محبوبترینها
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853748855
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008
1) 3دي ماه سال1358هجري شمسي: درآستانه سالگرد ولادت حضرت عيسي مسيح(ع) پيامبربزرگ مسيحيان جهان حضرت امام خميني(ره) پيامي به اين مناسبت ارسال داشتند. رهبرو بنيانگذارجمهوري اسلامي ايران خطاب به مسيحيان جهان فرمودند: چه خوب است و بجاست كه ناقوسها را به فرمان خداوند و بدستورعيسي مسيح به نفع ملتهاي مستضعف به صدا درآوردند.
2) 3دي ماه سال1365هجري شمسي: عمليات كربلاي چهار با رمز محمد رسول الله(ص) درمنطقه عملياتي غرب اروند رود آغازشد. عمليات كربلاي چهار با هدف انهدام نيروهاي دشمن بعثي درمنطقه مورد نظر ازطرف نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي انجام شد. دلاور مردان سپاه اسلام ضمن موفقيّت دراجراي عمليات و پاك كردن منطقه عملياتي ازلوث وجود دشمن تعداد كثيري ازآنان را به هلاكت رسانده يا به اسارت گرفتند. 3) درگذشت استاد "شيخ حبيباللَّه ذوالفنون" منجم و شاعر معاصر (1326ش): استاد حبيباللَّه ذوالفنون تهراني عراقي در سال 1239 ش (1278 ق) در سلطان آباد اراك به دنيا آمد. او به مدت بيست سال، بدون آن كه استاد معيني داشته باشد به تحصيل علوم مختلف پرداخت. ذوالفنون سپس به نجف رفت و مدت ده سال به فراگيري زبان عربي و علوم ديني به ويژه تفسير قرآن، همت گماشت. استاد ذوالفنون درنجف به مجلس درس استاداني همچون ميرزا حبيباللَّه رشتي، محمد فاضل شرابياني، حاج ميرزا حسين ميرزا خليل و سيد مرتضي كشميري پيوست. وي سپس به ايران بازگشت و يك چند در بوشهر و شيراز و اصفهان گذراند تا اينكه در اصفهان از حوزه درس بزرگاني چون ميرزا جهانگير خان قشقايي، آقا ميرزا حسن كرمانشاهي و آخوند ملافتحعلي اراكي بهرهمند گرديد. استاد ذوالفنون سپس به تهران كوچيد و تا پايان عمر در اين شهر به سر برد. وي چندي در دارُالمعلّمين مركزي و مدرسه عالي سپهسالار، علوم رياضي را تدريس كرد و آثاري را نيز از خود به يادگار گذاشت كه حركت قَمَر و ديوان اشعار از آن جملهاند. ذوالفنون عراقي مُنجّمي فاضل و مُستخرج تقويم بود و تقويم استخراجي ذوالفنون تا چندين سال در سالنامه پارس، چاپ و منتشر ميشد. وي در حكمت الهي، فقه، ادب، تفسير، رياضيات و هيئت و نجوم، استاد بود و آنها را تدريس ميكرد. او همچنين به دو زبان فارسي و عربي شعر ميسرود. استاد ذوالفنون عراقي سرانجام در سوم دي ماه 1326 ش برابر يازدهم صفر 1367 ق در 87 سالگي درگذشت و در جوار امامزاده عبداللَّه در شهر ري به خاك سپرده شد. 4) درگذشت "سيدمحمدصادق طباطبايي" از رجال مشروطه (1340ش): سيدمحمدصادق فرزند سيدمحمد طباطبايي يكي از دو رهبر مشروطيت، در سال 1262 ش (1300 ق) در تهران متولد شد و تحصيلات خود را در نجف اشرف ادامه داد. او در اوايل سلطنت مظفرالدين شاه قاجار به تهران آمد و مدرسه الاسلام را تأسيس كرد. سيدصادق در كنار پدر و ساير مراجع فعاليت زيادي براي نهضت مشروطه نمود. او در دوره استبداد صغير به مشهد و سپس به اروپا تبعيد شد و بعدها در سه دور به مجلس راه يافت. سيدصادق طباطبايي در سال 1303 ش سفير كبير ايران در تركيه گرديد ولي از سال 1306 تا 1320 ش انزوا و گوشهگيري اختيار كرد. او در دوره چهاردهم مجلس نيز به وكالت رسيد و با اكثريت ضعيفي رييس مجلس گرديد. سيد محمدصادق در مجلس در مقابل سيد حسن مدرس فعاليت ميكرد و از دوستان نزديك رضاخان به شمار ميآمد. وي نقش مؤثري در روي كار آمدن رضا خان به نخست وزيري داشت و پس از آن كه به سفارت ايران در تركيه رفت، عبا و عمامه را به كت و شلوار و كروات تبديل نمود. او در طول فعاليتهاي سياسي خود، پستهاي متعددي اشغال كرد و در دوران سلطنت رضاخان، روابط حسنهاي با او داشت. طباطبايي در سال 1332 ش سناتور انتخابي تهران شد و سرانجام در سوم دي ماه 1340 ش در 78 سالگي درگذشت. 5) ترور ناكام برادر "جواد پاكآيين" ديپلمات ايراني در بغداد (1370ش) 6) راهاندازي اولين مركز اطلاعات راديو نجوم ايران (1374 ش)
7) روز مباهله پیامبر اسلام ( صلی الله علیه واله) با مسيحيان نجران(10 ق): در اين روز، رسول بزرگوار اسلام حضرت محمد(ص) تصميم گرفت تا با بزرگان مسيحيان نجران به مباهله بپردازد. در مباهله، طرفين، همديگر را نفرين ميكنند و براي طرفي كه راستگو نيست درخواست عذاب مينمايند. هنگامي كه سران هيأت نمايندگي مسيحيان نجران، پيامبر اسلام را به همراهِ تنها چهار نفر از اهلِ بيتش شامل امام علي(ع) حضرت زهرا(س) و امام حسن و امام حسين(ع) مشاهده كردند، باتعجب دريافتند كه پيامبر به استجابت دعاي خود و همراهانش، اعتقاد راسخ دارد، از اين رو اسقُف نجران از رسول اكرم تقاضاي مصالحه و بخشش كرد و اين جريان، حقانيت اسلام و منزلت اهلبيت پيامبر را به روشني آشكار ساخت. 8) 24ذيحجه سال1229هجري قمري: دولت روسيه تزاري پس ازتجاوزات مكرر به مرزهاي ايران به دولت موقت ايران اخطارداد كه مورگان شوستِراِمريكايي را ازايران اخراج كند. روسيه همچنين اعلام كرد كه مخارج جنگهاي روسيه با ايران به عهده دولت ايران است و درصورت مخالفت مقدمات ايراني با درخواست آنان، قواي روسيه ازقزوين بطرف تهران حركت خواهند كرد. اما نمايندگان مجلس شوراي ملي زنهاره يا اولتيماتوم روسيه را رد كردند و پس ازآن مردم نيزبه مبارزه با بيگانگان پرداختند. سرانجام به علت نداشتن سياست مشخص و صحيح و خود باختگي گروهي سرسپرده مقاومت مردم درهم شكسته شد و آزاديخواهاني چون ثقة الاسلام تبريزي بدست روسها شهيد شدند . 9) 24ذيحجه سال1331هجري قمري: شَمسُ العُلماء عَبدُ الرَّب آبادي يكي ازچهارمؤلف كتب نامه دانشوران درگذشت. عبدُ الرّب آبادي درپايان دوره تحصيل درادامه دارُ التأليف به عنوان يكي ازچهارمؤلف نامه دانشوران مشغول بكارشد. «مَطلَعُ الشَّمس» ازديگرآثاروي بشمارميرود. 10) انگشتر بخشي حضرت اميرالمؤمنين(ع) در حال ركوع نماز
11) قيام سربداران خراسان به رهبري "شيخ حسن جوري" در نيشابور(737 ق): همزمان با حكومت مغول و پس از قتل عامهاي وسيعِ چنگيز و هلاكو، مردي روحاني به نام شيخ خليفه مازندراني، درصدد سازماندهي مردمي عليه مغولان برآمد. او در مسجد جامع سبزوار خانه كرده و در آن جا به وعظ و ارشاد پرداخت. رفته رفته، مردم به دورش گرد آمده و نسبت به اوضاع مسلمين آگاه گرديدند. روحاني نماهاي درباري به واهمه افتاده و فتوا به قتل وي دادند. سرانجام سعيد مغول دستور قتل او را صادر كرد و او را در مسجد، شهيد كردند. شيخ حسن جوري شاگرد وي، راه شيخ خليفه را دنبال كرد. او با اعلام بسيج عمومي، مردم مسلمان را سازماندهي كرده و مبارزهي مخفي را آغاز نمود. يك بار فرياد برآورد: حاكم مغول زنانتان را ميطلبد چه پاسخي ميدهيد؟ مردم گفتند: ما سربردار مينهيم و اين ننگ را نميپذيريم. و از اين زمان بود كه اين قيام به سربداران مشهور شد. سرانجام براي نخستين بار، نهضتي در سراسر خراسان بر بنياد تشيع علوي عليه استعمار خارجي و استبداد داخلي صورت گرفت و به پيروزي رسيد.
12) درگذشت آيتاللَّه "شيخ مرتضي آشتياني" رئيس حوزهي علميهي مشهد(1365 ق): آيتاللَّه شيخ مرتضي آشتياني پس از فراگرفتن مقدمات و سطوح، در نجف اشرف اقامت گزيد و از درس خارج ميرزا حبيب اللَّه رشتي و مرحوم آخوند خراساني بهرهمند شد تا به مدارج عاليهي اجتهاد و فقاهت رسيد. سپس به ايران مراجعت نمود و در تهران به تدريس و اقامهي جماعت مشغول شد. ايشان در سال 1340 قمري به مشهد مقدس رفت و به تدريس و اقامهي جماعت و اصلاح امور مردم پرداخت. اين عالم رباني سرانجام در 84 سالگي به رحمت ايزدي پيوست و در پايين پاي مبارك حضرت امام رضا(ع) مدفون گرديد. آيت اللَّه آشتياني به لحاظ اخلاص به اهل بيت، زبانزد خاص و عام بود به طوري كه تمام مواليد و وفيات اهلبيت را برپا نموده و با وجود كهولت سن از مردم پذيرايى و گاه خود مديحه خواني مينمود. ايشان داراي مكاشفات و رؤياهاي صادقه نيز بوده است. همچنين جزو علماي با نفوذ ايران بوده و در جنبش مشروطيت شركت داشت و در حرم حضرت عبدالعظيم متحصن گرديد. ميرزا محمود آشتياني، حكيم و فقيه معاصر و اسماعيل آشتياني، نقاش بزرگ، از فرزندان اويند.
13) رحلت آيت اللَّه "حاج شيخ رضا مدني كاشاني" مرجع و عالم برجستهي ديني(1412ق): آيت اللَّه رضا مدني كاشاني در محرم 1321 ق در كاشان به دنيا آمد. پس از فراگيري مقدمات در كاشان، از محضردرس آيت اللَّه حايري يزدي در قم استفاده نمود. ايشان هم مباحثهاي آيات عظام امام خميني، محمدتقي خوانساري، مرعشي نجفي، گلپايگاني و كمالوند بود. آيتاللَّه مدني كاشاني از سال 1352 ق به كاشان بازگشت و تا آخر عمر مسؤوليت حوزهي علميهي كاشان رابه عهده داشت و به تدريس و تأليف همت مينمود. از ايشان آثار و تأليفات متعددي به عربي و فارسي بر جاي مانده كه براهين الحج در چهار جلد از آن جمله است.
14) 23 دسامبر سال 1521 ميلادي: براي نخستين بار در تاريخ ، انجيل كتاب مقدس مسحيان جهان به زباني غير از لاتين ترجمه شد . گفتني است لاتين زبان مذهبي اروپائيان بشمار مي رفت. در اين روز مارتين لوتر بنيانگذار مذهب پروتستان كتاب عهد جديد را به زبان آلماني ترجمه كرد .اين امر نخستين گام براي پايه گذاري فرقه پروتستان محسوب مي شد.
15) 23 دسامبر سال 1878 ميلادي : فونوگراف يا گرامافون از عجيبترين پديدههاي فني قرن نوزدهم ميلادي توسط توماس اديسون مخترع اِمريكايي اختراع شد. گرامافون استوانهاي با پوشش قلع بود. اديسون كه از ده سالگي شروع به مطالعه وتحقيق درعلوم فيزيك و شيمي كرده بود، در31 سالگي موفق به اختراع گرامافون شد. قابل توجه است كه ده سال بعد اميل برلينر صفحه و قابِ صفحه را براي تكثير صفحات موسيقي اختراع كرد و دستگاه گرامافون اديسون را كامل نمود. گرامافوني كه به اين ترتيب ساخته شد هم اكنون در موزه صنعتي نيويورك نگهداري مي شود.
16) 23دسامبرسال1932ميلادي: لاستيك مصنوعي ساخته شد. علت اصلي ساختن اين ماده كاهش توليدات كائوچو و افزايش مصرف لاستيك طبيعي درصنايع بويژه بعد ازجنگ جهاني اول بود. اما سرانجام پس ازگذشت13سال ازپايان جنگ جهاني اول و تلاش پيگيردانشمندان براي بدست آوردن اين ماده ميِل شيميدان انگليسي موفق به كشف لاستيك شد. لاستيك مصنوعي ازحيث خواص فيزيكي با لاستيك معمولي كه ازشيره درخت كائوچو بدست ميآيد تفاوتي ندارد و امروزه ازمواد پرمصرف دنيا بشمارمي رود. 17) اعدام ژنرال "هيدْكي تويو" نخستوزير ژاپن در زمان جنگ جهاني دوم (1948م): كشور ژاپن ازسالهاي قبل از جنگ جهاني دوم با حمله به سرزمينهاي اطراف، برخي از آن مناطق را به اشغال خود درآورد؛ با اين وجود در دو سال اول جنگ جهاني دوم از ورود رسمي به صحنه جنگ پرهيز ميكرد و حتي در 13 آوريل 1941م با شوروي پيمان عدم تجاوز امضا نمود. با اين حال بسياري از سران حكومتي و نيز نظاميان اين كشور خواهان ورود به صحنه اصلي جنگ و استفاده از فرصت به دست آمده براي گسترش حاكميت خود در منطقه جنوب شرقي آسيا بودند. در اكتبر 1941م، با استعفاي نخستوزير وقت ژاپن، ژنرال هيدْكي تويو نظامي برجسته اين كشور جانشين وي شد و در حالي كه براي ورود رسمي به جنگ ترديدهايى وجود داشت، وي از رهبران مدافع جنگ به شمار ميرفت، ضمن آن كه در اين مقطع، ژاپن به طور كلي تحت حاكميت نظاميان قرار گرفته بود. دو ماه بعد در هفتم دسامبر 1941م، به دستور تويو و با حمله بمب افكنها و جنگندههاي ژاپن به پايگاه دريايى امريكا در بندر پرلْ هارْبورْ، ژاپن رسماً در جبهه متحدين وارد شد و سپس مناطق وسيعي در منطقه آسياي جنوب شرقي از جمله تايلند، مالزي، سنگاپور، هنگكنگ، فيليپين و اندونزي را به اشغال خود درآورد. همچنين در اين زمان بود كه كاميكازهها كه با عمليات انتحاري خود، كشتيهاي امريكايى و اهداف ديگر را نابود ميكردند، به پيشنهاد تويو پديد آمدند. در نيمههاي جنگ دوم جهاني، ژنرال تويو استعفا كرد ولي ژاپن همچنان به جنگ خود ادامه داد. با بمباران هستهاي هيروشيما و ناكازاكي و تسليم ژاپن، محاكمه رهبران نظامي اصلي ژاپن آغاز شد و پس از محاكمهاي طولاني، سرانجام ژنرال تويو و شش تن ديگر از فرماندهان نظامي ژاپن در روز 23 دسامبر 1948م در توكيو به دار آويخته شدند. پس از اعدام، اجساد اين هفت تن را سوزاندند و خاكستر آن را به آبهاي اقيانوس ريختند.
18) روز ملي "ژاپن" : كشور جزيرهاي ژاپن، در غرب اقيانوس آرام و شرق قاره آسيا واقع است و با 377/819 كيلومتر مربع مساحت در همسايگي آبي چين و كره قرار گرفته است. جمعيت ژاپن نزديك به 127 ميليون نفر است كه بيشتر آنها نژاد ژاپني داشته و به زبان ژاپني صحبت ميكنند. پايتخت ژاپن توكيو ميباشد و از شهرهاي مهم اين كشور ميتوان از يوكوهاما، هيروشيما اوزاكا و ناگويا نام بُرد. با توجه به رشد منفي جمعيت در ژاپن پيشبيني ميشود كه جمعيت اين كشور تا سال 2025م در حدود 121 ميليون نفر خواهد بود. نظام سياسي مجمع الجزاير ژاپن مشروطه سلطنتي است و امپراتور با اين كه به عنوان يك مقام ارشد از احترام زيادي برخوردار است اما در امور سياسي مداخله نميكند. بيش از 90% از مردم ژاپن بودايى و پيرو آيين شينتو (مذهب ملي ژاپن) هستند. واحد پول ژاپن "ين" ميباشد و 23 دسامبر سالروز تولد امپراتور، روز ملّي ژاپن نام گرفته است. ژاپن از نظر اقتصادي يكي از پيشرفتهترين و ثروتمندترين كشورهاي جهان به شمار ميآيد. اين كشور تا قرن نوزدهم كشوري عقبمانده و منزوي بود و از آن زمان راه ارتباط مردم اين سرزمين با جهان خارج گشوده شد. از آن هنگام به بعد ژاپن به تدريج مراحل پيشرفت را طي نموده و به يك كشور توسعه يافته و قدرتمند تبديل شد.
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 466]
صفحات پیشنهادی
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008-3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 1) 3دي ماه سال1358هجري شمسي: درآستانه سالگرد ولادت حضرت عيسي ...
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008-3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 1) 3دي ماه سال1358هجري شمسي: درآستانه سالگرد ولادت حضرت عيسي ...
23 واحد صنعتي پرمصرف در قم فعاليت مي كند
کباب تابه اي · 23 واحد صنعتي پرمصرف در قم فعاليت مي كند · مشكاتيان در جوار عطار آرام میگيرد . 3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 3 دی 1387 / 24 ذی ...
کباب تابه اي · 23 واحد صنعتي پرمصرف در قم فعاليت مي كند · مشكاتيان در جوار عطار آرام میگيرد . 3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 3 دی 1387 / 24 ذی ...
عناصر معنوی
2 دی 1387 / 23 ذی الحجه 1429 / 22 دسامبر 2008 · 3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 · محدث برزگ شیعه مرحوم شيخ عباس قمي · VLAN چيست ؟
2 دی 1387 / 23 ذی الحجه 1429 / 22 دسامبر 2008 · 3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 · محدث برزگ شیعه مرحوم شيخ عباس قمي · VLAN چيست ؟
محدث برزگ شیعه مرحوم شيخ عباس قمي
آنگاه از قم به مشهد رفت و از آنجا مجدداً رهسپار نجف شد او سرانجام در 23 ذيالحجه سال 1359ق. درگذشت و در ..... 3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 · 2 دی 1387 ...
آنگاه از قم به مشهد رفت و از آنجا مجدداً رهسپار نجف شد او سرانجام در 23 ذيالحجه سال 1359ق. درگذشت و در ..... 3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 · 2 دی 1387 ...
تصاویر: مشهدمقدس درآستانه میلاد امامرضا(ع)
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 1) 3دي ماه سال1358هجري شمسي: درآستانه سالگرد ولادت حضرت عيسي مسيح(ع) .... ايشان در سال 1340 قمري به مشهد مقدس ...
3 دی 1387 / 24 ذی الحجه 1429 / 23 دسامبر 2008 1) 3دي ماه سال1358هجري شمسي: درآستانه سالگرد ولادت حضرت عيسي مسيح(ع) .... ايشان در سال 1340 قمري به مشهد مقدس ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها