق تزريق مواد زهرآلود به دستور ... 9) درگذشت عالم بزرگ "ملاعلي نوري" حكيم و فقيه شيعه(1246 ق): ملاعلي بن .... ژوزف پرودون سرانجام در 16 ژانويه 1865م در 56 سالگي درگذشت.
15 جولای 2009 – 24 تیر 1388 / 22 رجب 1430 / 15 جولای 2009 1) 24تير ماه سال 1289هجري شمسي ... ش برابر با 18 ربيعالثاني 1388 ق در سن 52 سالگي از طريق تزريق مواد زهرآلود به دستور ... 9) درگذشت عالم بزرگ "ملاعلي نوري" حكيم و فقيه شيعه(1246 ق): ملاعلي بن .... ژوزف پرودون سرانجام در 16 ژانويه 1865م در 56 سالگي درگذشت.
19 تیر 1388 / 17 رجب 1430 / 10 جولای 2009
10 جولای 2009 – 19 تیر 1388 / 17 رجب 1430 / 10 جولای 2009-19 تیر 1388 / 17 رجب 1430 / 10 جولای 2009 1) 19 تير ماه 1320 هجري شمسي : سيد حسين بهجتي ...
10 جولای 2009 – 19 تیر 1388 / 17 رجب 1430 / 10 جولای 2009-19 تیر 1388 / 17 رجب 1430 / 10 جولای 2009 1) 19 تير ماه 1320 هجري شمسي : سيد حسين بهجتي ...
10 تیر 1388 / 8 رجب 1430 / 1 جولای 2009
1 جولای 2009 – 10 تیر 1388 / 8 رجب 1430 / 1 جولای 2009 1) 10تير ماه سال 1365هجري قمري : در ... 9) شهادت آيتاللَّه "سيدعبداللَّه بهبهاني" از رهبران اصلي نهضت مشروطه(1328 ق) .... نبرد سوم، سرانجام پس از نزديك به 140 روز در 18 نوامبر 1916م به پايان رسيد، بدون ... 16) روز استقلال كشور افريقايي "سومالي" از استعمارگران اروپايي ...
1 جولای 2009 – 10 تیر 1388 / 8 رجب 1430 / 1 جولای 2009 1) 10تير ماه سال 1365هجري قمري : در ... 9) شهادت آيتاللَّه "سيدعبداللَّه بهبهاني" از رهبران اصلي نهضت مشروطه(1328 ق) .... نبرد سوم، سرانجام پس از نزديك به 140 روز در 18 نوامبر 1916م به پايان رسيد، بدون ... 16) روز استقلال كشور افريقايي "سومالي" از استعمارگران اروپايي ...
13 تیر 1388 / 11 رجب 1430 / 4 جولای 2009
4 جولای 2009 – 13 تیر 1388 / 11 رجب 1430 / 4 جولای 2009-13 تیر 1388 / 11 رجب 1430 / 4 ... از انگلستان (1776م): كشور جمهوري فدرال ايالات متحده امريكا با 9/363/364 كيلومتر .... توماس جفرسون 18 سال آخر عمر را در ملك شخصي خود به نويسندگي، كشاورزي و ... 16) درگذشت "مادام كوري" فيزيكدان برجسته فرانسوي (1934م): بانو مانيا ...
4 جولای 2009 – 13 تیر 1388 / 11 رجب 1430 / 4 جولای 2009-13 تیر 1388 / 11 رجب 1430 / 4 ... از انگلستان (1776م): كشور جمهوري فدرال ايالات متحده امريكا با 9/363/364 كيلومتر .... توماس جفرسون 18 سال آخر عمر را در ملك شخصي خود به نويسندگي، كشاورزي و ... 16) درگذشت "مادام كوري" فيزيكدان برجسته فرانسوي (1934م): بانو مانيا ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها