تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833244762
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008
1) 15ذيحجه سال214هجري قمري: « حضرت امام علي النقي (علیه السلام)» دهمين پيشواي شيعيان جهان درمدينه منوره قدم به عرصه حيات نهادند. پدرايشان امام نهم حضرت جواد(علیه السلام) و مادرشان بانوي فاضل بنام سَمانه بودند. كنيه آن حضرت ابوالحسن و القاب مباركشان طيب، امين، هادي و مشهورترين آنها نقي است. امام علي النقي(علیه السلام) درپي رحلت پدربزرگوارشان درهشت سالگي رسالت مهم امامت مسلمانان را برعهده گرفتند. آن حضرت تاسال244هجري قمري درمدينه به ارشاد و هدايت مردم همت گماشتند تاآنكه متوكل خليفه عباسي ازبيم قيام و طغيان علويان كه دربغداد تشكيلات منسجمي بوجود آورده بودند امام را به سامرا انتقال داد. ازابتداي ورود امام هادي (علیه السلام) به اين شهرسختگيري و خشونت متوكل درمورد ايشان آغازشد. متوكل آن حضرت را درمحل تجمع نظاميان جاي داده بودند تا ازنزديك ايشان را تحت نظرداشته باشد و ازوجود امام سخت برخود بيمناك بود و به اندك سوء ظني براي آن وجود پاك و نوراني مزاحمت ايجاد ميكرد اما امام دهم (ع) دركليه برخوردهاي خود با متوكل عظمت خداوند متعال را درنظرداشتند و پيوسته برحقانيت راه نياكان خويش اصرارميكردند.
2) درگذشت "شيخ شلتوت" رييس دانشگاه الازهر و مفتي بزرگ مصر (1342ش) شيخ محمود شلتوت، عالم بزرگ ديني مصر، در سال 1271 ش (1892 م) در مصر به دنيا آمد. در 14 سالگي در مركز ديني علمي اسكندريه به تحصيل پرداخت و در 18 سالگي، گواهينامه تحصيلي دانشگاهي گرفت. وي سپس در اسكندريه به سمَتِ مدرس ديني برگزيده شد و در سال 1306 ش (1927 م) به قسمت عالي دانشگاه الازهر منتقل گرديد. شيخ شلتوت، چندي بعد عضو هيأت فتوا شد و در دانشكده شريعت، مقام بزرگي يافت. او در سال 1327 ش (1958 م) به رياست دانشگاه بزرگ اسلامي الازهر مصر برگزيده شد و خدمات فراواني انجام داد. از جمله اقدامات مهم شيخ شلتوت در زمان رياست در الازهر اين بود كه پس از مكاتبههاي متعدد با آيتاللَّه العظمي بروجردي، مرجع بزرگ تقليد شيعيان، مذهب شيعه اِثني عَشَري را به رسميت شناخت. او عمل به موازين مذهب شيعه را همانند يكي از مذاهب اربعه، جايز دانسته و به مذهب شيعه به عنوان يكي از مذاهب بزرگ اسلامي، در دانشگاه الازهر، كرسي تدريس اختصاص داد. شيخ شلتوت علاوه بر رياست الازهر و تدريس، داراي مقام اِفتا بود و همچنين كتب متعددي به رشته تحرير درآورد. الاسلامُ عَقيدةٌ و شريعَه، دَعوةُ المُحمديه، القتال في الاسلامِ، فِقه القُرآن و المُقارِنَةِ بين المذاهِب از جمله تاليفات ايشان است. سرانجام شيخ محمود شلتوت، در سال 1342 ش (1963 م) در 72 سالگي درگذشت و به سراي باقي شتافت.
3) صدور بيانيه 8 مادهاي "امام خميني"(ره) به قوه قضاييه و ارگانهاي اجرايي كشور (1361ش) در روز بيست و چهارم آذرماه 1361ش، بيانيه 8 مادهاي حضرت امام خميني(ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران خطاب به قوه قضاييه و ارگانهاي اجرايي كشور صادر شد. ايشان در اين پيام، درباره لزوم اسلامي نمودن تمام سازمانهاي دولتي به ويژه دستگاههاي قضايي و جانشين نمودن احكام الهي در نظام جمهوري اسلامي به جاي احكام طاغوتي رژيم سابق، تذكراتي به همه متصديان امور دادند. مهمترين بخشهاي فرمان هشتمادهاي حضرت امام شامل اين موارد بود: تهيه قوانين شرعي و تصويب و ابلاغ آنها با دقت و سرعتِ لازم، رسيدگي به صلاحيت قضات و دادستانها و دادگاهها، صدور احكام اسلام در دادگاهها با قدرت و استقلال و بدون مسامحه و تعويق، عدم احضار يا توقيف افراد بدون حكم قاضي طبق موازين شرع، عدم ورود به محل زندگي يا كار مردم و تجسُّس در امور آنان به هر نحو ممكن، برخورد قاطع در رابطه با توطئهها و گروهكهاي مخالف اسلام و نظام جمهوري اسلامي، عدم تصرف در اموال مردم مگر به حكم حاكم شرع پس از بررسي دقيق، پيگيري دقيق موارد فوق و برخورد با ماموران اجرايي متخلّف.
4) 15ذيحجه سال703هجري قمری: « الجايتو» معروف به« سلطان محمّد خدابنده »هشتمين ايلخان مغول درايران درتبريزبرتخت ايلخاني نشست. او پس ازمرگ برادرش غازان خان به اين مقام دست يافت. وي ابتدا عيسوي مذهب بود اما به ترغيب همسرش به دين مبين اسلام گرويد و مذهب تشيع اختياركرد. ازاين زمان به بعد بواسطه تعلق خاطرش به تشيع لقب خدابنده گرفت. سلطان محمد خدابنده نخستين پادشاهي است كه تشيع را مذهب رسمي ايران قرارداد. ازويژگيهاي اين دوره گسترش تاريخ نگاري درايران است بطوريكه كتب تاريخي معتبري چون« تاريخ جهانگشا درعهد ايلخانان» نوشته شد. 5) وفات آيتاللَّه "شيخ علي اكبر برهان" (1378 ق) آيتاللَّه شيخ علي اكبر برهان، در سال 1324 ق در تهران به دنيا آمد. پس از گذراندن مراحل مقدماتي، جهت تكميل تحصيلات خود، راهي حوزهي علميهي نجف گرديد و از محضر درس حضرات آيات ميرزا محمدعراقي و شيخ مرتضي طالقاني استفاده برد. آيتاللَّه برهان بعدها از درس آيتاللَّه ميرزا ابوالحسن اصفهاني و سيدابوالقاسم خويى بهرهمند شد و با اخذ وكالت مطلقه از ميرزاي اصفهاني به تهران باز گشت. اين فقيه جليل در طول اقامت خود در تهران، چندين مدرسه و مسجد تاسيس كرد و به ارشاد مردم همت گماشت. از آثار ماندگار آيتاللَّه برهان ميتوان به حديثُالايام در ادعيه و تفسير سورهي يوسف اشاره كرد. اين مجتهد وارسته سرانجام در 54 سالگي در تهران درگذشت و به ديدار معبود شتافت.
6) آغاز نهضت عباسيان با قيام "ابومسلم خراساني" عليه حكومت اُمَوي(129 ق)
7) 14دسامبرسال1962ميلادي: نخستين ارتباط بشر با سياره زهره برقرارشد. عامل اين ارتباط سفينه فضايي مريزدو بود كه از روز 27اوت همان سال به فضا پرتاب شده بود. اين سفينه پس از17روز از فاصله يك ميليون كيلومتري زمين از سياره زهره با زمين ارتباط راديويي برقراركرد. 8) ساخت كاغذ در چين (105م)
9) مرگ "جورج واشينگتُن" اولين رئيس جمهور امريكا (1799م) جورج واشينگتن، اولين رئيس جمهور امريكا در 12 فوريه 1732م در ايالت ويرجينياي امريكا به دنيا آمد. وي عليرغم ازدست دادن پدر، مطالعات خود را ادامه داد و از جواني با شكار و جنگ آشنا شد. واشينگتن در جريان جنگ عليه فرانسويان و بوميان كه از سال 1753م آغاز شده بود تلاش فراواني از خود نشان داد و با سياستهاي استعمارگرانه بريتانيا مخالفت كرد. هنگامي كه زمزمه انقلاب در راه استقلال ملي برخاست، او بيدرنگ به همكاري انقلابيون شتافت و در آغاز جنگ، به فرماندهي قشون مستعمرهنشينان منصوب شد. واشينگتن در طول نبردهاي خود، بارها شكست و پيروزي را تجربه كرد و هزارگونه سختي و مصيبت را با عزم آهنين خود از ميان برد تا اين كه استقلال امريكا را به ارمغان آورد. واشينگتن در سال 1787م به عنوان رئيس انجمن تهيه قانون اساسي خدمت كرد و در سال بعد به عنوان مظهر استقلال و وحدت ملي به اتفاق آرا به رياست جمهوري ايالات متحده امريكا نائل آمد. وقتي واشينگتن رئيس جمهور شد، سيزده ايالت تحت قلمرو وي قرار داشت و در دوران حكومت او، چهار ايالت ديگر از سلطه اروپايىها بيرون آمد و به خاك امريكا ضميمه شد. اگر چه جورج واشينگتن را در امريكا، قهرمان استقلال و پدر ميهن مينامند و قيام استقلالطلبان نيز عليه استبداد و ديكتاتوري استعمارگران انگليسي بود، با اين حال شكلگيري نظام و روي كار آمدن وي به نوعي ديگر ادامه همان وضعيت در داخل كشور به شمار ميرفت. در اين ميان، اگرچه سياهپوستان و سرخپوستان كه اكثريت بومي امريكا را تشكيل ميدادند در طول سالها توسط اسپانيايىها، فرانسويها و انگليسيها قتلعام ميشدند، اين بار توسط سپاهيان سفيدپوست امريكايى و به اتهام مزدوري براي انگلستان در مقاطع گوناگون نابود شدند. جورج واشينگتن حكومت خود را با چهار وزارتخانه خارجه، جنگ، خزانه و دادگستري آغاز كرد كه چهار وزير در رأس آنها بود. او در سياست خارجي، تلاش فراواني كرد تا تيرگي موجود در روابط امريكا و انگلستان را بزدايد. اين تلاش علاوه بر آنكه ناشي از عزم واشينگتن براي جلب حمايت بينالمللي و گشودن باب روابطي مساوي و مثبت با دربار لندن بود، به علاقه او و دولتمردانش به نظام حكومتي پادشاهي انگلستان نيز، بستگي داشت. واشينگتن حتي پس از استقلال امريكا، طرفدار برقراري نظام سلطنتي به سبك انگليس بود. اين طرز فكر در ميان رهبران نهضت استقلالطلبانه امريكا، تقريباً رواج داشت، ليكن ترس از مردم امريكا به عنوان ستون فقرات نهضت ضدانگليسي در كشور مانع برقرار شدن حكومت سلطنتي در ايالات متحده امريكا گرديد. علاقه باطني جورج واشينگتن و سياستمداران معاصرش به نظام سلطنتي و نيز برقراري يك حكومت سرمايهداري مبتني بر قدرت فئودالها و سرمايهداران بزرگ، موجب شد كه زمينههاي برقراري يك رابطه استوار ميان دولت امريكا و دولتهاي اروپايى از اولين سالهاي استقلال اين كشور به وجود آيد. دقيقاً به همين دليل، جروج واشينگتن و دولتمردانش، از وقوع انقلاب فرانسه و سرنگوني حكومت پادشاهي آن ناراضي بودند. جورج واشينگتن دو دوره در مقام رياست جمهوري امريكا حضور داشت و دو سال پس از پايان دوران رياست جمهوري، در 14 دسامبر 1799م در 67 سالگي درگذشت. به احترام و افتخار جورج واشينگتن، پايتخت امريكا را به نام وي نامگذاري كردند.
10) كشف انرژي حرارتي زغال سنگ در انگلستان (1805م) در چهاردهم دسامبر 1805م انرژي حرارتي زغال سنگ توسط ژُرژ برانْكْلون، آهنگر انگليسي كشف شد. تا پيش از اين تاريخ، از زغال سنگ، تنها به عنوان يكي از مصالح ساختماني استفاده ميشد. اما برانْكْلون، كشف كرد كه اين ماده هنگام سوختن، حرارت زيادي توليد ميكند و به اين ترتيب منبع عظيمي از انرژي در اختيار بشر قرار گرفت. اولين معدن زغال سنگ كه پس از اين كشف، آغاز به كار كرد، در بندر پيلموت انگليس قرار داشت.
11) كشف قطب جنوب توسط "روآلْدْ آمونْدْسن" دريانورد نُروژي (1911م) از زماني كه انسانها قطب شمال و جنوب را شناسايى كردند، درصدد فتح آن بودند ولي كسي موفق به اين كار نميشد. تا اين كه در سال 1911م دو هيأت اكتشافي براي هدفي يكسان يعني رسيدن به قطب جنوب عازم اين منطقه يخبندان شدند. يكي روآلْدْ آموندسن، مكتشف نروژي و ديگر رابرت اسكات، ناخداي نيروي دريايى انگليس بود كه در اين رقابت شركت داشتند. اما در نهايت، كاپيتان آموندسن در اين رقابت، پيروز شد و با ورود به سرزمين قطب جنوب در چهاردهم دسامبر 1911م پرچم نروژ را در قطب به اهتزاز در آورد و اسكات، يك ماه بعد در 17 ژانويه به قطب رسيد. اما سفرِ برگشت آنها مصيبتبار بود، چرا كه بوران وحشتناك، حركتشان را به تأخير ميانداخت. سرانجام گروه اسكات به دليل سرماي طاقتفرسا، در مارس 1912م در ميانه راه جان سپردند و اجساد آنها همراه با دفترچه خاطرات روزانهشان، هشت ماه بعد به وسيله يك گروه گشتي، به دست آمد. 12) تأييد توافقنامه صلح بوسني معروف به "صلح دِيتون" در امريكا (1995م) در 21 نوامبر 1995م، پيمان صلح دِيتون در محلي به همين نام در امريكا با فشار مقامات اين كشور به امضاي رهبران مسلمانان، صربها و كرواتهاي بوسني رسيد. در 14 دسامبر 1995م توافقنامه صلح بوسني موسوم به پيمان دِيتون در اجلاسي در پاريس مورد تأييد قرار گرفت. تنها دستآورد اين پيمان براي مسلمانان، پايان كشتار وحشيانه توسط صربها بود ولي امتيازات كرواتها و صربها بيشتر بود. بر اساس اين پيمان، دولت مركزي بوسني، متشكل از يك شوراي سه نفره رياست جمهوري از رهبران سه نژاد ساكن در بوسني ميباشد. گر چه مسايل بازگشت آوارگان و... هنوز حل نشده است.
13) مرگ "آنْدْره ساخاروف" فيزيكدان برجسته و پدر بمب هستهاي شوروي (1989م) آندره ساخاروف، فيزيكدان برجسته شوروي و پدر اتم اين كشور در 21 مه سال 1921م در مسكو به دنيا آمد. دوران كودكي او مصادف با يك دوره فقر و قحطي ناشي از دوران نقاهت پس از انقلاب روسيه بود. او تحصيلاتش را در شرايط سخت اقتصادي آغاز كرد و پس از فراغت از تحصيل در رشته استخراج فلزات صنايع دفاعي، در يك كارخانه مهماتسازي مشغول به كار شد. ساخاروف به مطالعه تئوريهاي فيزيك علاقه بيشتري داشت و تمايلي به بزرگان مكاتب ماركسيسم و كمونيسم نشان نميداد. به همين سبب در كنار كارهاي روزمره خود در رشته فيزيك نيز، تحصيلاتش را ادامه داد و از آكادمي علوم شوروي فارغالتحصيل گرديد. پس از بمباران هستهاي هيروشيماي ژاپن، از سوي كميته حزب كمونيست شوروي، هيأتي مأمور مطالعه در زمينه ساخت بمبهاي هستهاي شد كه با ابتكار ساخاروف، در سال 1953م، اولين بمب هيدروژني شوروي، توليد و آزمايش شد. اما پس از آزمايشهاي پي در پي اين سلاح خطرناك و آشكار شدن اثرات مخرب آن بر محيط زيست، انتقادات ساخاروف از دولت شوروي افزايش يافت و او را به يك ناراضي سياسي تبديل كرد. اين مخالفتها در اواخر عمر استالين و در تمام طول زمامداري خروشچف ادامه داشت كه در نهايت به دليل حمايت وي از خلع سلاح هستهاي و مبارزه در راه آزادي و حقوق بشر، جايزه صلح نوبل، در سال 1975م به او تعلق گرفت. ساخاروف در سال 1967م نامه سرگشادهاي به لئونيد بِرِژنف، رهبر وقت شوروي نگاشت و در آن نسبت به آمارهاي روزافزون زندانيان سياسي و نقض حقوق بشر در شوروي انتقاد نمود. وي كه بعدها از اختناق، نژادپرستي و استبداد داخلي كشور و مجموعه سياستهاي مسكو به طور علني انتقاد ميكرد، توسط مقامات حكومتي به شهري واقع در 400 كيلومتري شرق مسكو تبعيد شد و مدت هفت سال در تبعيد ماند. با روي كار آمدن گورباچف و ايجاد فضاي باز سياسي در شوروي، ساخاروف از تبعيد بازگشت و در مسكو به عضويت پارلمان اين كشور درآمد. آندره ساخاروف سرانجام در 14 دسامبر سال 1989م در سن 68 سالگي بر اثر حمله قلبي درگذشت. 14) اخراج روسيه از جامعه ملل به علت تجاوز به فنلاند (1939م) با آغاز جنگ جهاني دوم، آلمان به همراه شوروي و ايتاليا به كشورهاي همجوار حمله بردند. در يكي از اين حملات، در 30 نوامبر 1939م شوروي به خاك فنلاند يورش برد و آن را به اشغال خويش درآورد. در نتيجه، در چهاردهم دسامبر همان سال شوروي از جامعه ملل اخراج شد. (ر.ك: 30 نوامبر)
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 286]
صفحات پیشنهادی
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008-24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 1) 15ذيحجه سال214هجري قمري: « حضرت امام علي النقي (علیه السلام)» ...
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008-24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 1) 15ذيحجه سال214هجري قمري: « حضرت امام علي النقي (علیه السلام)» ...
22 آذر 1387 / 13 ذی الحجه 1429 / 12 دسامبر 2008
12 دسامبر 2008 – 22 آذر 1387 / 13 ذی الحجه 1429 / 12 دسامبر 2008-22 آذر 1387 / 13 ذی ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... او در 15 ارديبهشت سال بعد، پس از مراسم تاج گذاري، تاسيس سلسله پهلوي را اعلام كرد. ... شور و شوق باعث شد كه سفر تاريخي خود را در 24 آوريل 1271م شروع كند.
12 دسامبر 2008 – 22 آذر 1387 / 13 ذی الحجه 1429 / 12 دسامبر 2008-22 آذر 1387 / 13 ذی ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... او در 15 ارديبهشت سال بعد، پس از مراسم تاج گذاري، تاسيس سلسله پهلوي را اعلام كرد. ... شور و شوق باعث شد كه سفر تاريخي خود را در 24 آوريل 1271م شروع كند.
18 آذر 1387 / 9 ذی الحجه 1429 / 8 دسامبر 2008
18 آذر 1387 / 9 ذی الحجه 1429 / 8 دسامبر 2008-18 آذر 1387 / 9 ذی الحجه 1429 / 8 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... در 24 سالگي راهي نجف شد و از محضر ميرزاي شيرازي، ميرزا حبيب اللَّه رشتي، ... 15) اعلان جنگ امريكا به ژاپن و ورود رسمي امريكا به جنگ جهاني دوم (1941م) با حمله ...
18 آذر 1387 / 9 ذی الحجه 1429 / 8 دسامبر 2008-18 آذر 1387 / 9 ذی الحجه 1429 / 8 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... در 24 سالگي راهي نجف شد و از محضر ميرزاي شيرازي، ميرزا حبيب اللَّه رشتي، ... 15) اعلان جنگ امريكا به ژاپن و ورود رسمي امريكا به جنگ جهاني دوم (1941م) با حمله ...
اهتزاز پرچم ايران در قطب شمال
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 سلطان محمد خدابنده نخستين پادشاهي است كه تشيع را مذهب رسمي ايران قرارداد. ... جنوب توسط "روآلْدْ آمونْدْسن" دريانورد ...
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 سلطان محمد خدابنده نخستين پادشاهي است كه تشيع را مذهب رسمي ايران قرارداد. ... جنوب توسط "روآلْدْ آمونْدْسن" دريانورد ...
سالروز نخستين ارتباط بشر با سياره زهره
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 7) 14دسامبرسال1962ميلادي: نخستين ارتباط بشر با سياره زهره برقرارشد. عامل اين ارتباط سفينه فضايي مريزدو بود ...
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 7) 14دسامبرسال1962ميلادي: نخستين ارتباط بشر با سياره زهره برقرارشد. عامل اين ارتباط سفينه فضايي مريزدو بود ...
نتايج جديد تهران،انصاری بیست و هفتم
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... بيژن نوباوه: 337462-53/29 9- سيد عليرضا مرندي: 334109- 24/29 10- علي عباسپور طهراني فرد: ... 294659- 79/25 13- سيدرضا اكرمي 286216- 25.05 14- فاطمه آليا 281564 - 24.64 15- فاطمه رهبر ... 30 آذر 1387 / 21 ذی الحجه 1429 / 20 دسامبر 2008.
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... بيژن نوباوه: 337462-53/29 9- سيد عليرضا مرندي: 334109- 24/29 10- علي عباسپور طهراني فرد: ... 294659- 79/25 13- سيدرضا اكرمي 286216- 25.05 14- فاطمه آليا 281564 - 24.64 15- فاطمه رهبر ... 30 آذر 1387 / 21 ذی الحجه 1429 / 20 دسامبر 2008.
روایت اسارت شهید تندگویان
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 · 25 آذر 1387 / 16 ذی الحجه 1429 / 15 دسامبر 2008 · پرورش رغبت های کودکان · روش مناسب برای ایجاد عادت های سالم در ...
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 · 25 آذر 1387 / 16 ذی الحجه 1429 / 15 دسامبر 2008 · پرورش رغبت های کودکان · روش مناسب برای ایجاد عادت های سالم در ...
كشتار دريك دبيرستان فنلاند
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 اين سفينه پس از17روز از فاصله يك ميليون كيلومتري زمين از سياره زهره با زمين ... تنها دستآورد اين پيمان براي ...
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 اين سفينه پس از17روز از فاصله يك ميليون كيلومتري زمين از سياره زهره با زمين ... تنها دستآورد اين پيمان براي ...
sms : در كلاس عشق عباس
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید. تبلیغات ... 2 دی 1387 / 23 ذی الحجه 1429 / 22 دسامبر 2008 از ديگر آثار شيخ ...
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید. تبلیغات ... 2 دی 1387 / 23 ذی الحجه 1429 / 22 دسامبر 2008 از ديگر آثار شيخ ...
ابتكار، راهي قطب شمال شد
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 وي سپس در اسكندريه به سمَتِ مدرس ديني برگزيده شد و در سال 1306 ش (1927 م) به ... پس از گذراندن مراحل مقدماتي، جهت ...
24 آذر 1387 / 15 ذی الحجه 1429 / 14 دسامبر 2008 وي سپس در اسكندريه به سمَتِ مدرس ديني برگزيده شد و در سال 1306 ش (1927 م) به ... پس از گذراندن مراحل مقدماتي، جهت ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها