تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833203563
11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009 1) 11اسفندماه سال1324هجري شمسي: براساس عهدنامه سه جانبه كليه نيروهاي انگليسي خاك ايران را ترك گفتند. اما نيروهاي روسيه ازتخليه ايران خوددراي كردند. درهمين روزراديو مسكو اعلام كرد: روسيه قواي خود را ازيك قسمت ازايران كه تااندازهاي آرام به نظرميرسد خارج خواهد كرد. اين نواحي شامل مشهد، شاهرود و سمنان بود.
2) 11اسفندماه سال1378هجري شمسي: سرتيپ يوسف ابوالفتحي فرمانده ناحيه انتظامي فارس هنگام بازگشت ازمأموريت تجسسي براثربروز نقض فني دربالگرد حامل ايشان؛ به شهادت رسيد. سرتيپ ابوالفتحي مدتها درجبهههاي نبرد حق بر باطل چون سربازي فداكارجنگيد و سرانجام به فيض شهادت نايل آمد. 3) 11اسفندماه سال1294هجري شمسي: نظاميان انگليسي به جنوب ايران وارد شدند و گروهي بنام تفنگداران جنوب را برياست سرپرستي سايكس تشكيل دادند. اين گروه كه با حروف اختصاري(اِس پي اِر) خوانده ميشدند بعد ازاجراي مفاد قرارداد استعماري1907و تقسيم ايران به سه منطقه تحت نفوذ دولتهاي انگليس و روسيه بوجود آمدند.
4) 11اسفندماه سال1300هجري شمسي: مرتضي حنّانه ازاستادان برجسته موسيقي ايران متولد شد. استاد حنّانه بعد ازگذراندن دوره هنرستان موسيقي با گروهي ازهنرمندان، اركسترسمفونيك تهران را پايه گذاري كرد. سپس به ايتاليا رفت و مدتي دراين كشور به تحصيل موسيقي پرداخت و پس ازبازگشت عضو شوراي عالي موسيقي راديو شد. درهمين ايام اركسترفارابي ردايو را پايه گذاري كرد. ازآثاراستاد مرتضي حنّانه قطعاتي همچون« صبرو ظفر، بزرگداشت فردوسي» را ميتوان برشمرد؛ همچنين كتاب«گامهاي گمشده» ازتأليفات اوست. 5) عزيمت اولين گروه از نيروهاي اردني به جبهه جنگ عراق عليه ايران(1360ش) همزمان با آغاز جنگ تحميلي عراق عليه ايران، انواع كمكها از طرف بسياري از كشورها به عراق سرازير شد تا برضد جمهوري اسلامي ايران به كـار گرفته شود. در اين ميان، ملك حسين اردني پادشاه اردن نيز با حمايت كامل از اين جنگ، خواستار پشتيباني كليه كشورهاي عربي از عراق گرديد. در اين راستا بندر عقبه اين كشور در ساحل درياي سرخ براي ارسال كمكهاي تسليحاتي غرب به عراق به اين منظور اختصاص يافت و سيل كمكها روانه عراق گرديد. همچنين تعداد چهل هزار سرباز مسلح اردني به دستور ملك حسين در مرز اردن با عراق مستقر شدند كه در اين روز به جبهههاي جنگ عليه ايران عزيمت كردند. با تمام اين كمكها و همكاري دهها كشور با عراق براي جنگ با نهال نوپاي انقلاب اسلامي ايران، ارتش، بسيج و سپاه اسلام، در برابر اين دشمن متحد و پيشرفته و مسلح مقاومت كرده و آنان را از خاك ميهن اسلامي بيرون راندند.
6) سالروز مهندسی بهداشت محیط
7) سوم ربيع الاول سال يك هجري قمري: در چنين روزي از ماه ربيع الاول : حضرت محمد (صلی الله علیه واله) پيامبر بزرگوار اسلام پس از سه روز اقامت در غار ثور از آن مكان خارج شدند وبه سوي مدينه هجرت كردند. كفار قريش حضرت رسول اكرم (صلی الله علیه واله) را در مسير هجرتشان از مكه به مدينه تعقيب مي كردند، از اين رو ايشان به امر پروردگار متعال در اين غار ماوا گزيدند تا پس از رفع خطر به حركت خويش ادامه دهند. شايان توجه است كه هجرت پيامبر (صلی الله علیه واله) در آينده اسلام تاثير بسيار مهمي داشت از اين رو مبدا تاريخ مسلمانان قرار گرفت .
8) درگذشت "ابوالعلاء مُعرّي" شاعر ، نويسنده و اديبِ شهير عرب (449 ق) احمد بن عبداللَّه بن سليمان مُعِرِّي تَنوخي، از ادبا، شعرا، نحويين، لُغَويين بسيار متبحّر و حاذق ميباشد. وي داراي حافظهاي عالي و عجيب بود كه خارج از حيطهي بيان و قدرت زبان ميباشد، به طوري كه هر چيزي را به يك بار خواندن حفظ مينمود. ابوالعلاء در كودكي بر اثر بيماري آبله نابينا شد و تا آخر عمر كور بود. در ده يازده سالگي قريحهي شعري بسيار عالي در خود مشاهده كرد و از آن پس به سرودن اشعار ناب پرداخت. وي مدتي در مجلس سيدمرتضي عالم و دانشمند بزرگ شيعه حضور داشته و در سلك شعراي درس و مجلس او بوده است. هرچند پس از مدتي به سبب بيان عقايدي باطل، از مجلسِ درس سيد مرتضي بيرون رانده شد. عقيدهي مذهبي ابوالعلاء در بين رجال نويسان محل اختلاف و نظر ميباشد. بيشتر بزرگانِ اين فن، او را به كفر و الحاد محكوم كرده و كافرش ميدانند. همچنين با بعضي از سورههاي قرآن معارضه و مخالفت كرده است. ابوالعلاء، توليد نسل را روا نديده و آن را جنايت ميدانست كه والدين، فرزند را به اين دنيا ميآورند. با اين همه، عدهاي ميگويند كه ابوالعلاء در اوايل حال، طريقتي باطل داشت ولي در اواخر عمر توبه كرده است. الامالي، الحقير النافع، الرسايل و... از جمله تأليفات وي ميباشند.
9) يورش سپاهيان يزيد به مكه و اهانت به ساحت مقدس مسجدالحرام (64ق) يزيد بن معاويه سه سال و اندي خلافت كرد. در سال اول نوادهي عزيز رسول اللَّه و سلالهي پاك زهرا(سلام الله علیها) و علي(علیه السلام)، حضرت امام حسين(علی السلام) را به شهادت رساند و مرتكب جناياتي شنيع گرديد. در سال دوم جنبشي را كه در مدينه آغاز شده بود به قتل عام تبديل كرد و مدينهي معظمه را به خاك و خون كشيد و در اواخر خلافت نكبت بار خود براي سركوبي عبداللَّه بن زبير، يكي از فرماندهانِ سپاه خود به نام حَصينبن نُمير را به مكّهي منوّره فرستاد. در اين حمله، حرم امن الهي را محاصره كرده و بيت اللَّه الحرام را به منجنيق بست. اين محاصره تا زماني كه خبر مرگ آن پليد به گوش حصين رسيد، ادامه داشت. 10) رحلت مرجع بزرگوار آيت اللَّه "آقا محمد كبير" عالم و فقيه (1369 ق) آقا محمد قمي فرزند آقا حسين قمي معروف به کبير در سال 1288 ق در قم به دنيا آمد. مقدمات و سطوح را در قم و تهران خواند. از جمله اساتيد وي در اين دوره، ميرزا حسن آشتياني، آقا محمود قمي و شيخ فضل اللَّه نوري ميباشند. در 1319 ق به نجف رفته و از درس آخوند خراساني و ديگر علما بهره ميگيرد و در 1330 به قم مراجعت مينمايد. وي سالها به ارايهي خدمات ديني مشغول بود و در يكي از مساجد اصلي شهر، اقامهي جماعت مينمود. از ايشان آثار و تاليفاتي بر جاي مانده است. آرامگاه ايشان در شيخان قم در مقبرهاي كه به نام وي است، ميباشد. آيت اللَّه كبير به هنگام رحلت 81 سال داشت. 11) اول مارس سال1871ميلادي: مجلس ملي فرانسه به اتفاق آراء، ناپلئون سوم و خانواده وي را ازسلطنت درآن كشور رسماً خلع كرد و به اين ترتيب سلطنت بطور كلي ازفرانسه و ديگركشورهايي كه او ضميمه فرانسه كرده بود برچيده شد.
12) اول مارس سال1966هجري ميلادي: نخستين سفينه فضايي بشربرسطح سياره زهره فرود آمد. اين سفينه را كه وزنش به يك تن ميرسيد شوروي سابق به فضا پرتاب كرده بود. سفينه ياد شده كه«ونوس3» نام داشت فاصله كره زمين تا سياره زهره را درمدت سه ماه و نيم پيمود. 13) وقوع فاجعه "واسي" و آغاز جنگهاي مذهبي اروپا (1562م) شكلگيري مذهب پروتستان در قرن شانزدهم ميلادي و ايجاد انشعاب در مسيحيت زمينهساز منازعاتي شد كه در تاريخ اروپا به جنگهاي مذهبي موسوم ميباشد. در 17 ژانويه 1562م به موجب فرمان صلح نايبالسلطنه شارل نهم، پروتستانها، نوعي آزادي در اعمال مذهبي پيدا كردند. اين وضعيت ميتوانست به حل منازعات بين اين گروه بيانجامد. اما در اول مارس همين سال در جريان عبور رهبر كاتوليكها از منطقه واسي در فرانسه، بين طرفداران دو مذهب درگيري رخ داد كه سبب كشته شدن 23 نفر از پروتستانها گرديد و جنگهاي مذهبي به انتقام از آنها آغاز شد. اين جنگها در هشت مرحله حد فاصل سالهاي 1562 تا 1598م جريان داشت. جنگهاي نخستين به نفع پروتستانها به پايان رسيد تا اينكه اين جنگها پس از 36 سال، در سال 1598م با فرمان هانري چهارم معروف به فرمان نانْتْ، خاتمه يافت. بر اساس اين فرمان يك سري آزاديهايي براي پروتستانها در نظر گرفته شد. از جمله آزادي عقيده، آزادي عبادت خصوصي و دسته جمعي، بهرهمندي از حقوق مدني، بقاي تشكيلات كليساي پروتستان و... . هفتاد سال بعد از آن، در زمان لويي چهاردهم فرمان نانت ملغي گرديد.
14) آغاز سلطنت صد روزه "ناپلئون بُناپارت" پس از فرار او از تبعيدگاه (1815م) در پي ده ماه تبعيد ناپلئون بُناپارت در جزيره اِلب، وي در 27 فوريه 1815م با هزار نفر از افسران و ژنرالهاي وفادار به خود از جزيره گريخت و در اول مارس 1815 به فرانسه بازگشت. بدين ترتيب با ورود ناپلئون به فرانسه، سلطنت صد روزه او نيز آغاز شد. در اين هنگام، ناپلئون براي مقابله با نيروهاي انگليس و پروس كه در بلژيك صفآرايى كرده بودند، حمله پيشگرانهاي به خطوط دفاعي آنها به عمل آورد ولي در اين نبرد كه در دشت واتِرلو در گرفت، در 18 ژوئن 1815م از نيروهاي انگليس و پروس شكست خورد. پس از اين شكست، چون ناپلئون از تجهيز قوا براي ادامه نبرد نااميد شد به نفع پسرش از مقام سلطنت استعفا داد. ولي متحدين به تقاضاي او براي تفويض اين مقام به پسرش اعتنا نكردند و لويي هجدهم بار ديگر بر تخت امپراتوري فرانسه تكيه زد. ناپلئون اين بار به جزيره دور دست سنت هلن در جنوب اقيانوس اطلس تبعيد شد و شش سال بعد در سال 1821م در همانجا مرد. 15) پايان حكومت سلطنتي در فرانسه با خلع ناپلئون سوم از سلطنت (1871م) لويى ناپلئون، برادرزاده ناپلئون بُناپارت، در سال 1848م به رياست جمهوري فرانسه رسيد و از اين زمان جمهوري دوم فرانسه آغاز شد. وي پس از چندي خود را امپراتور فرانسه خواند و 18 سال در اين مقام ماند. عاقبت پس از شكست سنگين فرانسه از آلمان، مجلس ملي فرانسه، ناپلئون سوم، پادشاه اين كشور را از سلطنت خلع و نظام سلطنتي را لغو كرد. با انقراض سلطنت در فرانسه در اول مارس سال 1871، جمهوري سوم در اين كشور آغاز شد. 16) تولد "ريونو آكوتا گاوا" نويسنده و اديب ژاپني (1892م) 17) تصرف جزيره "پورتوريكو" توسط مهاجمان امريكايي (1898م) جزيره پورتوريكو واقع در اقيانوس اطلس در شمال امريكاي جنوبي، در سال 1493م توسط كريستف كلمب كشف شد و از سال 1509م به تصرف استعمارگران اسپانيايى درآمد و حدود 400 سال تحت حاكميت آنها قرار داشت. در اين ميان، قيامهاي متعدد مردمي عليه اسپانيايىها در نيمه اول قرن نوزدهم سركوب شد. در سال 1868 نيز قيام مردمي اگرچه توفيقي نيافت اما مسئله استقلال پورتوريكو مطرح گرديد. با اين حال، در جريان كنفرانس پاريس در سال 1898 مالكيت امريكا بر اين منطقه تثبيت و به عنوان جزئي از خاك امريكا شناسايي شد. امريكا پس از انضمام اين جزيره به خود، آن را به زرّادخانهاي عظيم تبديل كرد، به گونهاي كه در اين جزيره سيزده پايگاه نظامي ايجاد كرده است.
18) درگذشت "مصطفي بارزاني" باني حزب دموكرات كردستان عراق (1979م) ملامصطفي بارزاني، مبارز كُرد و پايهگذار حزب دموكرات كردستان عراق، در سال 1902م در منطقه كردستان اين كشور به دنيا آمد. وي دوران كودكي و جواني خود را در دهكده بارزان در مجاورت مرز ايران و تركيه در داخل عراق سپري كرد و در مكتبخانههاي روستا به تحصيل پرداخت. ملامصطفي بارزاني در 29 سالگي اولين طغيان خود را عليه حكومت بغداد آغاز نمود كه به دستگيري و تبعيد وي به بغداد انجاميد. وي در سال 1944م از نوري سعيد نخستوزير وقت عراق، خواستار خودمختاري كردستان عراق شد كه با مخالفت شديد بغداد مواجه گرديد و بين دو طرف درگيريهايىروي داد. در نبردهاي سنگيني كه بين قواي بارزاني و نيروهاي دولتي روي داد، بيشتر همراهان بارزاني تار و مار شدند و او با باقيمانده افراد خود با تحمل مشقات فراوان به سوي مرزهاي ايران گريخت. ملامصطفي پس از فرار از عراق، در ايران بيكار ننشست و به ياري تشكيلات سياسي شورشيان كرد در كردستان ايران پرداخت. از اين رو توسط رهبر شورشيان كردستان ايران مدال شجاعت دريافت كرد و مدتي نيز به فرماندهي قواي كرد ايران منصوب شد. اما اعزام ارتش حكومت مركزي ايران در سال 1947م (1326ش) به كردستان و سپس آذربايجان ايران، پايان روياهاي بارزاني در ايران بود. پس از اين حمله، ملامصطفي و افرادش گام به گام و شهر به شهر از برابر قواي دولتي ايران عقب نشستند. اما چون مورد تعقيب دولت عراق هم بود، چارهاي جز فرار به اتحاد جماهير شوروي سابق از طريق راههاي كور وصعبالعبور نديد. وي يازده سال در شوروي و پايتختهاي اروپاي شرقي به سر برد تا اينكه با وقوع كودتاي 1958 عراق و سرنگوني رژيم سلطنتي آن، راهي اين كشور شد و مورد استقبال سران كودتا واقع گرديد. با اين حال، بارزاني در سال1961م از عبدالكريم قاسم، رئيس حكومت نظامي عراق، خواستار خودمختاري كردها شد. اين خواسته بارز اين، قاسم را به خشم آورد و به 12 سال آرامش در شمال عراق پايان داد. از اين پس، آتش جنگ بار ديگر در نواحي كردنشين شعلهور گرديد و اين وضعيت در دوران حكومت زمامداران بعدي نيز ادامه يافت. با اين حال ملامصطفي در دوران حكومت احمدحسن البكر توانست با برخورداري از حمايت مالي و نظامي شاه مخلوع ايران، تجديد قوا كند و حملات عليه عراق را شدت بخشد. نقطه پايان اين درگيريها، انعقاد پيمان 1975 الجزيره بود و از آن پس، بارزاني در ايران به صورت تحت نظر زندگي ميكرد. ملامصطفي بارزاني در سال 1979م دچار بيماري سرطان شد و هنگامي كه براي معالجه در امريكا حضور داشت، در اول مارس 1979م در 77 سالگي درگذشت.
19) روز ملي و استقلال "بوسني و هرزگوين" (1992م) سرزمين بوسني و هرزگوين از سدههاي گذشته، تحت حكومت و فرمان اتريش و مجارستان بود، در حالي كه اسماً در امپراتوري عثماني قرار داشت. در سال 1908م اتريش - مجارستان همه آن را به خود ملحق كرد و پس از پايان جنگ جهاني دوم، بوسني و هرزگوين ضميمه كشور جديد يوگسلاوي گرديد. در اين زمان، اگرچه، اين سرزمين از حق خودمختاري و آزاديهاي اجتماعي و مذهبي تا اندازهاي برخوردار بود، ولي تعارض و نارضايى در ميان مردم محسوس بود. در آوريل 1990م حزب كمونيست يوگسلاوي منحل شد و اولين انتخابات چند حزبيِ بعد از جنگ در آن كشور برپا گرديد. پس از چندي در 15 اكتبر 1991، مجلس ملي بوسني، راي به استقلال كامل و جدايى آن از يوگسلاوي سابق داد و در اول مارس 1992م پس از يك همهپرسي، بوسني و هرزگوين، صربستان و كرواسي هر يك استقلال كامل يافتند. اما از اين پس، بوسني مورد حمله صربها و كرواتها قرار گرفت و به ويژه از جانب صربستان خسارات جاني و مالي فراواني بر بوسني وارد گرديد و تا نيمه سال 1993م، اين سرزمين در آتش ناامني و قتل و غارت صربستان قرار داشت. اين جنگها تا زمان انعقاد قرارداد صلح دِيتون در سال 1996م ادامه يافت و دهها هزار نفر را به كشتن داد و خسارات فراواني به بار آورد. لازم به ذكر است كه در اين ميان، جمهوري اسلامي ايران، كمكهاي انسان دوستانه فراواني براي مردم مسلمان بوسني ارسال كرد كه اين امر در ادامه مقاومت و پيروزي مبارزان مسلمان بوسني تاثيري فراوان داشت. هر چند پس از ايجاد ثبات در منطقه، كمكهاي ايران مورد بيمهري قرار گرفت و حضور جمهوري اسلامي در منطقه كمرنگ شد. كشور بوسني و هرزگوين در اروپاي جنوبي و شمال غربي شبه جزيره بالكان واقع شده است. بوسني و هرزگوين حدود 51/129 كيلومتر مربع مساحت و در حدود 4 ميليون نفر جمعيت دارد. پيشبيني ميشود كه جمعيت آن تا سال 2025 حدود 4/5 ميليون نفر گردد. اكثريت مردم بوسني مليت بوسنيايى داشته و به 3 زبان رسمي بوسنيايى، كروات و صرب صحبت ميكنند و اكثراً پيرو آيين اسلام هستند. پايتخت بوسني و هرزگوين، سارايوو و شهرهاي مهم آن توزلا، بيهاچ و موستار ميباشد واحد پول اين كشور مسلمان اروپايي ماركاي بوسني و هرزگوين ميباشد. اين كشور با نظام سياسي جمهوري فدرال چند حزبي با 2 مجلس قانونگزاري اداره ميشود. اول مارس سالروز رفراندوم استقلال اين كشور در سال 1992م را روز ملي بوسني و هرزگوين نامگذاري كردهاند. 20) درگذشت "ژان گاتمن" پايهگذار جغرافياي سياسي نوين (1994م)
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 452]
صفحات پیشنهادی
11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009
1 مارس 2009 – 11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009-11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009 1) 11اسفندماه سال1324هجري شمسي: براساس ...
1 مارس 2009 – 11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009-11 اسفند 1387 / 3 ربیع الاول 1430 / 1 مارس 2009 1) 11اسفندماه سال1324هجري شمسي: براساس ...
12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول 1430 / 2 مارس 2009
12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول 1430 / 2 مارس 2009-12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول 1430 / 2 مارس 2009 1) 12اسفندماه سال1299هجري ... 3) آغاز عمليات كربلاي7 در منطقه حاج عمران، توسط ارتش جمهوري اسلامي 1365ش: در ...
12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول 1430 / 2 مارس 2009-12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 12 اسفند 1387 / 4 ربیع الاول 1430 / 2 مارس 2009 1) 12اسفندماه سال1299هجري ... 3) آغاز عمليات كربلاي7 در منطقه حاج عمران، توسط ارتش جمهوري اسلامي 1365ش: در ...
21 اسفند 1387 / 13 ربیع الاول 1430 / 11 مارس 2009
21 اسفند 1387 / 13 ربیع الاول 1430 / 11 مارس 2009 1) 21اسفندماه ... 3) 21اسفندماه سال1373هجري شمسي: حاج شيخ محمّد طيّب علايي نژاد روحاني متعهد و مبارز ايراني ...
21 اسفند 1387 / 13 ربیع الاول 1430 / 11 مارس 2009 1) 21اسفندماه ... 3) 21اسفندماه سال1373هجري شمسي: حاج شيخ محمّد طيّب علايي نژاد روحاني متعهد و مبارز ايراني ...
19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول 1430 / 9 مارس 2009
19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول 1430 / 9 مارس 2009-19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول ... 19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول 1430 / 9 مارس 2009 1) 19اسفندماه سال1360هجري ... 3) 19اسفندماه سال1367هجري شمسي: دكترعباس رياضي كرماني منجّم و رياضيدان ...
19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول 1430 / 9 مارس 2009-19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول ... 19 اسفند 1387 / 11 ربیع الاول 1430 / 9 مارس 2009 1) 19اسفندماه سال1360هجري ... 3) 19اسفندماه سال1367هجري شمسي: دكترعباس رياضي كرماني منجّم و رياضيدان ...
26 اسفند 1387 / 18 ربیع الاول 1430 / 16 مارس 2009
16 مارس 2009 – 26 اسفند 1387 / 18 ربیع الاول 1430 / 16 مارس 2009-26 اسفند 1387 / 18 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 3) 26اسفندماه سال1359هجري شمسي: عمليات امام مهدي(عج) به همّت جان ... 7) آغاز بناي مسجدالنبي در مدينةالرسول به دست مبارك پيامبر اكرم و ياران (1 ق) پس از ...
16 مارس 2009 – 26 اسفند 1387 / 18 ربیع الاول 1430 / 16 مارس 2009-26 اسفند 1387 / 18 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 3) 26اسفندماه سال1359هجري شمسي: عمليات امام مهدي(عج) به همّت جان ... 7) آغاز بناي مسجدالنبي در مدينةالرسول به دست مبارك پيامبر اكرم و ياران (1 ق) پس از ...
13 اسفند 1387 / 5 ربیع الاول 1430 / 3 مارس 2009
13 اسفند 1387 / 5 ربیع الاول 1430 / 3 مارس 2009 1) 13اسفندماه سال1357هجري شمسي: به فرمان حضرت امام خميني(ره) رهبرفقيد انقلاب اسلامي بنياد مستضعفان تشكيل ...
13 اسفند 1387 / 5 ربیع الاول 1430 / 3 مارس 2009 1) 13اسفندماه سال1357هجري شمسي: به فرمان حضرت امام خميني(ره) رهبرفقيد انقلاب اسلامي بنياد مستضعفان تشكيل ...
25 اسفند 1387 / 17 ربیع الاول 1430 / 15 مارس 2009
25 اسفند 1387 / 17 ربیع الاول 1430 / 15 مارس 2009-25 اسفند 1387 / 17 ربیع الاول ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 1) میلاد حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه واله) و میلاد حضرت امام جعفر صادق ... 3) ارتحال حجه الاسلام و المسلمين سيد احمد خمينى : 25 اسفند 1373 سيد احمد در 24 ...
25 اسفند 1387 / 17 ربیع الاول 1430 / 15 مارس 2009-25 اسفند 1387 / 17 ربیع الاول ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 1) میلاد حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه واله) و میلاد حضرت امام جعفر صادق ... 3) ارتحال حجه الاسلام و المسلمين سيد احمد خمينى : 25 اسفند 1373 سيد احمد در 24 ...
20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 مارس 2009
20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 مارس 2009-20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 مارس 2009 1) 20اسفندماه ... 3) 20 اسفند 1328 : رونویسی از کتیبههای فُرس میانه در نقش رستم و نقش رجب ...
20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 مارس 2009-20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 20 اسفند 1387 / 12 ربیع الاول 1430 / 10 مارس 2009 1) 20اسفندماه ... 3) 20 اسفند 1328 : رونویسی از کتیبههای فُرس میانه در نقش رستم و نقش رجب ...
17 اسفند 1387 / 9 ربیع الاول 1430 / 7 مارس 2009
17 اسفند 1387 / 9 ربیع الاول 1430 / 7 مارس 2009-17 اسفند 1387 / 9 ربیع الاول 1430 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 1) سالروز شهادت سردار خیبر شهید محمد ابراهیم همت : محد ابراهیم همت به روز 12 ... 3) 17اسفندماه سال1368هجري شمسي: استاد حسين قوامي ازاستادان پرآوازه موسيقي ...
17 اسفند 1387 / 9 ربیع الاول 1430 / 7 مارس 2009-17 اسفند 1387 / 9 ربیع الاول 1430 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 1) سالروز شهادت سردار خیبر شهید محمد ابراهیم همت : محد ابراهیم همت به روز 12 ... 3) 17اسفندماه سال1368هجري شمسي: استاد حسين قوامي ازاستادان پرآوازه موسيقي ...
14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول 1430 / 4 مارس 2009
14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول 1430 / 4 مارس 2009-14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول 1430 / 4 مارس 2009 1) 14اسفندماه سال1235هجري ... 3) 14اسفندماه سال1357هجري شمسي: فرمان حضرت امام (ره) مبني برتشكيل كميته امداد ...
14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول 1430 / 4 مارس 2009-14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 14 اسفند 1387 / 6 ربیع الاول 1430 / 4 مارس 2009 1) 14اسفندماه سال1235هجري ... 3) 14اسفندماه سال1357هجري شمسي: فرمان حضرت امام (ره) مبني برتشكيل كميته امداد ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها