تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837393727
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009
1) 7صفرسال128هجري قمري: « حضرت امام موسي كاظم (علیه السلام)» هفتمين امام مسلمانان و شيعيان جهان دراَبواء ميان مكه و مدينه پاي به عرصه حيات نهادند. دوران زندگي اين امام بزرگواررا مي توان به دو دوره تقسيم كرد. بخش نخست تا 20سالگي امام را دربرمي گيرد و بخش بعدي دوره35ساله امامت ايشان است. عصري كه دوران شكوفايي و گسترش علم و دانش و توسعه روابط اجتماعي با ملتهاي ديگربود. دراين ايام مبارزه استدلالي و اخلاقي با مفاسد رواج يافت و مهم ترازهمه آزادي تفكريكي ازاصول شمرده شد.امام موسي كاظم (ع) به تعليم فروع فقه جعفري پرداختند و با بيانات لطيف و روان خويش حقايق ديني و نكات اخلاقي را براي امت خويش آشكارمي ساختند. ازسوي ديگر400فقيه و متكلم را مأموركردند كه اصول مكتب جعفري را به اطراف و اكناف منتشركنند. اقدامات امام موسي كاظم(ع) هارون خليفه عباسي را دچارهراس ساخت و اين خليفه ستمگرامام هفتم را درزندان مسموم شهيد كرد. مهمترين لقب اين امام هُمام، كاظم به معناي فروخورنده خشم است.
2) 15 بهمن ماه سال 1357 هجري شمسي: پس از تعيين اعضاي شوراي انقلاب حضرت امام خميني(ره)رهبر فقيه انقلاب اسلامي رئيس دولت موقت را نيز برگزيدند. حضرت امام در حكم خويش برنامه ها و وظايف دولت موقت را نيز برگزيدند. حضرت امام در حكم خويش برنامه ها و وظايف دولت موقت را معين كرده بودندو اين دولت را موظف كردن همه پرسي درباره تغيير نظام سياسي كشور و تشكيل مجلس مؤسسان براي تصويب قانون اساسي نظام جديد اقدام كند. همچنان كاركنان نخست وزيري به منظور پشتباني از مبارزات خونين ملت مسلمان و در جهت همبستگي با اين نهضت اعتصاب كردند. در چند پايگاه هوايي نيز قيام هايي برضد رژيم و به جانبداري از قيام مردم مسلمان صورت گرفت. كه به بازداشت عده زيادي از افراد نيروي هوايي منجر شد. در تهران و شهر هاي ديگر كشور با وجود برقراري حكومت نظامي عده زيادي از مردم در خيابانها به تظاهرات پرداختندو در درگيرهايي كه روي داد شماري از مردم مجروح شدند.
3) گذاشتن سنگ بناي دانشگاه تهران (1313ش) طرح تأسيس دانشگاه تهران در سال 1313 شمسي به صورت لايحه قانوني به مجلس شوراي ملي ارائه شد و پس از تصويب به مرحله اجرا در آمد. دانشگاه تهران از مدارس عالي آن زمان مانند مدرسه عالي طب و مدرسه حقوق و علوم تشكيل ميشد. اين دانشگاه در بدو تأسيس شامل شش دانشكده به نامهاي: علوم طبي، انساني، تربيتي، سياسي، اقتصادي و فني بود و رياست آن را از سال تأسيس تا سال 1317 شمسي دكتر عيسي صديق با همكاري دكتر علي اصغر حكمت به عهده داشتند. استقلال دانشگاه تهران از نظر اداري و فني در زمان وزارت دكتر علي اكبر سياسي در 1321 ش عملي شد و نخستين بار بر طبق مقررات قانون استقلال دانشگاه، رئيسان دانشكدهها از ميان استادان و با موافقت نظر و رأي آنان برگزيده شدند. همچنين رييس دانشگاه نيز از ميان رييس دانشكدهها به رأي شوراي دانشگاه انتخاب گرديد.
4) ترور ناكام "محمدرضا پهلوي" در جريان مراسم سالگرد تأسيس دانشگاه تهران (1327ش) در روز پانزدهم بهمن 1327 ش، طبق معمول سالهاي گذشته، محمدرضا پهلوي در مراسم جشن سالگرد تأسيس دانشگاه تهران شركت كرد كه با سوء قصد يكي از عكاسان مواجه گرديد ولي آسيبي به وي وارد نشد. پس از اين حادثه ، حكومت نظامي در شهر اعلام گرديد و تحقيقات درباره ضارب آغاز شد و نتيجه تحقيقات به اين منجر گرديد كه ضارب از اعضاي حزب توده ايران بوده است. از اينرو حزب توده نيز غيرقانوني اعلام شد و فعّالان آن به زندان افتادند. اين ترور، زمينه تأسيس مجلس مؤسسان را براي افزايش اختيارات شاه پديد آورد كه در آن ، شاه حق انحلال مجلس شوراي ملي را به دست آورد. اين مجلس در نهايت دو ماه و نيم بعد در اول ارديبهشت 1328 ش گشايش يافت. 5) رحلت عالم، فقيه و اديب بزرگوار، آيت اللَّه "ملا محمد جواد صافي گلپايگاني" (1337 ش) آيتاللَّه آخوند ملامحمد جواد صافي گلپايگاني در سال 1294 ش (1287 ق) در بيت علم و تقوا در گلپايگان به دنيا آمد. وي به اقتضاي شوق فطري و سيره خانوادگي، از همان آغاز نوجواني، به تحصيل علوم ديني روي آورد و پس از اتمام مقدمات و سطح، در محضر حضرات آيات: سيد محمد باقردرچهاي، ميرزا جهانگير خان قشقايي، حاجآقا نوراللَّه اصفهاني، آقا محمدتقي نجفي اصفهاني، ميرزا هاشم چهارسوقي خوانساري و شيخ محمدعلي ثقة الاسلام به مدراج بالا علمي دست يافت. آيتاللَّه صافيكه از همدرسان حضرات آيات سيد حسين بروجردي، حاج آقا رحيم ارباب و سيد ابوالحسن اصفهاني بود، از آن پس به تدريس روي آورد و همزمان به درس آيتاللَّه شيخ فضلاللَّه نوري در تهران حاضر شد. ايشان پس از آن ساكن گلپايگان گرديد و ضمن تدريس و تأليف به ارشاد مردم پرداخت ضمن اين كه از فعاليتهاي سياسي نيز غافل نبود. از جمله اقدامات ايشان، ميتوان مبارزه بيامان با انحرافات و مفاسد ديني مانند بهائيت و تصوف دروغين، مخالفت با خانها و فئودالها، رويارويي با كشف حجاب و مفاسد دوران پهلوي و احياء شعائر ديني و بزرگداشتهاي مذهبي نام برد. همچنين از آيتاللَّه صافي تأليفات گوناگون بر جاي مانده كه رسالههاي متعدد فقهي، مصباح الفلاح در 2 جلد در اخلاق، گنجينه گهر در حديث و ديوان اشعار از آن جمله است. سرانجام آن بزرگوار در شب پانزدهم بهمن 1337 ش برابر با 25 رجب 1378 ق در هشتاد و هشت سالگي در گلپايگان بدرود حيات گفت و پس از تشييع باشكوه در زادگاهش و نيز قم و نماز آيتاللَّه بروجردي، در مسجد بالاسر حرم حضرت معصومه(س) مدفون گرديد.
6) پيام "امام خميني"(ره) مبني بر ادامه مبارزه و اعتصابات تا پيروزي نهايي (1357ش)
7) مخالفت بختيار با تشكيل دولت موقت انقلاب (1357 ش) در حالي كه پس از ورود امام به ايران، مبارزات مردم با رژيم شاه با سرعت بيشتري به هدف خود نزديك ميشد، شاپور بختيار، آخرين نخستوزير اين رژيم در مصاحبهاي تلاش كرد تا مردم را آرام كند. وي كه با تظاهر به دموكراسي و آزاديخواهي ميكوشيد مردم را از ادامه انقلاب منصرف كند، در اين مصاحبه اعلام كرد كه به امام خميني اجازه نميدهد دولت موقت تشكيل دهد. اين در حالي بود كه به خاطر تشديد تظاهرات و اعتصابهاي مردم در شهرهاي مختلف، تمرّد و فرار نظاميان از پادگانها و همچنين استعفاي پيدرپي مقامات دولتي و نمايندگان مجلس، كنترل كشور عملاً از دست حكومت خارج شده بود.
8) راه اندازي پالايشگاه بيد بلند (1362ش) 9) 7صفرسال1308هجري قمري: ميرزا محمد علي حبيب آبادي متخلص به معلم شاعر و مؤلف بزرگ ايراني درقريه حبيب آباد اصفهان بدنيا آمد. او تحصيلات علوم قديم را دركنارآموختن علوم جديد به انجام رساند اما بيش ازهرچيزبه شعرعلاقه داشت. ازاين رو ازسال1324هجري قمري به سرودن شعرپرداخت و ابتدا آزاد، و سپس معلم متخلص مي كرد. ازميرزا محمد علي حبيب آبادي آثاري باقيست كه ازميان آنها«مَكارمُ الآثار درباره احوال فضلا و علما، مقامات معنوي و احوال شيخ الاسلام هاي اصفهان» را مي توان برشمرد.
10) 7صفرسال1411هجري قمري: حضرت آيت الله العظمي سيّد شهاب الدّين مرعشي نجفي ازمراجع بزرگ شيعيان جهان بدرود حيات گفت. نَسَب اين عالم بزرگواربا چندين واسطه به امام زين العابدين (علیه السلام) مي رسد. ايشان پس ازسفربه ايران درسال1342هجري قمري ابتدا درمشهد و سپس درقم حوزه تدريس تشكيل داد و تا پايان عمردرهمين شهرمقدّس مسكن گزيد. آيت الله مرعشي نجفي علاوه برچندين باب مدرسه، كتابخانه عمومي درقم تأسيس كرد كه مهمترين اثرايشان است. اين مركزازجمله بزرگترين كتابخانه هاي جهان اسلام است. ازآثارتأليفي اين عالم بزرگواركتاب «مُلحَقاتُ اِحقاقِ الحَق» را مي توان نام برد كه مستندترين اثري است كه تاكنون درمناقب اهل بيت عليهم السّلام نگاشته اند. 11) سوم فوريه سال 1882 ميلادي : نخستين بار در تاريخ بشر براي هدايت جريان برق از سيم مسي استفاده شد. ساموتل مورس اولين دانشمندي بود كه از مس به منزله بهترين هادي الكتريسيته استفاده كرد. 1100 فوت سيم مسي را بدور اتاق خود كشيد و از يك سر آن جريان الكتريسيته را عبور داد و از سر ديگر آن نيروي برق دريافت كرد. مورس با اين آزمايش دريافت كه مس بيشتر از هر فلز ديگري قدرت هدايت جريان الكتريسيته را دارد. 12) سوم فوريه سال 1943 ميلادي : نبرد استالينگراد از خونين ترين و مشهورترين جنگهاي جهاني دوم در جبهه شرق اروپا در روسيه شوروي آغاز شد. اين نبرد حدود دويست روز بطول انجاميد و با شكست كامل آلماني ها و اسارت كليه افراد آلماني پايان يافت. گفتني است كه در سال 1992 ميلادي اولين بار مورخان روس فاش كردند. كه در نبرد استالينگراد بيش از يك ميليون سرباز روسي جان خود را از دست دادند.
13) روز استقلال "يونان" از امپراتوري عثماني (1830م) يونان كشوري در جنوب شرقي اروپا و بر كرانه شمالي درياي مديترانه واقع شده است. مساحت آن 131/957 كيلومتر مربع و جمعيت آن قريب به 11 ميليون نفر ميباشد. پايتخت يونان شهر آتن و شهرهاي مهم آن تسالونيكي،پيرايوس و پاتراي است. بيش از 95% مردم يونان مسيحي ارتدوكس و 1/3 درصد مسلمانند. نظام سياسي يونان جمهوري است و واحد پول آن "دراخما" بود كه با رواج يافتن پول واحد اروپائي، يورو جايگزين آن گرديد. اكثريت مردم يونان ملّيت يوناني داشته و به زبان يوناني جديد صحبت ميكنند. 25 مارس سال 1821م، يادآور آغاز نبرد آزادي بخش عليه عثماني در يونان به نام روز ملّي نام گذاري شده است. يونان يكي از قديميترين تمدنهاي جهان است كه از هزار سال قبل از ميلاد واحدهاي مسكوني و سياسي در آن تشكيل شده بود. 338 سال قبل از ميلاد، پادشاه مقدونيه، يونان را ضميمه امپراتوري روم گرداند. امپراتوري عثماني از سال 1456م دوران تسلط چهارصد ساله خود را بر اين كشور آغاز كرد. از سال 1821م، قيام يونانيها عليه عثماني، با حمايت برخي دولتهاي اروپايي به ويژه روسيه، فرانسه و انگليس آغاز شد و سرانجام، در سوم فوريه سال 1830، يونان باحكومت پادشاهي به استقلال دست يافت. يونان در طول قرن نوزدهم، درگير نزاعهاي داخلي و جنگهاي خارجي بود و با اعلام پايان حكومت سلطنتي در 1973، آرامش در اين كشور حاكم گرديد. 14) آغاز اولين شورش سياهان امريكا براي احقاق حقوق سياسي و اجتماعي خود (1859م) 15) حمله قواي آلمان وعثماني به كانال سوئز در جريان جنگ جهاني اول (1915م) در جريان جنگ جهاني اول، كانال سوئز كه تحت تصرف انگليس بود، مورد حمله نيروهاي مشترك آلمان و امپراتوري عثماني قرار گرفت. از آن جا كه كانال سوئز، درياي مديترانه را به درياي سرخ متصل ميكند تسلط بر اين نقطه براي هر دو طرف جنگ، بسيار حائز اهميت بود. اگر انگليس اين كانال را از دست ميداد، مستعمراتش در آسيا نيز در معرض خطر جدي قرار ميگرفت. به همين علت نيروهاي انگليسي در مقابل تهاجم مشترك آلمان و عثماني براي تصرف كانال سوئز به شدت مقاومت كردند و مهاجمين را شكست دادند. اين كانال تا 1956م كه جمال عبدالناصر رهبر مصر، آن را ملي اعلام كرد در اشغال انگليس باقي ماند.
16) مرگ "وودرو ويلسون" بيست و هشتمين رئيس جمهور امريكا (1924م) وودرو ويلسون بيست و هشتمين رئيس جمهور امريكا در 28 دسامبر 1856م در ايالت ويرجينيا متولد شد. وي پس از طي تحصيلات خود، وارد فعاليتهاي سياسي شد. ويلسون در سال 1912 فرماندار ايالت نيوجرسي گرديد و در 1913م در 57 سالگي به رياست جمهوري امريكا دست يافت. ويلسون به مراتب بيش از رؤساي جمهور قبلي امريكا توسعهطلب و ماجراجو بود. او نيز مانند حاكمان پيشين ايالات متحده، بيشترين حجم مداخلات خود را در منطقه امريكاي مركزي متمركز كرد. حجم دخالتهاي نظامي ويلسون در محدوده حوزه كارائيب و امريكاي مركزي از حجم مداخلات ساير دولتهايى كه قبل از وي در طول تاريخ پس از استقلال امريكا به دست تعرض و تجاوز در اين منطقه زده بودند، بيشتر بود. اين امر بيشتر به خاطر آغاز استفاده از كانال استراتژيك پاناما در سال 1914م بود. كانالي كه در آغاز حكومت ويلسون، ميدان رزمايش نيروي دريايى را در دو سمت كشورهاي امريكاي مركزي در اقيانوس اطلس و آرام توسعه ميداد. دوران حكومت ويلسون مملو از مداخلات و تجاوزات نظامي اين كشور به نقاط مختلف جهان بود. به طوري كه امريكا در نيمي از سالهاي زمامداري ويلسون درگير جنگهاي خانمانبرانداز بود.گويى گذشت زمان نسبت مستقيمي با ميزان تعرّضات خارجي امريكايىها داشت. ويلسون در سال 1915 به هائيتي، در سال 1916 به دومينيكن، در سال 1917 به كوبا و در سال 1920 به گواتمالا، حمله نظامي كرد. تمامي اين تجاوزات و لشكركشيها در شرايطي اتفاق افتاد كه حكومت ويلسون در دومين سال زمامداري خود، در جبهههاي مختلف جنگ جهاني اول به سختي درگير بود در خلال جنگ و در سالهاي پس از آن، دولت ويلسون بزرگترين وام دهنده و كمككننده به كشورهاي خسارت ديده جنگ به شمار ميرفت. در خلال جنگ جهاني اول و پس از آن، ضعف عمومي دولتهاي اروپايى فرصت مناسبي به گروههاي انحصاري مهم امريكا داد تا با طرحريزي نقشههاي بلند مدت اقتصادي، نهايت بهرهبرداري را از وضع موجود ببرند و سرمايهگذاري و سود فراواني نمايند، به طوري كه باعث شد كه مراكز ثقل اقتصاد عمومي و سياست جهاني از اروپا به امريكا متصل شود. در طول سالهاي بعد از جنگ جهاني اول، ايالات متحده كوشيد با دادن وامهاي كلان به دولتهاي امريكاي لاتين و با برسر كار آوردن رژيمهاي دست نشانده در اين كشورها، جاي پاي خود را در منطقه بيش از پيش محكم كند. همچنين ويلسون با انجام سرمايهگذاريهاي وسيع در كشورهاي ديگر، سود هنگفتي را روانه خزانه امريكا نمود به طوري كه ذخيره طلاي امريكا كه در سال 1914م 1800 ميليون دلار بود در سال 1925م به رقم شگفت آور 4500 ميليارد دلار ترقي يافت كه معادل نيمي از ذخاير طلاي جهان بود. ويلسون پس از پايان جنگ جهاني اول، چون سهم امريكا را از منابع زرخير كشورهاي افريقا و آسيا را ناچيز ديد، فريبكارانه اعلام كرد كه صلح آتيه نبايد متكي به قدرت و تسلط استعماري باشد، بلكه يك سيستم بينالمللي بايد به وجود آيد تا آزادي و حرمت و حقوق كليه دولتها براساس آن محترم شناخته شود و كليد اين سيستم نيز در دستقرار گيرد. برهمين اساس، ويلسون در هشتم ژانويه 1918م اعلاميه چهارده مادهاي خود را صادر كرد و تلاش نمود تا از اين راه قدرتي به اصطلاح معنوي براي امريكا دست و پا كند. ويلسون همچنين مبتكر و رئيس كنفرانسصلح وِرساي در سال 1919م بود كه منجر به انعقاد معاهده ورساي و ظهور جامعه ملل از متن پيمان گرديد. وودرو ويلسون تا سال 1921م به مدت دو دوره، رياست جمهوري امريكا را بر عهده داشت و سرانجام دو هفته پس از مرگ لنين، در سوم فوريه 1924م در شصت و هشت سالگي درگذشت.
17) انتخاب "ياسر عرفات" به رهبري سازمان آزاديبخش فلسطين (1968م) محمد عبدالرئوف ياسر معروف به ياسر عرفات مبارز فلسطيني و رئيس سازمان آزاديبخش فلسطين در چهارم اوت سال 1929م در بيتالمقدس به دنيا آمد. او پس از تحصيل در دانشگاه قاهره به جامعه دانشجويان مبارز فلسطيني پيوست و در سال 1956م جنبش فتح را بنيان نهاد. عرفات در جريان جنگ 6 روزه در كنار ارتشهاي عربي، عليه رژيم اسرائيل جنگيد و بالاخره در سوم فوريه 1968 به رياست سازمان آزادي بخش فلسطين موسوم به ساف، متشكل از هشت گروه چريكي مسلح، رسيد. ياسر عرفات پس از آن كه در سپتامبر 1970م، تعداد زيادي از نيروهايش به دست ارتش اردن در داخل آن كشور كشته شدند براي حفظ جان دهها هزار فلسطيني، رويّه همزيستي مسالمتآميز را در پيش گرفت و با وساطت برخي رهبران دول عربي، با شاه حسين اردني كنار آمد. عرفات در دهه 1980م به عنوان يك عنصر سياسي مطرح، از روشهاي خشونتبار چريكي فاصله گرفت و با سفرهاي مكرر به پايتختهاي عربي، ميليونها دلار پول نقد براي مخارج گروه فتح جمعآوري نمود. با اين حال، حوادث سال 1982م لبنان و لشكركشي نيروهاي رژيم صهيونيستي به اين كشور كه مقدمه خلع سلاح عموم فلسطينيان مقيم لبنان و سپس اخراج آنها از اين كشور گرديد، ضربه بزرگي بر پيكر فتح و وجهه عرفات وارد آورد. تلاش مشترك دولتهاي غربي در طول اين دهه، حذف تدريجي نقش و نفوذ عرفات و سازمانش در معادلات سياسي منطقه نيز با موفقيت نسبي توام بود. عرفات نيز متقابلاً تنها راه خروج خود از انزوا نزد دولتهاي منطقه و جهان را نزديك شدن هرچه بيشتر به امريكا و رژيم صهيونيستي ديد. حاصل تلاش عرفات در اين رهگذر و براي بازپسگيري اراضي اشغال شده فلسطين، در نهايت به انعقاد قراردادي منجر گشت كه تنها سه درصد از خاك فلسطين را در اختيار وي قرار ميداد، در حقيقت، پس از امضاي اين قرارداد، عرفات و نيروهاي وفادارش در اين اراضي، به عنوان حامي و مدافع منافع اسرائيل شناخته شدند. اين پيمان با موجي از محكوميت گروههاي اسلامي در سراسر جهان مواجه شد و عرفات از امضاي اين قرارداد و قراردادهاي مشابه بعدي، سودي براي فلسطينيان به ارمغان نياورد.
18) كودتا در پاراگوئه و سرنگوني "اِسْتِروسْنِر" ديكتاتور اين كشور (1989م)
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]
صفحات پیشنهادی
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009 1) 7صفرسال128هجري قمري: « حضرت امام موسي كاظم (علیه السلام)» هفتمين امام مسلمانان و شيعيان جهان دراَبواء ميان مكه ...
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009 1) 7صفرسال128هجري قمري: « حضرت امام موسي كاظم (علیه السلام)» هفتمين امام مسلمانان و شيعيان جهان دراَبواء ميان مكه ...
27 بهمن 1387 / 19 صفر المظفر 1430 / 15 فوریه 2009
27 بهمن 1387 / 19 صفر المظفر 1430 / 15 فوریه 2009-27 بهمن 1387 / 19 صفر المظفر ... 3) تصويب اولين برنامه هفت ساله ايران توسط مجلس شوراي ملي (1327ش) 4) رحلت ... 7) 19صفرسال1250هجري قمري: سيد عبدالباقي آلوسي بغدادي ازعلماي گرانقدراهل ...
27 بهمن 1387 / 19 صفر المظفر 1430 / 15 فوریه 2009-27 بهمن 1387 / 19 صفر المظفر ... 3) تصويب اولين برنامه هفت ساله ايران توسط مجلس شوراي ملي (1327ش) 4) رحلت ... 7) 19صفرسال1250هجري قمري: سيد عبدالباقي آلوسي بغدادي ازعلماي گرانقدراهل ...
23 بهمن 1387 / 15 صفر المظفر 1430 / 11 فوریه 2009
23 بهمن 1387 / 15 صفر المظفر 1430 / 11 فوریه 2009 1) 23بهمن ماه ... 3) آغاز اولين برنامه مذهبي در راديو تهران (1320ش) 4) آغاز به كار رسمي دولت موقت انقلاب (1357 ... 7) حمله موشكي مقابله به مثل ايران عليه شهرهاي عراق (1362 ش): باگذشت نزديك به چهل ماه ...
23 بهمن 1387 / 15 صفر المظفر 1430 / 11 فوریه 2009 1) 23بهمن ماه ... 3) آغاز اولين برنامه مذهبي در راديو تهران (1320ش) 4) آغاز به كار رسمي دولت موقت انقلاب (1357 ... 7) حمله موشكي مقابله به مثل ايران عليه شهرهاي عراق (1362 ش): باگذشت نزديك به چهل ماه ...
28 بهمن 1387 / 20 صفر المظفر 1430 / 16 فوریه 2009
16 فوريه 2009 – 28 بهمن 1387 / 20 صفر المظفر 1430 / 16 فوریه 2009-28 بهمن 1387 / 20 صفر ... 3) 28 بهمن ماه سال 1362 هجري شمسي: شيخ راغِب حَرب امام جمعه شهرك جَبشيت ... 7) 20صفرسال61هجري قمري: دراربعين سالارشهيدان حضرت امام حسين(ع) اهل بيت .... 15) آغاز استفاده از "حق وتو" در سازمان ملل متحد(1946م): يك سال پس از تأسيس ...
16 فوريه 2009 – 28 بهمن 1387 / 20 صفر المظفر 1430 / 16 فوریه 2009-28 بهمن 1387 / 20 صفر ... 3) 28 بهمن ماه سال 1362 هجري شمسي: شيخ راغِب حَرب امام جمعه شهرك جَبشيت ... 7) 20صفرسال61هجري قمري: دراربعين سالارشهيدان حضرت امام حسين(ع) اهل بيت .... 15) آغاز استفاده از "حق وتو" در سازمان ملل متحد(1946م): يك سال پس از تأسيس ...
19 بهمن 1387 / 11 صفرالمظفر 1430 / 7 فوریه 2009
19 بهمن 1387 / 11 صفرالمظفر 1430 / 7 فوریه 2009 1) 19بهمن ماه سال1357 هجري شمسي: ... 3) فرار "جعفر شريف امامي" نخست وزير رژيم پهلوي در پي فراگير شدن نهضت .... آغاز سلطنت "ملكه اليزابت دوم" در انگلستان (1952م) 15) بمباران گسترده ويتنام ...
19 بهمن 1387 / 11 صفرالمظفر 1430 / 7 فوریه 2009 1) 19بهمن ماه سال1357 هجري شمسي: ... 3) فرار "جعفر شريف امامي" نخست وزير رژيم پهلوي در پي فراگير شدن نهضت .... آغاز سلطنت "ملكه اليزابت دوم" در انگلستان (1952م) 15) بمباران گسترده ويتنام ...
21 بهمن 1387 / 13 صفر المظفر 1430 / 9 فوریه 2009
9 فوريه 2009 – 21 بهمن 1387 / 13 صفر المظفر 1430 / 9 فوریه 2009 1) 21بهمن ماه سال 1334 هجري ... 3) شكسته شدن حكومت نظامي به فرمان "امام خميني" توسط مردم انقلابي ايران ... 7) عمليات تحريرالقدس، در منطقه دربنديخان توسط سپاه (1362ش): عمليات .... 15) درگذشت "والنتين كونرار" نويسنده و اديب معروف فرانسوي (1675م): والنتين ...
9 فوريه 2009 – 21 بهمن 1387 / 13 صفر المظفر 1430 / 9 فوریه 2009 1) 21بهمن ماه سال 1334 هجري ... 3) شكسته شدن حكومت نظامي به فرمان "امام خميني" توسط مردم انقلابي ايران ... 7) عمليات تحريرالقدس، در منطقه دربنديخان توسط سپاه (1362ش): عمليات .... 15) درگذشت "والنتين كونرار" نويسنده و اديب معروف فرانسوي (1675م): والنتين ...
24 بهمن 1387 / 16 صفر المظفر 1430 / 12 فوریه 2009
24 بهمن 1387 / 16 صفر المظفر 1430 / 12 فوریه 2009 1) 24بهمن ماه سال1335هجري شمسي: ... 3) ارتحال عالم مجاهد آيتاللَّه "شيخ سلمان خاقاني" (1366 ش): آيتاللَّه شيخ سلمان خاقاني در سال ... 7) تسلط سپاهيان اسلام بر ناحيهي "تخارستان" در خراسان (122 ق) ... جمعيت شيلي بيش از 15 ميليون نفر كه اكثريت مسيحي و عمدتاً كاتوليك مذهبند.
24 بهمن 1387 / 16 صفر المظفر 1430 / 12 فوریه 2009 1) 24بهمن ماه سال1335هجري شمسي: ... 3) ارتحال عالم مجاهد آيتاللَّه "شيخ سلمان خاقاني" (1366 ش): آيتاللَّه شيخ سلمان خاقاني در سال ... 7) تسلط سپاهيان اسلام بر ناحيهي "تخارستان" در خراسان (122 ق) ... جمعيت شيلي بيش از 15 ميليون نفر كه اكثريت مسيحي و عمدتاً كاتوليك مذهبند.
26 بهمن 1387 / 18 صفر المظفر 1430 / 14 فوریه 2009
26 بهمن 1387 / 18 صفر المظفر 1430 / 14 فوریه 2009 1) 26 بهمن ماه سال1357هجري ... 3) رحلت عالم مجاهد و فقيه بزرگوار آيت اللَّه "سيد عباس مُهري" (1366 ش): آيت اللَّه سيد ... آيتاللَّه مهري اولين مؤيد امام از علماي خارج از كشور بود كه پس از قيام 15 خرداد 42، تلگراف ... 7) 18صفرسال 1306 هجري قمري: مير حامد موسوي هندي از علماي اماميه در گذشت .
26 بهمن 1387 / 18 صفر المظفر 1430 / 14 فوریه 2009 1) 26 بهمن ماه سال1357هجري ... 3) رحلت عالم مجاهد و فقيه بزرگوار آيت اللَّه "سيد عباس مُهري" (1366 ش): آيت اللَّه سيد ... آيتاللَّه مهري اولين مؤيد امام از علماي خارج از كشور بود كه پس از قيام 15 خرداد 42، تلگراف ... 7) 18صفرسال 1306 هجري قمري: مير حامد موسوي هندي از علماي اماميه در گذشت .
20 بهمن 1387 / 12 صفر المظفر 1430 / 8 فوریه 2009
20 بهمن 1387 / 12 صفر المظفر 1430 / 8 فوریه 2009-20 بهمن 1387 / 12 صفر المظفر 1430 / 8 ... 3) شهادت آيتاللَّه "سيد مصطفي موسوي" پدر "امام خميني"(ره) به دست اشرار منطقه ... 7) 12 صفر سال 35 هجري قمري : بنابر برخي از روايات سلمان فارسي از صحابه ... 15) مرگ "پيوتر كروپوتكين" فيلسوف آنارْشيست معروف روسي (1921م) پيوتر ...
20 بهمن 1387 / 12 صفر المظفر 1430 / 8 فوریه 2009-20 بهمن 1387 / 12 صفر المظفر 1430 / 8 ... 3) شهادت آيتاللَّه "سيد مصطفي موسوي" پدر "امام خميني"(ره) به دست اشرار منطقه ... 7) 12 صفر سال 35 هجري قمري : بنابر برخي از روايات سلمان فارسي از صحابه ... 15) مرگ "پيوتر كروپوتكين" فيلسوف آنارْشيست معروف روسي (1921م) پيوتر ...
29 بهمن 1387 / 21 صفر المظفر 1430 / 17 فوریه 2009
29 بهمن 1387 / 21 صفر المظفر 1430 / 17 فوریه 2009 1) قيام مردم مسلمان تبريز به مناسبت ... در اين قيام، مردم نيز 3 تانك، 2 سينما، 22 مغازه، 1 هتل، 37 اتومبيل و چندين مركز فساد از جمله حزب ... 7) 29 بهمن 1364 : رئيس شوراي امنيت در ملاقات با نمايندگان آمريكا و شوروي در سازمان ملل ... آيت الله لاهيجاني درقيام 15خرداد 1342دستگيرشد.
29 بهمن 1387 / 21 صفر المظفر 1430 / 17 فوریه 2009 1) قيام مردم مسلمان تبريز به مناسبت ... در اين قيام، مردم نيز 3 تانك، 2 سينما، 22 مغازه، 1 هتل، 37 اتومبيل و چندين مركز فساد از جمله حزب ... 7) 29 بهمن 1364 : رئيس شوراي امنيت در ملاقات با نمايندگان آمريكا و شوروي در سازمان ملل ... آيت الله لاهيجاني درقيام 15خرداد 1342دستگيرشد.
-
سرگرمی
پربازدیدترینها